Erdoğan schuimbekt: “onreine” honden besnuffelen zijn landgenoten

Screenshot_111

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De Turkse president Erdoğan beeft weer eens van woede. De reden deze keer: zijn landgenoten moeten zich op de luchthavens in de wereld door de onreine honden van de ongelovigen laten besnuffelen.

journalistenwatch

De herdenkingsbijeenkomst ter gelegenheid van de sterfdag van de eerste president van Bosnië, Alija Izetbegovic, nam Erdoğan tot aanleiding om woest tegen Oostenrijk tekeer te gaan, nadat op de Weense luchthaven Schwechat zijn koran-gelovige landgenoten met speurhonden waren gecontroleerd.

“Mijn landgenoten laten zich door honden besnuffelen – bestaat er zo´n schaamteloosheid? Maar dat is gewoon hun karakter, hun aanleg”, schuimbekte de 63-jarige Turk.

Vorige week hadden douaneambtenaren met hun diensthonden naar verborgen contant geld gezocht – voor de despoot van de Bosporus een onding. En dus volgde de repliek op de voet: de Turkse autoriteiten verscherpten de controles van Oostenrijkse reizigers in Ankara.

Nog minister van Buitenlandse Zaken en toekomstige Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz verklaarde gisteren: “Het gaat om een routinecontrole van de douane op de luchthaven van Wenen. Geen land wordt hier beter of slechter behandeld. Ook Turkije en president Erdoğan hebben dit te accepteren. Wij dulden in ieder geval zeer zeker geen inmenging van buitenaf in het professionele werk van de Oostenrijkse autoriteiten.”

Menig islamgeleerde eist de “uitroeiing” en vernietiging van honden. Alleen zo zou iets aan hun “onreinheid” kunnen worden gedaan.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, demoniseren, Hypocrisie, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

41 reacties op Erdoğan schuimbekt: “onreine” honden besnuffelen zijn landgenoten

 1. Marc zegt:

  Haha, een moslim krijgt twee punten aftrek van ‘goede daden’ als hij een hond anders gebruikt dan voor de landbouw of vee drijven.
  Maar de religie van de vrede is alles behalve achterlijk.

  Hoor!

  🙂 🙂 🙂

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Jouw onreine, schurftige, mohammedaanse ‘geloof’sgenoten besnuffelen en verkrachten de Europese vrouwen. Maar dat vind je zeker normaal, besnorde kalifaatrat?

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   Ach , ik las dat het aantal hiv besmetten verviervoudigd is in Turkije .
   Met een beetje geluk sterven ze daar helemaal uit .

   Helaas hebben we de EU tegen , die zal ze wel gratis medicijnen gaan verstrekken .
   Nou ja gratis ,…………… van ons belastinggeld !

   Geliked door 2 people

  • tjonge zegt:

   ik vind het zielig voor die honden !
   wat lopen die arme beesten wel niet op als ze aan die onreine pislams ruiken ?
   kan je ook een geslachtsziekte krijgen van alleen ruiken ?
   arme honden….

   Geliked door 1 persoon

 3. wouter eenhoorn zegt:

  Een woedeaanval? Hij is gewoon niet goed wijs,.

  Geliked door 1 persoon

 4. Thoth zegt:

  Yep, dat krijg je wanneer je de islam tot levensstandaard hebt verheven. Dus dat moeten ze blijven doen ook als de islam, c.q. Erdogan, naar Nederland komt. Want dat zal met deze kneuzen die het kabinet heeft gevormd, een keer gebeuren in de komende 4 jaar, maar enfin, ik hoop van niet.

  Like

 5. abouneenee zegt:

  De moslimwoede is terecht. Althans dat zullen de Ruttes van deze wereld wel weer vinden en zij zullen aldus een gerobotiseerde oplossing voor het ‘probleem’ zoeken. Die honden kosten ook geld en behoeven training natuurlijk, vandaar de robodog.

  Je kunt zeggen over Erdogan wat je wilt, maar hij is niet te lui om op te komen voor moslimse gevoeligheden, en wat hebben wij??? Rutte… te lui om ook maar op te letten in de TK, mede mogelijk gemaakt door mensen die het allemaal geen reet interesseert. En verkiezingsfraude. Geloof mij dat minimaal de helft van autochtoon (en allochtoon) Nederland klaar is met Rutte en daarom PVV heeft gestemd.

