Islamitische taz-columniste: “Duitse aardappelen zijn bang voor islamisering van Duitse kloten-cultuur”

Screenshot_124

Hengameh Yaghoobifarah: “feministe, activiste, Gender-Outlaw” . . .

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Het socialisme (hier bijvoorbeeld taz) is de primaire infectie van de westerse wereld. De islam is slechts de – hoewel niet minder dodelijke en door de primairen de landen van de westerse wereld binnengehaalde – secundaire infectie.

UIT IRAN AFKOMSTIGE TAZ-COLUMNISTE: “AARDAPPELEN VREZEN ISLAMISERING VAN DUITSE KLOTEN-CULTUUR.”

Wie Duitsland haat, zit bij de “taz” goed. Het uitverkiezingscriterium voor volontairs of redacteuren aldaar schijnt de graad van hun Duitser-haat te zijn.

Michael Mannheimer Blog

Dat Wikipedia weliswaar naar waarheid schrijft dat de taz door Christian Ströbele werd opgericht, maar verdoezelt en met geen enkel woord benoemt dat Ströbele een rechtsgeldig veroordeelde ondersteuner van het RAF-terrorisme is, dat alleen al zegt niet slechts alles over de taz, maar ook over het politieke aandeel van Wikipedia:

Het hele medialandschap is ondergeschoffeld door Links en aldus doordrenkt van Links.

Dat er zelfs vanuit linkse hoek weerstand is tegen dit Duitsers-hatende Stalinblad, toont aan, hoe meer dan erbarmelijk zijn artikelen waren en tot op heden zijn:

Alice Schwarzer beschuldigde in 2010 de taz ervan, begin jaren’80 “centraal forum van de pedofilie-propaganda” te zijn geweest. [ Alice Schwarzer : ter verloochening van de machtsverhoudingen.]

De FAZ bekritiseerde in 2011 de taz, doordat ze haar toedichtte, “pederasten een platform te hebben gegeven, om ´kinderverkrachting ideologisch te legitimeren´.

Leest U in het volgende artikel wat dit pederastenblad onlangs weer via de pen van een islamitische jonge schrijfster heeft prijsgegeven. Het zegt ons vier dingen:

 1. Er vindt metterdaad een islamisering plaats. Zelfs de media geven dit intussen toe.
 2. Moslims verachten onze cultuur.
 3. De media zijn de hoofddragers van de afschaffing van Duitsland.
 4. Dergelijke uitspraken zouden, als ze door een bio-Duitser waren uitgesproken, dwingend tot een aanklacht wegens volksophitsing hebben geleid. Een islamitische schrijfster heeft echter – de justitiële geschiedenis van de afgelopen drie decennia toont het aan – niets van dien aard te vrezen. Want wij hebben geen onafhankelijke justitie. Deze is ondergeschikt gemaakt aan de regering.

(Michael Mannheimer)

______________________________________________

In de links-verdwaasde ‘Tageszeitung’ eist een uit Iran afkomstige schrijfster: “Duitsers, schaf jezelf af!’

De onverholen Duitser-vijandigheid van neo-linkse medemensen bereikte zondag jl. op taz.de een nieuw hoogtepunt. Daar spuwde de in 1991 geboren, uit Iran afkomstige columniste Hengameh Yaghoobifarah (foto) haar gal met betrekking tot het debat over een islamitische feestdag in Duitsland.

Een INSA-enquète voor de “BILD-Zeiting” had aangetoond dat zeven van de tien ondervraagden zich tegen zo’n feestdag uitspreken.

“Onbetaalbaar” vindt de schrijfster de “hierdoor uitgebroken paniek bij de aardappelen”.

Yaghoobifarah:

“De Duitse haat tegen moslim(a)s en de paranoia voor een – wat dat dan ook wezen mag – islamisering van de Duitse (letterlijk) kloten-cultuur weerhoudt de aardappelen ervan een mooier leven te leiden. Liever een lobby voor varkensvlees oprichten dan halal-vlees in hun kantine te accepteren.”

