Europa beleeft de grootste uitbreiding van de islam sinds het Ottomaanse rijk

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat onder Karel Martel in het jaar 732 bij Tours en Poitiers, evenals voor Wenen in de jaren 1529 en 1683 werd afgeweerd, keert nu onder andere voortekens en omstandigheden terug: de islam breidt zich weer uit in Europa. Deze keer niet via verovering, maar via immigratie, hoge geboortecijfers en missionering.

Die Freie Welt

De islam is de met afstand snelst groeiende religie in de wereld. Dit houdt ook verband met het geboortecijfer. Terwijl in de islamitische landen van Noord-Afrika en het Nabije Oosten het geboortecijfer hoog is, is het in Europa extreem laag. De Middellandse Zee is de scheidslijn tussen twee werelden. Ten noorden van de Middellandse Zee ontstaat een demografische zuigkracht, ten zuiden en ten oosten van de Middellandse Zee een demografische druk. Dit leidt ertoe dat steeds meer moslims via de Middellandse Zee en de Balkan naar Europa komen. Niets spreekt ervoor dat de komende decennia deze druk zal verminderen.

Europa werd al tweemaal door islamisering bedreigd

Al tweemaal in de geschiedenis werd Europa door islamisering bedreigd. De eerste keer kwam ze vanuit het westen, en wel in de 8e eeuw in de tijd van de kaliefen van de Omajjaden. Destijds hadden de Arabieren Spanje veroverd en drongen over de Pyreneeën Frankrijk binnen. Karel Martel kon hen in de dubbele slag bij Tours en Poitiers in het jaar 732 terugslaan. Vanaf de 14e eeuw kon de Spaans-katholieke Reconquista de moslims van het Iberisch schiereiland verjagen.

De tweede keer kwam de bedreiging uit het oosten. Terwijl in Spanje de Reconquista de islam kon verdringen, breidde zich sinds de 14e eeuw het Ottomaanse rijk in het oostelijke Middellandse Zeegebied en via de Balkan uit. De Ottomanen drongen op tot Midden-Europa. In de jaren 1529 en 1683 konden de Turken pas voor de poorten van Wenen afgeweerd worden.

Het christendom ontstond in de periode van onderdrukking en vervolging, de islam begon met een unieke golf van verovering

Islam en christendom ontstonden tegen de achtergrond van verschillende uitgangssituaties. De ene was lange tijd de onderdrukte en vervolgde, de ander al heel vroeg veroveraar en onderdrukker.

Het christendom was in zijn eerste drie eeuwen de religie van een onderdrukte en vervolgde minderheid. Het ontstond in een tijd toen het Romeinse rijk op zijn hoogtepunt was. Met het oog op de Romeinse hegemonie was er voor de christenen nauwelijks hoop op verlossing op aarde. De hoop was gebaseerd op de gelijkmakende rechtvaardigheid die wacht in het hiernamaals.

De islam was in zijn eerste drie eeuwen en later een religie van veroveraars. Al tijdens het leven van de profeet Mohammed konden de eerste moslims het hele Arabische schiereiland veroveren. Pas onder de gekozen kaliefen, daarna onder de kaliefen van de Omajjaden en Abbasiden, veroverden ze in minder dan drie eeuwen een wereldrijk dat reikte van Spanje tot India.

De Slavische landen hebben slechte herinneringen aan de Ottomaanse periode

Het woord “slaaf” is afkomstig van de etniciteit Slaven. Arabieren en later Turken hebben sinds de late middeleeuwen veel slaven buitgemaakt in de Slavische landen, vooral uit Servië, Bosnië, Kroatië, Bulgarije en de Oekraïne. Blanke slaven waren felbegeerd op de markten van de Oriënt. De herinnering daaraan is in de Balkan-landen nog steeds zeer levendig.

In het Ottomaanse leger bevonden zich de elitetroepen van de Janitsaren. Dit waren meestal slaven, krijgsgevangenen en heel vaak jonge kinderen van Servische, Bulgaarse, Kroatische, Hongaarse, Roemeense, Oekraïense, Russische en Armeense families, die gedwongen werden gerekruteerd voor de militaire dienst en dan ver weg van hun geboorteland werden opgeleid. Ze werden gehouden als militaire slaven, met als enige levensdoel voor de sultan te vechten en te sterven.

Zal de “geboorte-jihad”samen met de massa-immigratie Europa de volgende golf van islamisering brengen?

Sommige mensen waarschuwen dat West-Europa binnen enkele decennia overwegend islamitisch zal zijn. Anderen denken dat zulke waarschuwingen alleen maar stemmingmakerij zouden zijn. In Duitsland, aldus de appeasers, zouden rondom 2050 slechts 8 tot 10% moslims wonen. Zo luidt bijvoorbeeld een prognose van het “Pew Research Center”.

