Verbijstering over benoeming van Mugabe als VN-ambassadeur

Screenshot_58

De Verenigde Naties liggen flink onder vuur nadat Robert Mugabe (93) gisteren werd aangesteld als zogenoemde goodwill-ambassadeur. De beruchte Zimbabwaanse president gaat samen met de Wereldgezondheidsorganisatie in Afrika de strijd aan tegen ziektes als astma, terwijl zijn eigen land gebukt gaat onder een zorgcrisis.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

15 reacties op Verbijstering over benoeming van Mugabe als VN-ambassadeur

 1. renato zegt:

  Ian Smith draait zich voor de zoveelste keer om in zijn graf.

  Like

 2. Flo zegt:

  Zegt genoeg over dat stelletje debielen ,wat zich VN noemt,staat echt voor verenigde narigheid, Israel heeft groot gelijk dat zij de beoordelingen van dat zooitje zakkenvullers naast zich neer legt .

  Like

 3. williaan zegt:

  The World is Mad en de VN spant de kroon

  Like

 4. Anton Haksteeg zegt:

  Mugabe de grootste moordenaar van Zimbabe. Werkelijk het laat zien wat de VN is. Er uit zo snel als maar mogelijk is die organisatie deugd voor geen meter, al jaaaren niet meer en moeten wij er zo nodig lid van zijn? Het is om je dood te schamen Rutte maar dat is iets wat jij niet helemaal (of helemaal niet) beheerst

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Ben niet verbaasd. VN en Amnesty. Ze steken overal hun grote gok in en het resultaat is steeds meer ellende. Overal waar derden hun neus insteken bij andermans problemen wordt het alleen maar erger. Men leert nooit iets van de geschiedenis. Zoveel is duidelijk. Het zijn gewoon banen voor die lui, waar goed mee verdiend word. Meer is het niet.

  Like

 6. Peter zegt:

  Nog erger vind ik dat Nederland opmerkingen over racisme van ook zo’n kanjer van de Verenigde Naties over Zwarte Piet serieus neemt !!

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Het is geen grap, maar duidelijke teken voor ieder goed functionerend land de VN zo snel mogelijk te verlaten. Geld kan maar een keer worden uitgegeven. Het financieren van zo’n moslims en negersclub als de VN, komt onder het rubriek: weggesmeten geld.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Op je 93e nog een baantje accepteren….Ieder ander zou al blij zijn om relatief gezond 93 te kunnen worden, laat staan om er dan nog een baantje bij te nemen. Maar de slechte reputatie van Robert Mugabe kennende, ging hij nu voor het grote geld. Hij vind dat een betere keuze dan zijn eigen onderdanen netjes te behandelen. Sommige mensen zouden hun eigen moeder nog verkopen als dat grof geld opbracht. Want, volgens een gezegde, een ieder heeft zijn prijs.

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  De VN openbaart zich steeds meer tot de politieke tak van de globalisten.

  Like

 10. Mugabe deelt glucosekoekjes uit aan zijn stervende en lijm-snuivende kind-volk ( worden niet ouder dan 14 jaar en liggen jonger al dood langs de kant van de weg in de goot) en dan denkt ie dat ie goed doet……..jezus mina

  Like

 11. T.Troubadour zegt:

  Lidmaatschap opzeggen…

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  De beruchte Zimbabwaanse president gaat samen met de Wereldgezondheidsorganisatie in Afrika de strijd aan tegen ziektes als astma

  Ik steeds denken dat in Afrika een gigantische explosie van bevolkingsgroei aan de gang is. Een groei van de bevolking die nooit door de Afrikaanse elite in al haar noden kan worden voorzien.

  Een gevecht tegen astma lijkt in het licht van deze kennis nu net niet het probleem waarover men zich druk zou moeten maken. Zorg eerst maar eens dat ze genoeg te vreten hebben (oneerbiedig gezegd ik weet het) en genoeg te werken. In hoeverre heeft de beurs ploert George Soros ook in dit soort activiteiten zijn tengels zitten zodat alle van astma geredde kindjes straks de oversteek kunnen maken naar Europa.

  Een toekomst in het totaal corrupte en nagenoeg achterlijke Afrikaanse continent hebben ze toch niet.

  Like

 13. boorzalf zegt:

  Nobelprijs winnaar voor geneeskunde is ……… ja wel, mugabeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Wachteres zegt:

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/who-heroverweegt-benoeming-robert-mugabe-tot-goodwill-ambassadeur~a4522926/

  WHO heroverweegt benoeming Robert Mugabe tot goodwill-ambassadeur

  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heroverweegt dde benoeming van president Robert Mugabe van Zimbabwe tot goodwill-ambassadeur. Topman Tedros Adhanom Ghebreyesus meldt dat hij kennis heeft genomen van geopperde bezwaren en dat hij zo snel mogelijk met een verklaring komt.
  Door: redactie 22 oktober 2017, 02:55

  Like

 15. koddebeier zegt:

  VN een clubje die van linkse en islamitische smeerlapperij aan elkaar kleeft !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s