Bizarre massale vechtpartij in Brussel: 4 mensen aangehouden

Screenshot_159

Er zijn vier personen administratief aangehouden na de massale vechtpartij die omstreeks 16.00 uur uitbrak bij de Anderlechtsepoort in Brussel. Dat laat de politiezone Brussel Zuid weten. Daarnaast raakten twee mensen lichtgewond.

DeMorgen.be

De reden voor de vechtpartij waar 60 tot 100 mensen in betrokken raakten, is volgens de politie nog altijd niet bekend. Ze vermoeden dat het om een confrontatie gaat tussen buurtbewoners en Syriërs die vaak in de buurt verblijven. “Al is dat nog niet zeker”, klinkt het.

Toen de politie aankwam op de plaats waar het tumult plaatsvond, zijn de vechtersbazen meteen gevlucht. Uiteindelijk werden vier mensen administratief aangehouden.

De plotse vechtpartij verliep nogal bizar en geïmproviseerd. De vechtersbazen zouden elkaar te lijf zijn gegaan met onder meer losstaande verkeersborden. De politie heeft geen weet van verdere schade aan auto’s of gebouwen.

De kalmte is intussen teruggekeerd, maar de politie van Brussel Zuid krijgt zaterdagavond wel steun van de federale politiediensten om de patrouilles in de buurt te versterken.

Bron:
www.demorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Brussel, Criminaliteit, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Bizarre massale vechtpartij in Brussel: 4 mensen aangehouden

 1. Rensk. zegt:

  Alweer?

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Waren eerst Turken tegen de Koerden , ze zijn alleen blij als ze kunnen vechten,is er als baby al ingestampt, ze komen om te vluchten uit de oorlog en beginnen vrolijk hun eigen oorlog in landen die ze opgevangen hebben

   Like

  • paulzwueste zegt:

   In Brussel werden 4 mensen aangehouden.
   Bij de “woelingen” in Antwerpen van gisteren en hedennacht zijn meer dan 60 Turken en Koerden opgepakt…!
   Verschil van burgemeester…!!!

   Like

 2. Cathja zegt:

  Syriërs horen in Syrië thuis. Niet hier. Als ze destijds zo nodig hun land moesten ontvluchten vanwege de oorlog, en ze zijn elders in de wereld opgevangen, is het dan niet meer dan fatsoenlijk dat ze zich gedeisd houden?

  Ga terug naar jullie land. Er is daar heel wat op te ruimen. Werk genoeg. Meer dan in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 3. Duchesne zegt:

  Er is een herverdeling gaande, en er word tussen onze nieuwe burgers geknokt wie welk gebied mag uitknijpen en de drugs mag verkopen. maar ik heb gehoord krijgen de Albanezen het noordelijk deel van Belgie, de marrekanen het zuidelijke deel en de Turken nemen in Nederland samen met de Marekanen delen over. Ze zijn onderling al aan het verhuizen naar hun toegewezen gebieden. Wie in het verkeerde gebied blijft zitten is doelwit want mogelijk concurentie. De Syriers, Afghanen, Somalies en Nigerianen en andere inwijkelingen willen ook stukken gebied, vandaar het geknok. Is overal al bezig, Europa word opgedeeld door de paralelle EU….onafhankelijkheid is feitelijk ook paralel al gaande maar dan wel in een veel verdere fase.

  Alles haat elkaar en alles haat ons, en het mooie is dat wij alles financieren. Wie vna die groep werkt betaald niet aan ons systeem mee maar aan hun eigen economie. Wij zijn het lijf waar men het bloed uittapt.

  Geliked door 2 people

  • texel zegt:

   U bedoel het Lebanon effect? In de 80er jaren van de vorige eeuw de oorlog in de Lebanon waar alles en iedereen elkaar te lijf ging, ja dat krijg je hier ook en waarschijnlijk veel spoediger dan ons lief is. Een soort van burgeroorlog waar alle geloven en overtuigingen elkaar af gaan slachten. In de 80er jaren ging heel Beiruth Lebanon plat. Van wijk tot wijk was het verschillend, Joden tegen arabieren, joden en christenen tegen arabieren, Druzen en christenen tegen arabieren en arabieren van diverse overtuigingen tegen elkaar.

   Like

 4. Flo zegt:

  Als het om asielzoekers gaat ,zijn ze nog achterlijker dan dat ze in werkelkheid al zijn.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Zo gaat dat in culturen waarin men problemen met geweld oplost en niet met dialoog.

  Nog een kopje thee buurman!

  Oh sorry buurman mag niet meer. Dat wordt dan.

  Nog een kopje thee buur.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jan Wandelaar
   Déze is helemaal niet goed wijs! Laat hij zijn mond eens dicht houden over zaken waar hij zich niet mee bezig moet houden. Hij is kerkleider, geen politiek figuur.

   Like

  • Cynicus zegt:

   Die paus is wel zo’n valse huichelaar en een van de kopstukken van de neomarxistische satanische nieuwe wereld orde.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die paus heeft z’n ziel aan de duivel verkocht.
   Foute paus.
   Moet zo snel mogelijk weg.
   Dood mag ook, alssie maar snel oplazert.
   Op naar de volgende paus die, als het ’n goed mens is, helemaal NIKS kan doen.
   De RK-Kerk is een grote maffia-bende!!!
   Het Vaticaan is een broednest van schurkerijen, fraude, oplichting op grote schaal, diefstal op bijzonder grote schaal, moord en kindermisbruik…
   Altijd geweest trouwens.

   Is dat genoeg?

   Like

 7. Golden Girl zegt:

  Lijkt Calimero wel op zijn koppie zat een eierdop
  Wat een enge man is deze paus toch, die kwade blik in zijn ogen

  Like

 8. rare belg zegt:

  paus is een islamist

  Like

 9. Republikein zegt:

  Alle zegen komt van boven, al is dat lang niet zeker, soms komt het van beneden.

  Like

 10. Wist niet dat ISIS ook al een ruimtestation had maar daar heeft ie naartoe gebeld,die Waus [geen drukvaut]. Om te vragen of hullie misschien nog een keer wat van God hebben gehoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s