Het probleem van de meeste Europese landen is, dat de religie van de immigranten vaak niet geregistreerd wordt. In Duitsland wordt zelfs over het algemeen het lidmaatschap van de islamitische religie statistisch niet geregistreerd. Waarom? Omdat het voor de Duitse staat belastingtechnisch irrelevant is. Wanneer men daarentegen behoort tot de katholieke of evangelische kerk, dan is dit belastingtechnisch relevant. Daarom wordt deze informatie nauwkeurig in statistieken bijgehouden. Om deze reden berust alle informatie met betrekking tot het aantal moslims op schattingen. Volgens een grove schatting wonen er ongeveer 4-5 miljoen moslims in Duitsland. Interessant genoeg ging de “Duitse islamconferentie” al in 2012 van ongeveer 7% moslims in Duitsland uit. Hoe zou die inschatting er na de migratiegolf in de jaren 2015/2016 uitzien? En welk effect zal een immigratie van ongeveer 200.000 moslims per jaar (dit zou overeenkomen met de onlangs door de CDU voorgestelde zogenaamde “bovengrens”) over enkele jaren hebben?

Het geboortecijfer is bij moslima´s hoger dan bij niet-moslima´s in Duitsland. Het bedraagt bij moslima´s iets meer dan 2,1. Over het algemeen is het geboortecijfer in Duitsland ongeveer 1,3 kinderen per vrouw. Maar het is niet alleen het aantal kinderen, maar ook de leeftijd waarop een vrouw haar eerste kind krijgt. Islamitische moeders zijn meestal jonger. Daarom worden de generaties sneller jonger. Duitse moeders wachten vaak tot na de opleiding of na de studie, zijn zelfs vaak ouder dan 30 jaar als ze hun eerste kind krijgen.

Het probleem zijn dus realistische cijfers en statistieken, die we pas krijgen als ook het religieuze lidmaatschap van moslims door de staat net zo nauwkeurig zou worden bijgehouden als bij belastingzaken het geval is. Maar hier lijkt men de situatie graag aan het toeval te willen overlaten.

De op foutieve gegevens gebaseerde verwachting zou er zo uitzien: geboortecijfer en sterftecijfer en gemiddelde leeftijd van de vrouw bij de eerste geboorte bij Duitse moslima´s vergeleken met geboortecijfer en sterftecijfer en gemiddelde leeftijd bij moslims in Duitsland, aangevuld met de immigratie op de middellange en lange termijn plus familiehereniging. Als je daar dan nog het islamitische missiewerk aan toevoegt, dan kun je je maar moeilijk voorstellen dat de voorzichtig schatting van het “Pew Research Center” realistisch is.

Een ander belangrijk punt, dat de “appeasers” buiten beschouwing laten, zijn de gemengde huwelijken tussen moslims en niet-moslims. Het is een feit dat in de islam een huwelijk tussen een islamitische vrouw en een niet-islamitische man verboden is. Alleen omgekeerd is het toegestaan.

In duidelijke taal: als een niet-islamitische Duitser een islamitische Turkse of Arabische vrouw leert kennen, mag hij niet met haar trouwen. Tenzij hij zich tot de islam bekeert! Omgekeerd mag een moslim wel met een christin trouwen. De enige voorwaarde van de sharia: de kinderen moeten islamitisch opgevoed worden.

Gemengde huwelijken tussen moslims en niet-moslims leiden altijd tot meer moslims, nooit omgekeerd. Dat is al zo sinds ruim veertienhonderd jaar en het heeft ertoe geleid dat ooit christelijke regio´s in het Nabije en Midden-Oosten of op de Balkan in de loop der tijd islamitisch werden.

Een typisch voorbeeld van hoe snel de demografie zich kan verschuiven, is Libanon. Vanaf de jaren-50 tot nu is het aantal christenen van bijna 60% van de hele bevolking afgenomen tot ongeveer 39%. Dat betekent dat een ooit overwegend christelijk land binnen twee generaties een overwegend islamitisch land is geworden.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Appeasement, Arabische wereld, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, Censuur, Christendom, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Religie, Rotzakken, sharia, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Europa beleeft de grootste uitbreiding van de islam sinds het Ottomaanse rijk

 1. MF zegt:

  “De hoop was gebaseerd op de gelijkmakende rechtvaardigheid die wacht in het hiernamaals.”. Het gaat om een opmerking over het Christendom.
  Ik wil hier toch aan toevoegen dat het bij het Christendom niet gaat om een vorm van escapisme. Het is de bedoeling om Gods Koninkrijk binnen te gaan, ook al (slechts gedeeltelijk, uiteraard) op deze wereld, tijdens dit bestaan.

