Europa´s volgende wereldoorlog begint in Frankrijk

Screenshot_107

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: E.J. Bron)

De Franse minister van Binnenlandse Zaken heeft het officieel gemaakt: Frankrijk bevindt zich in “een staat van oorlog”. Dat is niet alleen maar gewoon retoriek. Bommen exploderen in een voorname Parijse voorstad. Twee jonge vrouwen worden bij een station afgeslacht. Het is opnieuw een week, waarin de islamitische Derde Wereldoorlog in Frankrijk wordt uitgevochten.

journalistenwatch

Sinds de novemberaanvallen van 2015 met 130 doden en meer dan 400 gewonden tot aan de nationale feestdag, de dag van de bestorming van de Bastille, verleden jaar, toen bij een aanval met een vrachtwagen 86 mensen gedood werden en 458 gewond raakten, is deze oorlog realiteit.

Het aantal slachtoffers in Frankrijk is groter dan dat in Afghanistan. De Fransen verloren 70 staatsburgers door islamitische terreuraanvallen in Afghanistan. En 239 door islamitische terreuraanvallen in Frankrijk.

De Franse verliezen bij de operatie in Afghanistan vonden plaats in een periode van 10 jaar. De verliezen in Frankrijk binnen twee jaar.

Er gaat iets mis wanneer Afghanistan veiliger is dan Frankrijk.

Na de Charlie Hebdo aanslagen patrouilleerden 10.000 Franse soldaten in hun eigen land in de straten. Nu nog patrouilleren er duizenden soldaten, beschermen en schieten in Franse steden, die inmiddels gevaarlijker zijn geworden dan Afghanistan.

Frankrijk bevindt zich in oorlog

Toen de Fransen ingrepen in Mali om de islamitische overname te stoppen, leden ze maar weinig verliezen. In Mali namen 4000 soldaten deel aan de Opération Serval, waarbij 9 doden waren te betreuren. Bij de Opération Barkhane, die sinds 2014 in de strijd tegen de islamitische terreur in Afrika plaatsvindt, sneuvelden tot nu toe 5 mensen. De Golfoorlog?  Nog eens 9 doden. Het is nu veiliger om als Frans soldaat in een Afrikaans land tegen Al-Qaida te vechten dar voor burgers van Parijs om een concert in hun eigen stad te bezoeken.

Het aantal slachtoffers in de strijd tegen de islamitische terreur komen de afgelopen twee jaar met 300 doden heel dicht in de buurt van de Korea-oorlog.

Frankrijk bevindt zich in oorlog. Daarom patrouilleren er soldaten in de straten.

Een nieuwe antiterreurwet staat de permanente uitzonderingstoestand toe. Verdachte extremisten kunnen in hun eigen huis onder huisarrest geplaatst worden, de buurt mag door de politie geobserveerd en bewaakt worden.

Controlepunten, veiligheidszones genoemd, kunnen op alle openbare plekken ingesteld en iedereen kan aangehouden en gecontroleerd worden. Moskeeën mogen voor een periode van 6 maanden gesloten en openbare bijeenkomsten verboden worden…

… Enkele van deze maatregelen komen je bekend voor. Frankrijk is het nieuwe Israël.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken noemde de wet “het duurzame antwoord op de duurzame bedreiging”.

De woordkeus laat zien dat het islamitisch terrorisme zal blijven.

De uitzonderingstoestand is permanent. En Frankrijk heeft geen plan hoe het deze oorlog moet winnen. In plaats daarvan probeert het beter te worden in de defensie. Dat zin de inspanningen die westerse samenlevingen in de strijd tegen de terreur te bieden hebben.

Frankrijk neemt alleen maar de leiding over, omdat het de grootste problemen heeft…

… Het is één ding om de belegerde Algerijnse christenen en Joden aan de islamitische terreur over te laten. Het is een ander ding om hen voor de tweede keer na hun vlucht in Frankrijk over te laten aan de vervolging door hun oude islamitische buren, die zich in Marseille gevestigd hebben. Maar kan Frankrijk de Fransen in de steek laten?

Moslims zijn de nieuwe kolonisten

Het thema is steeds opnieuw het kolonialisme. Maar de nieuwe kolonialisten zijn Algerijnen, Tunesiërs en andere islamitische imperialisten, die zich in Frankrijk gevestigd hebben en de zwarte vlag van de Jihad boven hun No-Go-Zones in de Franse steden laten wapperen. En ze hebben voldoende duidelijk gemaakt dat ze het daarbij niet zullen laten.

