Migratie: Nieuwe Dublin-regels in voorbereiding – in het vervolg kunnen groepsaanvragen met tot 30 personen ingediend worden

Screenshot_164

(Door: Kathrin Schrumpf – Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe regelingen van het Akkoord van Dublin dwingen de landen tot opname van migranten – ook tegen de wil van hun eigen burgers. Een blik op de voorstellen van de verantwoordelijke commissie van het Europees Parlement.

epoch times

Op 19 oktober 2017 werden in het Europees Parlement wijzigingen in het Akkoord van Dublin voorgesteld. Met de nieuwe regelingen worden de lidstaten tot opname van migranten gedwongen – ook tegen de wil van hun eigen burgers. Van EU-landen die de opname van mensen in onbeperkte hoogte weigeren, kunnen de EU-subsidies worden ingetrokken.

In november worden de wijzigingen aan het Europees Parlement in Straatsburg ter stemming voorgelegd. Verantwoordelijk is de commissie voor Burgerlijke vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken.

Enkele nieuwe regels zijn:

1. Een migrant hoeft geen asielaanvraag meer in te dienen in het land waar hij voor het eerst voet heeft gezet in de EU.

2. Er wordt rekening gehouden met wensen van migranten wat betreft hun land van voorkeur. Daarbij kunnen ze kiezen tussen vier landen, die tot nu toe de minste migranten hebben opgenomen.

3. Hebben asielzoekers familieleden of “andere relaties” tot een land, dan dienen ze naar dat land gebracht te worden om “reisbewegingen” te vermijden en een betere integratie mogelijk te maken.

“asylum seekers that have a “genuine link” with a particular member state should be transferred to it, since this increases their chances of integration and reduces the risk of secondary movements. Such links would be defined as having family members present in that country, as well as prior residence or studies in a particular EU country.“

Screenshot_1654. Als asielzoekers niet zo´n directe relatie tot een land hebben, dan krijgen ze automatisch een land toegewezen. Dit land is dan verantwoordelijk voor de asielprocedure. De vingerafdrukken moeten daar genomen worden en worden vergeleken met internationale databanken zoals Europol.

5. Asielaanvragen kunnen in het vervolg ook voor groepen van tot 30 personen in Europa ingediend worden. Dat betekent niet het recht te verkrijgen om in een bepaald land asiel te krijgen, maar door kennissen of door mensen uit hun geboortestad omringd te zijn, of door iemand die men op zijn reis heeft ontmoet.

“applicants for international protection should have the option to register as a group (max. 30 people) upon arrival in Europe. Such a group registration would not imply the right to be transferred to a particular member state, but a right to be transferred together with people you know, whether from your home town or someone you have become attached to while travellin …“

De AfD waarschuwt

Daarover verklaart de parlementair secretaris van de AfD-fractie in het deelstaatparlement van Sachsen en woordvoerder Europapolitiek, André Barth:

“De Hongaarse minister-president Viktor Orbán bekritiseert dit in Brusselse achterkamertjes uitgewerkte ontwerp als ´aanval op onze soevereiniteit, waarmee het Europees Parlement nu begonnen is´, die ´verbitterder´ is ´dan alle voorgaande gevechten´.”

Screenshot_162“Kenmerkend is opnieuw dat het Duitse medialandschap grotendeels zwijgt over deze geplande verandering. Volgens de nieuwe regels kunnen de nieuwkomers uit vier landen het lievelingsland kiezen waarin ze willen wonen. Het lijdt geen twijfel dat Duitsland met zijn uit de oevers tredende sociale uitkeringen helemaal bovenaan het wensenlijstje zal staan.”

“Wanneer bovendien UNICEF waarschuwt voor de komende massale vlucht uit Afrika, hoef je alleen maar één en één bij elkaar op te tellen om te kunnen schetsen hoe Europa en vooral Duitsland er over enkele jaren zullen uitzien. Het boek van Oswald Spengler, ´Ondergang van het Avondland´, uit het jaar 1922 wordt zodoende sneller realiteit dan pessimisten ooit vreesden.”

De afgevaardigden van de fracties van de gematigd rechtse EVP, van de sociaaldemocraten S&D, de liberalen Alde, de Groenen/EFA en Verenigd Links GUE/NGL wuifden de nieuwe regels met 43 tegen 16 stemmen door. Er dient een driejarige overgangsperiode in acht te worden genomen.

