Gérard Depardieu vindt troost in de koran

Screenshot_167

(Vertaling: E.J. Bron)

De naar Rusland geëmigreerde Franse acteur Gérard Depardieu maakt in zijn onlangs verschenen boek “Zo is het gelopen” een bittere levensbalans op, zoals de website van t-online bericht. De wereld zou “geen hout snijden”, schrijft hij. De Fransman zoekt uitgerekend troost in de koran.

“Hoe kunnen we in een cultuur vooruitkomen, die langzamerhand haar recht van bestaan verliest?”, vraagt Depardieu. De 68-jarige verwijst o.a. naar de Oostenrijkse schrijver Stefan Zweig, die in 1942 vrijwillig uit het leven stapte, kort voordat zijn laatste boek “De wereld van gisteren – Herinneringen van een Europeaan” verscheen. Depardieu klaagt in zijn boek over “het gebrek aan hartstocht en wellustigheid”, dat de huidige wereld zou vormgeven. Hij vindt steeds opnieuw troost in de koran, bekent de acteur. Gérard Depardieu had ettelijke jaren geleden met een hartstochtelijke tirade tegen de socialistische belastingpolitiek Frankrijk verlaten en was naar Rusland geëmigreerd.

“In de omschrijving van het paradijs van Allah vindt men een ware visie van de hartstocht”, zegt Depardieu. Ze zou niets te maken hebben met het beeld van het paradijs dat bepaalde “idioten” ertoe zou verleiden om zichzelf wegens 72 maagden op te blazen. De verklaarde bon vivant ziet zijn eigen dood met minstens twee flessen rode wijn per dag gelaten tegemoet. “De dood”, aldus Depardieu, “is geen vraagteken, hij is een mooi uitroepteken achter het meegemaakte.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Gérard Depardieu vindt troost in de koran

 1. Rensk. zegt:

  Hij ziet er anders niet erg wellustig uit althans. Kan me voorstellen dat vrouwen niet direct waus van hem zijn. En dan geeft ie anderen de schuld.

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Die vent is al heel lang de weg kwijt, zeker als je je broek laten zakken op een vlucht en je gaat plassen in het gangpad.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Obelix is dus over gelopen naar de Romeinen uiteindelijk.

  Geliked door 5 people

 4. Driek zegt:

  Ik weet wel zeker dat Gérard Depardieu de koran nooit echt heeft gelezen, anders kom je niet tot zulke onnozele uitspraken, een redelijk normaal mens verwerpt alles wat in de koran staat, het is een vreselijk boek dat mensen tot moorden aanzet. Maar misschien heeft hij een andere koran?

  Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  Verloederde vetzuchtige acteur op zijn retour zoekt zich díe hemel uit waar hij als man het beste bedient wordt?

  Geliked door 4 people

  • Drs.P. zegt:

   Deze absurde idioot is vast op zoek naar zijn 72 maagden, alleen hebben ze deze mafkees nog niet verteld dat de females op zijn en dat er alleen nog maar male geitenneukers over zijn !!! Zal hem tegenvallen en verder is hij de weg volledig kwijt en tijd voor de goelach archipel.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Deze absurde idioot heeft, doordat hij de buik van ’n varken heeft gekweekt, al decennia lang zijn verschrompeld geslachtsorgaan niet meer gezien.
    Anders zou hij niet zo hoog van de toren blazen over het tegenvallend seksueel resultaat dat de wereld hedentendage vormgeeft…

    Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Hij was al de weg kwijt toen hij zijn Franse nationaliteit inwisselde voor de Russische

   wat natuurlijk ook voor Brigitte Bardot geldt: Bardot, an animal-rights activist, is threatening to emigrate if France does not do better by its elephants. Specifically two circus elephants named Baby and Nepal, which are believed to be carrying tuberculosis and were ordered by a court in Lyon to be put down as a safety measure….
   https://www.vanityfair.com/hollywood/2013/01/brigitte-bardot-russian-citizenship-flee-france-gerard-depardieu-elephants

