Michael Panhuis ging naar avondschool

Screenshot_95

(Door: Caspar Naber)

De verdachte van de moord op Anne Faber, Michael Panhuis, blijkt enorm grote vrijheden te hebben gekregen in de forensisch psychiatrische afdeling in Den Dolder waar hij zat. Zo volgde hij op een avondschool een cursus hovenier. 

Dat bevestigt het Wellantcollege in Houten, waar Panhuis les volgde. ,,We wisten niets van zijn achtergrond”, zegt Willy Vogels van de school in de Telegraaf. ,,Er komt snel een informatieavond voor de leerlingen.”

Het OM vermoedt dat Michael Panhuis de Utrechtse Anne Faber verkrachtte voor hij haar om het leven bracht. Na haar dood heeft hij haar met de auto naar Zeewolde gebracht. Panhuis moet binnenkort een persoonlijkheidsonderzoek ondergaan bij het Pieter Baan Centrum.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Michael Panhuis ging naar avondschool

 1. Heniusz zegt:

  Mooie foto shop boven het artikel… exact wat ik deze paardenpenis toewens.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Ehm… Dat was ook met die gast die een willekeurige passant in de metro in A’dam doodstak, hij was ook met ‘verlof’ uit een psychiatrisch instelling na z’n verblijf in de gevangenis…

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  we krijgen steeds meer geestelijk gestoorden erbij, in Italie is de helft van de Afrikanen die op de poen afkomen geestelijk gestoord

  Like

 4. Astrid zegt:

  Op die hoveniersopleiding heeft hij het leren kuilen graven i.i.g. goed in de praktijk gebracht. Nu nog de vervolgcursus ‘penis bijknippen’ met de heggeschaar. Geef die man toch een spuitje, je weet dat het nooit meer goed komt met deze onmens en dat hij ons nog heel veel belastinggeld gaat kosten. Sommige mensen verdienen echt geen nieuwe kans meer.

  Like

 5. GT zegt:

  Dat Forensisch psychiatrische afdeling Den Dolder, geheel die staf van deze horror instelling ontslaan op sodemieteren stelletje incompetente lui, als je nu noch niet instaat bent wat voor randdebielen je ook in huis hebt niet kan diagnosticeren dan vraag ik je wat. Geheel dit land is door en door ziek! Dit land loopt over van gestoorde lieden, met een justitie met als doelstelling wat kunnen we onder de pet schuiven, hierbij wil ik vermelden in hoeveel gemeenten in Nederland lopen zulke rand debielen rond, met mede weten van de burgemeester en dit dood zwijgen of lui die onder TBS staan en dit verzwijgen hoeveel gemeenten komt dit voor, breng het eens in kaart …..zal ik je eens at zeggen ze weten het gewoon niet!

  Like

 6. Marian zegt:

  Na 2 verkrachtingen achter de rug ging hij naar een avondschool. Gewoon te zot voor woorden. Het interesseert de politici totaal niet wat er met de burger gebeurt. Het lijkt erop dat ze alleen maar liever kneuzen op willen lappen. Tijd om ons te gaan bewapenen.

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Hoeveel foute adviezen mogen de deskundigen geven, alvorens zij ter verantwoording worden geroepen, door degenen die de maatschappij zouden horen te beschermen?

  Like

 8. Mary zegt:

  Ze moeten die TBS klinieken sluiten, het is een gevaar voor de hele omgeving, gewoon opgesloten blijven, levenslang, ze veranderen nooit.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Hij gaat dus naar het Pieter Baan centrum. En wat heeft dat nu weer voor meerwaarde. Als mijnheer alweer zijn medewerking gaat weigeren, net als de vorige keer, krijgt hij een gewoon strafproces met een flut straf. Zoiets van 10 jaar gevangenisstraf met aftrek van voorarrest, en na twee-derde van de straftijd (zeg maar na 6 jaar straf) is hij weer op vrije voeten, en in staat om een volgende vrouw te slachtofferen !

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Steeds meer gestoorde mensen. Nu weer in het winkelcentrum een man die keihard om zich heen zat te schreeuwen. Wat ie riep was niet te horen. Echt keihard. Met zn armen om zich heen te slaan (hij raakte verder niemand). Vroeger zag je dit soort dingen zeer zelden. Het gevolg van de kabinetten van de laatste decennia.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/michael-p-verborg-lichaam-anne-faber-eerst-op-andere-plek~aa3b87b7/

  Michael P. verborg lichaam Anne Faber eerst op andere plek

  Verdachte Michael P. heeft het lichaam van de Utrechtse Anne Faber eerst op een nog onbekende plek verborgen, om haar pas later met een auto te verplaatsen naar een bos bij Zeewolde. Dat melden bronnen dicht bij het onderzoek aan het AD.

  Like

 12. Jan zegt:

  Hiddema legt aan de hand van de moordenaar pijnlijk de geestelijke leegte bloot van de 2e Kamer

  Hiddema: gemakzucht leidde tot de dood van Anne Faber

  Linksvolk klooit liever op hun mobieltje om hun verachting voor de oppositie te tonen of blijven weg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s