Abu Dhabi: Israëlische judo-zege zonder volkslied en vlag

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische Jodenhaat is voldoende bekend en wordt niet pas in de afgelopen tijd wereldwijd getolereerd en bijna zonder tegenspraak geaccepteerd. En net als onopgevoede honden die je niet tot rede brengt, gaat ook de islam steeds verder in zijn intentie om zo mogelijk alles wat Israëlisch en joods is in het gunstigste geval te negeren, in het ergste geval uit te roeien – volledig schaamteloos en openlijk. Het nieuwst voorbeeld is het Grand Slam toernooi van judoka´s in Abu Dhabi.

PI News (2)

Al van tevoren was van de kant van de organisatoren iedere karakterisering van het Israëlische team met de vlag van Israël of andere Israëlische symbolen verboden.

Het team besliste voor de sport en deed desondanks mee, echter onder de vlag van de Internationale Judo Federatie (IJF). Ook op het scorebord verscheen daarom nooit “Israël”, maar altijd alleen maar IJF.

Volgens de “Jerusalem Post” rechtvaardigde de organisator deze maatregel met “veiligheidsredenen”. Wat, zelfs al zou deze motivering deels van toepassing zijn, een hoop zegt over het land en zijn Joden hatende bewoners.

Alleen de winnaar zelf maakt zijn protest kenbaar

Nu won donderdag uitgerekend de 25-jarige Israëli Tal Flicker in de categorie tot 66 kg verrassend de gouden medaille. Wat er daarna gebeurde, is simpel gezegd een gigantische smeerlapperij. Het is gebruikelijk dat bij de huldiging van sporters in landenwedstrijden het nationale volkslied van de winnaar gespeeld wordt. Alleen blijkbaar niet wanneer de islam het in zijn compleet impertinente Jodenhaat voor het zeggen heeft.

Bij de huldiging van de jonge Israëli mocht om “politieke” – dus om islampolitieke en zodoende op de sharia gebaseerde redenen – het Israëlische volkslied (“Hatikva”) niet gespeeld worden. In plaats daarvan bracht men het lied van de Internationale Judo Federatie ten gehore. Deze federatie noemde dat bagatelliserend “onsportief”. De Israëlische minister van Financiën, Mosje Kahlon, noemde dit daarentegen op Twitter een “enorme schande”.

Wat de moslims echter niet konden verhinderen: Tal Flicker zong tijdens de huldiging het volkslied van zijn land en liet zo zijn moedige protest zien tegen deze weerzinwekkende actie, die overigens niet al teveel aandacht kreeg of zelfs opwinding in de linkse wereldpers veroorzaakte, die zich al lang aan de islam heeft onderworpen.

Al bij binnenkomst in het land zou het tot moeilijkheden voor de 12 sportmensen uit Israël gekomen zijn. Zogenaamd waren er problemen met de documenten.

Hier in het land wordt een ieder die zich ook maar verbaal, met de bedoeling tot zelfverdediging, tegenover islamitische geweldplegers uitlaat als nazi, racist enz. maatschappelijk kapot en openlijk zwartgemaakt. Tegelijkertijd stoort zich er kennelijk niemand echt aan wanneer koran-nazi´s in het openbaar hun Jodenhaat tentoonspreiden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Abu Dhabi: Israëlische judo-zege zonder volkslied en vlag

 1. Tistochwat zegt:

  Boeiende informatie voor ‘christelijke’ mohammedanenimporteurs:

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Als NIETS komt tot IETS, kent……

  Dat nu juist daar al die olie en gas moet zitten.
  Anders zaten ze er nog bij alsop 2e foto…………

  Geliked door 3 people

 3. tjonge zegt:

  ik denk komende weken elke dag te zien om 20 uur op het nos jouirnaal…

  Like

 4. Anton Haksteeg zegt:

  Het laat weer duidelijk zien wat voor tuig die moslims zijn en zelfs de Judo Federatie accepteert dat maar waarom organiseren ze dan zo’n gebeuren in zo’n vervloekt moslim land? Ze weten dat zoiets zal gebeuren en dus is die organisatie eveneens schuldig aan dit gebeuren. moslims zijn en blijven tuig van de richel en ze denken dat ze de hele wereld hun afgrijselijke wil kunnen opleggen.
  Overigens proficiat for die Israeliers.

  Geliked door 1 persoon

 5. T.Troubadour zegt:

  Een reaktie can de nieuwe minister van ontwikkelings…….misschien?of past dit in de politiek van haar man,een aanhanger van de terrorist Arrafat

  Geliked door 1 persoon

 6. Guardiacivil zegt:

  LET OP:
  Net als het EuroSongfestival politiek gekleurd is zal dit ook steeds vaker bij de sport voorkomen.
  Bij voetbal waren er al incidenten naar ik mij herinner.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Men vertelt natuurlijk niet op / en onder welke condities zo’n ‘evenement mag/ kan plaatsvinden!
  financieel, economisch?!

