“Het einde van de gerechtigheid”. Zittende rechter beschuldigt Merkel van vernietiging van ons rechtssysteem

Screenshot_26

Een rechter slaat alarm.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

BESTSELLER-AUTEUR BEVESTIGT: ER IS GEEN ONAFHANKELIJKE JUSTITIE IN DUITSLAND – EN DAARMEE OOK GEEN BESTAAND ONTKOMEN AAN GEWELD

En waar niet aan geweld kan worden ontkomen, daar kan ook geen democratie zijn. Zo eenvoudig is het – maar slechts zeer weinig Duitsers hebben daar weet van. Hen wordt vanaf de basisschool tot aan de universiteit het sprookje voorgeschoteld van een ontkomen aan het geweld. Een leugen. Regering en rechtbanken vervormen het recht allang – en breken wetten naar believen.

Michael Mannheimer Blog

ANGELA MERKEL BEZIT VOORTREKKERSROL BIJ DE TOTALE MINACHTING VAN ONZE RECHTSSTAAT

Als hoofdverantwoordelijk voor deze toestand houdt de auteur van de bestseller “HET EINDE VAN DE GERECHTIGHEID” de persoon Angela Merkel.

“Zij heeft er wezenlijk aan bijgedragen dat het Verdrag van Maastricht zijn stabiliteitsclausule heeft verloren – de zgn. “No-bail-out”clausule. Een duidelijke inbreuk op het recht.”

“Zij heeft ook het ´Duitse volk´ geschaad, doordat ze met haar overdreven “welkomstcultuur” aan de asielzoekers en vluchtelingen vanaf het begin dezelfde rechten als de Duitse staatsburgers heeft toegekend – zonder proeftijd.”

Het woord “Duitser” valt haar zwaar. Ze maakt onderscheid tussen de mensen “die hier al langer wonen” en degenen die hier pas sinds kortere tijd wonen.

Dat is een inbreuk op de grondwet, die het “Duitse volk” privileges toekent.

VOORSTELLEN VOOR OPLOSSINGEN

In Duitsland is Justitie afhankelijk van de politieke leiding. Zo heeft de minister van Justitie instructiebevoegdheid tegenover het Openbaar Ministerie. In het uiterste geval kan hij de procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof ontslaan – zoals in het geval Maas en Range is gebeurd. Deze onacceptabele toestand kan als volgt uit de weg worden geruimd:

“Aan de top van Justitie behoort geen minister van Justitie te staan, maar een door het parlement uit het rechtersambt gekozen president. Deze is voorzitter van een college dat Justitie bestuurt.” 

“De rechterlijke macht moet ect de derde staatsmacht worden.”

“Zij moet onafhankelijk worden van de politiek. De internationale standaard zou een Justitie met zelfbestuur moeten zijn. Zo zou bijv. de door een raad van rechters gekozen procureur-generaal weliswaar door het parlement moeten worden bevestigd, maar niet ondergeschikt zijn aan een richtlijn.”

Een onafhankelijke Justitie en stabiele rechtszekerheid zijn de garanties van de rechtsstaat – de enige staatsvorm, die in tijden van multi-etnische, -culturele en -religieuze globalisering op langere termijn in stand kan blijven.

Te hard rijden of verkeerd parkeren worden tegenwoordig harder bestraft dan “kleinere vergrijpen” en houden honderden rechters bezig, die belangrijker taken moeten laten liggen. Dat kan niet zo blijven.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Elite, establishment, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op “Het einde van de gerechtigheid”. Zittende rechter beschuldigt Merkel van vernietiging van ons rechtssysteem

 1. MF zegt:

  Hoe kan Merkel dat in een rechtsstaat allemaal in haar eentje voor elkaar krijgen? Dan is er toch iets mis met de organisatiestructuur, c.q. staatsrecht van Duitsland?

  Like

 2. Cynicus zegt:

  Merkel = DDR.

  Like

  • MF zegt:

   Maar het Duitse Recht toch niet?

   Like

  • Waarom is de informatie uit het verleden van het monster Merkel, niet meer te achterhalen en verdonkeremaand,…..uitgewist… en vernietigd ?? Hiermede is het dus duidelijk dat zij een crimineel verleden heeft. . Weg met deze afschuwelijke vrouw, die duitsland naar de ondergang drijft !!!