Bron:
www.epochtimes.de
Auteur: Kathrin Schrumpf

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

34 reacties op Migratie: Nieuwe Dublin-regels in voorbereiding – in het vervolg kunnen groepsaanvragen met tot 30 personen ingediend worden

 1. Rensk. zegt:

  Beangstigend. En dan zie je ook nog een reclame op tv dat iedereen toegang moet krijgen tot goede voeding. maar ik denk dan> hoe de hel wil je mensen gaan voeden die zich reproduceren als de konijnen? Hoe moet dat allemaal op de aardbol leven. Over geboortebeperking hoor je niks nada.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Rensk dat moet op onze kosten gaan. Zij kunnen zich wild vermenigvuldigen ..omdat dat ze wat ze kunnen, voor de rest niks. Het is een omgekeerde slavernij. Wij moeten werken voor hen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Wie nu nog niet in de gaten heeft dat zijn/haar stem op de VVD, D66, CDA, PvdA, GroenLinks, CU, SGP, PvdD en 50plus pure minachting van zijn/haar nageslacht is gaat het nooit meer snappen.
  Bovenstaande plannen hebben niks met opvang, vluchtelingen en/of humaniteit te maken maar is pure omvolking ten koste van alle Europese volkeren en haar normen, waarden en geschiedenis.

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Statler & Waldorf 100% waar. Maar men neigt te vergeten dat VVD, D66, CDA, PvdA, GL en alle anderen, zijn niet meer dan marionetten in de poppentheater genaamd EU. Ze hebben niets te melden. Wij zijn geen vrije mensen. De echte spelers zitten bij de club van George Soros en zijn NWO (Bilderberg) vrienden

   Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   En als je dan ziet dat de Nederlandse (en W. Europese) mensen min of meer gedwongen werden tot geboortebeperking tot (te) kleine gezinnen, dan wordt het schrijnend om te horen dat we die immigranten-mensen nu nodig zouden hebben, et cetera, en meer van die onzin van meneer Schauble…

   Geliked door 1 persoon

 3. Floris zegt:

  het is toch ongelooflijk… maar als ik mijn verkoop waar / welk land moeten we dan naar toe? Portugal?

  Geliked door 1 persoon

  • Daan Krnenburg zegt:

   Is niet ongelofelijk, ruim 80% van de kiezers hebben hierom gevraagd en vinden het goed.Heb je op de PVV gestemd dan heb je pech. ik ook. maar meerderheid beslist in een ‘democratie’. Portugal, geen slecht idee tot nu toe!

   Geliked door 1 persoon

   • Joannes den Hollander zegt:

    Dat klopt Daan. De meerderheid der kiezers heeft hiervoor gekozen, helaas. Dat wil echter niet zeggen dat dit zo blijft. De nieuwbakken regering heeft per direct alweer mogelijkheden gevonden om het volk massaal financieel op de knieën te krijgen. BTW verhoging, aflosboete, wederom een verhoging van de energiebelasting etc. Laat hen dat vooral doen. Velen van ons hebben geen dagelijkse warme hap meer, of zijn niet meer in staat om de ziekenfondspremie of schoolgeld voor hun kinderen te betalen. Je huis verwarmen is tegenwoordig een luxe. Velen van ons kunnen zich dat niet meer permitteren.
    En dit alles en alleen maar om nog meer handophouders en andere criminelen naar Nederland te halen.
    De volgende ronde is geheid voor Geert Wilders. Maar zoals de nieuwbakken regering nu bezig is zou het me niets verbazen dat binnen afzienbare tijd de pleuris uitbreekt en het volk zelf de touwtjes in handen neemt. En dat geldt niet alleen voor Nederland, maar voor geheel West Europa want het rommelt van alle kanten op ons continent.

    Geliked door 2 people

   • MF zegt:

    Het volk blijft het niet eeuwig pikken, en dan…. bestormt het volk het torentje van Mark, let maar op !

    Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  “Tegen de wil van hun eigen burgers”, dictatuur dus!!!. Burgers moeten massaal eisen dat hun land de EU verlaat!!!.

  Geliked door 2 people

 5. Mirjam zegt:

  Duitsland is één land van de 4, welke zijn de andere?

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  We ‘leven’ in een horrorfilm.
  In een nachtmerrie waaruit je niet wakker kan worden.
  Hoe kunnen we nu heel Afrika en de rest aan de vreet houden?!!!

  Geliked door 2 people

  • tjonge zegt:

   dat aan de vreet houden is nog het minst belangrijke ttw !
   hoe kunnen wij nog aarden in eigen land als we hier in een afrika 2.0 met gazastrook-mentaliteit moeten leven ?
   .
   eerlijk gezegd leef ik er al een beetje in, het pinguïn gehalte is hier de afgelopen 5 jaar dramatisch toegenomen….

