Links front marcheert in Berlijn: demonstratie tegen de AfD in de regeringswijk

Screenshot_12

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De heksendans en de linkse leuzen branden al los, nog voordat de eerste AfD-toespraak in het parlement werd gehouden of een AfD-parlementariër ook maar iets heeft gezegd. Bij een demonstratie, bevorderd en geënsceneerd door politieke tegenstanders, protesteerden ongeveer 12.000 links geïndoctrineerde meelopers vandaag in de Berlijnse regeringswijk tegen de AfD. Het Duitse parlement zou niet “de spreekbuis voor racisme en discriminatie mogen worden, de burgerlijke partijen mogen niet naar rechts zwenken.”

politikstube

Dus alleen de linkse mening van de morele huichelaars is acceptabel, want alleen de linkse tijdgenoten weten wat goed en fout is? Dus verder met de betutteling, de massale immigratie, de sluipende islamisering, de uitholling van sociale stelsels, de uit z´n oevers tredende criminaliteit, de No-Go-Areas, de drugsparken en de hulpeloze politie? Zulke linkse demonstraties tegen een vermeend rechts gevaar kunnen de aandacht niet meer afleiden van de toestanden in Duitsland.

[…] In de regeringswijk in Berlijn hebben vandaag ongeveer 12.000 mensen tegen de AfD gedemonstreerd. De deelnemers waarschuwden voor racisme en een ruk naar rechts in het nieuwe parlement, dat dinsdag bijeenkomt voor zijn constituerende vergadering. “Mijn hart slaat voor diversiteit” of “Mijn stem tegen ophitsing” stond er op de spandoeken. De demonstranten vormden volgens de organisatoren een “symbolische beschermende cirkel” rondom het Rijksdag-gebouw.

De afsluitende manifestatie vond plaats bij de Brandenburger Tor. Volgens informatie van een woordvoerster van de politie verliep de grote demonstratie tot in de namiddag zonder incidenten. De woordvoerster sprak van “ongeveer 10.000 deelnemers” en bevestigde daarmee ongeveer het aantal deelnemers dat de organisatoren hadden opgegeven.

Het parlement zou “niet de spreekbuis voor racisme en discriminatie mogen worden”, waarschuwden de organisatoren. “Wij willen niet dat burgerlijke partijen naar rechts rukken”, zei men verder met het oog op het debat over de omgang met de AfD. De initiatiefnemer van de demonstratie, de 23-jarige student Ali Can, bleek “overweldigd” van het grote aantal deelnemers. Dit zou aantonen “dat iedere poging om onze samenleving te splijten ons nog dichter bij elkaar brengt.”

De burgerbeweging Campact en andere organisaties hadden opgeroepen tot de demonstratie. Tot de ondersteuners behoren o.a. de Duitse Vakbond (DGB) en de tegen rechts-extremisme agerende Amadeu-Antonio-Stichting.

De burgerbeweging Avaaz als medeorganisator had in een paginagrote advertentie in de Berlijnse “Tagesspiegel” reclame gemaakt voor de demonstratie. “We staan op tegen jullie racisme”, staat er ook in een open brief aan de AfD, die op de website van de organisatie staat en al door meer dan 500.000 mensen ondertekend werd. “Wij staan voor een naar de wereld toe gericht, sociaal, liberaal, divers Duitsland, waarin geen plaats is voor vreemdelingenhaat.”

De AfD had de demonstratie van tevoren als “stemmingmakerij” tegen haar afgevaardigden en als “aanslag op de democratie” bekritiseerd. De nieuwe vicefractievoorzitter Peter Felser sprak van een “niet acceptabel in diskrediet brengen” van de democratisch gekozen AfD-parlementariër. […].

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Berlijn, Censuur, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Links front marcheert in Berlijn: demonstratie tegen de AfD in de regeringswijk

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Kunnen we de wereldbol niet verdelen in twee hemisferen?
  De ene Noord-Zuid met het westelijke deel van de aardkloot.
  De andere Noord-Zuid met het oostelijke deel.
  Mag de linksmensch als eerste kiezen welk deel ze willen.
  Ga ik op het andere deel wonen om te zien hoe ze daar bij de linkmensch de boel in no-time verkl*ten.