  Like

  • Marlies zegt:

   Interessant, die laatste paragraaf.
   Maar het verslaan van de barbaren in Spanje, Frankrijk en bij Wenen neemt niet weg, dat de bezetting EEUWEN heeft geduurd. @PaulZwueste: Het is dus geen doemdenken als je ervan uitgaat dat wij allen de victorie over het islamitische gajes niet zullen meemaken.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Marlies.
    Het woord “doemdenken ” zit je dwars…
    Even ’n misverstand uit de weg ruimen.
    Wellicht maken wij het niet mee, maar dat maakt niks uit.
    Laten ze in aanvang maar winnen (Desnoods…).
    Voor mij telt alléén maar de definitieve vernietiging en daar hoor hier
    praktisch niemand over…
    Dàt bedoel ik.
    En die paar honderd jaar islam-onderdrukking…
    Ach, op zich wel interessant, want dat is de enige manier om deze decadente totaak verwijfde west-Europese bevolkingen in het gareel te krijgen.
    Zoals Hongarije, Polen, Tsechië,Slowakijë e.a. Slavische Balkan-landen.

    Oké, zo beter Marlies.
    Laat nog maar wat horen…

    Like

 2. MF zegt:

  8e eeuw, 14e eeuw, 20ste eeuw; het is allemaal voorspeld: om de 600 jaar een aanval op Europa!!!! Ook deze aanval zullen we van ons afslaan.

  Voor mij is het tekenend geweest (in juiste perspectief plaatsen svp) dat in 2015 een grote megamoskee, de grootste van West-Europa, zou worden gevestigd op het voormalige militaire PWA-terrein te Gouda, en dat moedige buurtbewoners in Gouda Noord ervoor hebben gezorgd dat het niet doorging. Een teken…

  Geliked door 3 people

  • Johan zegt:

   Deze aanval slaan we niet meer af, geloof me. De islam is als een kanker.
   In de 8ste eeuw en de 14de eeuw was het een kleine tumor die snel weggesneden kon worden dankzij de moed van de destijdse strijders.
   Nu, er geen weerstand meer was, heeft deze kanker zich tientallen jaren via onbeperkte uitzaaiing helemaal meester gemaakt van het lichaam dat Europa heet.
   En je weet wat er gebeurt als een kanker uitgezaaid is over het hele lichaam: dan is de patiënt terminaal, en dat is wat er met Europa is gebeurd.
   Dankzij Palliatieve zorg kunnen we de levenskwaliteit in Europa nog een beetje rekken, maar meer ook niet… Het is te laat!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Stelletje doemdenkers…!
    Ga je aub bekeren.
    Laat maar vast je baard staan, of koop ’n Burka en ga maar vast oefenen.
    Haal het brevet vliegen op ’n Perisch tapijtje.
    Dan zijn jullie helemaal gelukkig.
    En mag je er bij horen…
    Wat MF hier schrijft klopt helemaal.
    Maar dat durven jullie niet te accepteren.
    Ondergang door louter angst.
    Doemdenkende angsthazen.

    Like

   • Blijkbaar is dit het enige wat jij kunt paulzwueste, mensen hier afzeiken.
    Ook heb jij blijkbaar alle wijsheid in pacht, als je alles zo goed weet zou ik er wat aan doen, maar je bent net als alle anderen, bleren achter je toetsbord.
    Leer eerst maar eens fatsoenlijk discuseren.
    En wat je hierop ook zegt, intereaseert mij totaal niet.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Kerkhof.
    Ik zeik geen mensen af, zoals jij nu bij mij doet.
    Ik bler geen mensen af, maar wijs ze op hun fouten.
    Vindt je het normaal en oké om mensen hier te demotiveren…?
    Mijn commentaar kan hardhandig overkomen, maar dan schrik je misschien wakker.
    En ik moet leren discuteren?
    Maar zelf interesseert het je niet wat ik zal zeggen op je commentaar…?

    Mij kun je niet voor de gek houden beste kerel.
    Je bent gewoon ’n lafbek.
    En als je daar op gewezen wordt ga je om je heen schoppen.
    Met jou soort kunnen we zo de oorlog nooit winnen.
    Da’s duidelijk.
    Je hebt nog ’n lange weg te gaan.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Oh sorry beste Alwine….
    Ik zie nu ineens helemaal in dat je ’n vrouw bent.
    Je krijgt daarom 20 punten extra.
    En we houden er rekening mee dat je ’t altijd beter weet.
    Waar het ook over gaat en wat er ook gezegd is…
    Nogmaals…

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Dankzij kortzichtige domme linkse, liberale en christelijke politici en zogenaamde linkse, liberale en christelijke gutmenschen deze soorten verzieken de samenleving !!

