Moslim roept alle “vluchtelingen” op tot mars naar Europa!

Screenshot_112

(Door: Bianca Hoekstra – Vertaling: E.J. Bron)

De “vluchtelingen”, die vastzitten in Griekenland, zijn het zat. De autoriteiten laten hen niet verder naar het noorden reizen en ze voelen zich in de steek gelaten. Daarom roept nu een moslim genaamd Omar Alagha op Facebook alle “vluchtelingen” in Griekenland ertoe op om in november bij elkaar te komen en naar Noord-Europa te marcheren.

journalistenwatch

Op Facebook en YouTube gaat sinds gisteren een oproep rond die aan alle “vluchtelingen” is gericht die zich in Griekenland bevinden. Ze moeten zich samen te voet op weg begeven naar Noord-Europa.

Wellicht kan iemand zich nog de film “De mars” uit 1990 herinneren. Het Britse drama liet destijds een Afrikaan zien die ertoe besluit als “klimaatvluchteling” naar Europa te lopen om daar te leven. In het begin gaan er maar een paar met hem mee, daarna honderden, later duizenden en als ze voor de buitengrenzen van Europa aankomen, zijn het miljoenen mensen die hun toekomst op het oude continent zien.

De film toont een schrikbeeld, dat Europa uiteindelijk verliest. Om humanitaire redenen eindigt de film ermee dat de westerse landen het toestaan dat het Avondland wordt overrompeld. Al meermaals werd sinds Merkel´s foute beslissing om de grenzen te openen op deze film gewezen, omdat de bestorming van de Hongaarse grens in 2015 al herinnerden aan scènes uit deze film.

“De mars” begint op 15-11-2017 in Griekenland

Op Facebook verscheen gisteren een oproep, die door een gebruiker tegelijkertijd in meerdere Facebook-groepen, die deels meer dan 70.000 leden hebben, werd gepost. Opnieuw gaat het om Arabischtalige groepen, waarin o.a. gehandeld wordt met echte zorgpassen, verblijfsvergunningen en paspoorten.

De oproep tot de mars gaat sindsdien viraal en verbreidt zich razendsnel op internet.

Screenshot_113

Hieronder de vertaling van de post van Omar Alagha, die op 25 oktober 2017 in een geheime Facebook-groep werd gepost:

“Aan iedereen die zich aangesproken voelt

Vluchtelingen van alle landen, kom op 15 november 2017 naar Saloniki naar het Duivenplein en verzamel in Griekenland.

Als Allah het wil zullen we gezamenlijk te voet naar Europa vertrekken. De route zal door Macedonië leiden en Allah zal ons op onze mars begeleiden.

Ik roep alle vluchtelingen op de Griekse eilanden op om op tijd naar Saloniki te komen. Moge Allah ons geluk wensen.

Deel deze oproep zo vaak je kunt alsjeblieft.

Veel geluk!”

Omar Alagha heeft hierover ook een video op YouTube gepubliceerd, die al door YouTube werd verwijderd.

De video is echter in het bezit van de redactie van “JouWatch” en de echtheid ervan werd bevestigd door Arabischtalige deskundigen.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Bianca Hoekstra

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Criminaliteit, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Macedonië, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Moslim roept alle “vluchtelingen” op tot mars naar Europa!

 1. Rensk. zegt:

  Daar kon je op wachten.

  Like

  • Elisah zegt:

   Ach ja, vaak lees je dat maar 5% van die figuren echte vluchtelingen zijn, dat zou betekenen dat als we gewoon serieus zouden selecteren, ze eigenlijk bijna allemaal de andere kant op horen te marcheren.
   We hoeven alleen maar de regeltjes juist uit te voeren, maar daar maak je jezelf niet zo populair mee en wordt je onmiddellijk onterecht voor nazi uitgemaakt.
   Nu is het een vijandige invasie….

   Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Dan maar hopen dat ze het via de Hongaarse grens proberen, daar schieten de grenswachten !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  1:22

  sends messages which tell others in the group that they must move on

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  En uiteraard: NOORD-EUROPA. Daar waar het meest te halen is. Laten ze hun mars richting Syrie doen. Om het land weer op te bouwen. Waardeloze kerels.