  Liked by 3 people

  • fleckie zegt:

   Op de Duitse t.v.- zender ZDF stond op tt.121, d.22.10.2017:…HOFREITER: DEMO IST WERTVOLLES.. ZEICHEN……..Der Fraktionsvorsitxende der …GRUNEN…im BUNDESTAG, Anton HOFREITER,sagte zum Auftakt der Kundgebung :” Die Demo ist ein wertvolles Zeichen,dass sich die Leute nicht damit afbinden,dass jetzt eine Partei im Bundestag sitzt,die sich im Wahlkampf teilweise rassistisch und rechts-radical geaussert hat”. Dagegen hatte die AFD die Demo als..ANSCHLAG auf die DEMOKRATIE bezeichnet………..INITIATOR ist der……. TURKISCHSTAMMIGE..AUTOR…….ALI..CAN….
   vom Verein ” INTERKULTURELLER..FRIEDEN..e.V.”……..UNTERSTUTZER sind der…DEUTSCHE GEWERKSCHAFTBUND..(DGB). ..DIE..LINKEN, ..der LESBEN- und..SCHWULEN- VERBAND..und..viele..kleinere ..INITIATIVEN.<<<<<<<fleckie, betekent…' TURKISCHSTAMMIGE' ….soms een KOERD, met de TURKSE nationaliteit?

   Like

  • peter zegt:

   Die parasieten lopen gelijk het deel in waar de rechtse wonen ,stel je voor ,moeten ze plots aan het werk ,moeten ze niet aan denken .
   Maar met een hoog hek en 350 stroom erop moet het lukken .

   Like

  • Cynicus zegt:

   Welnee joh. Ik gun de linksen en hun moslimvriendjes hoogstens Antartica. Nee eigenlijk ook niet. De maan dan maar. De moslimkalender is toch de maankalander dus dat treft.

   Like

 2. Petra de Geus zegt:

  Avaaz = Soros

  Like

  • MF zegt:

   Laat die Avaaz dan eens CONCREET aangeven wat er RACISTISCH aan is. Dus niet demagogisch in algemeenheden kletsen: feiten!

   Like

   • Petra de Geus zegt:

    Als je denkt dat je van zulke groepen feiten krijgt dan kun je lang wachten. Het zijn linkse ophitsers. Soros is uit op de val van Europa: massa immigratie, islamisering, tweespalt, chaos. Kijk maar wat er gebeurde in Kiev in 2014 op het Maidanplein. Zijn receptuur voor revolutie ligt klaar.

    Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Heb ooit een mail gehad van Avaaz. 1x over Israel en 1x over het klimaat.
   Ik wist toen nog niet wie Avaaz was/is. Mijn reacties op de onderwerpen paste niet in het straatje van Avaaz. (Ik heb ze geschreven dat ze eens moeten ophouden met hun leugens en dat ze hun ogen uit hun kop moeten schamen omdat ze mensen misleiden.)
   Ik zal dus wel op de zwarte lijst staan van die ouwe rakker soros, hahahahaha.

   Like

 3. Asgard zegt:

  Bijna alle EU-hoofdstedelijke lidstaten hebben al gecaputileerd, zo ook Berlijn!!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het probleem is dat links bepaald wat racisme is, wat vreemdelingen haat is en wat extreéééém rechts is. Kortom geen ruimte voor bezonnen rationeel overleg. Bek houden en oprotten alleen wij van links bepalen wat goed en slecht is. Zit de open society organisatie soms ook bij de sponsoren groepen die verbinding zoeken? Zou me niet verbazen.

  Liked by 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  10.000 fascisten… en de politieke elite zag dat het goed was.

  Liked by 2 people

 6. williaan zegt:

  Heel Berlin is tot een No-Go-Area verworden. Ik zal er dan ook voorlopig niet meer komen. Je moet er ogen van voren én van achteren hebben, jammer.

  Like

 7. tjonge zegt:

  tjee, lijkt de usa wel, daar kan links het verlies nog steeds niet verliezen !
  wat is dat toch met die gasten ? ze vinden democratie prima behalve als er (in hun ogen) verkeerd gestemd wordt, dan moet er weer op alle mogelijke manieren de democratie om zeep geholpen worden en hun fascisme gelden…

  Liked by 2 people

 8. MF zegt:

  Die linkse mensen weten helemaal niet wat goed en fout is, en hun sociale agenda heeft geen fundament, want ze hebben geen transcedente basis, en daar gaat het nou net wel om.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Dan nog een bericht over de gediscrimineerde …ROHINGYA- MOSLEMS, op ZDF t.t.127, d.d. 22.10.2017…….’DEMONSTRATION ..IN ..MYANMAR..WEGEN..ROHINGYA- KRISE’. …………..
  Im Konflikt uber die Zukunft der MUSLIMISCHEN ..ROHINGYA-MINDERHEIT haben am..SONNTAG .. mehreren tausende Menschen Staatschefin AUNG SAN SUU KYU den Rucken gestarkt. Bei einer demonstration in ..NAYPYIDAW..unterstutzten sie die Ankundigung der Regierung,nach Bangladesh geflohenen ..ROHINGYA die RUCKKEHR zu ermoglichen. ……..Seit August sind mehr als ..580.000 Angehorige der seit langem in Myanmar discriminierten Minderheit in das Nachbarland geflohenen.<<<<<<<

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Die bedelen om de volgende vrachtwagen !
  Een zwarte kerstmarkt was wel niet genoeg !