We hoeven niet uitgebreid uiteen te zetten wat er aan de hand zou zijn als een Duitser het over een islamitische “kloten-cultuur” zou hebben. De auteur zou stante pede bezoek krijgen van Commando hatespeech. Omgekeerd: Loopt niet zo’n vaart. Is toch alleen maar het Duitse “asbakkenras” dat wordt beledigd…

“Halfhartig, koppig, bitter, kleinzielig” zijn De Duitsers. “Liever remsporen in de onderbroek en een verhoogd risico op geslachtsziekten verdedigen dan een islamitische WC in het sociaal-cultureel centrum van Keulen toelaten. Liever een dag méér werken dan een islamitische feestdag op de kalender. (…) Aardappelen zijn niet strategisch slim, ze zijn stom, historisch lusteloos en betweterig. Noch van de fouten van anderen noch van hun eigen fouten kunnen en willen ze leren.”

Thilo Sarrazin, “een rechtse druiloor (…) die graag veel shit uitkraamt”, heeft in zijn werk ´Duitsland schaft zichzelf af´ de “grootste groep probleemkinderen vergeten: De Duitsers zelf. Ze schaffen zichzelf af.” De taz-columniste voegt er aan toe: “Ik hoop dat ze er haast mee maken.” Onderbouwing van haar stellingen blijft ze schuldig.

Dat “willekeurige Duitsers” de auteur geen positieve reactie op de tekst toesturen, daarover schijnt Yaghoobifarah zich geen zorgen te maken. Ook niet over het hooghouden van de Duitse grammatica.

Tweet: Needlessto say: Vanwege deze tekst regende het weer eens hate-mails van random Almans op mijn privé social Media Accounts.

[Vertaler: Ik had er, als ik hiervan eerder kennis genomen had, met liefde de mijne aan toegevoegd. Zoals men zich zal kunnen voorstellen.]

De in Kiel geboren freelance auteur beschrijft zichzelf als “niet-binair”, identificeert zichzelf dus noch als vrouw, noch als man.

De Vogue beschrijft haar als “feminste, activiste, gender-outlaw“.

Als schijnbaar geslachtsloos migrantenkind zonder enig fatsoen behoort de dame bijgevolg tot de avant-garde van het nieuwe mensentype, zoals de linkse globalisten dit tegenwoordig willen introduceren. God zij ons genadig, als het experiment opgaat en dergelijke schepsels eens de regel in plaats van de uitzondering zullen zijn.

Duitsland heeft behoefte aan een medium dat verstand, waarden en moraal niet tot iets van eergisteren verklaart. Maar alleen spelen wij dat niet klaar.

Door: Tino Perlick.

(Bron: www.compact-online.de)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "gender", "Lügenpresse", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

52 reacties op Islamitische taz-columniste: “Duitse aardappelen zijn bang voor islamisering van Duitse kloten-cultuur”

 1. Republikein zegt:

  Bij geboorte gehersenspoeld kutvolk.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Duitsers zijn aardappelen?
   Wat is er mis met aardappelen?
   Varkensvlees mogen ze ook al niet eten.
   En nu ook geen aardappelen…
   Ik weet het al, ze gaan de typisch Duitse keuken af.
   Wedden dat ze volgende week roepen dat de Duitsers naar kool ruiken, op kolen lijken
   en kolen zijn.
   Inderdaad, er was zelfs een kanselier die kool heette.
   Of Kohl. Maakt niet uit.

   Deze onzijdige, mollig ogende transgender zou inderdaad in de baarmoeder al zodanig gehersenspoeld kunnen zijn dat ze de maandelijkse remsporen in haar eigen onderbroek, waar je gemakkelijk 10 kilo aardappelen in kunt halen, o.
   Trouwens waar staat een islamitische wc. voor?
   Bakken vol stront aan het plafond en levensgrote geslachtsziekte-bacillen die je bij de deur al grommend, piepend en fluitend opwachten…
   Maar wanhoop niet het hoofdkenmerk van al dat transgender-gedoe is de geslachtsloosheid.
   Haar ouders hebben nog op de traditionele manier gezorgd dat ze uberhaubt kon ontkiemen tot dit mottige wezen, maar aangezien zij en haar soort geslachtsloos zijn zullen ze in een generatie volkomen uitgestorven zijn…