  Geliked door 2 people

 5. Jo zegt:

  Dit is een EXODUS; en door MERKEL gestuurd nu gaat gebeuren waar een hele hoop mensen al BANG voor waren. BEDANKT MW MERKEL.

  Geliked door 1 persoon

 6. abouneenee zegt:

  Moslimse gevoeligheden terwijl moslims de gevoeligheden van anderen weigeren op te merken, laat staan eraan te conformeren, verdienen helemaal geen aandacht van welk zinnig mens dan ook. Het is dat autoriteiten dat wel doen, anders was er niets geweest om te bespreken, en dat doen ze ten koste van de autochtone welvaart ende leefplezier. Iedere handreiking aan dit lange-tenen-volk werkt ongunstig voor ons leefklimaat en brengt onzekerheid over ons voortbestaan als volk met haar gebruiken en gewoontes. Alhoewel, de enige zekerheid die we hebben is dat de illuminatie de blanke burger niet meer bij hun feestje willen hebben. Heeft iemand daar problemen mee? Allemaal racisten, xenofoben en andere nazi-achtigen….. kortom verderfelijk ben je als je de grote veranderingen die de illuminatie in hun afwezigheid van enig inzicht bekokstooft hebben niet geheel en onvoorwaardelijk omarmt.

  Geliked door 1 persoon

 7. sabina zegt:

  Heel Europa naar de KLOTE ! afvoerputje in ! zoveel profiteurs die alleen maar op ons gratis geld en huisvesting afkomen is niet te handhaven en te financieren !

  Geliked door 1 persoon

 8. Asgard zegt:

  Ahhhhhh een heerlijke finale,…komt u maar!!

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  Het ligt misschien aan mij maar ik heb al tijden een onbehaaglijk gevoel , de mensen worden steeds onverdraagzamer maken op straat en in de supermarkten ruzie

  Like

  • tjonge zegt:

   dat zijn niet de mensen maar de importaapjes beste gg, is koeltoer.
   zelfs als die gasten “normaal” praten lijkt het alsof ze ruzie hebben…

   Like

  • nors zegt:

   Golden Girl jou gevoel klopt…dat is voorbode voor het ergs dat ons staat te wachten.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Heer of mevrouw Nors, ik dacht er zullen wel meer mensen met dat gevoel lopen en Tjonge waren Hollanders die ruzie maakten 1 auto reed bijna een fietser aan schelden naar elkaar en in de supermarkt maken ook Hollanders ruzie om niets, ik zelf denk dat de meesten het onheil aan voelen komen en iedereen het op elkaar af reageert, dat is mijn mening

    Like

 10. boorzalf zegt:

  Daar zullen ze bij groen slinkx zeer in de nopjes zijn met deze geplande mars.

  Like

 11. tippelaar zegt:

