Haat-imam Amaouch zoekt sociale huurwoning: ‘Liefst zes kamers’

Screenshot_127

(Door: Berend Sommer)

De haat-imam El Alami Amaouch (foto) wil aanspraak maken op een huurwoning met zes kamers. ‘Ik heb al in februari tegen Haag Wonen gezegd dat ik een groot huis nodig heb,’ zegt Amaouch. De haat-imam werd vorig jaar België uitgezet, omdat hij staatsgevaarlijk is.

Dat zegt Amaouch tegen De Telegraaf. Amaouch heeft zowel de Nederlandse als de Marokkaanse nationaliteit. Hij is terechtgekomen in Den Haag, omdat Marokko hem weigerde. Op dit moment heeft Amaouch geen vaste woning: ‘Soms zit ik bij mijn schoonfamilie, dan weer bij vrienden. Maar het is niet handig. En mijn kinderen missen mij.’

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Haat-imam Amaouch zoekt sociale huurwoning: ‘Liefst zes kamers’

 1. Peter zegt:

  Ik hoop dat hij Den Haag verlaat en zich vestigt in Amsterdam.
  Meer dan 50 % van de moskeeën aldaar zijn in handen van salafisten.
  Hij zal zich daar prettig voelen en wellicht met Job Cohen een kopje thee kunnen drinken.
  Maar NIET in Den Haag !!

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Waar blijven de pislamknuffelaars? Is er niemand van die club die voor deze goedheilige ruimte heeft, thuis of elders? Kom op Anja, Gretta, AnneFleur, Aisha, Dries …. waar blijven jullie!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Deze haatjurk heeft helemaal geen recht op welke voorziening ook. Hij is gevaarlijk en dient Nederland te verlaten. Als Marokko hem weigert terug te nemen, terwijl hij een Marokkaans paspoort heeft, en dus Marokkaans staatsburger is, wat is dan de reden van de Marokkaanse overheid dat Marokkanen geen afstand mogen doen van hun Marokkaan-zijn? Worden ze ergens uitgezet, dan zou Marokko VERPLICHT moeten worden zijn onderdanen terug te nemen!

  In elk geval moet deze man ons land uit. Hij heeft geen recht op een uitkering, en Nederland mag hem niet ‘de hand boven het hoofd houden’, door hem een woning en financiële ondersteuning te geven. En met slap gezwets van de overheid, die zogenaamd met de handen in het haar zitten m.b.t. dit heerschap bereiken we niets, dus pak die kerel bij kop en kont en zet hem uit.

  Naar het voorbeeld van onze zuiderburen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Hij zal vast z’n zin wel krijgen, want: mohammedaan.

  Like

 5. Peter zegt:

  Goed nieuws !!
  Een lespakket over de Sint en Zwarte Piet.
  De Sint heeft ook een BAARD maar geen haatbaard en Zwarte Piet is geen kut-Marokkaan die mensen lastigvalt met termen als kankerhoer / kankerhomo maar een echte kindervriend !!

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Off Topic, eigenlijk helemaal niet; Ondertussen in Hoogezand.

  Sfeer verpest in appartementencomplex in Hoogezand.
  Er wordt al lang geklaagd over een problematische statushouder. Aan de Melkweg in Hoogezand zijn zo’n tien auto’s vernield. De autoruiten zijn ingeslagen met een schep door een huurder van Woonstichting Groninger Huis. De eigenaren ontdekten de schade donderdagavond. De auto’s stonden op de parkeerplaats bij een flatgebouw.

  Problematische huurder.
  Volgens Arie Weyzig van de woonstichting betreft het een man die sinds begin april van dit jaar in een flat aan de Melkweg woont. De eerste klachten van omwonenden over de man kwamen binnen in september. Woonstichting Groninger Huis is in gesprek gegaan met de politie over welke maatregelen worden getroffen.

  De ernst van de schade is, net als de reden van de vernieling, niet bekend.

  Bewoners klagen al lang over overlast door de statushouder. Hebben er jarenlang met plezier gewoond, maar het woongenot is nu weg.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ ReaGluurder

   Het lijkt me zo simpel als wat. Ze weten wie de overlastgever is, dus zet hem het appartement uit. Moeten mensen die daar al jarenlang met plezier wonen hun leefgenot laten bederven door een statushouder?
   Pak hem desnoods zijn status af! Hij verdient het niet om in ons land ‘beschermd’ te worden! Zoek anders maar een plaggenhutje voor hem, en laat hem daar in zijn sop gaarkoken. Moeten we onze handen nog uitsteken naar iemand die misbruik maakt van onze gastvrijheid en hulp?

   Geliked door 1 persoon

 7. Golden Girl zegt:

  Marokko weigerde hem, tuurlijk lekker West Europa met dit vriendelijk uitziende heerschap opzadelen, wij kunnen hem missen als kiespijn, terwijl hij haat predikt wachten ze tot hij een strafbaar feit pleegt, hij wil 6 kamers, ik ben al blij met een 1 kamer woning ergens waar geen 1 moslim loopt

  Geliked door 1 persoon

 8. Aegolius cs zegt:

  Eruit donderen. Anders genoeg bruggen als slaapgenot. Evenwel gevaarlijk omdat je aldaar afgeschoven NL-ers tegen zal komen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Hang dergelijke vuiligheid aan een luchtballon en bye bye, even wachten dat de wind naar het zuid westen staat….

