VIDEO Hendrick Smit: 10 linkse kronkels

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t B.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, gezond realisme, Hypocrisie, Marxisme, Rotzakken, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Hendrick Smit: 10 linkse kronkels

 1. Theresa Geissler zegt:

  Niet onaardig geformuleerd, maar pakt me op de één of andere manier minder dan de bezonkenheid van ‘BeWiseMan’.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Wat is het toch altijd een verademing om redelijke mensen te horen spreken.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Vergeleken met Oost-blok-landen en China hebben mensen het hier in Nederland stukken beter. Wat bezielt ze dan toch om eeuwig op die linkse politieke partijen te blijven stemmen, dat is toch eigenlijk on-Nederlands, ja on-West Europees. Een van de redenen om dat te doen zijn hun beperkte intelligente vermogens. De andere reden is hieraan evedent namelijk; de linkse politiek belooft hun koeien met gouden horens, en zij trappen er in. Ze zien in hun wildste fantasie, aangepraat door links, hun inkomen en de uitkeringen flink stijgen, alsmede vele subsidies. Dat dit alles onmogelijk gefinancierd kan worden, komt in hun botte hersens niet aan de orde. En we weten immers dat hebzucht een kwaal van velen is, Dit alles is dan meteen de reden van het bestaan van links in West Europa. Wil men links doen verdwijnen, dan zal men zijn kiezers op andere gedachten moeten brengen. En dat gaat helaas niet omdat dat soort kiezers zoals gezegd kierewiet zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Mij te langdradig.

  Like

 5. ReneKampers zegt:

  Rechts heeft voorkeur in alles Wie zou het in zijn hoofd halen om een polleke te geven met de linkse hand , dat is zelfs beledigend . Rechtse mensen maken zich niet schuldig aan vandalisme en strooptochten zoals Links. Gelovigen maken een kruisteken met de rechterhand .Wij schrijven met de rechterhand , ge moet eens proberen met de linkerhand , dat gaat gewoon niet ! Linkshandigen onder ons zijn zeldzaam , Spijtig dat het niet geld in de politiek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s