KLASSENJUSTITIE!

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Elite, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op KLASSENJUSTITIE!

 1. Tistochwat zegt:

  Nog een bekende, landverraderlijke, rooie rioolrat:

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Dit had ik nog niet gezien. Hele enge man. Wij hier moeten dus op transport. Daar komt het op neer. Waarom is daar nooit aangifte van gedaan? Ik bedoel die moslims komen toch ook met duizenden aangiftes. Waarom vanuit deze hoek niet??Het is toch nog niet verjaard neem ik aan? Vragen Vragen en er komen steeds meer vragen Overigens kwam ik vandaag in het donker van de sportschool en een (blanke jonge vent (ik zag het nog net) reed met een rot gang naar mij toe (hij kwam vanuit de bocht daar) en gooide het stuur net om en schepte daarna bijna een man die juist naar de sportschool liep Ik schreeuwde heb je het nummer. Ik hoorde alleen Nee en de rest niet meer geluisterd en snel naar huis gegaan. Komen steeds meer gekken vanwege de bezuinigingen. Waar gaat dit in vredesnaam allemaal naar toe.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Rensk. 24 oktober 2017 om 23:18

    Tegen die schurk zal nooit aangifte worden gedaan omdat rooien, vooral als ze tot de ‘elite’ behoren, onschendbaar zijn. Het is een aanbeveling als zij Geert Wilders demoniseren. En als ze hem vermoorden, krijgen ze een medaille of misschien zelfs wel een standbeeld.

    Geliked door 1 persoon

  • tjonge zegt:

   vergeet marcel van dam niet over pim fortyuin,,,

   Geliked door 3 people

   • tjonge zegt:

    gaat weliswaar niet over de hr wilders maar valt wel in de categorie nsb-ratten..

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Marcel van Dam! De kasteelheer die vrijwilligers zoekt om zijn landgoed gratis te onderhouden. Praat me er niet van. Die vieze linkse ‘schep-bek’ braakt alleen maar vuiligheid uit.

    Vanaf 8:37 doet hij zijn ‘historische’ uitspraak, deze mede-moordenaar van Pim Fortuyn:

    Er bestaan geen woorden om uitdrukking te geven aan de walging die ik voor deze Van Dam voel!

    Geliked door 1 persoon

   • tjonge zegt:

    @ttw, pim in de hol van de rode leeuw, heten toen nog gewoon ned 1.
    zooitje rood klapvee in het publiek en succes verzekerd voor het zogenaamde “gelijkwaardige” “debat” ……
    snap nog steeds niet dat pim zich door dat rode tuig voor het karretje liet spannen…

    Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Zie op tv de huppelkutse truttenbol van de EU over seksuele macht Durft ze nog iets te zeggen over het gedrag van Juncker?. Juncker die kust en aait en klapjes geeft dat het een lieve lust is. Hoe ver is sexueel getint? Het is ook een vrom van macht tonen. Met alleen het verschil dat de trekpoppen het prima vinden voor het grote geld en de macht die ze zelf weer krijgen over anderen.

  Geliked door 2 people

 3. zwartschakel zegt:

  Diederik zei het erger ,marokanen hebben een ethnisch monopoly op !

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:


  +++

  ++++

  Like

 5. Elena zegt:

  Rudolph Holierhoek alias Abou huppeldepup, heeft zijn baby van 4 maanden morsdood geschud.
  Is moslim bekeerling .Nooit heeft hij de straf uitgezeten.
  Pappie is Vice-president van de Rechtbank in Rotterdam en nu Senior rechter in de Rechtbank te Zeeland. Tevens is M.J.L (Martin) Holierhoek jeugd en kinderrechter.

  ————————————————-

  De bekendste ISIS-posterboy van Nederland is een uiteraard bekeerling. Begin 2012 is Rudolph Holierhoek voor het eerst te zien in een EO-programma waar hij zichzelf nog Abou Sa’ied noemt. Sa’ied is de naam van zijn zoontje, die uitgebreid te zien is in de repo. Dit jongetje is inmiddels uit huis geplaatst. Zijn vrouw heet Vera, en is eveneens een bekeerlinge. Zijn dochter is dan nog niet geboren, hij schudt haar dood als zij een maand of 4 is. De officiële sterfdatum van het meisje is 25 augustus 2012. Naar aanleiding van dit alles zit Rudolph Holierhoek vast tot 17 december 2012. In totaal dus ongeveer 3,5 maand. Wat justitie in die periode allemaal met hem bespreekt is natuurlijk niet bekend. Maar reken maar dat de AIVD buitengewone interesse heeft in een bekeerde moslimfundie die wordt verdacht van het ronselen van jihadstrijders en die tevens extreem chantabel is vanwege een dode baby. De uitspraak tegen Holierhoek is op 22 april 2013. Hij wordt veroordeeld voor 2,5 jaar celstraf die hij nimmer zal uitzitten. Hier wordt het dossier uitermate brisant. De vader van Rudolph Holierhoek is namelijk de voormalig Vice-president van de Rechtbank in Rotterdam en nu Senior rechter in de Rechtbank te Zeeland. Tevens is M.J.L (Martin) Holierhoek jeugd en kinderrechter.

  bron: geenStijl.

  Like

 6. Elena zegt:

  Smerige corrupte rechters.
  Er is GEEN rechtspraak.

  Luister dit gesprek van Café Weltschmerz
  Gaat een wereld voor u open.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Een walgelijk clubje, maar dat dit mogelijk is, geeft alleen maar aan dat de Haagse regenten ook door en door verrot is, want anders zou er wel maatregelen genomen worden en het zooitje massaal ontslagen worden !!

   Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Een ziek landje met een door en door verziekte ‘rechtspraak’ !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Het is eigenlijk zo eenvoudig: de ‘oranjes’ en andere rijkaards en de ‘elite’ houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd. Dat is dé manier om het gepeupel tot slaaf te maken en zo te houden. De meesten van het gepeupel vinden het allemaal prima, áls ze maar wat simpel vermaak krijgen en af en toe een glimp mogen opvangen van de leden van het ‘koningshuis’.
  De meesten kunnen niet zelf nadenken en die vinden het wel prettig dat de ‘boven hen gestelden’ dit voor hen doen.

  Heb je één groep ‘deugmensen’ eronder, dan volgt de rest vanzelf, want apen apen apen na.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s