  Like

  • MF zegt:

   Bij goed begrepen Christendom gaat het wel degelijk om identiteit. (Zie: Mystieke Werken van Johannes van het Kruis). Vele politici die het Christendom “vertegenwoordigen”, verliezen zich in dom altruisme. Dit is gewoon niet de bedoeling. Hoe een pijn het me ook doet: uw kritiek op de Christelijke politici is dus terecht.
   Mvrgr. MF

   Like

   • koddebeier zegt:

    Er zijn nog maar weinig echte christenen, een groot deel noemt zichzelf ten onrechte “christen”. En dat is triest ! Mvrgr.Koddebeier

    Like

 4. texel zegt:

  Het gemiddelde kinder aantal in 1 gezin is in het Midden Oosten is 8 kinderen ( Jordanië, Iraq, Lebanon,Syria ) Maar vele mannen in Saudi Arabia en Jordanie hebben meer dan 1 vrouw. De salafistische mensen die ik in Syria en Jordanië leerde kennen hadden gemiddeld 10 kinderen per vrouw. Daar kunnen wij westerlingen niet tegen op dus zullen wij het verliezen tenzij er maatregelen worden genomen.

  Like

 5. Hendrik zegt:

  islam moet in heel Europa verboden worden. Met wortel en tak uitgeroeid worden. islam hoort niet in Europa. Dood aan de islam!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hendrik.
   En wat die enorme overmacht van dat islam-gebroed betreft.
   Het is NOOIT anders geweest dan dat de Kruisvaarders het op moesten nemen tegen ’n enorme islamitische overmacht.
   En ze wonnen altijd.
   Hoe zou dat nou komen…?
   Maar hier liggen ze al met hun pootjes omhoog als ze in de verte ’n muzelman horen roepen of het weemoedig geluid van de Turkse trom…

   Vrij naar Heine.

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Straatsburg, Fr.:
  De eerste steenlegging van de gigantische Ottomaanse moskee had afgelopen Zondag, 15 october plaats.
  …………………..
  De ceremonie vond plaats 15 October in Meinau, Straatsburg in aanwezigheid van de Burgemeester van de stad, Roland Ries,
  de ambassadeurs van Turkeije en Saoudie Arabië, de Turkse Minister van Justitie en afvaardigingen van Regering van Bosnie Herzégovine .
  Er waren meer dan 1000 mensen aanwezig en 300 “Hooggeplaatsten”.
  De kosten van het gebouwtje worden tweemaal zo duur als eerst geraamd, 32 Miljoen Euros
  Men wil verder een gemeentlijke subsidie aanvragen van 3.2 Miljoen euro.

  Geliked door 1 persoon

 7. Edgy Veggie zegt:

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

 8. tjonge zegt:

  “Deze keer niet via verovering, maar via immigratie, hoge geboortecijfers en missionering.”
  .
  fout !!
  deze keer niet via verovering maar via medewerking van landverraders van nederland en overige eu-landen, en natuurlijk brussel……
  immigratie, hoge geboortecijfers en missionering is een gevolg (symptoom), onze landverraders zijn de oorzaak…..

  Geliked door 3 people

 9. paulzwueste zegt:

  Tjonge.
  Wat is er nou fout…?
  ’t Komt allemaal op hetzelfde neer.
  Verovering is verovering, en zolang wij alles maar toe laten zal die verovering door gaan.
  En die immigratie wordt bedacht door de politici maar het blijft wel immigratie.
  Gaan we nou kommaneuken op hele woorden…?

  Like

  • tjonge zegt:

   de hele vluchtelingengolf sinds “wir schaffen das” is mogelijk gemaakt door “onze” regeringsleiders door het bewust niet bewaken van de schengengrens inc onze landsgrenzen en voor veerdienst te spelen.
   tevens worden illegalen niet uitgezet en krijgen bbb en met beetje mazzel later generaal pardon.
   .
   zijn toch echt onze nsb-ers die dit mogelijk maken, wat snapt u hier nou niet van ?

   Geliked door 1 persoon

 10. Guardiacivil zegt:

  Weer een discussie over wie, wel hoe of wat.
  Het maakt niets uit beste Bron-reageerders, er moet iets gebeuren in de geest van al die vroegere Kruisvaarders om het tij te keren.
  Zolang die geest onder de Nederlandse Ja-Knikkers niet wordt waargenomen zal er niets veranderen.
  De komende Kruistocht zal toch in eigen land gestreden moeten worden!

  Like

 11. Zijlstra zegt:

  Via Egypte en Turkye zullen ze (voor de derde keer) Europa binnenvallen. Heel Italie en het zuiden van Frankrijk wordt bezet! Tenslotte zal Hendrik de Vijfde van Frankrijk het gespuis
  terug naar de zandbak sturen!
  Bron: Nostradamus

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s