   Hoera!!!
   Lang leve de kolen en de patatten!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    o is over het hoofd ziet.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    “Hoera!!! Lang leve de kolen en de patatten!!!”
    HAHAHAHAHA! Kostelijk, Paul!
    Door zulke droge uitroepen schiet ik altijd wéér in de lach!
    Een zégen, dat zulke momenten er hier op de site ook nog steeds zijn; op andere momenten zijn ze wel eens ver te zoeken.
    ( Dat krijg je nu eenmaal met al die totaal verschillende naturen bij elkaar.)

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.
    Dank voor je leuke reactie.
    Ik doe m’n best om de stemming er in te houden.
    Fijn dat je het waardeert.

    Like

 2. BertG. zegt:

  Ik vind het maar een raar jongetje.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Vervang dat “jongetje” dan maar door “ding”; dat is kennelijk, wat ze wil.
   En overigens werd ik ‘getriggerd’ om dit stuk over dit walgelijke creatuur te vertalen. Misschien, dat je dat begrijpt.

   Like

   • Elisah zegt:

    Dan vind ik getriggerd nog heel mild uitgedrukt.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb toch geen opmerking over dit vertaalde artikel.
    Prima verder.
    Ik zag die foto, en dacht……………

    Like

   • Jean zegt:

    Hoi Theresa, die neusring is die om een ketting aan vast te maken zoals ze dat vroeger met de zwijnen deden???

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Jean, 15.52U.: Zou kunnen, Jean: Zou je eigenlijk aan haarzelf moeten vragen.
    Maar best kans, dat je dan geen antwoord krijgt, want in haar ogen ben jij waarschijnlijk een Belgische, pardon, een VLAAMSE aardappel.
    (Wat dát toch voor een scheldwoord is…. Ik had het nog vertaald als ‘knollen” ipv “aardappelen,” omdat me dat een wat logischer minachtende term leek, maar dat is door Hr. Bron toch niet overgenomen.)

    Like

  • Drs.P. zegt:

   Niet alleen raar, maar tevens knetterdeknetterdegek.
   Komt ons in Europa ff vertellen hoe het moet volgens “het/hem/haar”??
   Waarschijnlijk zijn “het/haar/zijn” brains tijdens de operatie er ook uit gehaald??
   Dus zal het wel heel hol klinken in “het/haar/zijn” bovenkamer!!!

   Like

 3. Pietersen zegt:

  Soort Nederlandse Ascha ten Broeke. Er komen steeds meer van dit soort genderloze types die een grote mond opzetten. Hoogst irritant volk zonder identiteit die anderen voor hun karretje proberen te spannen.
  In wezen zij ze diep gestoord maar kunnen niet psychiatrisch behandeld worden omdat zij niet naar zichzelf kunnen kijken en zich in kringetjes van gelijkgezinden ophouden.

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   En het ergste is nog dat deze gestoorde figuren een podium krijgen en aan het eind van de rit ook nog hun zin waarbij o.a. gender-neutraal als een normale vorm wordt gezien.
   Over een aantal jaren zijn homo’s, lesbiennes, transseksuelen, niet-binair en nog 80+ varianten de norm en is de hetero diegene met de afwijking.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    S&W.
    Wij zijn nu al de uitzondering.
    Dat we met méér zijn betekent voor dit soort helemaal niets.
    Net hetzelfde met die islamieten.
    Rutte beweert dat wij met méér zijn.
    En je ziet wat er van komt.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Soort Iráánse Ascha ten Broeke, neem ik aan, dat U bedoelt…?

   Like

  • Rensk. zegt:

   Hoe gestoorder idd hoe minder in staan naar zichzelf te kijken en dus komt dit gestoorde volk nooit bij een psychiater. Anderen zijn gek. Zijzelf niet.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Vroeger trokken ze bij dat soort gewoon de strakke spijkerbroek naar beneden.
    Als er flauw nog een rudimentaire gleuf zichtbaar was kon men zich daar op oriënteren.
    Maar ook was het vaak gewoon ’n geval van deja vu, gecombineerd met ’n dubbele voering of vouw in de stof die aanleiding gaf tot vele pijnlijke misverstanden die alléén nog met de schaar, ’n zogenaamd “schedemesje” en naald en draad konden worden opgelost.