  Deze massa’s zijn niet te stoppen. Alleen door bruut en massief geweld zijn ze nog te keren. Daarbij denk ik om de massa’s vanuit de lucht met clusterbommen te bombarderen. .Die bommem zijn heel effectief met vernietigend effect. Doen we dit niet dan zullen de europesche landen zelf vernietigd worden. Niet alleen de burgers maar ook de totale maatschappij zal volledig worden verwoest. Ziekenhuizen zullen sluiten, de voedselaanvoer stopt, huisvuil zal niet meer worden opgehaald. De watervoorziening houdt op te bestaan en we gaan ten onder aan ongedierte zoals ratten (ik bedoel echte ratten), die inmiddels al in Amsterdam niet meer te beheersen zijn. Ook in nederland is de politie nu al niet meer in staat om de orde te handhaven en het leger is nutteloos omdat de vijand al binnen is en het leger daar niets tegen kan en mag doen. Het enigste dat ik nog bedenken dat er heel snel een staat van beleg ingevoerd moet worden waarbij de burgerlijke autoriteiten van hun macht worden ontdaan en de macht overgaat naar een militaire garnizoenscommandant. De moslims moeten niet de kans krijgen om zich verder te organiseren en een commandostructuur op te bouwen ala I.S. In duitsland zijn de moslims al veel verder en zijn bezig zich te bewapenen. De wapenvondsten wijzen daarop. Ik ben er van overtuigd dat Erdogan ook achter deze plannen zit en de terroristen faciliteert met geld en wapens. Alleen mogen we dat nog niet weten. Als ik zie met wat voor sukkels rutte zich heeft omringd om dit nederland te besturen dan slaat mij de schrik om het hart. Een regering waarin hesbolla-sympathisanten zitten, kamerleden die bevelen krijgen van de regeringen van Marokko en Turkije, doen mij beseffen dat nederland volledig naar de kloten is en dat het NOOIT meer goed komt. Alleen gewapende strijd zou nog enig verschil kunnen maken maar ook daar reken ik niet op want de nederlandse softies kunnen nog geen kip slachten terwijl de moslims inmiddels geharde doders zijn. Elke moslim is vanaf zijn kindertijd vertrouwd met het doden en slachten van offerdieren en hij/zij zal daarom gen verschil zien tussen offerdieren en ongelovige christenhonden.(ongelovige honden die volgens de heilige koran gedood MOETEN worden). Er staan ons zeeën van bloed en dood en verderf te wachten. En den Haag? Slaapt rustig verder en geniet van de vermeende macht over de portemonnaie en het afnemen van de vrijheid van het klootjesvolk. Maar Rutte, c.s. ze komen eraan, ook voor u.

  Geliked door 2 people

  • laura van der storm zegt:

   Niets aan toe te voegen. Ik ben het er helemaal mee eens, hoewel ik zelf ook al heel wat jaren geleden tot deze conclusie was gekomen.

   Like

 12. Alice zegt:

  Ik hoop op een mega strenge winter. 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Alice 26 oktober 2017 om 20:38

   Nou, ík niet. Dan wordt het verwarmen van je huis helemáál onbetaalbaar en bovendien zal het mohammedaanse ongedierte ons dan uit onze woningen verdrijven om zélf de winter lekker warm door te komen. ZIJ hoeven uiteraard geen kosten te maken voor de verwarming van ‘hun’ huizen.

   Like

  • abouneenee zegt:

   Dan zal de overheid alle huizen van allochtonen onteigenen, hun voormalige eigenaren eruit zetten en de huizen volstoppen met allochtonen die op kosten van de huiseigenaren zich de hele winter behaaglijk mogen warm stoken. Natuurlijk is de onteigening ook geen legitieme reden om geen OZB meer te betalen, sinds het onderdeel OZB-gebruikers is komen te vervallen.Links/Soros wil anarchie en alleen Rusland en Oostenrijk doen er iets tegen. Manmanman, wat een weekdieren allemaal.

   Like

 13. Rapunzel zegt:

  Als het een Pegida demonstratie was zouden er massa’s agenten op de been zijn en werd voorkomen dat de mensen zelfs maar in Saloniki terecht kwamen, want “eng.”

  Deze uitvreters wordt echter geen strobreed in de weg gelegd. Maar eenmaal op weg kunnen ze hun uitkering niet pinnen en waarom zou je überhaupt ongelovige kuffar betalen voor diensten, voedsel of wat dan ook? Die oer stomme uitspraken van Merkel en Rutte: “Wij zijn met meer” kunnen ook meteen in de prullenbak.
  Lekker vooruitzicht als allahs kruistocht in spijkerbroek op je stadje afkomt.

  Like

 14. ReneKampers zegt:

  Die naam “vluchtelingen” stoort me geweldig ze moeten dat woord dringend veranderen , een woord kiezen dat meer de realiteit benaderd , keuze genoeg …..profiteurs , tafelschuimers , niksnutten , krapuul , avonturiers ,leefloonzoekers . Ze hebben niets kunnen opbouwen in hun thuisland , ze waren te lomp en te lui . Europa heeft wel voor een betere welvaart kunnen zorgen, dus met zen allen daarheen !

  Geliked door 1 persoon

 15. Republikein zegt:

  Griekenland ligt in Europa dus bestemming bereikt.
  Of huh, toch goudzoekers, of is dit te kort door de bocht.
  Beetje naïef misschien!