  Like

 11. ron zegt:

  Ik waarschuw mensen al sinds de 90 jaren voor dit levensgevaarlijke linkse geestelijk gestoorde tuig,het zijn nazi,s fascisten,rascisten (anti blank) landverraders.Ze zijn suicidaal en destructief.

  Liked by 1 persoon

 12. ReneKampers zegt:

  Die betoging was wel van belang , vooral omwille van statistieken .Nu weet de overheid dat de Duitse bevolking ongeveer 12000 idioten telt

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Nuttige idioten. Je zegt tegen ze dat ze moeten gaan krijsen en demonstreren en dan doen ze dat. Dat dingetje islam blijft onbesproken en woekert voort.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  De laarzen van de linkse bruinhemden dreunen weer !!
  Links= Socialisme= Nationaal Socialisme, het is één pot nat (drek) !

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Ik ben daarnet in Godsnaam de het reilen en zeilen van de absolute tegenpool van dit Links -Pegida Duitsland(Dresden) maar weer eens gaan bekijken, want in tegenstelling tot wat sommigen me, geloof ik, nog steeds in de schoenen proberen te schuiven, ben ik daar nog steeds 100% vóór – bepaalde mensen kunnen/willen alleen maar geen onderscheid maken tussen iemands gevoelens voor Pegida in het algemeen en zijn afwijzing van het INTERNE beleid bij de (afgescheiden) Nederlandse afdeling, maar enfin…. De laatste manifestatie in Dresden was 16 Oktober jl. en het you tube-filmpje dat ik er over vond, toonde nog altijd een waardige, goed bezochte manifestatie, dus het antwoord op deze linkse agressie is er nog wel degelijk! Het ligt ècht weer aan de media, die dit systematisch negeren (doodzwijgen) en de aangewezen reactie hierop lijkt mij persoonlijk een gezamenlijk optrekken van alle Pegida-afdelingen in álle Duitse steden teneinde een grote, centrale manifestatie in Berlijn te organiseren als antwoord op deze linkse provocatie, een manifestatie, waar Duitsland niet langer omheen kan!
  En dan maar hopen, dat al die verschillende afdelingen hiervoor voldoende gemotiveerd kunnen worden, maar tegen déze tendens zal toch echt een vuist moeten worden gemaakt!

  Like

 16. koddebeier zegt:

  De linksmens is een wereldvreemd wezen, hoewel links zelf het fascisme voortbracht, weigeren ze dit in te zien en wijzen altijd naar rechts, wat ze dan voor de ‘lieve’ vrede extreem rechts noemen.
  Vreemd ?? Laten we vooral niet vergeten dat links de grootste moordenaars uit de geschiedenis voortbracht !

  Liked by 1 persoon

 17. MF zegt:

  @Petra de Geus
  Als iemand zijn/haar beschuldigingen niet wil toelichten, concreet maken dus, verliest hij/zij recht van spreken, wat mij betreft.

  Like

  • Petra de Geus zegt:

   Soros heeft een groot netwerk van organisaties die zijn extreem Linkse agenda steunen. Als je denkt dat je ooit een serieus gesprek met hen kunt voeren moet je Solzhentisyn lezen over zijn treinreis in gezelschap van een rascommunist. Hij noemde het “een wandeling in de woestijn”. Ieder commentaar glijdt af. Ondertussen werkt Soros met zijn Open Society hard aan zijn agenda. Denk aan Maidan en aan Black Lives Matter. Het is hopeloos. Wij zouden hetzelfde moeten doen.

   Like

  • Asgard zegt:

   MF,…daar ben ik het niet eens,..in een leven van een mens gebeuren altijd wel dingen die moeilijk te verklaren zijn,..een vechtscheiding kan een duistere periode inlichten voor de man/vrouw, in zo’n tijd kan het zijn dat je onbewust sores op je hals haalt omdat je chemisch uit balance bent,..dezelfde mens in goeie doen, dus in goeie balance xal zo’n fout niet maken omdat emotioneel in balance is,…daarbij komt nog bij dat de mens alleen zichzelf verantwoording moet afleggen, en niet aan de ander.

   Like

 18. Cynicus zegt:

  Och jee de linksen weer aan het demoonstreren. Hadden de psychiatrische patienten weekendverlof of zo ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s