   Overigens is het opvallend dat al dat filmvolk later, min of meer uitgerangeerd, doordraait. Ineens adopteren zij Afrikaanse kinderen, niet blank, nee, per se zwart. Zo van, ‘kijk mij eens een goed mens/goedmensch zijn’

   Madonna, twee uit Malawi; Charlize Theron, Michelle Pfeiffer, Angelina Jolie (werkt ook voor de Verenigde Nazis en is bekend om haar liefde voor de islam), Sandra Bullock, Mariska Hargitay enz enz http://madamenoire.com/260258/15-white-celebrities-you-didnt-know-were-raising-black-children/

   Jolie is verder ook een geschifte, net als Depardieu:

   The American actress Angelina Jolie has come out in an urgent meeting wearing a headscarf and defending Islam and the Holy Quran, although she is not a Muslim
   …..
   http://arabnyheter.info/ar/archives/19820

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die Angela Jolie is totaal gestoord.
    Brad Pitt wist het niet omdat hij elke dag stomdronken was.
    Nu hij er van af is drinkt hij niet meer.
    Maar ook niet minder.

    Like

   • Elisah zegt:

    Ik geloof dat Brad en Angelina weer samen zijn…..met therapie.

    Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Gérard Dépardieu was altijd al een uitstekend acteur, maar een labiele, asociale persoonlijkheid.
  Niet voor niets waren de rollen van verloederde crimineel en vrouwenhater hem altijd al op het lijf geschreven. Je kunt hem wel de Franse tegenhanger noemen van Klaus Kinski, dat was net zo’n soort man.
  Ik geloof geen moment, dat HIJ zich werkelijk aangetrokken voelt tot de koran of de islam, of hooguit dan in een zoveelste behoefte omweereens dwars te liggen en te jènnen.
  Laat in zijn sop gaarkoken; het is een onmogelijke figuur.

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  DE ZIELIGE ONDERGANG VAN DÉPARDIEU: beledigingen aan de Fransen, lofzang op de migranten………

  Depardieu kotst op de Fransen, die hij als dom, niet opgeleid, ongeciviliseerd beschouwt, ” een waar desastre zijn ze, zegt hij.

  http://www.voici.fr/news-people/actu-people/gerard-depardieu-dezingue-cyril-hanouna-et-sen-prend-aux-francais-640576

  Behalve toevluchtsoord in Rusland heeft Dépardieu zich bekeerd tot de islam.
  Men kan gaan twijflen of de basis en de culturele lading van de grote acteur wel erg sterk waren in zijn jeugd, om nu zo op te treden.
  Om zijn bekering uit-te-leggen zei hij recentelijk dat hij gedreven werd door grootse motivaties zowel artisitek als cultureel verheven……….
  Geen enkel terug blik bij hem…….

  Men zou kunnen opmerken dat zijn onwetendheid en onkunde op de gebieden waar hij niets van af weet, men hem nog wel kan vergeven.
  Hij kan niet overal een alwetende in zijn, maar Dépardieu gaat voor een maneuvre die men al-te-goed kent: het oprichten van een bolwerk van namen van schrijvers wel bekend met deze onderwerpen.
  Het is al heel wat dat hij hun namen kent………maar voor de rest brouwt de grote acteur er niet veel van: het etaleren van zijn conclusies, gemengd met verwarde sentimenten.

  Het is ook helemaal niet verwonderlijk om verbaasd te zijn om z’n onbegrip op hetgeen er in zijn vaderland aan de hand is.
  Onbegrip om te kunnen begrijpen wat momenteel de Franse cultuur aan ’t verwoesten is.
  Dat wat 2 / 3 van de Franse kiezers in weekdieren heeft getransformeerd.
  Raad eens wat zijn uiteindelijke hoop voor Frankrijk nu is ?
  Uitgekotst door de Fransen, zet hij zich nu in voor de……………..immigranten !