    Ik bedoel hier natuurlijk niet het zogenaamde “naaien…”

    Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Deze ‘genderloze’ pot gaat conform de wetten van de sharia als één van de eersten head-down van de 10e verdieping kennis maken met de islam.

  Geliked door 5 people

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Figuren zoals deze verdwenen 50 jaar terug nog keurig in een ‘maatpak’ met mouwen op de rug in een gekkenhuis, terecht en in het algemeen belang.
  Anno 2017 bepalen dit soort volkomen verknipte wezens de politieke agenda.
  Ik weet niet wat er tegenwoordig in het drinkwater zit maar de collectieve waanzin viert hoogtij.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Stadler en Waldorf ook natuurlijk.
   Vroeger kreeg je zware borsten van het vele drinkwater dat stijf stond van de vrouwelijke hormonen, maar sinds de entre van de transgender is het drinkwater volkomen hormonenvrij.
   Het enige euvel dat nu optreedt is de zogenaamde zware zak, maar daar is gemakkelijk overheen te komen als je de deurbreedte van 74 naar 82 centimeter verbreed.

   Like

 6. renato zegt:

  Genetisch afval.

  Geliked door 4 people

 7. Heniusz zegt:

  Direct enkele reis Teheran, de ayatollahs weten wel raad met zo’n volstrekt verknipte kudt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Dat ze zich in achterlijke iran maar zo gaat misdragen, daar zouden ze snel klaar zijn met dat onbeschofte, gestoorde gedrocht. Over aardappelen gesproken….heeft ze geen spiegel?
  Zulk soort verraderlijke hyena’s moeten ze geen podium geven, maar terug sturen naar waar ze thuis horen, dan is het heel snel afgelopen met die lelijke grote bek.

  Geliked door 4 people

 9. Republikein zegt:

  Zou ze inzicht hebben op het boerse culturisme van die domme Hollander?

  Geliked door 1 persoon

 10. Henk.V zegt:

  Het Westen doet er goed aan de geestesuitingen van ” links” te beschouwen als symptomen van een zeer onvolwassen soort geperverteerd,denken.
  De mensen die zich daaraan overgeven hebben niet geleerd objectief naar de werkelijkheid te kijken, dus verliezen zij zich in veronderstellingen die de toets der kritiek niet kunnen doorstaan. Voor volwassen denken heeft men een bepaald vermogen nodig: : inzien waar je eigen daden en opvattingen toe leiden. Het vermogen tot zelfreflectie heeft zich pas volledig ontwikkeld wanneer men een midden-twintiger qua leeftijd is.. Wie ECHT volwassen is geworden kan zichzelf kritisch bezien en de onzin die men voordien voor de volle waarheid hield glimachend terzijde schuiven..

  Hebben jullie wel eens kritisch gekeken naar het gedragspatroon waarmee de televisie ons dagelijks opzadelt? Kijk maar eens naar de vele zogenaamde shows ,of naar de commercials.
  Er zal jullie iets merkwaardigs opvallen.: wij worden voortdurend geconfronteerd met jeugdig gedrag, ook zelfs bij veel mensen die allang van middelbare leeftijd zijn.Dat is gewoon absurd..

  De verborgen boodschap is kennelijk:: jong zijn is DE NORM!

  Ook zou men eens voor de aardigheid moeten uitzoeken hoe het met de leeftijd van veel
  Groen-links stemmers staat.. Dat is een partij die vooral veel aantrekkingskracht op jongeren uitoefent.
  Jong denken is zelden uitgebalanceerd omdat de noodzakelijke voorwaarde daarvoor- levens ervaring en het vermogen tot zelfreflectie – ten ene male nog ontbreekt.