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ tjonge 29 oktober 2017 om 00:25

    Ik voel me al jaren een vreemde in ‘eigen’ land.
    Je zucht hier onder het juk van een meedogenloze ‘overheid’, alleen de mohammedaan kan hier zonder zorgen leven.
    Ons zetten ze met harde hand uit ons huis als we de belastingen niet meer kunnen betalen, de mohammedaan daarentegen… Nou ja, dat is ons bekend.

    Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Hebben die mensen ook nog ergens verantwoording voor ?
   of is dat “schandalige” kolonialisme een excuus voor alles.
   P.S. Dat koloniale verleden bracht ook: Onderwijs, Ziekenzorg, Vrouwenemancipatie, Bestuurlijke organisatie, Economische principes…. waren ze even vergeten natuurlijk….

   Geliked door 1 persoon

 7. tjonge zegt:

  kan iemand mij uitleggen dat als IK naar, zeg maar, australie (of een ander land) wil emigreren dat ik door een jaren lange visum-procedure ga (in nederland) met allerlei taal testen en heel veel andere testen waarvoor je moet slagen anders vergeet het maar en dat totale visum kost ook nog eens 5 tot 10.000 euro (voor australie) ?
  tevens krijg je voor australie geen (permenent) visum als je ouder bent dan 35 jaar, dus daar kom ik niet binnen.
  enige manier voor een blanke om je in australie te willen vestigen is een australische werkgever die direct garant staat voor jou of je moet enkel miljoenen euro,s bezitten.
  .
  of je moet zielige moslim zijn, loop je gewoon overal de grens over zonder probleem..
  .
  .
  die eu is zeer kwaadaardig, pure genocide op de witmens en zijn witmens-cultuur

  Geliked door 2 people

  • MF zegt:

   Dat is heel eenvoudig te beantwoorden:
   – het decadente, moreel verzwakte (door welvaart) West-Europa staat op instorten, want het is de weg kwijt. Net als toen de tijd het West-Romeinse Rijk.

   Voorbeeld: het Nederlandse volk “geniet” vrijwel dagelijks van de smerige, zgn. grappige praatjes, van figuren als Paultje de Leeuw, en betaalt daar tonnen en tonnen per jaar voor. In homo kringen is die jongen bijna een engel, vraag het maar aan Albert Mol. Hoe ver kun je zinken?

   P.S. Ik wil bij deze de homofiele medemens niet discrimineren, want zij verdienen een goede plaats in de maatschappij, en volledige persoonlijke, familiaire, sociale en juridische acceptatie. Dat is een zegen. Maar als Paultje de weg kwijt is, mag ik dat als blanke, heterogene man met blond haar en blauwe ogen wel zeggen, dacht ik zo.

   P.S. Ik ben geen fascist.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Stop die krankzinnigen Eurofielen !!
  UIT de EU !!!! Nu !

  Geliked door 1 persoon

 9. Thomasson zegt:

  Mensen die de link over de Duitse executies in Nederland , tijdens de Tweede Wereldoorlog, bestuderen http://nl.wikisage.org/wiki/Nederlanders_ge%C3%ABxecuteerd_tijdens_de_Duitse_bezetting
  zien iets heel interessants: Naarmate de Duitsers aan de front zwakker werden, hoe meer slachtoffers ze onder de Nederlandse bevolking maakten. Het jaar 1944 was een top executiejaar en de Duitsers zijn ermee doorgegaan tot de laatste dag. Vreemd genoeg, zien wij dezelfde dynamiek ook in het gedrag van de EU. Tot nu toe zonder executies; maar voor hoe lang nog? Naarmate de bevolking van de lidstaten keert zich tegen deze organisatie, des te meer komt naar voren het lelijke dictatoriale gezicht van dit gedrocht. Zie het gedrag van de EU tegenover Catalonië. Waar is de democratie als een volk van 7,5 miljoen mensen onafhankelijk wil worden? Nu komt dit gedrocht met een eis dat iedere lidstaat IS VERPLICHT mensen uit de afvalberg v.d. derde wereld op te nemen. Gevaarlijke mensen die zich als ‘vluchtelingen’ voordoen. Men is verplicht ze op te nemen, al weigeren de bevolking en de regering van een onafhankelijk land dat te doen. Het is vanzelfsprekend dat de Europese bevolking is bang voor zwermen moordenaars, verkrachters, pedofielen en Jihadisten uit Afrika en moslimlanden. Met welke recht dwingt de EU, de lidstaten deze afvalberg op te nemen? Waar is de soevereiniteit van de natiestaten? De EU Verordnungen und Befehlen die afkomstig zijn uit Straatsburg en Brussel hebben dezelfde strekking als die uit Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog of instructies uit Moscow in de Koude Oorlog. Alles wijst erop dat wij in handen zijn van despoten die onze onafhankelijkheid en onze vrijheid in gevaar brengen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Nieuwe aanvoer om de lonen te drukken. Kennelijk onderdeel van de Europese bedrijfsformule. Gewoon een Euro- parlementaire penoze club dat tegendraadse beslissingen neemt zonder inspraak van de eigen inwoners.