  Like

 6. Anton Haksteeg zegt:

  Waarom maken “zijn” onderdanen dan gebruik van vliegtuigen? Ze hebben toch hun karpetje om te vliegen?

  Geliked door 2 people

 7. Saskia Dubbeldam zegt:

  Hahaha, mag ik dan meteen suggereren dat ie ook niet kan waarderen dat honden meehelpen met zoeken naar slachtoffers bij bijvoorbeeld een aardbeving?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie weet? Een moslim, en dan ook nog één met hoogmoedswaanzin, zoals hij, vertrouw je van alles toe.
   Zó onwaarschijnlijk is het trouwens niet, dat hij zo weinig om zijn volk geeft, dat hij ze liever onder het puin laat verrekken, dan honden in te zetten om ze op te sporen: Zoiets is zichtbaar – o.a. op t.v. – en daar gáát dan zijn reputatie va principieel moslim;dat kan voor hem best wel zwaarder tellen!

   Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Menig islamgeleerde eist de “uitroeiing” en vernietiging van honden. Ze kunnen beter de islam uitroeien !!

  Geliked door 2 people

 9. abouneenee zegt:

  Daar waar islamgeleerden uitroeiing eisen van honden, eis ik dat van de islamgeleerden. Van Fikkie blijf je af!

  Geliked door 3 people

 10. ildiko zegt:

  grenzen dicht en geen monsters meer hier binnenlaten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  Ja ‘meneer’ de president, zo werkt dat in veel landen. Dat doen we voor onze veiligheid. Omdat lang niet iedereen te vertrouwen is.
  Regels zijn regels.
  Wen er maar aan.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Maar dat is Erdodingetje niet gewend, Job Cohen in het theehuis klinkt aardiger, dan kan Erdodingetje eens redetwisten met eenieder die niet Erdodingetje z’n sultanaat erkent. De heilige koran heeft het al voorzien: niet-moslims begrijpen gewoon niet hoe het werkelijk zit. De 1,3 miljard moslims op deze aarde mogen dat van Allah haarfijn gaan uitleggen (desnoods met het kromzwaard) aan de 6,3 miljard ‘infidels’.

   Als de niet-moslims het bekeren van hun mede-niet moslims en aanwas via geboorte, even los van de immigratie, niet aan banden gaan leggen (reguleren), wordt de demografische situatie er voor de niet-moslims bepaald niet rooskleuriger op. Zeg maar gerust desastreus. Dit is een nieuwe vorm van genocide, passief staat de overheid in de hele EU toe dat volbloed autochtonen ondermijnd worden en langzaam wegkwijnen totdat ze een minderheid vormen, zodat het DNA van de witte man straks is uitgeroeid.

   Waarom de elites dit doen? Ze hebben er gewoon een weddenschap over afgesloten, dat gebeurt in die kringen wel vaker en onder het genot van een haperend bewustzijn is alles veroorloofd.

   Geliked door 1 persoon

 12. Ingrid zegt:

  Dieren zijn de mooiste wezens op aarde !
  Hou die flauwekul van onrein maar bij je eigen soort.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hansfree zegt:

  Is-ie nou helemaal van de ratten besnuffeld? 🙂

  Geliked door 1 persoon

 14. sabina zegt:

  Kwestie van max 10 jaar en dan zit het hier overal vol met Edogans tot in de regering toe. Hoogste tijd het zinkend schip genaamd EU te verlaten

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Die “Erdogans” in de nl.regerering, ze zijn er al. Turkse jaknikkers naar Erdogan, een minister getrouwd met een hamasterrorist. Marokkanan die van uit de 2e kamer rechtstreeks met de Marokkaanse koning bellen om hun stemgedrag door te geven en wat de toekomst nog meer uit de islam hoge hoed tovert. En in het hoogste bestuursorgaan van nederland, de raad van state, waarvan de 2e voorzitter (de 1e is willem) jan hein donner zegt: “Als de kiezers in nl de invoering van de sharia willen, dan doen we dat”, althans woorden van gelijke strekking. Dat had ie beter kunnen zeggen over de uitslag van het ukraïne referendem of de afwijzing van de eu.grondwet, maar toen hoorde je hem niet.