  Like

 16. Wolf zegt:

  Kunnen we die lui niet op de 1 of andere manier beter besmetten met hun eigen vieze “Zwarte Pest”? Dit gereedschap [ zwarte Pest] heeft God ons nu aangereikt om die zooi te decimeren!!! Onmiddellijk ons aangereikte Middel Gods in werking laten treden!

  Like

 17. Taljaard zegt:

  Moet het nog zien of deze oproep echt impact zal krijgen, want gelukkig is eenheid onder die barbaren ver te zoeken en zal eventueel leiderschap ervan steevast eindigen in partijschappen en onderlinge rivaliteit. Zeker wanneer er niet slechts prestige, maar ook geld mee gemoeid is. Dan kan een Soros een dergelijke exodus misschien wel gaan financieren, maar dan gaan ze onderling vast en zeker over die centen vechten.
  En 15 november, vlak voordat de winter in de Balkan invalt, is een heel ongelukkig tijdstip om daar te voet met vrouwen, kinderen en bejaarden doorheen te trekken. Dat wordt so wie so een ramp.

  Like

  • Rapunzel zegt:

   Ja, eenheid onder die barbaren is ver te zoeken behalve als het hunnie tegen de rest is, dan staan ze schouder aan schouder als “broeders” waar ze ook vandaan komen.
   Kijk maar hoe die Turkse griezels van Denk voor de gelegenheid een Marokkaan in hun clubje dulden. Normaal gesproken gunnen die elkaar het licht in de ogen niet maar als ze samen tegen de Nederlanders optrekken kan opeens van alles.
   Om mee te doen met IS kwamen ze toch ook van heinde en verre uit allerlei landen.

   En beste Taljaard, ik weet niet waar u vrouwen, kinderen en bejaarden hebt gezien maar die zitten niet tussen die nepvluchtelingen. Stuk voor stuk jonge mannen in de bloei van hun leven. Je kunt dan ook beter te doen hebben met de vrouwen, bejaarden en kinderen die in de regio’s wonen waar deze horror optocht doorheen zou trekken als het ze lukt.
   Ze zullen alles jatten wat ze nodig hebben om de winter gerieflijk door te komen.
   En daarbij al rovend en stelend ook links en rechts nog verkrachten en moorden.
   De lokale oorspronkelijke bevolking moet maar zien hoe ze zich te weer stellen tegen dit tuig.

   Al waren er wél kinderen, vrouwen en bejaarden bij dan nog hoef je geen medelijden te hebben met dat spul. Gaan ze onderweg dood is het evengoed feest want eersteklas ritje naar het paradijs.

   Geliked door 1 persoon

 18. daiyu-ninja zegt:

  De film toont een schrikbeeld, dat Europa uiteindelijk verliest. Om humanitaire redenen eindigt de film ermee dat de westerse landen het toestaan dat het Avondland wordt overrompeld…………..

  Mocht dit waar zijn. Dus voor barbaren moeten we humaan zijn maar voor – het eigen volk – hoeft dat niet?
  Ik vraag me af wie ons beschermt tegen het inhumane gedrag van de mohammedanen? Hebben wij dan geen recht op een humane behandeling en op bescherming?

  Laat ik heel duidelijk zijn: wij hoeven helemaal niet humaan te zijn voor mensen die het slecht met ons voor hebben en die ons verachten, haten en dood wensen.

  Geliked door 2 people

 19. Rapunzel zegt:

  Dit is al een ouder filmpje over massa immigratie. (het is inmiddels nog erger)
  De aantallen waarover we praten zijn zo schrikbarend dat je er met je verstand niet bij kunt.
  Als er zeg, 50.000 Afrikanen op weg gaan naar West Europa en elke week gaan ze alle 50.000 dood aan het één of ander dan kan die oorspronkelijke optocht van 50.000 een miljoenmiljard keer aangevuld worden met 50.000 nieuwe nepvluchtelingen en dan merken ze in de Afrikaanse landen niet eens dat er elke week 50.000 ver(t)rekken.
  We kunnen dit niet aan. We kunnen dit niet aan. We kunnen dit niet aan.
  En we doen er hen ook geen plezier mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s