Verleden jaar zei de toenmalige minister-president Manuel Valls: “Iedere dag worden er terreuraanvallen verijdeld. Nu, op dit moment, terwijl ik dit zeg.”

Dat is geen wonder. Duizenden moslims hebben Frankrijk richting Syrië en Irak verlaten om te vechten. Valls stond tegenover 15.000 binnenlandse “bedreigers”.

Frankrijk heeft de grootste moslimpopulatie van Europa. We weten niet precies hoeveel miljoen moslims zich in Frankrijk gevestigd hebben. Maar we kunnen de toename aan de hand van de groeiende terreurbedreiging vermoeden. Islamitische terreur is, tegen alle bezweringen in, te reduceren tot de islam.

Er bestaat geen islamitische terreur zonder de islam. Zoals de islam zich uitbreidt, zo breidt de islamitische terreur zich uit.

Frankrijk bevindt zich midden in een burgeroorlog. De burgeroorlog gebaseerd op religieuze verschillen.

Het Westen zal alles verliezen

Des te groter de religieuze afgrenzing tussen de islamitische kolonialisten en de seculiere Franse regering is, hoe erger wordt het geweld. De uitkomst van deze oorlog zal laten zien of Frankrijk een seculiere republiek of een islamitische staat zal zijn. De Jihadisten zijn van plan om de oorlog te winnen. De Franse regering daarentegen niet.

En wat voor Frankrijk geldt, geldt voor West-Europa en het hele Westen…

… De demografische ontwikkeling toont aan dat het terreurprobleem in Frankrijk verder zal toenemen. De Franse autoriteiten hebben dat begrepen. Daarom spreekt de regering van de voortdurende islamitische terreur.

Onze oorlog tegen de terreur heeft oneindig veel bloed en geld gekost, omdat vermeden wordt de oorzaak te bestrijden. De westerse samenlevingen moeten grote legers opstellen om kleine terreurnetwerken te vernietigen, die zich aaneengesloten hebben met hun ondersteuners uit de Golfstaten. Soldaten patrouilleren door de steden en wachten op een of meerdere islamitische terroristen die bereid zijn tot de aanval. Dezelfde soldaten beschermen moskeeën, waarin haat verbreid en tot de moord op de ongelovigen opgeroepen wordt.

Zo win je geen oorlog. Zo verlies je alles.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Vertaling: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel:
https://sultanknish.blogspot.nl
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Europa´s volgende wereldoorlog begint in Frankrijk

 1. Aegolius cs zegt:

  Uitstekend artikel met consistente conclusie.
  Merkel ondersteunt met een glimlach Marcon dat het geen Duitsers zijn, nietwaar?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   “De jihadisten zijn van plan de oorlog te winnen.
   De Franse regering daarentegen niet…”
   Hadden ze maar voor Marine le Pen moeten stemmen!
   Het winnen van ’n oorlog wordt door het volk uitgevochten en wordt bepaald door het volk zèlf.

   Ik zie bijvoorbeeld die lapzwansen van de regering Rutte III geen enkele oorlog winnen.
   U wel…?

   Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  En het ergste is nog dat je dit 40 jaar terug al zag aankomen.
  Ik zal de Dikke Van Dale eens mailen met de vraag of ‘regeren is vooruitzien” niet kan worden vervangen door ‘regeren is achterom kijken’.

  Geliked door 2 people

  • Guardiacivil zegt:

   Daar heeft u gelijk in.
   Want goed regeren is kijken naar het verleden wat is gebeurd en daaruit lessen hebben getrokken. Maar juist dat doen ze niet, behalve dan de Visegrad-landen en Orban, zij willen niet dezelfde fouten maken als hun voorgangers.
   De grootste stommiteit die het Westen maakt is het uitvoeren van het plan Coudehove Kalergi. En daarnaast de moslimbroederschap toe laten HUN plan parallel te laten uitvoeren.

   Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    En de politici van het Westen zullen uiteindelijk zelf ook de klos worden. Islam duldt geen politici als Rutte en Co, want geen moslims. Politici voelen zich (nu) sterk. Je merkt het aan alles. aan Timmermans aan Rutte aan Merkel etc etc. Niets zullen ze laten om hun weg te vervolgen.

    Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  De islammelingen moeten gedeporteerd worden er is geen andere oplossing en dan wordt er gesproken over genderneutrale toiletten. Zijn we gek of niet en dan dreigt dit mooie planeetje uiteindelijk te worden overheerst door een stelletje woestijn ratten, als we niets doen verdienen we niet beter!

