Israël vindt een manier om illegale immigranten het land uit te zetten

Screenshot_77

Vluchtelingen in Tel Aviv.

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen Amerika en Europa hebben problemen met de illegale immigratie. Israël is een klein land met beperkte middelen en het is zijn belangrijkste taak om een veilige haven te bieden aan alle Joden die willen immigreren. Maar vanwege het verbazingwekkende economische succes van Israël zijn ook veel mensen uit armere Afrikaanse landen in een immigratie naar Israël geïnteresseerd.

Israel Heute

De afgelopen jaren stroomden tienduizenden Afrikanen over de zuidelijke grens Israël binnen. Enkelen waren echte vluchtelingen, die voor levensbedreigende situaties waren gevlucht. Maar de meesten waren zogenaamde economische migranten, die door een meerderheid van de Israëli´s als een strategische bedreiging voor het voortgezette succes en zelfs voor het overleven van de joodse staat worden beschouwd.

Israël had tot nu toe het principe gebruikt om illegale immigranten, zonder de aanvraag van de status van vluchteling, onder te brengen in gevangenissen. Aan hen wordt een bedrag van $ 3500,- beloofd als ze het land vrijwillig verlaten.

Daardoor hoopte Israël dat het eenmalige geldbedrag en/of het vooruitzicht op lange maanden in gevangenschap de meeste illegale immigranten ertoe zou bewegen om naar huis terug te gaan. En inderdaad hebben ongeveer 15.000 van zulke migranten dat ook gedaan.

Gedwongen deportatie was geen thema. Tot nu toe.

De krant “Israel Hayom” bericht dat minister-president Benjamin Netanyahu tijdens zijn bezoek aan het hoofdkwartier van de VN in New York van de gelegenheid gebruik gemaakt had om veel Afrikaanse leiders te ontmoeten en nieuwe diplomatieke overeenkomsten over migranten uit hun landen te ondertekenen.

De akkoorden maken het voor de regering van Netanyahu mogelijk een beslissing van het hoogste gerechtshof te omzeilen en als laatste middel illegale immigranten uit te zetten.

Veel tegenstanders, inclusief de radicale linksen in Israël, hebben dit probleem gebruikt om de joodse staat te belasteren.

Er moet echter benadrukt worden dat Israël Afrikaanse migranten die uit levensbedreigende situaties, zoals veel mensen uit Soedan, zijn gevlucht, de vluchtelingenstatus toekent.

Wat Israël niet kan en wil tolereren, is de illegale infiltratie op kosten van zijn belastingbetalers. Hiertoe heeft het gewoon niet de middelen en tegelijkertijd het joodse volk een welvarend toevluchtsoord te bieden.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Afrika, Benjamin Netanyahu, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Israël. Bookmark de permalink .

23 reacties op Israël vindt een manier om illegale immigranten het land uit te zetten

 1. Golden Girl zegt:

  is er nu geen plek op aarde waar ze niet lopen?

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Deze vluchtelingen/gelukzoekers (ong. 55.000) konden Israel, na een lange zwerftocht door de woestijn, zo’n 5 jaar ong. vrij gemakkelijk binnenkomen. Ik heb toen wel beelden gezien van de grens tussen Egypte en Israel. Je wist niet wat je zag, een rommelig hek met een greppel of zo iets. Maar nu staat er inmiddels een onneembaar hekwerk dat er in no-time is neergezet en geen vluchteling komt meer binnen. Tussen Lebanon en Jordanië komt een soortgelijk hekwerk. In zuid-Tel Aviv is nu een heuse Eritrese/Soedanese community. De oorspronkelijk bewoners protesteren regelmatig omdat de buurt achteruit gegaan. Maat Israel is ook behebt met het barmhartigheidsvirus!

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Grens zodanig bewaken dat er geen vluchtelingen doorkomen. Komen ze er toch door, dan direct doodschieten en met het grof vuil afvoeren, ongeacht ras, leeftijd of anderszins. Klinkt hard, is het ook maar het werkt wel. Leve Israël en dood aan de palestijnen.

   Geliked door 2 people

   • Helena zegt:

    Ja ReaGluurder, klopt wat u zegt over dat ‘barmhartigheidsvirus’ in Israel. We waren er pas nog en hoorden het ook van de ‘locals’. De liberale Joden die hard werken voor de kost voelen zich onderhand uitgeknepen en klagen steen en been dat ze het iedereen maar naar de zin moeten maken terwijl Israel in de ogen van Het Westen toch niets goed kan doen! Wel viel me op dat er heel veel Afrikanen te werk zijn gesteld als straatveger! En of dit onderdeel is van een ontmoedigingsbeleid – zou zo maar kunnen – ze keken niet blij!

    Geliked door 2 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Er zijn toch nog leiders die weten hoe te handelen, dit kunnen we bij lachende Rutte vergeten, dat hulpje van Juncker en Timmermans, ik begrijp niet dat deze man nog steeds op het pluche zit.

  Geliked door 1 persoon

 4. Aegolius cs zegt:

  **De akkoorden maken het voor de regering van Netanyahu mogelijk een beslissing van het hoogste gerechtshof te omzeilen en als laatste middel illegale immigranten uit te zetten.**
  Ik meende dat Israël een soevereine staat inclusief rechtspleging is. Het blijkt dat het deels afhankelijk is gemaakt van de VN.

