Bedankt meneer Glaser, dat u het idee van de democratische rechtsstaat tegen de totalitaire ideologie van de islam verdedigt

Screenshot_67

(Door: Dr. Hans Penner – Vertaling: E.J. Bron)

Een open brief van Dr. Hans Penner aan de door de oude partijen met alle denkbare acties als vicevoorzitter van het Duitse parlement verhinderde parlementariër Albrecht Glaser van de AfD (foto).

Zeer geëerde meneer Glaser,

Hartelijk dank voor uw moed om het idee van de democratische rechtsstaat tegen de totalitaire ideologie van de islam te verdedigen. Ik neem aan dat de verantwoordingsbewuste burgers zich bij deze dank aansluiten.

De meeste van onze media ondersteunen de inspanningen van mevrouw Dr. Merkel om Duitsland te islamiseren: “Wie de religievrijheid van de islam betwist, diskwalificeert zichzelf” (“Die Zeit”). Dit standpunt vertegenwoordigen ook de kartelpartijen. Mevrouw Dr. Merkel forceert in strijd met de wet de illegale immigratie van moslims. Op dit moment lopen er meer dan 800 strafprocessen tegen terroristische moslims.

Media, kerken en kartelpartijen spannen zich intensief in om aan de bevolking een valse voorstelling van de islam op te dringen. De koran is het beginselprogramma van de islam en bevat onwettige handelingsaanwijzingen. De vooraanstaande commissies van de islam bestrijden de charta van de mensenrechten. De koran verbiedt de integratie van moslims. Je kunt de islam niet beoordelen naar het gedrag van moslims in de diaspora.

Men verdringt, dat Adolf Hitler een bewonderaar van de islam was en in de Jodenvervolging samengewerkt heeft met moslims. Men verdringt, dat de islam net zo naar de Jodenvernietiging streeft als eens de nationaalsocialistische staat. Critici van de islam kunnen daarom nooit nationaalsocialisten zijn. Veelmeer lijkt mevrouw Merkel een nabijheid tot het nationaalsocialisme te bezitten, omdat zij de islam legitimeert en tot bestanddeel van Duitsland heeft verklaard.

Een doelbewuste misleiding van de bevolking vindt ook daardoor plaats dat de islam permanent als “religie van de vrede” wordt gepropageerd. De islamitische multi-moorden zouden een foutieve ontwikkeling en niet met de islam verenigbaar zijn. In werkelijkheid roept de koran op tot het doden van niet-moslims. Mohammed, verplichtend voorbeeld voor alle moslims, had in Medina een gruwelijke Joden-pogrom aangericht.

Een andere misleiding vindt plaats door islamitische intellectuelen, die beweren dat de islam hervormd en aan de westerse waardemaatstaven aangepast zou kunnen worden.

Ik stuur ook kopieën aan kartelpolitici, die echter bang zijn om zich bezig te houden met de belangen van de burger.

Met vriendelijke groeten,

Hans Penner

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Auteur: Dr. Hans Penner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Bedankt meneer Glaser, dat u het idee van de democratische rechtsstaat tegen de totalitaire ideologie van de islam verdedigt

 1. Charles Martel zegt:

  “Je mag ze niet allemaal over dezelfde kam scheren”: juist. Alleen is helemaal niet duidelijk wie wel en wie niet over diezelfde kam mag geschoren worden, Bovendien lijkt dat nogal te veranderen, vooral omdat eenzame wolven blijjkbaar vaak met psychologische problemen en lage bloedsuiker te kampen hebben.

  Like

 2. MF zegt:

  Je kunt religie/godsdienst enerzijds en (“achterlijke”) cultuur anderzijds niet scheiden. Godsdienstvrijheid, zoals in de wet verankerd, is juist, maar geldt voor de zuivere godsdienst. Echter, het artikel over godsdienstvrijheid is in deze tijd niet adequaat meer, of moet in ieder geval door rechters naar aanleiding van de huidige maatschappelijke context worden geinterpreteerd. En… dat gebeurt niet. En daarom is de weg vrij om een artikel, dat op zich uiteraard goed is, te misbruiken, en dat gebeurt momenteel op grote schaal.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  De stem van het gezonde verstand zal steeds luider klinken in Duitsland, ook in de Bundestag dus:-)
  De waarheid kan nooit totaal en definitief onderdrukt worden.
  NERGENS. 🙂

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt m wel. Kan wat langer duren, maar het spreekwoord is maar al te waar.

  Like

 5. Onno zegt:

  In de BRD is, evenals in Prins Bernhard BV (de door koude, voor de bevolking niet zichtbare staatsgreep, glibberglad inspelend op de ziekelijke idolatrie voor een illusionair “Oranje” hier, overgenomen/ingepikte Staat der Nederlanden na WOII…….als satelliet van de USA/GB ‘deep state’ gruwelmoordenaars van Dresden, zoals de DDR DUIDELIJK een satelliet van de USSR was) de “democratische rechtsstaat” maar een……….IDEE (dat zoals in Catalonië of d.m.v. in de wind geslagen -‘You can’t argue or bargain with psychopaths’- RAADGEVENDE referenda hier, natuurlijk niet ECHT vorm moet gaan krijgen).

  Een door psychopaten als extreem doortrapte en plakkerige dekmantel ingezet en aldus geperveteerd IDEE…..dat wel!

  Like

 6. Onno zegt:

  Merkel met Hitler vergelijken is n.a.w. nog een understatement.

  Deze NORMALE Britse soldaat, die ik bij deze een saluut geef, heeft in een ander interview (zich hier nog -verplicht?- wat gedeisd houdend) gesteld, dat de USA/GB ‘deep state’ op deze wijze zich ERGER DAN HITLER heeft getoond. Mevrouw Merkel is van de aldus aangeduide ‘deep state’ dus de weerzinwekkende ‘dead inside’ marionet (zoals Honecker etc. -er zijn altijd “politiek correcte” lieden die om wille van de smeer de kandeleer likken, dat in de DDR van de -Stalins- USSR was):

  https://www.theguardian.com/commentisfree/2013/feb/15/bombing-dresden-war-crime

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s