   Like

 15. willie zegt:

  En steeds heeft nog niemand deze klootzak afgeknald daar ??

  Like

 16. Kees zegt:

  Ik heb meer respect voor een hond dan voor die Erdogan.

  Geliked door 3 people

 17. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 18. GT zegt:

  Maar in Turkije lopen toch ook honden?

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Ooit meegemaakt op een luchthaven in buitenland dat ze die speurhonden loslieten.
  Die renden als wilden door de gangen en her en der snuffelen.
  Dat was dan om drugs op-te-speuren.
  Die had ik uiteraard niet. Ben een rechtschapen persoon.
  Maar die honden in Wenen waren waarschijnlijk op corans afgericht.
  Maar moet men die Erdogan nog serieus nemen of boos worden.
  Hier zou ik eerder woedend op worden.
  Muslima-customs-officer onderzoekt nun op vliegveld Amerika.
  Omgekeerde wereld.

  Muslim TSA agent frisks a Catholic nun at Detroit Metro airport

  Like

  • Harry zegt:

   Die non laat het gelaten over zich heen komen , als het andersom was zou dat moslim secreet de boel op stelten zetten !
   Op de één of andere manier kunnen ze dat niet vergelijken , die islam-mongolen .
   Logica , objectiviteit en redelijkheid is ze totaal vreemd .
   Gevalletje inteelt ?

   Geliked door 1 persoon

 20. boorzalf zegt:

  Volgende keer speur varkens in zetten, wordt die geitenneuker nog gekker.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jules Vismale zegt:

  En dat te bedenken dat sommige Europarlementariërs hier in Europa de jacht op de wolf, de voorouder van de honden, willen heropenen omdat boeren, jagers en mensen met het Syndroom van Roodkapje daar last van hebben! Ik zou bijna wensen dat die lui eens, in plaats van wolven, een heel stel “vluchtelingen, asielzoekers en radicale moslims” in hun tuinen of huizen krijgen en dan erachter komen of zij eveneens op dat ongedierte gaan jagen of er anders gezellig koffie mee wille drinken.
  Helaas wees een onderzoek uit dat bepaalde ongelovige (?) mannelijke Europarlementariërs in het Europese Parlement hun handen bij hun vrouwelijke collega’s niet eens kunnen thuishouden en zij ongewilde seksuele handelingen bij de vrouwen willen verrichten alsof het daar Sodom en Gomorra betreft!
  hopelijk zullen een aantal “onreine” honden met schuimde bekken door hondsdolheid dat stuk afval van een Erdoğan daar in Turkije niet eens meer gaan besnuffelen maar hem zodanig in zijn achterwerk en geslachtsorganen bijten dat hij daarna wenste dat er niet eens radicale moslims bestonden!

  Geliked door 1 persoon

 22. Guardiacivil zegt:

  Hij gaat ook schuimbekken als er een cyaankali-capsule door z,n strot wordt geduwd.

  Geliked door 1 persoon

 23. Statler & Waldorf zegt:

  En Erdogan is door de ratten besnuffeld.

  Like

 24. tippelaar zegt:

  Er gaan zelfs miljoenen ontwikkelingshulp van nederland naar Turkije. Daar snapt zelf
  s geen hond iets van.

  Geliked door 1 persoon

 25. kruisridder zegt:

  Die honden zullen na hun snuffelbeurt maar wat blij zijn dat ze aan de pepperspray mogen om maar van die lucht van de Turken af te komen……

  Geliked door 1 persoon

 26. Jean Smeets zegt:

  Mensen toch, maak je niet zo druk. De Islam is perfect inpasbaar in de west Europese democratische rechtsstaat hoor. Hoeveel bewijs willen daar nog van hebben? En hoe vaak moeten onze (integere en nooit liegende) politici het jullie nog uitleggen?

  Like

 27. ReneKampers zegt:

  Honden besnuffelen zijn landgenoten …inderdaad want ze staan “vuil”

  Like

 28. Republikein zegt:

  Mijn bankrekening lijkt op een hond, af af af!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s