  Like

 8. Peter zegt:

  Ach, ook de hoofdcommissaris van Amsterdam kan het goed vinden met de virulente jodenhaters !
  https://www.powned.tv/artikel/politie-faalt-nog-steeds-in-alles-maar-is-wel

  Like

 9. Ad de Pree zegt:

  Jwh zal zijn volk beschermen en al zijn vijanden worden vernietigd. Ik zelf zal het duizendjarige vredesjaar niet meer meemaken, maar reken maar dat hij al zijn vijanden zal vernietigen. Vergeet niet bewoners van Noord-west Europa, dat ook u tot zijn volk behoort. Iedere daad aan een lid van uw broedervolk wordt ook u aangedaan.

  Like

 10. d.g.m.holland zegt:

  Gefeliciteerd Tal Flicker,met je overwinning en gouden medaille voor Israël.
  Die discriminerende islamitische jodenhaat is toch nog ergens goed voor geweest.
  Had men die huldiging WEL compleet met het Israëlische volkslied (“Hatikva”) uitgevoerd,
  dan was deze overwinning bij ons waarschijnlijk onbekend gebleven.
  Nu kan Tal Flicker vol trots ook nog zeggen:
  Ik ben beroemd, want ik sta op de website van Dhr. E.J. Bron.
  Applaus !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @d.g.m. holland Het verhaal Abu Dhabi laat overduidelijk zien waar DE ARABIEREN zouden altijd op het niveau van geitenneukers blijven; met of zonder bergen geld. Zij zijn niet in staat om te zien dat anderen beter zijn dat zijzelf en waarom ze beter zijn? Mensen die dat niet kunnen, kunnen ook niet van anderen leren en ze blijven wat ze zijn: geitenneukers.

   Geliked door 1 persoon

 11. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 12. John van Antwerpen zegt:

  Jaloezie…pure jaloezie. Joden zijn slim genoeg om met zichzelf te spotten,
  moslims zijn zo dom dat ze niet het verschil kennen tussen rascisme en kritiek.
  Maar de vijand is ook onder ons, vermomd als weldoener maar door ons
  wakkeren bekent als oikofoob, allen menschen werden bruder kul aanhangers.
  In het land der blinden is eenoog koning.
  Ons eigen land wordt door doofstommen blinden geregeerd.
  Velen blijven hen geloven en zo is er tweespalt onder ons volk.
  Ik geloof de romanticus met zijn multicul feestje niet.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  De Grand Slam toernooi vond plaats in een Arabisch landö in dit geval Abu Dhabi. Men weet ook dat Arabieren zijn inferieure soort mensen van het geitenneukers niveau. Ja! De Arabieren zijn onopgevoede honden die je niet tot rede brengt omdat ze daartoe niet in staat zijn. Ook in het geval dat zij immense rijk zijn zoals in Saudi Arabië en de Emiraten. De vraag rest: Waarom heeft de Judokabond besloten juist daar het toernooi te organiseren? Straks wordt ook de WK voetbal in Abuu Dhabi georganiseerd? Een zwaar corrupt land zonder enige menselijke waarden. Zie ook de wijze waarop arbeidskrachten uit Derde Wereldlanden zoals India, Bangladesh en zelfs Egypte worden daar behandeld? Hoeveel van hen zijn tijdens het bouwen van de stadions en andere faciliteiten al bezwijken? Maar dat interesseert de slijmerige Gutmenschen niet. Er wordt voor hen niet onder de tafel betaald. Voor niets gaat enkel de zon op, voor de rest VISA, AMERICAN EXPRESS, MASTERCARD en Bahnhofstraße.

  Geliked door 1 persoon

 14. Cathja zegt:

  Mijn minachting voor iedereen die Joden haat, wordt alleen maar groter!
  Verder wil ik er geen woorden aan vuil maken.

  Like

 15. Marc zegt:

  Niet alleen het lied, maar ook de vlag is die van de IJF. Nota bene met zo’n regenboog-logo. Lekker inclusief, die moslims!

  Like

 16. al twee zegt:

  And the winner is: ISRAEL!!!!!!!!!!!!!!! Shalom Tal Flicker, een goed voorbeeld voor velen!

  Like

 17. Jan zegt:

  Marokkaanse judoka rent als een bange rat weg van Israëlische judoka

  Israeli judoka Shira Rishoni defeated Moroccan Aziz Shakir in Abu Dhabi in the 48 kg category.
  When it came time to shake hands, the Arab ran away – backwards – as fast as she could.  This happened on the men’s side as well, as Tohar Butbul defeated his opponent from the UAE


  http://elderofziyon.blogspot.com/2017/10/moroccan-judoka-runs-away-from-shaking.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s