Migreert de Zwarte Dood ook Afrika uit?

Screenshot_122

(Door: Joost Niemöller)

De Zwarte Pest brak in 2014 uit op Madagaskar. Momenteel wordt ook in Zuid-Afrika gewaarschuwd dat de zeer vaak dodelijke ziekte daar naartoe over kan slaan. Er wordt nu gesteld dat er in augustus 2017 een hernieuwde, of nieuwe uitbraak is van de Pest op Madagaskar.

Deze heeft zich nu tot de voor mensen gevaarlijke variant ontwikkeld, die wordt overgedragen via de longen van de patiënten, en dus niet meer door vlooienbeten. Er werd onlangs vastgesteld dat er minstens achthonderd gevallen bekend zijn, en 74 doden.  Maar die cijfers zijn inmiddels alweer verouderd. Het snelle verloop van de ziekte op Madagaskar is precies gelokaliseerd:

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Migreert de Zwarte Dood ook Afrika uit?

 1. Republikein zegt:

  Boze tongen beweerden dat dat het werk is van de NWO!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  En ook hier schaffen we het wel mee. Volgens de NWO zijn er toch teveel mensen op de wereld.

  Like

 3. Johan zegt:

  Waar zijn die linkse kloothaspels nou om de (naam) “Zwarte Pest” te bestrijden ?
  “Zwarte Piet” mocht ook al niet, dus het lijkt erop dat het hier een zeer ‘foute’ ziekte betreft.
  Het is vast een racistische infectie en het is vast en zeker allemaal de schuld van de blanken.

  Like

 4. Wolf zegt:

  We mogen het niet zeggen , maar ik hoop dat deze verlossende Zwarte Pest zich spoedig door gans Afrika woedt .ALLEEN Afrika dan hé.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Wolf. Jammer! Maar dat lukt niet. Ook niet alleen maar Afrika en islamitische landen. Het Verdrag van Schengen zal ervoor zorgen dat ook Europa haar deel kan krijgen. Mits dat wij onze grenzen op tijd sluiten.

   Like

 5. Henk.V zegt:

  Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet, want Merkel vindt vast wel een uitweg voor ons. Toch?

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Migreert de Zwarte Dood ook Afrika uit? Het antwoord is: het ligt voor de hand.
  Nog erger is de mogelijkheid dat een of andere vijandige mogendheid zou een variant ontwikkelen die immuun is tegen iedere vorm van antibiotica. Afrika is een geweldig open laboratorium voor dergelijke experimenten. Normaliter is de gewone variant van Yersinia Pestis met het antibiotica Amoxicilline goed te behandelen. In het boek ‘The Black Death’ van Gwyneth Craven (uit de jaren ’70) wordt uitgebreid verteld over een uitbrak van de Pest in New York. In dit boek werden de patiënten met Amoxicilline behandeld. Maar hoe zou men patiënten behandelen die een variant hebben die niet met gangbare antibiotica zijn te behandeld? Veel mensen in het westen hebben leven lang al zoveel antibiotica gekregen, dat ze immuun zijn. Vraag 2) zouden wij tijd en mankracht hebben om iedereen te behandelen? Hoeveel zouden er sterven nog voordat ze een dokter zien? Ongeveer 10 jaar geleden verschenen berichten over resistente varianten van TBC en Hepatitis. De patiënten kwamen voornamelijk uit Oost Europa. Wie kan ons garanderen dat de resistente variant van de Pest kan niet komen met de stroom vluchtelingen via de Balkan-route en vanuit Noord Afrika naar Italië? In sommige Zuid- en Zuid Oost Europese landen heersen omstandigheden van armoede en slechte hygiëne die perfect zijn voor de uitbrak van iedere epidemie of pandemie; w.o. ook de Pest
  HET SCHENGEN VERDRAG VAN OPEN GRENZEN NODIGT NIET ENKEL DE JIHAD EUROPA BINNEN, MAAR OOK DE PEST.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ze zullen de Zwarte wel omdopen in Witte Pestpokketering en dat niet alleen, vele van zijn broertjes en zusjes zijn hem al vooruit gegaan. Meegetroond met die bekende alleenreizende apotheekkoeriers. Je kent ze wel. Ebola, HIV, TBC, Vinketering en nog een stel andere. Zie het maar als een familiehereniging. Bij Heumensoord flikkeren de honden nog elke dag morsdood neer als ze daar aan een struik durven te likken of even de poot optillen.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Welk een verrijking wordt ons toch toebereid door de ‘vluchteling’.

  Ik wou dat de kwaadaardigen in Den Haag en in Brussel allemaal de pest kregen.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  @Tistochwat. Jij hebt het goed mis mijnheer. Niet de kwaadaardigen in Den Haag, Brussel en Straatsburg de pest zouden krijgen, MAAR WIJ! Samen met de gevluchte ratten die ze onze landen binnenlaten. Voor hen staan de beste dokters klaar en in tijd van nood privé vliegtuigen die ze naar hun off shore bankrekening brengen. Deze mensen maken zich uitsluitend zorgen over: a) hebben ze in het nieuwe Eldorado bruikbare hoeren? b) goed champagne, c) kaviaar van goede kwaliteit en d) lijntjes cocaïne.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Wees er maar zeker van.
  Vermijd grote groepen, recepties, clubs, ga apart staan op perrons maar ja als het niet anders kan, voor je het weet ben je besmet via overdracht door de lucht, hoesten niezen, vieze handen.
  Was vaak genoeg je handen en raak zo min mogelijk iets aan in het openbaar.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Guardiacivil. Maar wat doe je als jij met de tram in Den Haag of Amsterdam moet rijden? Of met andere OV? Stel je voor wat er gebeurt als zo’n pestlijder uit verre landen samen met je in een volgepakte tram in Rotterdam zit? Of Amsterdam richting BoLo of de Bijlmeer? Nou! Er is geen ontkomen aan longpest, tering, tyfus nieuwe stijl, modernet pokken of kersvers Cholera. Al deze zegens zuiden wel H E E L snel nieuwe klanten vinden. Men kan OV vergelijken met een supermarkt voor alle soorten Haagse ziekten; (behalve dan die van de kankerhoeren!).

   Like

 11. Ik zie nog aankomen dat we desinfecterende boerka’s moeten gaan dragen met ingebouwd antiseptisch spuugmasker en volautomatische intiemsprayspuit om ons te beschermen tegen al die ingevoerde teringzooi. Ze doen ook alles om ons in de boerka te krijgen.

  Like

 12. fleckie zegt:

  De WEST..DEUTSCHE ..RUNDFUNK bericht op tt.108, dd.zo.29.10.2017,”….AFRIKAANSE..VARKENSPEST DREIGT IN ..NRW’……..’ Schweinezuchtern in NRW droht die Afrikanische …SCHWEINEPEST. ..WO sie auftaucht,mussen ganze Bestande getotet werden. Wie das WDR-Magazin..Westpol Am Sonntag berichtet,nahert sich die Seuche aus Osteuropa.–uber die Wurstbrote von..LKW-Fahrern. …………..Im Juni wurde der erste Fall aus Tschechien gemeldet. Das virus sei jetzt ” nur noch rund 300 Kilometer von der Deutschen Grenze entfernt”, warnte das Landesamt fur Natur und Umwelt Mitte Oktober. ..Selbst in zu Wiurst oder Schinken verarbeitetem Fleisch bleibt das Virus uber lange Zeit lebendig..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s