De nederlaag, die een eerste overwinning is

Screenshot_63

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Albrecht Glaser (foto), dat was te verwachten, is het niet gelukt om in drie stemrondes als kandidaat van de AfD voor een van de zes vicevoorzitterschappen in het Duitse parlement gekozen te worden. Hij heeft weliswaar steeds meer stemmen gekregen dan alleen die van de AfD-fractie, maar dat was in geen van de stemrondes ook maar bij benadering voldoende voor het totaal te behalen aantal stemmen. Voor de 75-jarige, die zeker een competente vicevoorzitter zou zijn geworden, is dat bitter, echter geen vernedering, maar een morele overwinning.

PI News (2)

Glaser kan nu samen met de fractie de komende weken beslissen hoe de partij op zijn afwijzing moet reageren. In geen geval zou de AfD-fractie als de op twee na grootste fractie in het parlement moeten afzien van de haar toekomende functie van vicevoorzitter. Het voorwendsel voor de weigering van het partijkartel om Glaser te kiezen, is net zo hol als kenmerkend: Glaser zou zich tegen de religievrijheid voor de islam hebben uitgesproken. Terwijl de politicus uit de deelstaat Hessen er nooit twijfel over heeft laten bestaan dat iedere moslim zijn religie in Duitsland kan uitoefenen.

Daarom was het gedrag van het partijkartel, waarin zich een aantal “dissidenten” bevond, een beschamende knieval voor de politiek-totalitaire kanten van een religie, die meer is en wil zijn dan alleen maar een bekentenis onder velen. Als de AfD voor de volgende vergadering in november een andere persoon voor de functie nomineert, zou deze er geen twijfel over moeten laten bestaan Glaser´s opvattingen te delen. Als dit eveneens de afwijzing van de persoon tot gevolg zou hebben, zou dat een schandaal zijn, dat aan heel Duitsland nog duidelijker zou maken dan op 24 oktober hoe machtig de islamisering al geworden is.

Het parlement uit de diepe Merkel-slaap gehaald

De eerste toespraak van de AfD in het parlement, zeer eloquent voorgedragen door fractiesecretaris Bernd Baumann, heeft al behoorlijk veel frisse, bevrijdende lucht in dit zich sinds jaren in een diepe Merkel-slaap bevindende parlement gebracht. Bauman speelde niet de brave jongen, die blij is eindelijk met de grote jongens mee te mogen doen, maar bewees zelfbewustzijn en toonde een gecontroleerde aanvalslust, die nog ettelijke opmerkelijke vergadering doet verwachten.

Baumann heeft in de kwestie van de aan de AfD-fractie met maffiose methodes geweigerde erevoorzitter geenszins een nazi-vergelijking gebruikt, maar er historisch correct aan herinnerd wanneer en door wie er voor het laatst met een parlementaire traditie werd gebroken. Daarmee heeft hij de meerderheid met haar schande geconfronteerd – geen wonder dat de reactie niet uitbleef. Maar Baumann´s klap heeft gezeten, dat zal men zich blijven herinneren.

De indruk van het inluiden van het bestaan van een AfD-fractie in het Duitse parlement is zeer positief, ook al zal hierover in de media anders bericht en geschreven worden. En het is goed dat miljoenen mensen nu konden zien en horen hoe een man met een bewijsbare levensprestatie als Albrecht Glaser door het partijkartel werd verhinderd, daarentegen een bekende antinationale en penetrant geestloze opschepster zoals Claudia Roth zonder moeilijkheden opnieuw in haar functie werd herkozen, een functie die alleen al vanwege haar persoon niet het gewicht kan hebben dat hem eigenlijk zou toekomen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), democratie, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op De nederlaag, die een eerste overwinning is

 1. Rensk. zegt:

  O ja daar hebben we haar weer. Claudia Roth. Links als de kleren. Vriendinnetje van Merkel. Vreselijk mens.Eentje waar je misselijk van wordt

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Alice Weidel zur konstituierenden Sitzung des Bundestages am 24.10.17 h/t Vederso

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Meer meer meer … Alice Weidel!! Mogen ze van mij in Duitsland en ook in Holland wel een heel blik van opentrekken!! SUPER!!

  Like

 4. P.Romeijn zegt:

  Eigenlijk vreemd dat iemand als Schäuble, die openlijk etnisch-genetische idealen koestert, wel massaal geschikt bevonden wordt om de Bundestag te representeren. Onnavolgbare lui die ‘politiek-correcten’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s