België uitgezette imam predikt ongestoord in Nederland

Screenshot_94

De imam en zijn zoon.

De uit België gezette imam El Alami Amaouch blijkt te prediken in het Nederlandse Den Haag. De overheid laat hem er ongehinderd zijn gang gaan, zo meldt de krant De Telegraaf na eigen onderzoek.

De Marokkaans-Nederlandse Amaouch, die predikte in Dison bij Verviers, werd in oktober vorig jaar ons land uitgezet omdat hij zich liet opmerken als haat-imam. Ook zijn zoon kwam in opspraak toen hij in een filmpje opriep om christenen te vermoorden.

Ongeveer een maand na de uitwijzing gaf de Belgische staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) te kennen dat de imam vrijwillig naar Marokko was vertrokken.

Nu blijkt dat Amaouch echter in Nederland is terechtgekomen, waar zijn komst na zijn uitwijzing in België al werd gevreesd. Volgens De Telegraaf zou hij zijn fundamentalistische gedachtegoed verspreiden in de Haagse wijk Transvaal en in de Schilderswijk.

De gemeente Den Haag en het Nederlandse ministerie van Justitie bevestigen tegen de krant dat de imam in de stad predikt. “Hij heeft een Nederlands paspoort, dus mag hij gewoon in Den Haag verblijven”, reageert een woordvoerder van de gemeente. “Als blijkt dat hij de wet overtreedt, zal daartegen opgetreden worden.”

Bron:
www.gva.be
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, België, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, moralisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op België uitgezette imam predikt ongestoord in Nederland

 1. Mary zegt:

  Nee hij verblijft niet GEWOON in Den Haag hij is haat aan het zaaien daar werd hij Belgie voor uit gezet justitie!!!, maar wel Wilders voor niks aanklagen, walgelijk!!!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Hun handen zijn zogenaamd gebonden.
   En laten we wel zijn, waar hebben we het over.
   Het volk?
   Is niet belangrijk.
   Dáár gaan politici en de gemeentelijke overheid bij voorbaat geen beschermende maatregelen voornemen voor nemen.

   Voor het volk niet.
   Wel voor henzelf…!

   Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Wat dan wanneer’ie de wet overtreedt? Dan heeft op z’n minst al de boodschap van allah + mohammed verspreid : nl. elimineer het Westen…

  Dus, eruit gooien die gast, laat’m maar naar Marokko gaan. Dan wordt’ie daar opgesloten…

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Tuurlijk, nöken kan zo’n FREAK wel!! Ya’Allah, dit wil je toch niet bovenop je hebben!!

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Dit is het geschifte nederland. We krijgen wat we verdienen. Wordt vervolgd

  Like

 5. Marian zegt:

  Ach hier geld; kom maar binnen, kom maar binnen zei de dominee.

  Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  “Als blijkt dat hij de wet overtreedt, zal daartegen opgetreden worden.”

  En daar geloof ik dus geen woord van.

  Like

 7. Heniusz zegt:

  Waar blijven nu de voorgedrukte aangifte formulieren? Het kan toch niet zo lastig zijn deze soepjurk van zijn NL paspoort te ontdoen en hem met volstrekt verknipte zoon naar Marokko uit te wijzen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De islam is uitsluitend en alléén bezig om haat te zaaien tegen ons volk.
   Blanken zijn ongelovige honden en moeten dood!
   Geen haan die er naar kraait… geen politicus die maatregelen neemt!
   Maar als Wilders van zijn kiezers hoort dat ze minder marokkanen willen, dan wordt hij als een misdadiger vervolgd…!

   Weg met onze nieuwe Rutte III-politieke landverraders.

   Geliked door 1 persoon

 8. ReneKampers zegt:

  Die imam El Salami mag ongehinderd zijn haat predikken maar als Wilders minder minder Marokkanen uitroept is het kot te klein, proces hier proces daar

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  De man is België uitgezet, is Nederland uitgezet. Is strafbaar door haat te prediken.
  Maar pleegt geen strafbaren feiten.
  De Haagse woordvoerder moet eens naar bijscholing Wetkennis.
  Justitie moet paspoort vernietigen.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Reken maar dat die hele El Alami AmaouchToko draait op kosten van de Hollandse Belastingbetaler!! ’t Is verdomme bij de Wilde Ayatollala’s af, hoe dit landje naar de Kloten is geholpen! De daders mogen van mij allemaal in de leeuwenkuil geflikkerd worden!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Theresa Geissler zegt:

  Oh, daartegen zal worden opgetreden! Hoe dan? Hopelijk door hem dat paspoort stante pede af te nemen, hopelijk? Nee. Rutte zou zeggen: “Niet, zolang ik hier premier ben!” -Vrij naar de faire hoofdbewaker in de Britse gevangenis/voetbalfilm “Mean Machine”, die aan het einde de corrupte gevangenis-directeur toebijt: “Niet zolang ik hier hoofdbewaker ben!” Alleen ligt de corruptie hier eventjes bij de andere partij.
  Overigens schoot me opeens te binnen, dat dit imam-gedrocht warempel sterk lijkt op Dr. Zarius in de 60’er jaren versie van “Planet of the apes.” Dat was een Oran-Oetang.

