De islam als rechtvaardiging voor meedogenloze criminaliteit

Screenshot_126

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Het is een van de grootste taboethema´s van onze tijd. Zorgt een islamitische socialisering van criminelen voor brutere criminaliteit tegen “ongelovigen”? vinden de daders een rechtvaardiging van hun daden in de islam? Worden “ongelovige” slachtoffers opzettelijk van tevoren als “hond” en “varken” ontmenselijkt om aansluitend de eigen toepassing van geweld islamitisch te rechtvaardigen? Volgens een analyse van bekende daden en gesprekken met politieagenten ter plaatse luidt het antwoord op alle vragen – Ja. Voor criminele moslims dient de islam als rechtvaardiging voor meedogenloze criminaliteit.

journalistenwatch

“Rot op, dit is onze straat!”, “kloten christen!”, “Leve de Jihad!”. Nee, bij deze beledigingen en bedreigingen tegen politieagenten gaat het niet om citaten uit nieuwe propagandavideo´s van de “Islamitische Staat”, maar om de dagelijkse waanzin in de straten van Duitsland.

Grote Arabische families maken inmiddels steeds vaker aanspraak op de straten in de stadsdelen waar zij wonen. Duitse wetten of een vreedzaam samenleven met de daar niet woonachtige bevolking wijzen ze af. Omdat de leden van deze criminele familieclans in de regel geen vaste baan hebben, hangen ze vaak met honderden rond in de straten van de grote steden. Om “smerissen” of in het algemeen Duitsers op te fokken, is bij hen normaliteit geworden. Een soft geworden staat en zijn knuffeljustitie evenals politiek verantwoordelijken die zich slaafs volgens de politieke correctheid gedragen, hebben regelrecht voor deze straat-Rambo´s gezorgd. Een voorval in een Berlijnse No-Go-Area komt exact overeen met hetgeen hierboven omschreven. Een 11-jarige veelpleger (!) zit alleen in de auto op de bijrijderplaats en start steeds opnieuw de motor, daarmee de inzet van een patrouillewagen in de Emser Straße in Berlin-Neukölln veroorzakend. Onder de politieagenten wordt dit deel van Berlijn “Arabierenland” genoemd. In deze straat alleen al wonen zeventig leden van grote Arabische families, velen van hen zijn bekend bij de politie en crimineel. Toen de eerste politieagenten arriveerden, nam het aantal omstanders al snel toe, door wie de agenten beledigd en bedreigd werden. “Rot op, dit is onze straat!” was nog het netste citaat. (video).

Je hoort het in de islamitische wereld wijdverbreide scheldwoord “honden” dat naar de agenten geschreeuwd wordt, je ziet mannen met zwart haar die de politieagenten in het nauw drijven en proberen een arrestant te bevrijden, en je hoort geschreeuw en gescheld van vrouwen met hoofddoeken (eentje van hen is de moeder van de 11-jarige). De meute van zeventig agressieve Turken zette de agenten zo onder druk dat er ijlings ondersteuning ingeroepen moest worden om de situatie enigszins onder controle te brengen.

“Zulke Arabieren en Turken verachten de Duitse staat”

Heinz Buschkowsky, voormalig burgemeester van Berlin-Neukölln (SPD!), is een van de weinige politici die in een interview met de “Welt” deze gebeurtenissen juist inschat:

“We beleven steeds opnieuw dat in bepaalde delen van de stad de autoriteit van de staat niet erkend wordt. Dat is ook zo in andere steden zoals Bremerhaven, Duisburg of Essen. Het zijn gebieden met grote Arabische en Turkse bevolkingsaandelen… De groep migranten, waarover we het hebben, veracht de Duitse staat. Hij is gewoon van mening dat zijn woonomgeving ook zijn heerschappij-gebied is. Dat maakt hij duidelijk door beledigingen als “kloten Duitse politie, kloten Duitser, kloten christen”. Juist jonge mannen hebben niet de geringste remmingen om politieagenten te bespugen of in elkaar te slaan als het om ´hun´ straat gaat. Een rode kaart wordt niet opgevolgd, maar wordt beantwoord met een vuistslag.”

Buschkowsky zit met zijn analyse in de goede richting, maar hij schrikt ervoor terug om dieper in te gaan op de socialisering van de daders. De islamitische socialisering wordt hier niet expliciet benoemd, maar alleen maar omschreven, als een patriarchaat van het geweld dat door de ene mannelijke generatie aan de volgende wordt doorgegeven. Maar waar komt dit geweld vandaan?

Islamitische daders vermoorden op beestachtige manier Duitse bejaarden. Waarom?

In Cottbus staat deze dagen een 17-jarige Syrische “asielzoeker” voor de rechter, die ervan beschuldigd wordt de 82-jarige Gerda K. in haar woning overvallen, geboeid en daarna met een zak over het hoofd vermoord te hebben.

