CITAAT Viktor Orbán

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

“Islam is geen religie van de vrede. Hij is een politieke ideologie van verovering, die met alle middelen probeert de wereldheerschappij te verkrijgen. Het is duidelijk zichtbaar dat hetgeen er in Europa gebeurt geen toeval, geen ongeluk, geen aaneenschakeling van onbedoelde gevolgen is, maar een gepland en gestuurd proces.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Europa, gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

21 reacties op CITAAT Viktor Orbán

 1. Cathja zegt:

  Zo is het helemaal, heer Orbán! Werd dat eindelijk maar eens volmondig toegegeven binnen Europa, maar vooral door die ‘heersers’ daar in Brussel!!

  Like

  • MF zegt:

   Wat een kanjer, die heer Orban.

   Like

  • De uitspraak van Viktor Orban is nog netjes gezegd. DE islam IS GEEN RELIGIE, maar slechts 1 van het ongelofelijke aantal etiketjes die door de criminele z.g. heersers gebruiken om miljoenen mensen te misbruiken en te manipuleren. Mooi klinkende etiketjes waarachter zich satanische en kwaadaardige bedoelingen bevinden.. .Mensen moeten leren om deze etiketjes door te prikken en de daar achterliggende smeerlapperij bloot te leggen.

   Like

 2. MF zegt:

  En ondertussen is Nederland gezellig tv programma ’s aan het kijken, zoals Hup Holland Hup, en houdt iedere avond die vulgaire Paultje de Leeuw ( is hij eigenlijk gender neutraal?) zijn smerige praatjes, a raison tonnen belastinggeld per jaar.

  Geef mij dan Orban. Fantastische man.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Natuurlijk is het een gepland en gestuurd proces door de ratten in den Haag, Berlijn, Parijs en Brussel. En onderstaande link geldt ook voor alle bovengenoemde steden:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/901845/amsterdam-overspoeld-door-ratten

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Zoiets zal je van die lafaard Rutte niet horen, die schijt in zijn broek van angst voor de islamterreur in nederland

  Like

 5. Petra de Geus zegt:

  Helemaal mee eens!

  Like

 6. Jean zegt:

  De heer Viktor Orbán heeft 1.000% gelijk, wij zeggen dat al jaren en dus zullen wij onze strijd tegen die achterlijke ‘perverse’ gewelddadige barbaarse zwijnerij opdrijven tot die smeerlapperij verdreven én verboden is in heel Europa.
  Nergens zullen wij die achterlijke barbaren tolereren en nergens zullen wij een gesprek aangaan met die achterlijken.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  `De ‘heersers’ in Brussel werken er willens en wetens hard aan mee dat de islam hier de heerschappij krijgt.

  Zij weten echt wel wat zij doen. Alles is geoorloofd om onze cultuur te vernietigen.

  In feite haten zij ons.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Ik denk dat de ambassade van Hongarije in Nederland ook zo nu en dan wel eens een mail ontvangt van Nederlanders, die het ook zat zijn hoe de achterlijke gevestigde politiek hier de Islam omarmt. Ik kan het woord verbinding niet meer horen zonder geirriteerd te raken.Verbinden met iemand, die zo’n achterlijk geloof aanhangt is onmogelijk.

  Like

 9. a p j huisman zegt:

  Ik ben het volledig eens met Victor Orban, wij moeten deze islam invasie koste wat kost stoppen en gelijk die land verraders in Den Haag en die despoten in Brussel naar die zandbak te verbannen (dat betekend nooit meer terug)

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Orban heeft het helemaal begrepen en leidt zijn volk behoedzaam, tussen de klippen van de EU door, naar een veilige haven.

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Probeer dat die dikkoppen in Brussel maar wijs te maken. Die denken allemaal: na ons de zondvloed en die komt als we zo doorgaan!

  Like

  • Jean zegt:

   Hendrik, die ‘zand’vloed is al volop bezig en heeft al veel slachtoffers gemaakt, uiteraard worden de daders dadelijk het etiket “psychisch gestoord” om gehangen.
   Vraagje: Waarom lopen die psychisch gestoorden dan zo massaal vrij rond?

   Like

 12. Rensk. zegt:

  Overal lijkt men een hekel te hebben aan moslims. Nu weer ergens in India waar de haren van vrouwen afgeknipt worden. Ze huilen tranen met tuiten. Ik vraag me af waarom. Ze hebben toch altijd een doek erom dus geen hond, die het ziet, behalve hun baas.

  Like

 13. lilith zegt:

  En dan weer die afschuwelijke pressie van organen als UN en HRW en andere angehauchte linkse kluppies om Myanmar de les te lezen inzake ‘de arme Rohingya’s’. Iedereen behalve zij kennen inmiddels de moslim agenda. Azie is in 1400 jaar veranderd van Hindoeistisch en Boeddhistisch in islamitisch. Zichtbaar voor iedereen die begiftigd is met hersens behalve het ons-kent-onskluppie in Brussel en de Kreperende Staten van Europa

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Een wakker politicus de Heer Orban, daar kunnen die Haagse Hopjes die zichzelf regering noemen nog wat van leren !!

  Like

 15. Elisah zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2017/10/24/saudi-arabische-kroonprins-wil-gematigde-islam-is-radicale-islam-helemaal-zat/
  Saudische kroonprins is de radicale islam helemaal zat….nou, dan is hij niet de enige.

  Like

 16. Anton Haksteeg zegt:

  De man heeft wederom volkomen gelijk maar je kunt het in Nederland van de daken schreeuwen maar geloof nou niet dat ze dat In Den Haag willen of zullen horen. Die kijken uitsluiten naar paul de L** als ze al naar iets kijken of luisteren, nietwaar Rutte?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s