Hoger beroep Wilders om ‘minder-Marokkanen-zaak’ van start

Screenshot_46

Voor het gerechtshof in Den Haag begint het hoger beroep in het ‘minder-Marokkanen-proces’ tegen PVV-voorman Geert Wilders. Het gaat om regiezittingen op dinsdag en donderdag, waarin de politicus en de aanklager nog onderzoekswensen kunnen indienen voordat het proces inhoudelijk begint.

De zittingen zijn net als de rechtszaak in de extra beveiligde rechtbank bij Schiphol.

Discriminatie

Zowel Wilders als het Openbaar Ministerie (OM) is in hoger beroep gegaan tegen de veroordeling door de rechtbank in Den Haag op 9 december 2016. Wilders werd schuldig bevonden aan het aanzetten tot discriminatie en groepsbelediging. Maar hij kreeg geen straf opgelegd.

Het OM had een boete van 5000 euro geëist. Zijn raadsman Geert-Jan Knoops had vrijspraak bepleit. Wilders vindt dat zijn woorden binnen de vrijheid van meningsuiting vallen en passen binnen het politieke programma van zijn partij. De PVV-leider noemde de rechtbank een “nep-rechtbank”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

42 reacties op Hoger beroep Wilders om ‘minder-Marokkanen-zaak’ van start

 1. semper fi zegt:

  Minder??HELEMAAL GEEN !!!!!!!
  Marocschuim mag elke hollander beledigen en naroepen ,hoer enz maar dat is niet strafbaar!!!
  Dat er goeden bij zijn kan wel maar toch??laats genoemden doen er niets aan!
  Voorgestencilde a4 tjes met aanklachten kan men beter voor de Hollanders maken om dit schuim naar de RIF te deporteren,,,,,,,,JA IN GOEDERENWAGONS!!
  DE MAZZEL

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Wat als ie geroepen had: NOG meer meer meer meer criminele Marokkanen. Welkom alle criminele en parasiterende Marokkanen. Straf zal jullie niet ten deel vallen. Willen we dat met zn allen? Neeeeeeeeeeeeeeeeee dat willen we niet. Ironisch bedoeld, maar iedereen begrijpt wel wat Wilders dan bedoeld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Als je in een nep-democratie woont is er alle kans op nep-rechters.
  Eigenlijk is alles nep, behalve de waarheden op de alternatieve media.

  Geliked door 2 people

 4. Astrid zegt:

  Met ‘minder marrekane’ en ander uitheems tuig hebben al die zogenaamde volksvertegenwoordigers natuurlijk geen baantjes meer en dat moeten we niet willen, want hun doel is die grote vrijstaande villa met een mega-hoog hek er omheen tegen het uitheemse tuig. Het zijn dus volksverraders pur sang. We zouden massaal bijeen moeten komen, om van buiten naar binnen ‘minder, minder, minder..’ te scanderen, zodat heel duidelijk is wat het volk vindt. Misschien moeten we die rechters wat persoonlijker benaderen om ze te overtuigen van hun gebrek aan inzicht. Trek van die rechters hun verleden na, er is vast iets te vinden. Laten we linkse tactieken inzetten…

  Geliked door 1 persoon

 5. Thoth zegt:

  Geert Wilders heeft dinsdag tijdens de regiezitting de voorzitter van het gerechtshof Den Haag beschuldigd van partijdigheid. Jeanne Gaakeer zou een privéstichting hebben die een prijs heeft uitgereikt aan Sinead Wendt, een linkse activiste die betrokken was bij anti-Wildersprotesten.

  In dit geval de voorzitter, Gaakeer.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/906461/wilders-vindt-voorzitter-hof-vooringenomen

  Geliked door 2 people

 6. MF zegt:

  We zullen zien hoe ver de vrijheid van meningsuiting strekt, als het de links-liberale elite een keer niet bevalt…

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Minder-minder-minder ?
  Geen-geen-geen !
  Flikker ze maar alle eruit die asoziale wijk trijteraars !!

  Geliked door 1 persoon

 8. christdus zegt:

  Als dat discriminatie is , kun je half Nederland wel veroordelen , ik denk niet dat ik de enige
  ben van wie die moSSlims allemaal wel op mogen zouten naar de zandbak .
  Ik wil die kut-religie hier in elk geval NIET !!!
  Maar ik vrees dat Wilders – in een schijnproces – monddood wordt gemaakt , dat hele
  justitie lijkt mij ook een Bilderberggroep achtige policorbende geworden .