De brute moord staat in geen verhouding tot de bedoeling om contant geld van de bejaarde vrouw te roven. Waarom de beestachtige moord? Ook hier valt op dat de dader afkomstig is uit een islamitisch land, terwijl het slachtoffer een Duitse, “ongelovige” was. Het is eentje van een hele serie moorden op oudere mensen, die een identiek patroon volgen. In Heilbronn werd de strenggelovige moslim Abukaber C. wegens roofmoord veroordeeld tot levenslang. De 27-jarige “asielzoeker” wordt ervan beschuldigd een 70-jarige bejaarde in haar huis overweldigd en in haar bed gewurgd te hebben. Tot nu toe weten de autoriteiten niet welke nationaliteit de moordenaar überhaupt heeft, maar voor de rechtbank vertaalde een tolk vanuit het Punjabi naar het Duits, dat vooral in Pakistan wordt gesproken.

Deze afschuwelijke daad kreeg speciale brisantie, omdat zelfs het openbaar ministerie van een religieus gemotiveerde moord uitging, aldus luidde de aanklacht: “…om een vanuit zijn oogpunt ongelovig mens te vermoorden evenals contant geld en waardevolle voorwerpen te roven.”

De dader liet Arabische lettertekens op de plaats delict achter, boeide het lijk van de bejaarde en stopte de gelovige katholieke vrouw een houten kruis dat aan de muur hing in de geboeide handen. Bij de motivering van het vonnis bleef echter van het islamitische motieven, weinig verbazingwekkend, niets meer over. Ze werden slechts als misleidende daden beoordeeld en dit ondanks deze uitspraak van Abukaber voor de rechtbank: “Ik heb niets tegen christenen. In geval van nood kun je uiteraard geweld tegen hen gebruiken. Ook dodelijk geweld.”

Islamitische vrouwen worden geen slachtoffer van deze roofmoordenaars

Ik heb veel onderzoek gedaan naar deze brute moorden op oude vrouwen en een groot aantal vreselijke daden ontdekt. Veel interessanter is echter wat ik bij dit onderzoek niet heb vastgesteld. Namelijk een vergelijkbare moord op een islamitische bejaarde. Geen enkele moord op een Turkse vrouw, zoals we die kennen uit de binnensteden, met hoofddoek en lange mantel, geen roofmoord. Niets.

Derhalve is voor deze daders geen enkel probleem om een “ongelovige” Duitse bejaarde vrouw op beestachtige wijze te wurgen, terwijl van een hoofddoekvrouw nog niet eens de portemonnee wordt gestolen.

Nu is dit artikel geen wetenschappelijke studie, maar dit gedragspatroon van islamitische daders heeft deze echter dringend nodig. Onafhankelijke data en een niets ontziende opheldering over de effecten van de voortschrijdende islamisering in het land. De staat en zijn media weigeren tot nu toe echter ieder openlijk debat over de islam, de plaatsvindende massa-immigratie uit islamitische landen en de gevolgen voor Duitsland en zijn bevolking. Zelfs na islamitische terreuraanslagen wordt dit debat onderdrukt en dat ondanks zulke overduidelijke soera´s zoals deze:

Soera 8, vers 39: “En bestrijd hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen.”

Soera 47, vers 4: “Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bind hen dan vast. En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan vrij uit gunst of voor een losprijs. Zo zij het. En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die ter wille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.”

Er zijn maar weinig islamdeskundigen die tot nu toe een verband tussen geweld, criminaliteit en de islamitische socialisering van de daders tot stand hebben gebracht. Een van de weinigen is de islamwetenschapper en migratieonderzoeker Ralph Ghadban, die gezien een regelrechte misdaadlawine door Arabische familieclans duidelijke taal spreekt:

“De clanleden beschouwen alles buiten hun clan als vijandig gebied, waar ze hun rooftochten uitvoeren. Voor deze agressieve houding onderhouden ze de haat tegen hun slachtoffers en verachten ze alle Duitsers.”

Er komen dus steeds meer aanwijzingen, de gevolgen voor de veiligheidssituatie in het land zouden dramatisch zijn. En wat als niet alleen radicale islamieten de koran als rechtvaardiging voor hun bloeddaden citeren, maar ook criminelen een legitimering van hun daden tegen “ongelovige” Duitsers uit de koran afleiden?

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op De islam als rechtvaardiging voor meedogenloze criminaliteit

 1. Cynicus zegt:

  Het is de heilige plicht van iedere moslim om niet -moslims te doden, beroven, belagen, bedriegen en te terroriseren. Dat staat in de koran. Vandaar dit extreem lage gedrag om oude mensen te beroven en te vermoorden. Vele moslimarabieren en ook de rotmarokkanen zijn namelijk lage valse lafaards die er geen been in zien om oude mensen met grof geweld te beroven en zelfs te vermoorden. Ook in de thuislanden worden Christenen massaal door moslims beroofd en vermoord. Moslims kamen in elk land waar ze wonen problemen. Een goede moslim in een ex-moslim.