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    Ik deel uw twijfel en zeker na het onderstaande, door Merkel ondersteund:

    ‘Deel Eichmann-dossier blijft geheim’

    De Duitse geheime dienst BND mag een deel van zijn dossiers over Adolf Eichmann geheimhouden. Dit heeft de Duitse Raad van State in Leipzig donderdag beslist.
    De grootste krant van Duitsland had volledige inzage geëist in het dossier van de ‘architect’ van de Holocaust.

    Volgens de BND moet een deel van het dossier geheim blijven, in het belang van de Bondsrepubliek en dat van de privacy van bepaalde personen. Het bureau van bondskanselier Angela Merkel steunt de geheimhouding.

    https://www.nu.nl/buitenland/3512152/deel-eichmann-dossier-blijft-geheim.html

    Like

 3. Sabeltant zegt:

  Ook dit verhaal wordt op grote schaal door de Duitse media stilgezwegen.
  Het hele (DDR) systeem houdt zichzelf in stand.
  Iedereen is er van afhankelijk en op enig moment zeggen dat het niet klopt zou een bewijs van eigen onvermogen zijn.
  Duitsland is net als de EU, het is al omgevallen alleen wordt met man en macht de status opgehouden. Ook in ons land is het pappen en nathouden, elke politicus weet dat het fout gaat maar NIEMAND die zijn mond open doet.
  Hoe dom ben je om te geloven dat 250.000 lieden zonder enig opleidingsniveau, 60% analfabeet en een cultuur van hangen op straat een natie vooruit zou helpen. De kosten, de criminaliteit, de verkrachtingen en het aantal berovingen stijgt schrikbarend.
  Van hogerhand wordt bevolen om hier niets mee te doen. Daarom is het ook in land zinloos om aangifte te doen omdat de politie niets oplost.
  Ze hebben er zoveel werk mee dat het nog niet eens in de statistieken terecht komt.
  De zinloosheid van aangifte doen zie je terug in de lovende misdaadcijfers waar de politieke leiders van ons land zich mee op de borst kloppen. De burger doet al niet eens meer moeite om iets aan te geven, hooguit voor de verzekering.
  De democratie is al dood, al heeft de overgrote meerderheid het nog niet door.
  Die worden dom gehouden met mooie cijfers, leuke talkshows met nep feiten en fake media.
  Wie in de steden op straat kijkt ziet genoeg!

  Geliked door 2 people

 4. tjonge zegt:

  merkel is een trekpop, ZIJ is echt niet degene die aan de touwtjes trekt !
  anders hadden buurlanden, en zeker de visegrad landen allang een “mannetje” gestuurd om haar te stoppen….
  .
  nee, hier spelen grotere krachten….

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Justitie valt ook in NL onder de ministeriele verantwoordelijkheid en aldus onder de controle van het parlement. Is dat in Duitsland anders geregeld?
  De rechtsprekende macht in NL is voor het leven benoemd, behoudens wettelijke uitzonderingen en plegen rechtspraak overeenkomstig de door de Kamer opgestelde wetten. Dat zal in het buurland niet anders zijn.
  Wat ik lees zou het OM, evenals aldaar benoemde rechters (naar ik aanneem) ook voor het leven en onafhankelijk aangesteld moeten worden onder controle, ja van wie als het voorgaande ontbreekt? Nota bene bezit Duitsland het Constitutionele Hof terwijl NL rechters over ’n marginaal toetsingsrecht aan de grondwet is toegestaan.
  Hebben wij in Nederland een meer “gecultiveerd” rechtssysteem dan het Duitse sinds 1949?

  Like

  • tippelaar zegt:

   Volgens de wet is de NL.rechtspraak onafhankelijk. Helaas is dat niet waar. Rechters hebben hun eigen belangen en zijn voor corruptie vatbaar. Denk aan de schipholaffaire en andere zaken waar de onafhankelkijkheid van rechters in het geding is. Dus, onafhankelijkheid bestaat niet, er zijn alleen belangen. Ook voor het recht in nederland waar geldt, Wie betaalt bepaalt.

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    Klopt wat u schrijft en betreft persoonlijke belangenverstrengeling. Het boekartikel is ruimer en betreft staatsuitvoering van rechtshandhaving in wettelijke zin waarop kennelijk geen parlementaire controle op wordt uitgeoefend.
    In casu: Merkels politiek systeem heeft de overhand in controle over belangrijke parlementaire groeperingen.

    Like

  • MF zegt:

   Wetten moeten zowel door de 1e als de 2e Kamer worden goedgekeurd in Nederland.