  Like

 11. Jean zegt:

  Laten we de Europeanen wakker schudden en ze duidelijk maken dat er maar één redding mogelijk is voor Europa nl. ENKEL stemmen op PVV, VB, FN, AfD, FPÖ enz. in de overige landen zodat er HEEL SNEL een einde gemaakt wordt aan die EU misdaadinstelling en laten we die misdadigers berechten door een volkstribunaal zodat de straf “minimaal 20 jaar tot levenslang” zal zijn want wij hebben het echt gehad met die vreemde troep geweldplegers, verkrachters, moordenaars en klaplopers.
  Ik ben ingeschreven op de nieuwsbrieven dan die partijen en ontvang dagelijks/geregeld de nieuwsbrief.
  Een aanrader: schrijf jullie in op DOORBRAAK.be

  Geliked door 2 people

 12. Claudia M. zegt:

  Ik zie de toekomst met afgrijzen en angstzweet tegemoet… Wat moeten we met al deze veelal ongeschoolde en vaak compleet verdwaasde mensen hier? Waarom worden wij verplicht de ellende van de hele wereld op de schouders te moeten nemen? Ergens moet toch het besef bestaan dat dit onmogelijk is; helemaal als hiermee onze manier van leven te grabbel wordt gegooid en wij ons maar moeten aanpassen aan allerlei achterlijkheid waar niemand op zit te wachten!

  Waarom doen ze dit? Zij moeten toch ook begrijpen dat dit op niets dan een hele grote bak ellende zal uitlopen? Dan valt er helemaal niets meer te regeren, want denken ze nu echt dat al deze binnengehaalde klanten zich ook maar iets van hun zal aantrekken? Ik vrees van niet en ondertussen zijn wij hier het loslopend wild met geen enkele mogelijkheid onszelf te beschermen!

  Geliked door 2 people

  • MF zegt:

   De regels van het Volkerenrecht zeggen, terecht, dat een volk het RECHT heeft zijn eigen bestemming te zoeken en te volgen. Wat mij betreft horen daar ook PLICHTEN bij, nl. om alles te doen om voor jezelf te kunnen zorgen, en niet de gehele verantwoordelijkheid bij een ander te leggen. Dat is nl. eten van twee walletjes.

   Geliked door 1 persoon

  • jungleelephant zegt:

   NWO!!!

   Like

 13. Gerrit zegt:

  Daniel sprak er al over. Dat beeld dat gebouwd is op leme voeten. Komt naar ruim 2 duizend jaar toch uit.

  Like

 14. MF zegt:

  P.S. Krijgen die groepen van 30 ook een eigen rubberboot?

  Geliked door 1 persoon

 15. Terex zegt:

  Ben zo blij dat ik 5 jaar geleden vertrokken ben uit Nederland. Was een moeilijk besluit om alles achter te laten en opnieuw te beginnen maar als je vanaf de ” zijlijn ” het nieuws volgt en leest wat er in Nederland en Europa gaande is dan belooft het niet veel goeds. Het is voor mij eigenlijk niet te bevatten hoe snel alles kan veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Anton Haksteeg zegt:

  Het is duidelijk dat de EU bezig is met een totale wilsoplegging aan de gehele EU bevolking het zijn een stel dictators waar die van Cuba nog iets van kunnen leren en hoe meer ze merken van een bevolkings onderstroom die tegen is hoe sterker ze door gaan met hun dicatuur met die idioten van Juncker, Timmermans, Mogherini etc allemaal zelf benoemde dictators. Het is ongelooflijk hoe deze Brusselse despoten hun wil doordrijven en die Nederlandse despoten doen – in navolging – precies hetzelfde.

  Geliked door 1 persoon

 17. jungleelephant zegt:

  Het wordt met de dag gekker.Alle diverse regeringen alsmede de Brusselse maffia weten van gekkigheid niet wat ze moeten doen om zoveel mogelijk parasieten in zo kort mogelijke tijd hierheen te halen!Opknopen,dat witte boorden gajes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s