Voormalige Zwitserse ambassadeur: Veel Afrikanen hebben geen recht op “vluchtelingen”status

Screenshot_55

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige Zwitserse ambassadeur in Somalië, Ethiopië en Ivoorkust, Dominik Langenbacher (foto), is een kritische stem in het koor van de migratiedeskundigen. Hij vertegenwoordigt de politiek weinig correcte opvatting dat van vele Afrikanen in Europa de “vluchtelingen”status afgenomen zou moeten worden. Het zou met veel Afrikaanse landen namelijk beter gaan dan over het algemeen wordt aangenomen.

Duits - Zuerst

In een interview verklaarde Langenbacher nu dat er in ettelijke Afrikaanse landen sprake zou zijn van aanzienlijke ontwikkelingsvooruitgang. De meeste landen zouden in de afgelopen tien jaar van de groei geprofiteerd hebben. De armoedegrens zou van één naar twee dollar zijn gestegen.

Bovendien zouden er voorbeeldlanden zoals Botswana zijn, dat met diamanten handelt. De winst zou zo ingezet worden “dat iedereen ervan profiteert”, aldus Langenbacher. Ook Ghana zou tegenwoordig een behoorlijk gevestigde democratie zijn, die van cacao, goud en aardolie leeft. “In Somalië is de burgeroorlog afgelopen, ook dat land stabiliseert zich. Over deze voorbeelden heeft nauwelijks iemand het”, aldus de Afrika-deskundige.

Veel immigranten uit Afrika zouden met het oog op de positieve ontwikkeling in Europa officieel geen aanspraak kunnen maken op een “vluchtelingen”status. “Naar mijn opvatting zou men de nieuwkomers nu kunnen terugsturen”, aldus de voormalige ambassadeur. Veel Afrikanen zouden bovendien niet naar Europa komen om te werken, maar om sociale uitkeringen te krijgen. Bovendien zouden Somaliërs en Eritreeërs weten dat ze niet teruggestuurd worden. “Wij schatten de Afrikanen vaak verkeerd in, ze hebben een overlevingsstrategie en zijn zeer creatief”, aldus de migratiedeskundige.

Ook in Europa zou aan Afrikaanse immigranten op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt moeten worden dat ze geen uitkering krijgen met niks doen. Men zou aan de migranten moeten laten zien: “Je kunt komen, maar je moet werken.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Europa, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

22 reacties op Voormalige Zwitserse ambassadeur: Veel Afrikanen hebben geen recht op “vluchtelingen”status

 1. simon borgers zegt:

  Hij heeft gelijk maar daar in Brussel zien ze alleen maar eurotekens voor hun rot kop.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Armoedegrens van één naar twéé dollar…?

   Men zou helemaal nooit aan negers duidelijk moeten maken dat ze mogen komen… maar moeten werken….
   Achterlijke opmerking van ’n dwaas…!!!
   Ze mogen HELEMAAL NIET komen.
   Ze horen hier niet, want ze leven in een cultuur die honderden jaren geleden al als totaal primitief werd veroordeeld.
   En dàt zou hier mogen komen….?
   Om te moeten werken…?
   Hoe kun je het bedenken!
   Die lui zijn te lui om te helpen donderen.
   Ze liggen de hele dag onder ’n klapperboom bier te zuipen.
   Ze kunnen helemaal niet werken, dat zit niet in hun cultuur.
   Fantasieverhalen over die zogenaamde “verbetering van de economie” in Afrika.
   Alles wat de blanken achter hebben gelaten hebben ze kapot gemaakt en ligt te rotten!!!

   Wat moet je hier in ons prachtige Europa met dat walgelijk tuig dat alleen maar kan neuken, verkrachten, brandschatten, moorden en roven…!!!