  Geliked door 1 persoon

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “En mijn kinderen missen mij.”

  Na Berlijn, Parijs, Barcelona, Amsterdam, Madrid, Londen, Toulouse, Brussel, Nice en ga zo maar door, zijn er wel meer kinderen die hun vader missen. Dat vond hij toen toch ook geen probleem? Waarom dan nu wel?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 11. Laat Rutte, Pechtold, Buma en Segers zich de tanden maar stuk bijten op deze vermaledijde haatbaard. Wedden dat er niets ondernomen wordt door het net nieuw aangetreden kabinet van moslim-knuffelaars.

  Geliked door 1 persoon

 12. Moeten wij ons straks laten afslachten door dit soort stront. Laten wij de rollen maar. eens omdraaien. Dit ongedierte is Belgie al uitgezet en ook Marokko wenst hem niet terug en waarom niet ,hij heeft toch twee paspoorten.Nederland kan hem dan zijn Ned. paspoort afpakken. Doet Nederland dat niet dan begrijp ik het buitenlandse bericht ,waar Nederland in de top-tien lijst staat vermeld als een van de meest misdadigste landen ter wereld. Dit verhaal is echt waar en niet moeilijk te begrijpen. ,gezien de tot op het bot verrotte regering en de lafheid van het volk.. De uitzonderingen bevestigen de regel..

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Zijn Marrokaanse paspoort kan nooit weg, want dat wil de koning van Marokko niet, en dus gaan we akkoord, is het niet Mark?.
   Ja, natuurlijk is ons land misdadig. Eigenlijk het vakantieland van die jongens, en daarom is er ook geen aanslag geweest. Je kunt hier heerlijk je gang gaan, en wat “business” opzetten, bijvoorbeeld een “boekenwinkel” in Den Haag…

   Like

 13. MF zegt:

  Het feit dat hij het durft voor te stellen, betekent dat hij weet dat hij een kans heeft.

  ZOOOOOOOOOOOO ver heeft Nederland het laten komen. Wat een stommelingen…..

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Deze gang van zaken benadrukt eens te meer dat wij HELEMAAL NIETS van de overheid hoeven te verwachten.
   In de allereerste plaats HELEMAALNIETS van dat stel klootzakken dat deze week onder leiding van pokdalige plofkop alex werd geïnstalleerd als volgende lading zakkenvullende landverraders van het Nederlandse volk!!!

   Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Lekker in een tent in zijn haatzandbak gaan zitten, er uit, paspoort afnemen, er nooit meer in.

  Like

 15. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Islam/haat-imam..:
  .
  Geen druppel water bij de wijn,
  doden mag NOOIT een “opdracht” zijn !
  .

  Like

 16. Thoth zegt:

  (..)Hij is terechtgekomen in Den Haag, omdat Marokko hem weigerde.(..)
  ,
  Huh? Hoezo? Hij heeft de Marokkaanse nationaliteit! Het nederlandse paspoort heeft van Lubbers gekregen toen’ie 20 was. En dat was sowieso ontzettend stom, dus intrekken, tesamen met z’n vrouwelijk gedaante en z’n kroost. Ik ga geen belasting betalen voor zijn terreur. Opzouten met die gast.

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Vandaar dat het huurwaardeforfait voor de afgeloste woning er moet komen. Moslims, die nimmer iets hebben bijgedragen aan ons land, kunnen dan genieten van een ruime woning met huurtoeslag en woonlastentoeslag. De tweedeling in de maatschappij begint steeds duidelijker te worden.

  Like

  • MF zegt:

   En reken er maar op dat de internationale Mensenrechten Verdragen tegen ons worden ingezet. We worden dus aangepakt met onze eigen verworvenheden.

   In Italie speelde eens het volgende. De skyline was volgens bepaalde islam-groeperingen “te Christelijk”, in Italie dus. Argument om dit te willen veranderen (extra minaretjes waarschijnlijk) : internationale verdragen, gelijkheid van godsdienst et cetera. “Wie heeft dat verzonnen?”, vroeg Berlusconi. Antwoord: EU e.d.

   Antwoord Berlusconi: “NOU, DAAR KOMT NIKS VAN IN”. Dat is de mentaliteit.

   Geliked door 1 persoon

 18. Cleo zegt:

  Blijkbaar moeten de hatelijke waanbeelden van dit soort duivels eerst ongehinderd in daden worden omgezet, vooraleer die landverraders zoals Rutte en zijn politiek-correcte kl*te-kabinet acht slaan op de waarschuwingen van Wilders!

  Like

 19. Pietersen zegt:

  Toen hij 20 was kwam hij naar Nederland. Na 8 jaar werk in de paprika’s werkt hij nu al 22 jaar niet meer wegens een allergie (aan z’n handen).
  Geef deze parasiet zo snel mogelijk een herkeuring, er zijn zwaar invalide Nederlanders die nog moeten werken terwijl deze salafist rustig thuis mag zitten. Wat een schande !
  https://www.pressreader.com/netherlands/de-telegraaf/20171027/281668255227575

  Geliked door 1 persoon

 20. Peter zegt:

  Weet nog wel dat ik de rillingen kreeg bij de beelden dat ze zeehondjes doodknuppelden. Dat zou ik bij deze mafkees echt niet hebben.
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s