   Like

  • MF zegt:

   Als ik het goed heb zijn er in de Duitse wetgeving na WOII beschermingsconstructies ingebouwd, zodat de democratische rechtsstaat niet omver kan worden geworpen… a a Adolf H.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Aegolius.
   Precies.
   Dat wordt allemaal niet duidelijk uit het artikel.

   Like

 6. Annabel zegt:

  In Nederland is het idem dito , kijk naar het gesprek van Arno Wellens en Sven Hulleman van 13 oktober 2017 op https://www.cafeweltschmerz.nl/ , over “De verdwijning van de rechtstaat”
  We zien het gebeuren en we laten het toe. Een zeer somber toekomstbeeld. Ik krijg het er zo nu en dan spaans benauwd van

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Merkel = DDR = Stasie……maar niet alleen dat………ze is ook nog eens schizofreen.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Volgens mij is dat hier in Nederland in zekere mate ook al aan de hand. Las net nog een stukje in Quest met de titel Vreedzaam? Doe maar niet. Een samenleving zonder geweld zal nooit bestaan. Volgens Femke Halsema-Einstein uiteraard beslist wel mogelijk. Als er een paar gewelddadige types langskomen ben je nergens met je goede gedrag. Voorbeeld:
  de vriendelijke vreedzame Moriori wachtte daarom een noodlottig einde. Deze jagers-verzamelaars leefden rond 1830 op de Chathameilanden in Oceanie. De Maori , die ook nu nog in Nieuw-Zeeland wonen hoorden dat hun buren geen wapens hadden en dachten hé das handig en stuurden 900 zwaarbewapende mannen die kant uit. De Moriori konden zich niet verdedigen en zijn in 1835 bijna allemaal gedood. Ik denk niet dat linksemensen veel lezen over geschiedenis (het valt me ook op dat ze inhoudelijk praktisch nergens van op de hoogte zijn) en vraag me af wat Rutte er eigenlijk van weet. Het lijkt er in ieder geval op niet veel Of hij wil niets van de geschiedenis weten uit eigen belang. Zo deed ie ook niets met de Armeense genocide.Hield toen wel zijn muil. De muil die hij anders prima weet te roeren..

  Geliked door 2 people

 9. Als ik de naam Rutte hoor begin ik spontaan te janken! Wat een klojo !

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Genoeg redenen dus om haar op te hangen.

  Like

 11. Anton Haksteeg zegt:

  Het “succes” van Merkel is te danken aan de Duitse kiezer zoals het in Nederland met die verdwaasde (vriendelijkste woord dat me te binnen schoot) Rutte aan de Nederlandse kiezer te danken is en wij hebben een Justitie die o.a.dankzij personen die zich rechter noemen verantwoordelijk zijn voor de dood van Anne Faber en wat doet de linkse elite? Natuurlijk geen donder Oh ja ze gaan den Dolder een beetje opschonen want de drugs etc. liepen daar de spuigaten uit. Wat een land wat een land.

  Like

  • MF zegt:

   We zijn een pragmatisch, rijk land, een f*cking D66 land, zonder grote filosofische discussies, zonder grote principes, zonder godsdienst, maar wel… me een volle portemonnee, en iedere avond Paultje de Leeuw als vermaak. Scheisse.

   Geliked door 1 persoon

 12. Jack zegt:

  Er bestaat geen Duitsland. Het zijn vele ministaatjes die bij toeval Duits spreken. Zet je die tegen elkaar op dan kun je lang de baas blijven over die wanorde

  Like

 13. Onno zegt:

  En waar niet aan geweld kan worden ontkomen, daar kan ook geen democratie zijn. Zo eenvoudig is het – maar slechts zeer weinig Duitsers hebben daar weet van.
  ————————–
  Er zijn nog veel meer Duitsers die weten dat ze een vazalstaat zijn van de USA/GB, dan dat er Nederlanders zijn die weten dat het naoorlogse Prins Bernhard BV niet de soevereine Staat der Nederlanden is.
  Voor Nederland is dat ook veel minder duidelijk/vanzelfsprekend en ook helemaal niet nodig.

  Wij zijn WOII namelijk niet begonnen en hebben deze oorlog normaliter eigenlijk niet verloren, voor zover het toenmalige -al tamelijk moderne- internationale recht juist wordt gelezen en toegepast. Wel had voor een bevrijding (die nu slechts wordt gesuggereerd), gezien het toemalige internationaal recht, een behoorlijke vergoeding (maar lang, lang, lang….. geen middeleeuwse ijskoude overname van de soevereiniteit, hoe listig verholen ook….) aan de bevrijders, het geheel overziend niet onredelijk voorgekomen.