  Geliked door 1 persoon

  • tjonge zegt:

   dat gelul over gender (fake news) is enkel om de burger af te leiden van de werkelijke problemen

   Like

   • J. Vulkanoloog zegt:

    Ken je deze geschiedenis ook? Ten tijde van de belegering van Constantinopel door de Turken werd het geslacht der engelen door de monniken & co bediscussieerd… Hoe treffend is de vergelijking met die genderhysterie.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Vulkanoloog.
    Ik ken de geschiedenis.
    Ach we kunnen altijd nog de dijken doorsteken, en je weet dat tuig kan niet zwemmen.
    Idiote gedachte?
    Wees er zeker van dat als de rotzooi eenmaal losbarst, dat dit een van de dingen is die direct gebeuren…

    Like

 4. Sabeltant zegt:

  “En Frankrijk heeft geen plan hoe het deze oorlog moet winnen.”

  Schop de islam uit Frankrijk.

  Hoe simpel kan het zijn?

  Je zou wel gek zijn omwille van de politieke correctheid je eigen inwoners de dood in te jagen vanwege een stel hersenloze godsdienstwaanzinnigen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Sabeltant 26 oktober 2017 om 16:58

   En tóch gebeurt dat, hier straks ook. Om te beginnen worden we gedwongen om al ons geld in te leveren bij de belastingdienst en bij andere legale dievenbendes. Als we geen geld meer hebben, dienen we onze woningen, auto’s, fietsen, meubelen, enz. af te staan en tenslotte wordt ons leven opgeëist. Kan de ‘elite’ onze organen lekker verpatsen.

   Wat ben ik die hypocriete, helse duivels aan het bewind toch beu!

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    eu HQ brussel dictators hebben al lang bedisseld dat cash geld uit de omloop moet verdwijnen.
    Dat is een ingreep om de burger te kunnen traceren in alle opzichten in alle velden (lees transacties).
    Uiteindelijk zal het er komen want de tegenstand is verwaarloosbaar, zie de opéénvolgende verkiezingen en geef me maar ongelijk (zou ik willen maar ik heb in deze gelijk, hoe jammer het ook is).
    Heb het al vaker geschreven Tistochwat het is vijf NA twaalf.
    Er rest nog één mogelijk en dat is zelfredzaamheid, al het andere (dat de idioten steeds naar voren schuiven “opstand” “revolutie” en tutti quanti is verloren bij voorbaat.
    We leven in 2017 hoewel velen dat niet schijnen te beseffen, bewapen je nu het nog mogelijk is, vraag een jachtvergunning aan of wordt sportschutter om maar iets te noemen in Nederland, nu het nog kan.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 8 november 2017 om 18:58

    Het is zelfs al kwart over twaalf, heer Trucker.
    Ach, als we alleen in ‘leven’ kunnen blijven met een wapen, als een door velen opgejaagd dier, wat is het ‘leven’ dan nog waard?
    Hoe kom je trouwens aan een constante aanvoer van munitie?

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Hey meisje Tistochwat laat aub dat “heer”,gewoon trucker is oké, er is hier trouwens maar één Heer op de blog en dat is the boss (niet Bruce Springsteen).
    Het is niet omdat je een wapen bezit dat je je ineens opgejaagd voelt hoor, integendeel, ik ken een hoop mensen die één of meerdere wapens hebben en die voelen zich allen prima in hun vel.
    Munitie, ik weet hoe dat in Nederland geregeld wordt als je jager bent of lid van een schietclub, daar heb ik geen kennis over.
    Ik peins dat het veruit hetzelfde zal zijn als bij ons je koopt naargelang je behoefte hebt.
    Het is wel prijzig dus een oplossing is zelf de patronen herladen, weet niet of dat ook kan in Nederland want daar zijn ze behoorlijk paranoia als het vuurwapens betreft.
    Een laatste opmerking, het zijn geen freaks of abnormale mensen in een schietclub hoor, er zijn artsen, advocaten of bandwerkers en huisvrouwen die het leuk vinden of zich willen bekwamen in het sportschieten..
    Ik ben begonnen met een .22 (LR) een Italiaanntje 🙂 bij mij thuis was nog voor mijn legerdienst, heb ook kleiduif geprobeerd maar vond daar niks aan (hé dat zou je ook kunnen doen krijg je wat ervaring in bewegende doelen:-) ).

    Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  De ellende is nog maar pas begonnen en de rotzooi is al niet meer te herstellen ondertussen halen die EU misdadigers ongestoord nog meer troep binnen met tot gevolg “De Totale Ondergang van Europa draait op Volle Toeren”.
  De 3de Wereldoorlog is eigenlijk feitelijk al bezig.
  Persoonlijk maak ik mij zorgen over de toekomst van mijn/onze kinderen en mijn/onze kleinkinderen en de schuldigen sieren en tieren vrolijk verder en vullen de bankrekeningen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Charles zegt:

  Het is een kwestie van wachten dat het ook in (isl)Amsterdam gebeurt

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Ik lijk altijd woorden te krijgen met mensen van 020. Nou weer bij Hypotheek 24. Ik stel vragen per telefoon en die doos weet nergens antwoord op. Waarom zit zo’n mens daar dan vraag ik me af als je toch niks weet. Haha hun rente was zogenaamd lager dan ABN op de site van 24 en ik zei er wat van. Werd meteen afgebroken. Boos natuurlijk dat ik erachter kwam. Scheelt maar 0,10, maar het gaat om principe. Ze mogen helemaal niet lager dan de bank, maar doen net alsof het wel zo is. Lulletjes rozewater. Zegt het voort. Blij dat ik niet in 020 woon. Links volk ligt me niet. Zijn niet te vertrouwen.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Frankrijk bevindt zich in oorlog, maar gedraagt zich niet als een land in oorlog. Dat Pippo soldaten patrouilleren er in de straten? En dan? Wat voor bevoegdheden hebben ze om de burgers te verdedigen? Wat leuk deze nieuwe antiterreurwetten? Het staat permanente uitzonderingstoestand toe. Verdachte extremisten kunnen in hun eigen huis onder huisarrest geplaatst worden, de buurt mag door de politie geobserveerd en bewaakt worden… Dat lijkt een soort oorlog tussen apen en mensen: drollen tegen vliegende kogels (kogels van de terroristen wel te verstaan). Wat nog? Controlepunten, veiligheidszones genoemd kunnen op alle openbare plekken ingesteld? En iedereen kan aangehouden en gecontroleerd worden? Moskeeën mogen voor een periode van 6 maanden gesloten en openbare bijeenkomsten verboden worden?…Dat is om je dood te lachen!. Als de Franse overheid de term oorlog goed had geïmplementeerd, dan had zij al bij voorbaat Franse autochtonen en niet moslims uit de buurten geëvacueerd en hen naar buurten, steden of plekken geplaatst waar de meerderheid van de bevolking autochtoon is. Dan zouden ze geen slachtoffer van ontvoeringen worden. Als de bewoners van de Sharia enclaves rottigheden gaan uitvreten, kan men deze enclaves van elektriciteit en water afsnijden. De soldaten zouden makkelijker de boel daar door kogels doorzeven. Laten zien wie is hier de baas!. Desnoods met D9 bulldozers het terrein vegen en plat walsen. Dat is oorlog en deze oorlog willen de SHARIA BOYS NIET. Ze willen graag namens de islam zoveel mogelijk autochtone Fransen vermoorden en verder op hun geld teren. Zodra ze zouden zien dat a) de omstandigheden in Frankrijk zijn extreem veranderd b) niemand is bang meer om voor racist te worden uitgemaakt en c) de Fransen de term OORLOG serieus nemen, zal een wilde terugtocht plaats vinden naar het land van herkomst. Frankrijk is niet hun land en hun god ziet in de zandbak en niet op de Champs Elysees. .

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Beste Thomasson wat zou de reden kunnen zijn dat ik Frankrijk al jaren links laat liggen???

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Thomasson.
   Macron wil, zie Merkel, de baas van Europa worden.
   De “Zonnekoning” heeft ’n land dat feitelijk al failliet is, en op de been blijft door financiële steun uit NL en DE.
   Vandaar dat hij de steun van de EU nodig heeft en Frankrijk opoffert aan de islam.
   Dè ideale voedingsbodem voor de Fransen om hun land terug te vechten via de revolutie…
   “Een wilde terugtocht naar het land van herkomst…?”
   Vanzelfsprekend, ik schrijf dat al jaren, maar de hopelozen hier houden hardnekkig vol dat alles al verloren is.
   Velen verheerlijken zelfs een vlucht naar een van de Balkan-landen…
   Waarvan de oorspronkelijke bevolking massaal naar hier komt.
   Veel gekker moet het niet worden.

