GB: Misdaadbestrijding met gelakte vingernagels

Screenshot_17

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië stijgen de criminaliteitscijfers wat betreft toebrengen van lichamelijk letsel, roof en verkrachting tot ongekende hoogtes. Maar de politie houdt zich liever bezig met “hatespeech” en lakt haar nagels als teken van solidariteit met de LGTB-minderheden.

journalistenwatch

Vijf miljoen delicten registreert de Britse politie dit jaar, een stijging van 13%. Waaronder ongeveer 1,3 miljoen keer toebrengen van lichamelijk letsel (+ 19%), bijna 130.000 seksuele delicten (+ 19%), meer dan 45.000 verkrachtingen (+ 22%), bijna 37.000 mes-aanvallen (+ 26%) en ongeveer 67.000 keer gebruik van vuurwapens (+27%).

Ook overvallen, inbraken en diefstaldelicten blijven niet achter. Inmiddels wordt nog maar één van de tien inbraken opgelost.

“De politieagenten proberen, ondanks enorme bezuinigingen, hun werk te doen en de gemeenten te beschermen. Maar zoals de statistieken laten zien, heeft de bevolking steeds meer te lijden en staat hun veiligheid op het spel”, klaagt een politiewoordvoerder.

En terwijl de Britse burgers moeten vrezen voor lijf en leden en de radicale islam steeds meer ruimte neemt, houdt de politie zich met de “werkelijk belangrijke dingen” bezig , ze strijdt tegen zogenaamde “hatecrimes”.

De politie in Gloucestershire riep er toe op om “haatincidenten” te melden, slechts enkele dagen nadat de politie bekritiseerd werd voor de arrestatie vorig jaar van bijna vierduizend burgers, die zich op internet niet gepast hadden uitgedrukt. Een stijging van 53% in vergelijking met 2014.

Op 18 oktober werd in Groot-Brittannië de “Anti-Slavery-Day” gehouden en enkele mannelijke agenten namen daaraan op wel heel bijzonder wijze deel. Ze lakten hun nagels blauw en lieten hun handen trots aan het publiek op Twitter zien.

En ook in Lancashire lieten de agenten creativiteit en volle inzet zien. Hier rijdt nu een patrouillewagen rond, die versierd is met de regenboogvlag en het opschrift “Police with Pride”, in aansluiting op de gay-parades onder het “Pride”-motto. Zo willen de ijverige hoeders van de wet hun solidariteit uiten en meer mensen ertoe brengen om incidenten en uitspraken die gericht zijn tegen “homofielen, lesbiennes, bi- en transseksuelen” onmiddellijk aan de autoriteiten te melden om zo eindelijk rust te creëren in de straten van Groot-Brittannië.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, co-existentie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, sarcasme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op GB: Misdaadbestrijding met gelakte vingernagels

 1. koddebeier zegt:

  Triest zooitje, misdadigers lachen zich een bult !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  @Mijnheer Kroonenberg, is dit geen leuke inspiratiebron voor U?
  “In plaats van de kern van de dreiging -de islam- aan te pakken
  stelt de politie zijn prioriteiten door zijn nagels blauw te lakken.”
  De rest maakt U er desgewenst maar zelf bij: I k heb even geen zin om me verder in deze waanzin te verdiepen.
  Maar wat wil je ook met een land, dat zelfs een EU-kritische partij weet voort te brengen, die achteraf bekeken géén islám-kritische partij wil zijn!
  En dan sommigen hier de weinige ècht realistische politici in GB nóg verwijten, dat ze geen resultaten boeken! Ga er áán staan, in zó ’n land!
  Een stándbeeld verdienen die politici, nú al, omdat ze de enigen zijn, die te midden van déze verdwazing hun gezonde verstand weten te bewaren! Dat is een kunst op zich!
  Dus: Laat díe critici maar l***en, Mr. Weston en Anne-Marie: Ik sta, aan de andere kant van de Noordzee, vierkant achter jullie!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 23 oktober 2017 om 10:08

   Ik heb het altijd al slap gevonden van Farage. Er is geen tijd meer voor zachte heelmeesters. Er zijn al veel te veel stinkende wonden. Wonden die zó hard stinken, dat ze niet meer genezen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Slap is dus achteraf bekeken het woord niet eens, Tis’: Het is, blijkt nu definitief, nooit zijn bedoeling geweest om anti-islam te ZIJN. Einde verhaal, UKIP!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 23 oktober 2017 om 13:32

    Daarom heb ik hem nooit bejubeld. Het moet bij mij én, én zijn.
    Én weg met de islam én weg met de EU!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 17.53u.: Uiteraard! Stel je toch eens voor: Ben je straks uit de EU, maar NIET van de massa-immigratie af; nou, wat schiet je er dan mee op?
    En jij weet natuurlijk ook, dat die baardapen in GB in de praktijk een groter probleem vormen dan hier, omdat ze, doordat ze over het algemeen goed Engels spreken, assertiever zijn.
    Je snapt de Britten niet: Op ander gebied af en toe het chauvinisme-zelf, ‘royal’ dít en ‘royal’ dát, maar wèl over zich laten heenlopen door dat stelletje baardapen en brilslangen in soepjurken! Onbegrijpelijk!
    Je zou die Britten af en toe wel willen toebijten: “Zeg, als die meute ooit echt kwaad wil, gaan jullie oh zo geliefde royals er als eersten aan, hoor!”
    Nee, zeg maar niets: Ik weet best, dat die daarvoor te goed beschermd worden, maar ik geloof er niets van, dat de ‘mossels’ nou zo gek zijn Elisabeth&Co.

    Geliked door 1 persoon

 3. Stef zegt:

  Links maakt ziek.

  Geliked door 1 persoon

 4. Johan zegt:

  Ik weet zeker, dat die gelakte vingernagels helpen.
  In Nederland hadden we toch ook van die acties met polsbandjes ? Dat hielp enorm.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Zweden heeft ook polsbandjes. @Johan en in Duitsland werd vrouwen geadviseerd om een armlengte afstand te houden van gewelddadige moslimmannen.

   Politiekcorrect is erg creatief, dat blijkt wel.

   .

   Geliked door 1 persoon

   • tippelaar zegt:

    Ik denk dat de dames in de coïteerbare leeftijd, in zweden en duitsland, meer behoefte hebben aan een kuisheidsgordel en een stroomstootwapen.

    Like

 5. Elisah zegt:

  Niet alleen in GB hebben zware criminelen vrij spel.
  Vrouwenhandelaar Baran kan lekker zijn gang gaan…
  http://www.telegraaf.nl/video/880366/saban-baran-ontmaskerd-als-zwendelaar

  Like

 6. Cynicus zegt:

  Belachelijk. Echt weer iets voor de genderneutrale manie.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Mieters gewoon, die blauwe nagellak!
  Dat ze toch niet eerder aan deze schitterende oplossing hebben gedacht?

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  om incidenten en uitspraken die gericht zijn tegen “homofielen, lesbiennes, bi- en transseksuelen” onmiddellijk aan de autoriteiten te melden

  Wat gaan de autoriteiten dan doen tegen de alles-hatende mohammedanen, dé homohaters bij uitstek?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s