  Like

 12. Golden Girl zegt:

  waarom heeft Theo Francken de Belgen en ons wijsgemaakt dat hij naar Marokko terug was gegaan, wie heeft dat gecontroleerd? Dus dat gaat hier door met zijn preken om haat tegen ons te verkondigen ,die zoon heeft zijn gedachtengoed ook overgenomen
  neem dat paspoort in, een man die Europeanen tot op het bot haat is hier niet welkom, ik verwonder me er toch over dat ze hier wonen als ze de pest aan ons hebben, ik ga ook niet naar een land waarvan ik de bevolking niet kan uitstaan

  Like

  • boorzalf zegt:

   Den Haag is toch Marokko, dat bedoelde Theo.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Als wij een man als Theo Francken zouden hebben dan zat deze islamitische smeerlap nu niet in Den Haag zijn haat preken te spuien.
   Let dáár even op aub.
   Geen kwaad woord over Francken!
   Fantastische man die als enige politicus in HEEL EUROPA zijn werk goed doet.
   Denkt op dezelfde wijze als Wilders.
   Een man die als voorbeeld gesteld kan worden voor die hele totale club landverraders die het oerstomme Nederlandse volk telkenmale opnieuw kiest!!!

   Like

   • Republikein zegt:

    Satire Paul?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nee, ik kan ook héél serieus zijn.
    Maar daar moet je de situatie in België voor kennen.
    Francken is een geweldig man, met voor een politieker het hart op de juiste plaats.
    Hij doet zijn werk, ondanks alle hinderpalen die hem in de weg worden gelegd door links en semie-links, voortreffelijk!
    Als je Francken vergelijkt met die klootzak die nu opgehoepeld is, Dijkhof, dan kun je pas goed zien wat voor een rat die Dijkhof was en hoezeer het hele politieke regiem in NL
    dóór en door verrot en verislamiseerd is!

    Like

 13. Johan zegt:

  Waarom wordt dat stuk vuilnis, die haatprediker imam El Alami Amaouch , niet van de straat geplukt ? Waarom kan hij ongestoord zijn gang gaan in Nederland ?

  Like

 14. Williaan zegt:

  De dwaze Gutmensch heeft het in Nederland voor het zeggen en leiden Nederland naar de afgrond

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Waarom niet preventief uitzetten. Dit is toch de zogenaamde EU, als hij in Belgie niet welkom is zou dat hier ook moeten gelden. Stelletje politieke lafaards in Den Haag.

  Like

 16. MF zegt:

  Tarik ibn Ali zou toch ook weer welkom zijn?!

  Like

 17. Hans Parcival zegt:

  Godsklere. Het grote probleem zijn niet de haatimams zelf, maar het gepruts, onbekwaamheid, luiheid, politieke correctheid, you name it, van onze politici, opsporingsambtenaren, gewone ambtenaren, die er niet voor zorgen dat de haatzaaiers worden geweerd, uitgezet of opgesloten. De alledaagse incompetente sukkels die er zijn om de burgers te bescherming, maar broddelwerk leveren. Als er een terreuraanslag plaats vindt in Nederland, komen deze sukkels er altijd zonder kleerscheuren mee weg. Er zijn overigens ook bekwame politici en ambtenaren die de fouten van de sukkels herstellen en voorkomen. Godzijdank.

  Like

 18. Die haatbaard van hem is brandgevaarlijk.

  Geliked door 1 persoon

 19. paulzwueste zegt:

  Adriaan.
  Idee…
  En die lange soepjurk van ‘m ook.

  Like

  • Ja Paul dit is weer zo’n schoolvoorbeeld en een diepe buiging naar alle islamisten die de weg vrij maken voor een totale islamisering. De elite wie het dan ook moge zijn, denkt de moslims onder controle te hebben in Europa, voor hun vermaledijde plannen. Dit experiment kan flink uit de klauwen gaan lopen want niets is zeker, er spelen allerlei krachten op de achtergrond mee, enfin de tijd zal het ons leren.

   Groeten Paul

   Geliked door 1 persoon

 20. sabina zegt:

  Haatzaaien in de Schilderswijk , nou heel Den Haag is zowat Schilderswijk, iedere moskee die er staat wordt haat gezaaid , de tentakels van Erdogan. Verloren gebied niet meer te redden

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s