  Het is zeer veelzeggend dat de huidige politieke elites ook niet in staat zijn om de gevolgen van hun politieke doelstellingen voor de samenleving in te zien. Men davert voort op weg naar totale chaos en zelfvernietiging en wee degenen die de aard van die vernietiging precies omschrijft!

  ”Wee ons als de jeugd regeert!”, hoor je wel eens.

  In die situatie bevinden wij ons nu.
  De eerste manier om daarin verandering te brengen dat wij ons niet van ons à propos laten brengen en gewoon de waarheid blijven benoemen zoals wij die in alle helderheid kunnen zien.
  En wat de doorgedraaide lesbische dame uit Iran betreft:: wanneer het land dat haar onderdak , veiligheid en vrijheid heeft geboden haar niet bevalt, dan kan ze beter terugkeren naar het land waaruit ze is gevlucht.
  Met dwazen moet men gewoonlijk niet in discussie treden.

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Mooi verwoord hierboven. We zijn er klaar mee met dat verwende onvolwassen gedrag.En ze krijgen een podium, waardoor ze nog gesterkt worden in hun idiote en vooral ook schadelijke gedrag. Vroeger kon je een draai om je oren krijgen of een schop onder je achterwerk met dat achterlijke gedrag.

   Like

   • Rensk. zegt:

    Hebben we hier ook niet zo’n lesbische uit Egypte, die een keer op de tafel van Pauw zat te buikdansen een toen nog als een vrouw uitzag en nu uitziet als een kerel. Ook weer zo’n vreemde pief.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Asja ten Broeke . . .

    https://i0.wp.com/www.hpdetijd.nl/wp-content/uploads/2013/11/asha-ten-broeke.jpg

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Rensk: Ja dus: De vroegere Monique -nu Mounir- Samuel.
    Overigens van Koptisch-Egyptische afkomst. Had indertijd – ook door alle media-aandacht- behoorlijk wat ambities (Nederland was “te klein”voor haar geworden, beweerde ze o.a.) maar toonde zich een bang vogeltje, zodra ze een keer door moslims geïntimideerd was, en vroeg op TV zelfs (Bij K&B) om genade: Dan zou ze een dag meedoen aan de Ramadan of zo….
    Ik weet het nog verdomd goed!

    Like

 11. Jean zegt:

  Ik kan het maar niet vatten dat er in heel Europa nog steeds mensen rondlopen (even de parasieten buiten beschouwing gelaten) die een stem en dus vertrouwen geven aan die smerige vuile degoutante linkse ratten…..
  Jaag ze overal weg en jaag in heel Europa dat islamitisch gespuis dat zich weigert aan te passen aan onze cultuur en aan onze normen & waarden idem dito heel snel weg richting Afrika want ze zijn volop bezig met onze samenleving te vernietigen en leeg te roven via steunloketten en fokpremies, zie een moslima dan zie je steeds een kinderkoets en een massa kinderen en diezelfde kinderen worden groot en zijn dan een zeer grote bedreiging voor ONZE samenleving want die kinderen worden nu verziekt met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam genaamd een rotzooi die niet thuishoort in onze westerse samenleving want wij “respecteren vrouwen & kinderen” wat niet gezegd kan worden van die achterlijke barbaren.

