VIDEO: Pro-Zwarte Piet lespakket – “Steeds meer linkse activisten haten onze cultuur”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, gezond realisme, Historie, Links fascisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Pro-Zwarte Piet lespakket – “Steeds meer linkse activisten haten onze cultuur”

 1. Cathja zegt:

  Ik vind dit een goed initiatief, maar in feite is het schandalig dat dit noodzakelijk is geworden, ‘dankzij’ de onverdraagzaamheid en de hatelijkheden van linkse figuren, die zo’n beetje óveral discriminatie in zien.
  Het ergst van alles vind ik dat deze cultuurhaters -want dát zijn zij!- onze jonge kinderen willen vergiftigen met hun absurditeiten.
  Laat kinderen gewoon genieten van het Sinterklaasfeest, en bezorg hen geen schuldgevoel! De activisten zélf zouden een schuldgevoel moeten krijgen om wat zij ongevraagd opdringen aan hele jonge mensen! Ik vind het schandalig dat zij in feite binnen dringen in de levens van anderen, en proberen kinderen en hun ouders van elkaar te vervreemden. Ouders moeten zélf kunnen bepalen hoe en wat zij over het Sinterklaasfeest willen vertellen aan hun kinderen. Daar hebben zij geen anderen voor nodig.

  Geliked door 3 people

 2. Thoth zegt:

  Mooi, die linkse, fascistische gasten moeten gewoon ophoepelen met hun ‘discriminatie’ en ‘racisme’. Zwarte Piet… is zwart.

  Geliked door 2 people

 3. Theresa Geissler zegt:

  Fantastisch initiatief!
  Alleen is het elaas afwachten, in hoeverre de talloze linksgekkies in het Nederlandse onderwijs dit materiaal wensen te accepteren.
  Hoewel dat vreemd zou zijn, want op basis van hun lerarenopleiding zouden ze van het waarheidsgehalte van dit lespakket net zo goed doordrongen moeten zijn als de initiatiefnemers.

  Like

 4. Astrid zegt:

  Steeds meer gezond denkende mensen haten de linkse fuckers, die te lui zijn om te werken en te dom om te poepen, maar die met hun agressieve mentaliteit wel de dienst uit mogern maken. Hoor ze straks een massaal piepen als we hen de macht uit handen nemen, want er gaat natuurlijk op een gegeven moment een ommekeer komen. De ego-gerelateerde arrogantie bij lui is ongekend. Alleen domme negers met teveel vrije tijd [werkeloos] ergeren zich aan Zwarte Piet. Ik begrijp het wel, want de gulle knecht past natuurlijk helemaal niet in het beeld van de doorgaans stelende en schietende zwartmens. Het moet pijnlijk zijn je te realiseren dat je helemaal niet op de Zwarte Pietfiguur lijkt, ondanks al het drugs-goud om je hals en je met crimineel geld aangeschafte Ferrari en kitsch villa. En daarom moet Zwarte Piet weg, te pijnlijk voor een zwarte ziel.

  Mooi, dit initiatief als tegengeluid tegen de algehele domheid rond dit topic.

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   LInkse mensen hebben een manier van denken waar ik totaal niet mee overweg kan. Er zitten zoveel kronkels in die mensen, dat ik direct mijn geduld verlies. Ik vraag me af of dat nou de opvoeding is die die mensen krijgen van huis uit of dat er iets in die hersens is wat anders werkt.

   Geliked door 1 persoon

   • Astrid zegt:

    Linkse mensen zijn, net als de gemiddelde moslim, ontevreden met hun leven. En ipv aan zichzelf te werken, menen ze de wereld om te moeten draaien. Maar de wereld laat zich niet omdraaien door bekrompen en onzekere mensen. De wereld is wat die is en daar willen ze maar niet aan. Ze vinden zichzelf zoveel belangrijker dan wie dan ook. En door de nog veel extremer berekenende opportunisten in de polletiek en media worden zij als nuttige idioten ingezet. Het zijn helaas erg agressieve idioten en waar zij ook komen en gaan, laten zij sporen van vernietiging achter. Evolutionair zijn het achtergebleven zielen, die de boodschap van ‘leven en laten even’ nog niet begrepen hebben. Ik wens al die linkse en religieuze minkukels een lang en naar leven toe. Dat ze maar in hun eigen ego’s mogen wegrotten.