  Geliked door 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  Wat worden er toch smerige spelletjes gespeeld met de PVV, vooral met Geert Wilders.
  Het is net of we in een moeras zitten waarin we steeds verder wegzakken. De linkse ‘deugmens’ duwt ons daarbij extra snel in de drab, dat doen ze met het grootst mogelijke genoegen.
  Wat zíjn ze toch overtuigd van hun gelijk, de seniele luchtfietsers.

  Verder heb ik gewoon geen woorden voor deze poppenkast.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zeg, Tis’, het viel me zomaar in:
   Overal in West-Europa is het toch ook hetzelfde, hè? Want weet je, waaraan ik moest denken bij dat van de linkse deugmens, die ons extra snel in de drab duwt? Aan die vrouwelijke rechter in München bij het proces van Michael Stürzenberger!
   En wel door de manier, waarop ze het publiek op de tribune een veeg uit de pan gaf: “De acties en doelstellingen van Stürzenberger zijn wel zó fout! Maar dat interesseert jullie niet, omdat jullie je met deze zaken niet bezighouden!”
   Verzuipen in de kokende olie moesten ze zo’n rechter, en met haar het hele linkschmenschendom!

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 24 oktober 2017 om 21:04

    Het is om razend te worden van machteloosheid!
    Die ‘linksen’ weten het ALTIJD beter! Alleen ZIJ kunnen ‘de wereld redden’.
    Elke ochtend als ik wakker word, vraag ik me af wat ze nú weer verzonnen hebben om ons leven nóg zuurder te maken.

    Als je bedenkt hoe ze d.m.v. hun smerige tv-programma’s ook de jeugd al vergiftigen met verdraaide ‘informatie’, zoals laatst met die agressieve ‘knuffelneger’ in het jeugdjournaal, word ik heel bang.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Verschrikkelijk!
   Dit is dus de “NL-Staats-TV.”
   Onder leiding van Rutte III.
   Waarvan akte.

   Hoe ver is NL al afgegleden op de ladder van de
   “Democratische-Vrije-Menings-Uiting”, welke tussen haakjes is vastgelegd in de Rechten van de Mens-verklaring…?
   Bovendien worden deze klinkklare manipulatie-leugens uitgezonden in een kinderprogramma!!!

   Geliked door 1 persoon

 10. Aegolius cs zegt:

  Het is alweer de Staat (OM) onder ministeriele verantwoordelijkheid ( controle Kamer) versus een uitspraak van parlementariër Wilders in verkiezingsstrijd. Of moet mr. Knoops bij “winst” ook zijn bef aan de kapstok hangen?

  Like

 11. tjonge zegt:

  “Wat worden er toch smerige spelletjes gespeeld met de PVV, vooral met Geert Wilders.”
  .
  pvv moet kapot, er zijn steeds meer mensen die pvv stemmen maar dat wordt door stemfraude niet goed zichtbaar, maar die stemfraude kan de overheid niet blijven volhouden, daarom via de rechter de pvv kapot maken……

  Like

 12. Wim zegt:

  Knoops wil tal van onderzoeken laten doen en wil ook veel getuigen laten oproepen, onder anderen premier Mark Rutte en enkele ministers uit Rutte-II, burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen en politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg. Ook wil hij de duizenden mensen laten verhoren die aangifte deden tegen Wilders om zijn ‘minder-Marokkanen’ uitspraken in 2014.
  Knoops denkt dat van hogerhand is toegewerkt naar vervolging van Wilders. Hij wil weten of bewindslieden afspraken hebben gemaakt, onder meer over hun reactie op de uitlatingen van Wilders. Volgens de scheiding der machten mogen politici zich niet bemoeien met rechtszaken. Ook vermoedt de advocaat sturing vanuit het Openbaar Ministerie (OM) om aangifte te doen bij de politie.
  De manier waarop vervolgens aangifte werd gedaan, rammelt aan alle kanten, betoogde Knoops. Er kwamen 6500 aangiften terwijl velen niet eens wisten tegen wie ze aangifte deden en waarom precies. De advocaat liet zijn medewerkers 35 aangevers ondervragen en daarin kwamen volgens hem dit soort misverstanden en tientallen onregelmatigheden aan het licht. Deze hele gang van zaken is ongeoorloofd en moet er volgens Knoops toe leiden tot dat het OM niet gerechtigd is om Wilders te vervolgen.