  Geliked door 1 persoon

 12. Statler & Waldorf zegt:

  Abimegender: a gender that is profound, deep, and infinite; meant to resemble when one mirror is reflecting into another mirror creating an infinite paradox
  Adamasgender: a gender which refuses to be categorized
  Aerogender: a gender that is influenced by your surroundings
  Aesthetigender: a gender that is derived from an aesthetic; also known as videgender
  Affectugender: a gender that is affected by mood swings
  Agender: the feeling of no gender/absence of gender or neutral gender
  Agenderflux: Being agender and having fluctuating feelings of masculinity of femininity, but NOT male or female
  Alexigender: a gender that is fluid between more than one gender but the individual cannot tell what those genders are
  Aliusgender: a gender which is removed from common gender descriptors and guidelines
  Amaregender: a gender that changes depending on who you’re in love with
  Ambigender: defined as having the feeling of two genders simultaneously without fluctuation; meant to reflect the concept of being ambidextrous, only with gender
  Ambonec: identifying as both man and woman, yet neither at the same time
  Amicagender: a gender that changes depending on which friend you’re with
  Androgyne: sometimes used in the case of “androgynous presentation”; describes the feeling of being a mix of both masculine and feminine (and sometimes neutral) gender qualities
  Anesigender: feeling like a certain gender yet being more comfortable identifying with another
  Angenital: a desire to be without primary sexual characteristics, without necessarily being genderless; one may be both angenital and identify as any other gender alongside
  Anogender: a gender that fades in and out but always comes back to the same feeling
  Anongender: a gender that is unknown to both yourself and others
  Antegender: a protean gender which has the potential to be anything, but is formless and motionless, and therefore, does not manifest as any particular gender
  Anxiegender: a gender that is affected by anxiety
  Apagender: a feeling of apathy towards ones gender which leads to them not looking any further into it
  Apconsugender: a gender where you know what it isn’t, but not what it is; the gender is hiding itself from you
  Astergender: a gender that feels bright and celestial
  Astralgender: a gender that feels connected to space
  (POSSIBLE TRIGGER WARNING) Autigender: a gender that can only be understood in the context of being autistic. Meant for autistic people only.
  Autogender: a gender experience that is deeply personal to oneself
  Axigender: when a person experiences two genders that sit on opposite ends of an axis; one being agender and the other being any other gender; these genders are experienced one at a time with no overlapping and with very short transition time.
  Bigender: the feeling of having two genders either at the same time or separately; usually used to describe feeling “traditionally male” and “traditionally female”, but does not have to
  Biogender: a gender that feels connected to nature in some way
  Blurgender: the feeling of having more than one gender that are somehow blurred together to the point of not being able to distinguish or identify individual genders; synonymous with genderfuzz
  Boyflux: when one feels mostly or all male most of the time but experience fluctuating intensity of male identity
  Burstgender: and gender that comes in intense bursts of feeling and quickly fades back to the original state
  Caelgender: a gender which shares qualities with outer space or has the aesthetic of space, stars, nebulas, etc.
  Cassgender: the feeling of gender is unimportant to you
  Cassflux: when the level of indifference towards your gender fluctuates
  Cavusgender: for people with depression; when you feel one gender when not depressed and another when depressed
  Cendgender: when your gender changes between one and its opposite
  Ceterofluid: when you are ceterogender and your feelings fluctuate between masculine, feminine, and neutral
  Ceterogender: a nonbinary gender with specific masculine, feminine, or neutral feelings
  Cisgender: the feeling of being the gender you were assigned at birth, all the time (assigned (fe)male/feeling (fe)male)
  Cloudgender: a gender that cannot be fully realized or seen clearly due to depersonalization/derealization disorder
  Collgender: the feeling of having too many genders simultaneously to describe each one
  Colorgender: a gender associated with one or more colors and the feelings, hues, emotions, and/or objects associated with that color; may be used like pinkgender, bluegender, yellowgender
  Commogender: when you know you aren’t cisgender, but you settled with your assigned gender for the time being
  Condigender: a gender that is only felt during certain circumstances
  Deliciagender: from the Latin word delicia meaning “favorite”, meaning the feeling of having more than one simultaneous gender yet preferring one that fits better
  Demifluid: the feeling your gender being fluid throughout all the demigenders; the feeling of having multiple genders, some static and some fluid
  Demiflux: the feeling of having multiple genders, some static and some fluctuating
  Demigender: a gender that is partially one gender and partially another
  Domgender: having more than one gender yet one being more dominant than the others
  Demi-vapor (term coined by @cotton-blossom-jellyfish): Continuously drifting to other genders, feeling spiritually transcendental when doing so while having a clear -slightly blurred- inner visual of your genders, transitions, and positive emotions. Tied to Demi-Smoke.
  Demi-smoke (term coined by @cotton-blossom-jellyfish): A transcendental, spiritual gender roughly drifting to other genders that are unable to be foreseen and understood, shrouded in darkness within your inner visual. Elevating through mystery. Caused by a lack of inner interpretation and dark emotional states. Tied to Demi-Vapor.
  Duragender: from the Latin word dura meaning “long-lasting”, meaning a subcategory of multigender in which one gender is more identifiable, long lasting, and prominent than the other genders
  Egogender: a gender that is so personal to your experience that it can only be described as “you”
  Epicene: sometimes used synonymously with the adjective “androgynous”; the feeling either having or not displaying characteristics of both or either binary gender; sometimes used to describe feminine male identifying individuals