    Like

 5. Williaan zegt:

  Door die actie’s wordt de rassenhaat juist aangewakkerd.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Zo’n lespakket zou helemaal niet nodig moeten zijn!
  Bovendien wordt het natuurlijk weer betaald met ons belastinggeld.

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Het is niet alleen het haten van onze cultuur.
  Net als in Amerika zorgt links er voor dat álles een partij politiek staartje krijgt.
  Ze kunnen zich in een debat niet meer staande houden op basis van feiten en voeren nu discussie over goed of fout.

  Links raakt in snel tempo de macht kwijt en stuurt aan op een burgeroorlog door álles wat ze maar kunnen bedenken in een gepolariseerd goed/fout daglicht te stellen.

  Onze politiek (lees = EU) helpt hier graag aan mee, verdeel en heers waarbij de grote partijen hun ding doen en het gepeupel zich druk mag maken met ruzie onderling.
  Ze geven graag een stukje macht uit handen aan partijen of minderheden met een zo gevarieerd mogelijke doelgroep zodat deze elkaar de tent uitvechten en zij ongestoord hun gang kunnen gaan.

  Is er bij iemand al het idee opgekomen dat deze voor ons land totaal onbekende D66 mevrouw Kaag door de EU onze politiek in is geschoven?
  Met als enige reden… u kunt dit vast zelf bedenken.

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Van mij schaffen ze die hele SinterklaasZooi af! Tijden zijn veranderd en kinderen (en ook anderen) willen elke dag wel een kadootje!! De romantiek is er al lang van af. Commerciële Zooi!! BaiDeWee, niet raar opkijken als islamfeestdagen steeds meer ons leven gaan bepalen. Hebben de Domme w-Europeanen zelf om gevraagd! AllahMeHoelah!!

  Like

 9. Peter zegt:

  Goed nieuws !!
  Een lespakket over de Sint en Zwarte Piet.
  De Sint heeft ook een BAARD maar geen haatbaard en Zwarte Piet is geen kut-Marokkaan die mensen lastigvalt met termen als kankerhoer / kankerhomo maar een echte kindervriend !!
  Zelf heb ik de video doorgestuurd aan vriend en vijand.
  Dit in het kader van een motto ( van die linkse Den Uyl ) waar ik het wel mee eens was :
  Spreiding van kennis !!
  Ik hoop dat meer lezers van deze site dit navolgen.

  Like

 10. tjonge zegt:

  ik voorzie 5 weken 24-7 gezeik op alle npo over z-p.
  man man, kunnen de hollandhaters niet een eigen provincie krijgen met een eigen regering, ik wil zuid holland daarvoor wel opgeven…zetten we wel er een heel hoog hek erom heen…..

  Like

  • Ingrid zegt:

   Ik wil geen enkele cm van mijn land opgeven, voor niets of niemand.
   Want waar denk je dat dit eindigt ?

   Ga de straat op als Zwarte Piet !! Vorig jaar heel veel positieve reakties gehad, vooral van moeders en oma’s. Waren blij dat ze me zagen.
   MSM vergroot het anti Zwarte Piet verhaal tot demonische proporties. En wij geloven de MSM allemaal, want het beeld wordt er gigantisch ingebeukt. Ik had vorig jaar een unheimisch gevoel toen ik als Zwarte Piet de deur uitging. Dat zou niet moeten.
   Als er veel Zwarte Pieten rondlopen komen de winkels ook weer terug met hun Zwarte Pieten chocola en marsepein en folders.

   Het is op deze site vaak, zo niet altijd, een ander die iets moet doen, of de reaguurder ziet de zaak al als verloren. Dat is precies wat MSM wil bereiken. Geef een paar schreeuwers voortdurend het woord, en de schapen laten zich morrend alles afpakken.

   Bedenk zelf wat u kunt doen, wat u kunt bijdragen aan onze maatschappij, en voer dat ook uit ! Geweldloos, binnen de wet, etc. Ga die drempel over !
   Alle beetjes helpen, daar ben ik van overtuigd.

   Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Oordeel zelf of het gezicht zwartmaken rondom midwinter iets met racisme te doen heeft.

  Like

 12. Marian zegt:

  Iedere keer weer opnieuw die aanval op zwarte Piet. Rot toch op met die eeuwige slaven toestand. Heden te dage nog steeds blanke slavinnenhandel. Laten ze maar eens eert goed om zich heen kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s