  Geliked door 3 people

 13. Mary zegt:

  Nederlanders moeten rechters serieus nemen klaagde ze, daar moeten Nederlanders dan wel gegronde redenen voor hebben, we zullen zien of dit weer een politiek spelletje gaat worden, misschien worden we wel getrakteerd op nieuwe vondsten, tenslotte wisten de vorige rechters waar Wilders voor stond ineens een heel nieuw ras te creëren, in binnen en buitenland met verbijstering aanschouwd, Nederlandse rechters die overnight een nieuw ras creëren hoe verzin je het!!!!.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  De uitspraak staat bij dat corrupte zooitje allang vast………schuldig !!!

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Stel dat Geert Wilders nou eens had uitgeroepen: “Als de internationale islam erin slaagt de wereld nog een keer in een burgeroorlog te storten dan zal dat niet leiden tot de overwinning van de moslimextremisten of de islamisering van Europa maar tot de vernietiging van de radicale moslims in Europa!”
  Zou hij dan hiervoor 20 jaar in de gevangenis zijn gegooid en als de islamieten openlijk uitroepen dat zij alle ongelovige autochtoonse Europeanen willen uitroeien dan krijgen die zeker vriendelijke klopjes op hun wangen en als zij hier al een klap op kregen dan werd er vast verwacht dat ze de andere wang toekeren? Die hele nep-rechtbank is net zo corrupt, machtslustig en crimineel als de gehate islam en laat anders maar kilo’s boter om hun onreine hoofden wegsmelten en dus niet bij de vissen krijgen!

  Like

 16. Ron Soeverein Mens zegt:

  Er hebben ruim 1.5 miljoen Nederlanders gestemd op de PVV. Als wij nu eens allemaal met 1.5 miljoen naar Den Haag komen en een cordon om het Binnenhof leggen dan laten we zien dat het ons menens is. Tegen 1.5 miljoen mensen begint de politie ook niks en het komt wereldwijd in het nieuws. Het is gvd tijd voor actie

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Ron Soeverein Mens 24 oktober 2017 om 19:03

   Dat is natuurlijk een mooie gedachte, maar onze tegenstanders/vijanden zijn met miljoenen meer.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wachten Ron.
   Het is nog steeds niet de juiste tijd voor actie…
   Laat de hele situatie maar lekker door rotten.
   Het moet minimaal nog 10 X erger worden.
   De mensen moeten niks meer hebben…
   Hongersnood, grof geweld in de straten van alle steden, geen geld muur uit de muur, geen pensioenen meer etc.
   Zodat het contrast met dat vermaledijde koningshuis dat zich in weelde baadt, en alle uitvreters die alles voor niks krijgen zo groot wordt dat het volk spontaan op de barricades zal gaan, omdat ze toch niks meer te verliezen hebben…

   Like

 17. Giny zegt:

  Had ook niet anders verwacht dat Gerard
  Spong vanavond bij Pauw zijn zegje
  weer eens mocht doen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Spong.
   Wat ’n ontzettende gluiperig mens is me dat.
   Die opmerking van Pauw naar Spong: “Nudistenkamp voor mannen, dat zou natuurlijk iets voor jou zijn hè…?”
   Geweldig grof, maar wel naar de juist persoon in dit geval…

   Like

 18. Republikein zegt:

  Geen wraking ondanks:

  ‘Klopt het dat u er een privé-stichting op na houdt?’, wil Wilders van de raadsheer weten. ‘De stichting Gascaria? En dat die stichting, met u als juryvoorzitter, een scriptieprijs heeft uitgereikt aan een linkse activiste? Een activiste die mijn politieke tegenpool is? Iemand die actief is in de krakerswereld? Een dame die een anti-Wilders en een anti-Trumpdemonstratie heeft georganiseerd?’, vervolgt Wilders.

  Ze negeert de vraag.

  negeren (ww):
  aan zijn laars lappen, geen notitie nemen van, ignoreren, in de wind slaan, loochenen, ontkennen, zich niets aantrekken van, wegcijferen, wegwuiven
  negeren (ww):
  links laten liggen, met de nek aanzien, geen blik waardig gunnen

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Leuken aardig, maar wat had je dan verwacht.
   De beker zal tot op de bodem geledigd moeten worden….
   En toch zullen ze Wilders niet durven veroordelen… omdat ze weten dat Wilders dan bij de volgende verkiezingen niet meer te houden zal zijn…

   De onmacht van “de macht”.
   Noemen we dat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s