   Maar dat wordt het wel.
   We zijn er nog lang niet…

   Like

 9. delamontagne zegt:

  Waar ze nu in Fr mee bezig zijn is een gevalletje bij de naamsgeving van een nieuwgeborene.
  Een moslimpje in de dop.
  De ouders willen het kind “JHAD” noemen.
  De procureur van de Rechtbank in Toulouse heeft ’t tegengehouden.
  Er moet eerst worden beslist of dit kan.
  Maar er zijn al ongeveer 800 kindertjes met de naam “JIHAD”.
  Als een-en-ander dus door gaat, dat verbieden, dan moeten zij een andere naam krijgen.
  Ik zou zeggen Mohammed, Mohammad, Mu ham, of gewoon Mo .
  Er was vorig jaar ook een leerlingetje, heette waarschijnlijk ook “JIHAD”.
  Kwam de eerste dag op school met T-shirtje met erop.
  “Je suis une Bombe”
  Op de achterzijde zijn naam “JIHAD”.
  Werd naar huis gestuurd om iets anders aan te trekken.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Is dit al eerder aan de orde geweest?
  Ja, gewoon de statistieken bijhouden Mieke.
  Kijk, resultaten uit het verleden bieden nu eenmaal geen garantie voor de toekomst.
  Michel van het onze Damesondergoed had dit voorspeld, weliswaar verkapt.
  Geen kritiek hoor, goed artikel, en dat er meer gerucht aan gegeven mag worden, of is dit ijdel?

  Like

 11. Leo zegt:

  Ondertussen in dit ontzettend gave land :

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/943132/haatimam-wil-grote-woning-voor-gezin

  Welterusten Nederland

  Like

 12. Jeremia John zegt:

  overal waar islam komt volgen chaos en geweld…

  Like

 13. Jan zegt:

  Gezelligheid in Parijs

  Like

 14. Jan zegt:

  Wegens moslimterreur in Parijs geen kerstmarkt meer op de Champs-Elysées, ramadanfeest blijft gewoon doorgaan


  http://sheikyermami.com/2017/11/paris-no-more-christmas-markets-for-you-infidels/

  Like

 15. Jan zegt:

  Gen. Piquemal over de stand van zaken in Frankrijk

  Pierre Cassen

  Like

 16. Jan zegt:

  Openlijke oproep van moslims in Clichy om Joden te vermoorden

  Wat een shitland, volgend jaar weer naar Polen op vakantie

  Like

 17. Jan zegt:

  Krijsende en jammerende warshippers van straat gehaald

  French authorities have banned mass Muslim prayers from a Paris street after clashes between worshippers and protesters angry their public square had turned into an open air mosque.
  ..
  Illegal street prayers have been a Friday feature in the suburb of Clichy-la-Garenne for the last nine months as Muslims protested the closure of a local mosque that had operated in a government-owned building.
  http://www.breitbart.com/jerusalem/2017/11/21/muslim-street-prayers-forced-off-paris-boulevard-violent-clashes/

  Like

 18. Jan zegt:

  Franse ambassadeur is zo onbeschoft om Amerikaanse houding voor WOII te bekritiseren op de dag dat de aanval op Pearl Harbor herdacht wordt, maar krijgt de volle mep van twitteraars waarna hij zijn tweet wist

  One of the first to rebuke Araud was New York Times columnist Bret Stephens who wrote, “Let’s also remember, @GerardAraud, that tens of thousands of Americans died to rescue France from the consequences of its own mistakes in the 1930s. Really bad tweet. https://twitter.com/gerardaraud/status/938897674253885441 …”

  Ipv zijn fout in te zien deed Araud er nog eens een schep boven op:

  UK, France and US committed awful mistakes in the 30s. Because of its geography, France was the first to pay for them. https://t.co/EY0hjoF3KT
  — Gérard Araud (@GerardAraud) December 7, 2017

  om gewoon door te gaan na kritiek van anderen (typerend voor aanhangers van het moorddadig socialisme)

  @GerardAraud That was the fastest delete I’ve ever seen, but man that was a really, really bad take.
  — Derek McConnell (@dcmrph) December 7, 2017

  Remembering the mistakes committed by the 3 democracies, France, UK and US, was not a “bad take”. https://t.co/Im2siRe6fy
  — Gérard Araud (@GerardAraud) December 7, 2017

  Araud then posted a stand alone tweet, “We are immensely grateful for what the US did for France in 1944 but it is a fact that US, France and UK commited mistakes in the 30s.”

  Vervolgens gaar Araud over tot slachtoffer spelen
  …..
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/12/french-ambassador-attacks-us-pearl-harbor-day/

  Araud schreef ook dat de wereld met brexit ineen stort

  Like

 19. Jan zegt:

  Helft van Franse luchtmacht brandhout

  French warplanes and helicopters may be battling jihadists in the deserts of Africa and the Middle East, but the French Air Force on the whole is in a disastrous state, with 56 per cent of all its aircraft unfit to fly at any given moment, according to a senior minister.

  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/12/16/ground-force-half-frances-military-planes-unfit-fly/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s