FOTO: Pegida-Dresden

“Wie vecht, kan verliezen . . . Wie niet vecht, heeft al verloren!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", burgermoed, Duitsland, Verzet. Bookmark de permalink .

2 reacties op FOTO: Pegida-Dresden

 1. Jules Vismale zegt:

  Nou wil ik natuurlijk op zich de opkomende vreemdelingenhaat, hetzes tegen vluchtelingen en bedreigingen van politici en het aantal racistische incidenten met een gewelddadig karakter in Duitsland niet vergoelijken maar heeft de Bondsraad er eigenlijk ook eens bij stilgestaan hoe het precies komt dat deze ellende gewoon is ontstaan? Daar is de linkse kliek in Duitsland al jaren toch sarcastisch genoeg grotendeels ZELF verantwoordelijk voor geweest door daar veel te veel vluchtelingen en asielzoekers daar binnen te laten, moslims voor te trekken, aanrandingen, misdragingen en criminaliteit onder misdadige elementen onder hen te verdoezelen, proberen om autochtoonse Duitsers, waaronder Pegida en AfD, als racisten en nazi’s af te schilderen die zich verzetten tegen de multiculturele samenleving en miljarden over te maken naar Griekenland en Turkije!
  Het heeft trouwens geen enkele zin om de NPD te verbieden daar de haat van talloze Duitsers tegen de linkse regering van Angela Merkel en de EU thans zo sterk is gestegen dat een verbod hierop alleen maar averechts werkt dat de vlam een keer in de pan slaat.
  Ze kunnen anders desnoods proberen om alcohol te verbieden, zoals dat in de jaren ’30 tijdens de Depressie in Amerika gebeurde waardoor de maffia opbloeide en gangsters als Al Capone (1899-1947) jaren konden overheersen. Ikzelf wil trouwens veel liever dat radicale moslimpartijen en aanverwante organisaties worden verboden daar zij zich eveneens schuldig maken aan racisme, vrouwen- en vreemdelingenhaat, bedreigen van politici, gewelddadigheden enz.!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jules Vismale zegt:

  De haat naar “asielzoekers, vluchtelingen en moslims” toen in Duitsland is thans overgeslagen naar Chemnitz!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s