  Espigender: a gender that is related to being a spirit or exists on a higher or extradimensional plane
  Exgender: the outright refusal to accept or identify in, on, or around the gender spectrum
  Existigender: a gender that only exists or feels present when thought about or when a conscious effort is made to notice it
  Femfluid: having fluctuating or fluid gender feelings that are limited to feminine genders
  Femgender: a nonbinary gender which is feminine in nature
  Fluidflux: the feeling of being fluid between two or more genders that also fluctuate in intensity; a combination of genderfluid and genderflux
  Gemigender: having two opposite genders that work together, being fluid and flux together
  Genderblank: a gender that can only be described as a blank space; when gender is called into question, all that comes to mind is a blank space
  Genderflow: a gender that is fluid between infinite feelings
  Genderfluid: the feeling of fluidity within your gender identity; feeling a different gender as time passes or as situations change; not restricted to any number of genders
  Genderflux: the feeling of your gender fluctuating in intensity; like genderfluid but between one gender and agender
  Genderfuzz: coined by lolzmelmel; the feeling of having more than one gender that are somehow blurred together to the point of not being able to distinguish or identify individual genders; synonymous with blurgender
  Gender Neutral: the feeling of having a neutral gender, whether somewhere in between masculine and feminine or a third gender that is separate from the binary; often paired with neutrois
  Genderpunk: a gender identity that actively resists gender norms
  Genderqueer: originally used as an umbrella term for nonbinary individuals; may be used as an identity; describes a nonbinary gender regardless of whether the individual is masculine or feminine leaning
  Genderwitched: a gender in which one is intrigued or entranced by the idea of a particular gender, but is not certain that they are actually feeling it
  Girlflux: when one feels mostly or all female most of the time but experiences fluctuating intensities of female identity
  Glassgender: a gender that is very sensitive and fragile
  Glimragender: a faintly shining, wavering gender
  Greygender: having a gender that is mostly outside of the binary but is weak and can barely be felt
  Gyragender: having multiple genders but understanding none of them
  Healgender: a gender that once realized, brings lots of peace, clarity, security, and creativity to the individual’s mind
  Heliogender: a gender that is warm and burning
  Hemigender: a gender that is half one gender and half something else; one or both halves may be identifiable genders
  Horogender: a gender that changes over time with the core feeling remaining the same
  Hydrogender: a gender which shares qualities with water
  Imperigender: a fluid gender that can be controlled by the individual
  Intergender: the feeling of gender falling somewhere on the spectrum between masculine and feminine. Meant for intersex people only
  Juxera: a feminine gender similar to girl, but on a separate plane and off to itself
  Libragender: a gender that feels agender but has a strong connection to another gender
  Magigender: a gender that is mostly gender and the rest is something else
  Mascfluid: A gender that is fluid in nature, and restricted only to masculine genders
  Mascgender: a non-binary gender which is masculine in nature.
  Maverique: taken from the word maverick; the feeling of having a gender that is separate from masculinity, femininity, and neutrality, but is not agender; a form of third gender
  Mirrorgender: a gender that changes to fit the people around you
  Molligender: a gender that is soft, subtle, and subdued
  Multigender: the feeling of having more than one simultaneous or fluctuating gender; simultaneous with multigenderand omnigender
  Nanogender: feeling a small part of one gender with the rest being something else
  Neutrois: the feeling of having a neutral gender; sometimes a lack of gender that leads to feeling neutral
  Nonbinary: originally an umbrella term for any gender outside the binary of cisgenders; may be used as an individual identity; occasionally used alongside of genderqueer
  Omnigender: the feeling of having more than one simultaneous or fluctuating gender; simultaneous with multigenderand polygender
  Oneirogender: coined by anonymous, “being agender, but having recurring fantasies or daydreams of being a certain gender without the dysphoria or desire to actually be that gender day-to-day”
  Pangender: the feeling of having every gender; this is considered problematic by some communities and thus has been used as the concept of relating in some way to all genders as opposed to containing every gender identity; only applies to genders within one’s own culture
  Paragender: the feeling very near one gender and partially something else which keeps you from feeling fully that gender
  Perigender: identifying with a gender but not as a gender
  Polygender: the feeling of having more than one simultaneous or fluctuating gender; simultaneous with multigenderand omnigender
  Proxvir: a masculine gender similar to boy, but on a separate plane and off to itself
  Quoigender: feeling as if the concept of gender is inapplicable or nonsensical to one’s self
  Subgender: mostly agender with a bit of another gender
  Surgender: having a gender that is 100% one gender but with more of another gender added on top of that
  Systemgender: a gender that is the sum of all the genders within a multiple or median system
  Tragender: a gender that stretches over the whole spectrum of genders
  Transgender: any gender identity that transcends or does not align with your assigned gender or society’s idea of gender; the feeling of being any gender that does not match your assigned gender
  Trigender: the feeling of having three simultaneous or fluctuating genders
  Vapogender: a gender that sort of feels like smoke; can be seen on a shallow level but once you go deeper, it disappears and you are left with no gender and only tiny wisps of what you thought it was
  Venngender: when two genders overlap creating an entirely new gender; like a venn diagram
  Verangender: a gender that seems to shift/change the moment it is identified
  Vibragender: a gender that is usually one stable gender but will occasionally changes or fluctuate before stabilizing again
  Vocigender: a gender that is weak or hollow