  Like

 2. Williaan zegt:

  De westerse Gutmensch heeft demonen opgeroepen te toegelaten, met alle gevolgen van dien.
  Maar ook zij zullen eenmaal de gevolgen aan den lijve ondervinden, zoals enkelen al hebben ondervonden. De gehersenspoelde Gutmensch is uiterst gevaalijk voor onze maatschappij.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Een van de vele bewijzen hiervoor is het filmpje van interview Jan Roos met die Joodse mevrouw die door dat tuig mishandeld werd.
  Haar man is er blind door gebleven.
  20 jaar geleden zei Pim Fortuijn al: “hun eigen hoofddoeken-vrouwtjes vallen ze niet aan”.

  Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Tegen de tijd dat de bewoners van Europa echt gaan inzien dat hier zaken niet kloppen of uit de hand gelopen zijn is het ‘point of no return’ allang voorbij.
  Sterker nog; dat punt ligt vandaag de dag al ver achter ons.
  Waar heb je vijanden voor nodig als Brussel en Den Haag er vol mee zitten?
  Al deze islam knuffellende ‘bestuurders’ zijn de oorlogsmisdadigers van het heden en de toekomst.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Ik weet niet meer wat ik moet zeggen, alles is al gezegd over het demonische, mohammedaanse uitschot en hun importeurs.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Laten we dus ook maar liever niets meer zeggen, maar het er over hebben, hoe we ze effectief pootje kunnen haken:
   Ik dacht bijvoorbeeld aan het formeren van knokploegen om bij elke nieuwe aanslag op een autochtoon, van welke aard dan ook, eens een bezoekje aan hun wijken te gaan brengen…..
   En niet te vergeten de nodige nevenacties, met véél varkensbloed en -ledematen…..

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 27 oktober 2017 om 15:56

    Klinkt verrukkelijk! De ‘vrede’ is tóch al weggenomen in dit verziekte land en elders waar die gore mohammedanen met hun reet in de lucht liggen te mekkeren.

    Like

 6. Cathja zegt:

  Ik ben verbijsterd dat dit allemaal gebeurt in ons buurland Duitsland! Waar zijn al die Duitsers die zien dat hun land ingenomen wordt door vreemde culturen? Ze zien en horen echt wel dat ouderen op brute wijze om het leven gebracht worden, maar een echte volksopstand blijft uit. Komen de Duitsers niet meer op voor de eigen mensen? Is er geen gevoel van afschuw die er voor zorgt dat het volk massaal de straat op gaat om dit vreselijke mohammedaanse tuig een halt toe te roepen? Moslims zijn toch nog steeds een minderheid in Duitsland?

  Ja, ik weet het. Het kan ook bij ons gebeuren, en dan is het maar de vraag of de Nederlanders wél de straat opgaan om die gewelddadige barbaren te stoppen. Nu het nog relatief rustig in ons land is, zien velen de dreiging nog niet, of willen het niet zien. Als wij voor de dreigende islamisering van ons land/ons Europa waarschuwen, dan hebben wij ‘onderbuikgevoelens’… Wel, wij hebben veel meer dan onderbuikgevoelens. Wij voelen heel veel boosheid en verdriet, om wat er gaande is, en wat niet meer te stoppen lijkt.

  Ik hoop dat er bij ons toch meer tegenstand zal komen dan wat we zien bij onze Duitse buren. Maar eerlijk gezegd heb ik weinig hoop. Tegen terrorisme en grof geweld zijn onbewapende mensen niet bestand. Het is een ongelijke strijd.

  Geliked door 1 persoon

 7. Aegolius cs zegt:

  Leer de koran te lezen zou als Hans Jansen (arabist) gereageerd kunnen hebben en trek lessen van wat er in den vreemde al meer dan honderd jaar nieuwe geschiedenis….. minstens duizend jaar, aan de gang is. Ik begrijp dat het u als Duits bestuurder zal verbazen.

  Like

  • Cynicus zegt:

   Ik denk dat Hans Jansen vermoord is met gif of zo omdat hij als arabist de waarheid over de islam vertelde. Dat vertellen van de waarheid is de elite onwelgevallig en daarom kwam het de linkse elite goed uit dat Hans Jansen overleed. Heeft een ander hier iets over te zeggen.

   Like

 8. Rensk. zegt:

  Tja als de politie het toelaat dat er zulke dingen naar hun hoofd geslingerd word kijk ik niet raar op dat ze steeds een stapje verder gaan. Dat moeten ze in een arabisch land proberen. Worden ze totaal verrot geslagen en nog erger.
  Dat zal hier ook moeten gebeuren. Niet omdat het kan, maar omdat het MOET.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s