  Frankrijk zal weer tot zich zelf gekomen zijn, als de migranten ……………geïntegreerd zullen zijn !

  Depardieu is een wandelende tegenstrijdigheid:
  een rebellerende apostel van de “goede-gedachte”, een unieke liefhebber van de immigratie-politiek, nostalgisch maar ook een grafdelver van Frankrijk.

  Het is een afgang voor Dépardieu net zoals voor het merendeel van artiesten, acteurs en andere acrobaten, die niet de moeite hebben genomen om er voor te zorgen dat zij hun pretenties en grote mond niet zullen overstijgen.

  Victor Hallidée
  http://ripostelaique.com

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Die man is zelf dom, niet opgeleid en ongeciviliseerd.
   Hij komt van arme mensen, was een straathond en heeft amper school gehad.
   Op zijn tiende deed hij fellatio voor geld bij vrachtwagenchauffeurs en met 14 roofde hij graven van rijke mensen leeg.
   Hij kwam in de jeugdgevangenis terecht, waar de gevangenispsycholoog vond dat hij artistiek was en dus besloot hij om naar Parijs te gaan om acteur te worden.
   Omdat hij praktisch analfabeet is kon hij slecht zijn teksten leren, maar hij had wel een aanwezigheid die opviel.
   Later ging hij in België wonen om de belasting voor hogere inkomens te ontduiken, later vertrok hij naar Rusland.
   Hij staat tevens bekend om zijn hevige drank en vraatzucht.

   Geliked door 1 persoon

 8. Sjun Demartelaere zegt:

  De man moet dat boek echt eens gaan lezen en daarbij de hadith en soenna ter hand nemen. Dan snapt hij misschien waarom de toestroom deze kant op is in plaats van naar islamitische heilstaten.

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Precies als moslim heeft ie nog enige kans een vrouw te scoren. De laatste heeft namelijk niets te vertellen en heeft het maar te accepteren als een vent op je valt.Letterlijk en figuurlijk. Daarom is Arnoud van Doorn ook moslim geworden en anderen, die normaal niet aan bod komen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Hij gelooft dus in sprookjes. Tijd om uit het leven te stappen kerel, in de islam is geen hartstocht alles is voos en vals.

  Geliked door 1 persoon

 11. Marc zegt:

  Zou dat zijn bedankje aan Poetin zijn?

  Geliked door 1 persoon

 12. jantjeuitnl zegt:

  Ik besef me net dat minister van buitenlandse zaken, Sigrid Kaag, een moslim is. Want getrouwd met een moslim!!!
  Dat staat nergens, maar het moet wel zo zijn, want als je met een (mannelijke) moslim trouwt dan moet je dat duivelse geloof aannemen.

  Like

 13. zijn dementie is ontstaan door alcoholgebruik

  Like

 14. Kutmongool zegt:

  Wat een kutmongool

  Like

 15. Jan zegt:

  Je suis un crétin

  Like

 16. Williaan zegt:

  Gewoon een verknipte aan alcohol verslaafde psychopaat die je niet serieus kunt nemen.
  As hij zijn kapitaal mee naar Rusland heeft genomen en daar laat rollen vinden ze dat prima.

  Like

 17. Perfide Albion zegt:

  Bipolaire stoornissen zijn kind aan huis in de Parijse filmscene. Gerard kan zo door naar Hollywood of het Gooi.. Daar sterf het ook van de mafketels.

  Like

 18. Jade zegt:

  Troost in de koran… Welterusten.
  Kom op Gérard, drink jezelf kapot.

  Like

 19. Denk dat hij niet genoeg media aandacht krijgt in de Russische federatie, de hele wereld verwonderde zich toen hij het door Poetin persoonlijk het Russische paspoort overhandigd kreeg. Nu is de media aandacht voor hem bijna verdwenen en dientengevolge heeft hij zijn troost bij het haatboek gezocht, tja ook een manier om Poetin te bedanken voor zijn persoonlijke inzet tot naturalisatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s