  Like

 5. Cynicus zegt:

  Zo is het Israel komt op voor het Joodse volk. israel is een GOED land en iedereen die tegen Israel is is FOUT ..

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Allicht, ISRAEL is het ..LAATSTE ..TOEVLUCHTSOORD’ voor JODEN, die …EEUWENLANG…door POGROMS en VERVOLGINGEN te lijden hadden, ( nu denken/ willen …ANDERE…
   volkeren….’GENIETEN’/PROFITEREN van .. wat ..met..JOODSE..BLOTE..HANDEN..( toendertijd is opgebouwd) van wat door JOODS…INITIATIEF..NU…VERDER…IS…OPGEBOUWD!!

   Like

 6. Saeftinghe zegt:

  Israel heeft vrijwel altijd een praktische oplossing voor problemen.
  Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

  Men weet daar heel goed de toekomstige gevaren in te schatten en heeft het antwoord klaar wanneer ze zich aandienen.

  Het gespuis weet dit ook en kiest andere slachtoffers

  Zou een les voor ons kunnen zijn!!

  Alleen Wilders herkent dit voorbeeld en wil er naar handelen.

  Geliked door 2 people

 7. J. Vulkanoloog zegt:

  Dat land geeft tenminste wél om z’n burgers. Israël is geweldig, een trots land en volk. Kunnen wij nog heeeeeel veeeeel van leren.

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Verstandiger dan het hele EU zooitje bij elkaar !!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Marian zegt:

  Israël is nu eenmaal slim.

  Geliked door 2 people

 10. Japio zegt:

  http://www.rijnmond.nl/nieuws/160661/Zwembad-Maassluis-beveiligd-na-tweet-Wilders
  Zwembad Maassluis beveiligd na tweet Wilders – #rtvrijnmond

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Paar jaar geleden, tijdens vakantie in Griekenland, kwamen wij een aardige Israëlische familie tegen, die in het zelfde vakantie ressort zaten. De man vertelde mij, heel trots, dat er nu, via de grens met Egypte, bijna dagelijks mensen uit Afrika komen. Ze zeggen dat ze uit Darfur zijn, maar wij weten dat ze ook – of voornamelijk – uit andere Afrikaanse landen komen. En wat doen jullie? Vroeg ik geïnteresseerd.
  Oh! Ze zitten op de weg en het leger vangt ze op en ze worden verzorgd.
  Ik keek hem medelevend aan en zei iets dat hij had niet verwacht:
  ‘Als ik jullie was, dan zou ik het grensgebied patrouilleren met Jeeps waarop machinegeweren zijn gemonteerd. Iedere beweging vanuit de grens, zal met salvo’s verwelkomd. Zie ze als vijandige eenheden die de grens willen passeren!’.
  De man was overdonderd. Dat had hij niet verwacht. ‘Dat kan je niet doen!’ Riep hij bijna beangstigend. Mijn antwoord was dat zij moeten het doen!!! Willen ze het land niet met nog een probleem opzadelen. Negers opvangen betekent gevaar voor de rest van het land. Ze kunnen hun zwarte kloten niet in hun broek houden en verkrachten alles wat in hun weg komt ..al zijn het zwerfkatten. Ze brengen criminaliteit en dankbaarheid kennen ze niet. Daar is hun mentaliteit niet op gebouwd. . Ik vertelde hem hoe Afrikaanse negers zich in Zweden gedragen.
  Ik heb de man niet meer gezien, maar ik weet het zeker dat hij af en toe aan het gesprek denkt. Zover ik weet al mijn prognoses zijn tot 100% uitgekomen. De Israëliërs zitten in deep shit met deze negers. Zij moeten dure lesgeld betalen- net als wij!.

  Geliked door 2 people

 12. Guardiacivil zegt:

  Ik krijg er een nare bijsmaak van.
  Even 3500 $ innen en doorreizen naar de volgende honingpotten, let wel dat is bij ons en de buren.

  Geliked door 2 people

 13. Mary zegt:

  Hoe het toch mogelijk is dat illegaal een probleem oplevert, iedereen weet dat Zuid Afrikanen niet komen om te werken, volgens insiders schijnt het ook helemaal niet meer nodig te zijn om Afrika om welke reden dan ook te ontvluchten dan behalve gemakzucht. Ieder land moet dus zonder slag of stoot deze uitvreters er uit kunnen gooien.

  Geliked door 2 people

  • Sabeltant zegt:

   Iedereen weet dat er niet één komt om te werken.
   Zodra de uitkeringen gestopt worden en men enkel “verzorgd” wordt in privaat bewaakte detentiekampen, op basis van laagste kostprijs, droogt die hele “vluchtelingen” stroom binnen een week compleet op.

   Geliked door 2 people

 14. jungleelephant zegt:

  Het wordt hier te donker;tijd dat er weer wat licht komt!

  Like

 15. tippelaar zegt:

  Hoe krijg je deze simpele oplossing nou aan de debiel rutte aan zijn verstand gebracht?

  Like

 16. Ruud Harmsen zegt:

  Staat een fout in de vertaling (in de Duitse bron het wel goed): Netanyahu sprak natuurlijk met Afrikaanse leiders, niet met Amerikaanse.

  Like

 17. Jan zegt:

  Ook Israël heeft volk dat niet koosjer is en graag ziet dat eigen vrouwen verkracht en vermoord worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s