   Like

 2. dondorp zegt:

  godzijdank eindelijk een anti merkel geluid uit de top,maar wat kan hij veranderen als er echt 250000 half mens half ufo alleen monsters zouden bestaan door de orban kerk ik bezocht heb orban zoon is ook charismatisch!! daar zijn 20 preken gehouden over openbaringen –profeet jesaja zegt heel is beneemt diep onder de grond en antartica zou een ingang zijn naar waar gevallen engelen zich bevinden.Wie gelooft dat ufo monsters ver boven de mens staan is gewoon beetje…Wanneer HGeest vervulde die aapjes in t woud zien gebieden in jesus naam uit hun omgeving te vertrekken zij n ze binnen paar seconden verdwenen De Mens is echt Mooi die posters zijn om niet aan te zien lelijk11

  Like

  • Driek zegt:

   “dondorp zegt: Wanneer HGeest vervulde die aapjes in t woud zien gebieden in jesus naam uit hun omgeving te vertrekken zij n ze binnen paar seconden verdwenen De Mens is echt Mooi die posters zijn om niet aan te zien lelijk11”

   Beste dondorp, ik snap niks van uw verhaal. En wat doet Jezus hier nou weer. Misschien in het vervolg nog een keertje overlezen alvorens te verzenden?

   Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Er zal niet naar deze man worden geluisterd. Stel je voor dat er gehoor zou worden gegeven aan zijn oproep om Afrikaanse ‘vluchtelingen’ hun vluchtelingenstatus af te nemen, hoe moet het dan met de riante verdiensten die rond dit hele asiel-circus zijn ontstaan? Talloze mensen verdienen dik aan de ‘vluchtelingen’ en zouden ze alleen al om die reden niet graag zien vertrekken.
  De conclusie is dus dat deze man voor 100% gelijk heeft, maar de belanghebbenden zullen hun vet betaalde baantjes echt niet opgeven!

  Intussen blijven wij met vreemdelingen opgescheept zitten die ons op allerlei gebied klauwen met geld kosten, nog afgezien van het feit dat zij nooit zullen integreren, maar voor altijd op ons geld zullen teren!

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Kun je wel zeggen tegen die afrikanen, maar het zit teveel ingebakken dat de vrouwen moeten werken. Met name moslims, die de vrouwen daarvoor gebruiken. Heeft geen enkele zin dat tegen ze te zeggen. Dan nog liever stelen.

  Like

 5. sabina zegt:

  Ze komen massaal op ons gratis geld af , in Afrika verdien je nix als je geen werk hebt , heb je wel werk krijg je 150 euro per mnd. Hier krijgen ze na 3 jr. volle bijstand van 950 euro gratis. Niet gek toch dat ze met 1,2 miljard stuks hier heen willen om beetje te zuipen en feesten van het belastingeld van de werkenden.

  Geliked door 1 persoon

 6. tjonge zegt:

  Dominik Langenbacher is een nobel mens, enkel wel jammer dat ie niet in de gaten heeft dat de kalergi-agenda wordt uitgevoerd.
  dus elk verbale tegenspraak is zinloos, ze lachen zich rot in brussel/usa

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  En de EU weet ook donders goed dat afrikanen geen recht hebben. Maar ze zullen en moeten Europa gaan bevolken. Ze moeten weg alle bobo’s van de EU. Het zijn er zoveel van die totale gekken in dat Brussel. Aan alles merk je dat ze niet sporen. Fouten maakt iedereen, maar wat ik van hun zie is heel eng en benauwend. Dat zijn geen normale fouten meer die mensen kunnen maken. Het is de engheid en kwaardaardigheid van die lui

  Like

 8. ildiko zegt:

  Soros met Juncker heeft toch een andere plan wat ook onze Rutte heeft gewoon getekend, 1 miljoen vluchtelingen per jaar in Europa opnemen ongeacht of deze wel of geen recht als vluchteling hebben. Pas wanneer het Europese volk tot opstand komt zal iets veranderen.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Als er niets meer te halen valt voor niets, dan komen ze ook niet meer. Het sociale stelsel sluiten voor buitenlanders. Recht op een uitkering heb je alleen als je kunt aantonen dat je hier hebt gewerkt en dat wel voor een lange tijd en je sociale verzekeringen en belasting hebt betaald. Dat ze maar in Afrika klaplopen, maar hier niet.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Dit wil de politiek en linkse media niet weten. De westerse maatschappij moet kapot. Liever dat, dan fouten toegeven. Misschien denken ze heel diep van binnen, dat er dan ‘vanzelf’ iets heel moois uit zal ontstaan ? Ze zijn er gek genoeg voor…

  Like

 11. Republikein zegt:

  Wat een lievve man, weer ééntje die het weet.

  Like

 12. Peacepipe zegt:

  Japan heeft in het hele jaar 2016 een “record” aantal asielzoekers toegelaten namelijk 11…! Ja u leest het goed elf!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s