  Like

 13. Driek zegt:

  Vroeger waren dat gewoon potten. Die kleedden zich toen in colbertcostuum met stropdas. Dat achterlijke gender gedoe is van de laatste tijd.

  Geliked door 1 persoon

 14. Tistochwat zegt:

  Als dat vieze, geesteszieke ding in Keulen zou wonen, was het een Keulse pot.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, wie weet…?
   Ze is geboren in Kiel,maar ht één sluit het ander niet uit.

   Like

  • Henk.V zegt:

   Leuke vondst, Tistochwat:-) !!!

   Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Tis’ is niet de enige: Vertel eens, @ Tis’: Heb je dit zelf bedacht, of heb je ooit die ene
    aflevering gelezen van Jan, Jans en de kinderen?
    De nicht van Jans (en dus aangetrouwde nicht van Jan), Hanna, Feministe, BOM-moeder en ook nog “uit de kast” gekomen, vertelt stralend over haar nieuwe relatie met een verpleegster in Keulen en Jans en de dochters, die alles even practig vinden luisteren enthousiast. Alleen Jan, die er wat tegenaan zit te hikken, probeert op een gegeven moment lollig te doen en begint heel geforceerd te lachen: “HAHAHAHAHA! Mijn BOM-nicht heeft een LAT-relatie met een KEULSE POT!” Niemand lacht mee.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 27 oktober 2017 om 19:25

    Ja, dat stripje met die uitspraak van ‘Jan’ ken ik, maar zelf heb ik het ook altijd over een ‘Keulse pot’.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa

    En kijk toch eens hoe actueel ze tegenwoordig zijn:

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Ik vond dit stripje het leukst: Jan had per ongeluk hennashampoo gebruikt:

    Like

  • Wachteres zegt:

   😛 😛 😛

   Like

 15. Cynicus zegt:

  Het is leuk te zien wanneer iemand met een welgemikte vuistslag de neusring van dit ellendige provocerende wezen helemaal scheef slaat. Dan scheurt de neus helemaal uit door de weg geslagen piercing. Mooi !

  Like

 16. BertG. zegt:

  Ondankbaar stuk stront.
  Want verder is het wel goed gratis leven en vreten van die DUITSE KLOTEN-CULTUUR.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s