VIDEO Dr. Nicolaus Fest: over democratievijanden in Frankfurt (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Welke krankzinnigheden kunnen er deze week gemeld worden? De Universiteit Hamburg staat de volledige versluiering toe. Dat is haar antwoord op de steeds nieuwe agressieve wensen van de moslims, die gewoon vinden hun kinderlijk geloof niet alleen in moskeeën, maar ook op universiteiten te moeten uitleven. Van de grondwettelijk beschermde negatieve religievrijheid van diegenen die in geen enkele god geloven en niet met religieuze symbolen geconfronteerd willen worden, trok de universiteit zich niets aan. Een plek van wetenschap wordt zodoende een plek van religieuze presentatie van zichzelf. Erbarmelijk.

Overal erbarmelijkheden, ook op de Frankfurter Buchmesse. Die zou eigenlijk een forum van de vrije discussie moeten zijn. Maar daarin zijn zelfs niet eens de makers nog geïnteresseerd. Ze roepen ertoe op “een signaal af te geven” tegen conservatieve uitgeverijen. En dit signaal werd afgegeven: manifestaties van uitgeverijen, die daar al jarenlang tot nu toe ongestoord tentoonstelden, werden door de linkse meute verstoord, de tentoongestelde boeken werden bevuild, beschadigd, verscheurd; in één geval werd het hele gepresenteerde assortiment gestolen. En hoe reageerden diegenen die anders altijd discussie en debat eisen? Waar was de grote schreeuw van verontwaardiging tegen deze nieuwe vorm van het intellectuele vandalisme? Waar bleven de fakkeloptochten, de grote advertenties in de dagbladen? Waar bleef de solidariteit van de andere uitgevers met de gedupeerde uitgeverijen? Die was er niet.

Een paar berouwvolle commentaren, die mismoedig vaststelden dat links een “eigen doelpunt” zou hebben gemaakt. Een “eigen doelpunt”, dus een futiliteit, anders niets. In werkelijkheid was datgene wat er in Frankfurt gebeurde het tegendeel van een futiliteit. Het was een graadmeter voor de vrijheid van meningsuiting in dit land. En deze vrijheid is aan lager wal geraakt. Door de internetwetten van SPD en CDU, vooral echter door de meningsdictatuur van de linkse mainstream. Wat we in Frankfurt meemaakten, was moderne boekverbranding. Men vernietigt liever boeken dan dat iemand zich ervoor mag interesseren.

Was de reactie van de meeste kranten al schandelijk, die van de politiek was het vooral. Politici, die anders over ieder hakenkruis op de een of andere wc-deur een mening hebben, zeiden deze keer: niets. De vrijheid van meningsuiting schijnt niet hun thema te zijn. En zo zweeg ook de Duitse president. Maar die ageert sowieso al maandenlang dusdanig, dat men intussen zelfs de troosteloze meneer Wulf terug wenst. Verbaast ons dat? Een apparatsjik die door middel van onderhandelingen zijn functie heeft verkregen, is gewoon geen goede president.

In Frankfurt werd duidelijk: de “strijd tegen rechts” is geen politieke strijd, geen strijd tussen verschillende opvattingen binnen het democratische spectrum. Het is de strijd tussen de democratie en haar vijanden, niets minder. De linkse dictatuur liet openlijk haar akelige tronie zien, en ook haar medeplichtigen, handlangers en de vele, vele meelopers. Nu weten we in ieder geval wie aan welke kant staat.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: over democratievijanden in Frankfurt (+ vertaling!)

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het gebeuren op de Frankfurter Buchmesse had natuurlijk inderdaad voor de regering hèt signaal moeten zijn om de noodklok te luiden, dergelijke ‘moderne boekverbrandingen’ ondubbelzinnig te veroordelen en deze ook niet slechts met het wóórd, maar tevens met de dáád tegen te gaan. Als dit alles uitblijft….weet men wel, hoe laat het is.
  Ongehoord, vooral ook in deze ongelofelijk hypocriete vorm!

  Geliked door 2 people

 2. hendrikush zegt:

  Ik voel me in het diepst van mijn ziel gekwetst door de religieuze symbolen van de mohammedanen.
  Mag dat?

  Geliked door 2 people

 3. Waar de stompzinnige regering in Duitsland zich kennelijk niet van bewust is, is dat Duitsland binnen 72 jaar voor de tweede keer de oorlog verliest.. En dat is de oorlogen daarvoor 1914-1918 niet meegerekend. De oorlog nu is de islamisering

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Is het jullie ook opgevallen dat de ogen van ‘linksen’ pure kwaadaardigheid, agressie en krankzinnigheid uitstralen, geheel tegenovergesteld aan de ogen van normaal denkende mensen, de realisten?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik zou het, eerlijk gezegd, niet weten: Zó veel kijk ik er niet in de ogen.
   Bij een Anne-Fleur valt het niet goed vast te stellen: Véél te scheel daarvoor! (Proest!)

   Geliked door 1 persoon

  • tjonge zegt:

   dat komt, beste ttw, doordat links vindt dat zij ten alle tijde het morele gelijk hebben, en daarom mogen zij ons altijd het boze oog geven om ons terecht te wijzen…

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s