  Uitsluitend Bernhard en Wilhelmina, hebben, om hun eigen hachje als hoogverraders voor het vuurpeloton weg te houden, na Nederland in 1940 eerst met huid en haar aan Hitler te hebben uitgeleverd (vermoedelijk om na de ‘Endsieg’ ijskoud/onverschillig een stadhouderschap van Hitler in de wacht te slepen) , nogmaals hetzelde gedaan in 1945, maar als ambteloze hoogverraders nu , misbruik makend van een baatzuchtig en idolaat Oranje-netwerk, dat over alle grenzen heen (over lijken desnoods) om wille van de smeer achter hun idolen blijft aanbaggeren, aan de USA/GB ‘deep state’.
  Deze hoefde zich, vanwege die extreem listig opgedrongen GEHEIME (voor de bevolking!) vazalstatus, niet te verantwoorden voor (ONDENKBARE zeer grove, ernstige en grootschalige) oorlogsMISDRIJVEN begaan tegen niet alleen de Duitse burgerbevolking, maar ook tegen ONZE ECHTE Nederlandse ambtenaren, die door de ongrondwettelijke vlucht van voormalig staatshoofd Wilhelmina, WETTELIJK (maar ook zwaar gebukt en klem zittend onder dreiging met verdergaande wettelijke mogelijkheden in handen van Hitler gespeeld, zoals véél grootschaliger inzet van oorspronkelijke Nederlandse ambtenaren, in dat geval ook van alle leeftijdscategorieën -en niet alleen ongehuwde jongelingen- en ‘rücksichtslose’ inzet dan ook bij militaire inspanningen en objecten van Nazi Duitsland……hetgeen natuurlijk hoogst onwenselijk was m.b.t. de geallieerde oorlogsinspanningen, die naar de Nederlandse overheidspersonen hoopten en verwachtten BINNEN DE GRENZEN VAN HET OORLOGSRECHT zouden blijven……quod non).

  Like

 14. Onno zegt:

  Voortbordurend op mijn vorige reactie: Ook en met name Duitsers die nog wel begrijpen dat de BRD een USA/GB vazalstaat-constructie is, begrijpen aldus NIETS van de naoorlogse Nederlandse situatie.
  Ze denken dat in het eertijds door hen (zonder oorlogsverklaring vooraf) overvallen kleine buurland Nederland een volkomen soevereine Frau Antje weer de klompendans danst tussen het vrolijk zingend kaas voor voor de BRD maken door…….of iets van globaal die strekking.
  Ze denken totaal niet dat Nederland met bizar, naargeestig en onnodig (behalve voor het eigen hachje van verschillende USA/GB hooggeplaatsten en Nederlandse, althans vóór WOII hooggeplaatsten, zoals de weerzinwekkend verraderlijk geabdiceerde Wilhelmina, met in haar kielzog de onderkoning of überkoning -schoonzoon- Bernhard) kunst- en vliegwerk, ten ONRECHTE haast nog in een beroerdere (!) positie verkeert dan zijzelf.

  Duitsers hebben er ook geen flauw benul van, dat dankzij de door (Nazi juridisch referendaris gespecialiseerd in internationaal- en oorlogsrecht……!!!) Bernhard/Wilhelmina in 1940 gecreëerde vazalstatus van Hitler, vele duizenden Nederlandse ambtenaren in 1940-1945 wettelijk (zwaar tegen hun zin natuurlijk!!!) konden worden verplicht tot ambtelijke standplaatswisseling naar Nazi-Duitsland (waar ze zich uit loyaliteit tegenover Nederland ook niet konden onttrekken om erger voor Nederland en de geallieerde inspanningen -waar hun hoop BINNEN DE GRENZEN VAN HET OORLOGSRECHT op gevestigd was- te voorkomen.

  Meestal nogal eigenheimisch begaan met hun eigen droeve lot, slikken ze gemakkelijk (….) de aalgladde BRD propaganda die globaal stelt, dat alle Arbeitseinsatz dwangarbeiders, werkloos in hun thuisland zaten en door Duitsland keurig netjes aan een fijne werkkring zijn geholpen, waarover ze nu achteraf klagen en nog geld op de koop toe willen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s