VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Over de moord op Maria Ladenburg en het falen van de sociale instanties (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Wat is er voor nieuws? Veel. In het Duitse parlement vindt weer discussie plaats! Omdat de AfD daar is. “De leegheid in het Hoge Huis”, schrijft zelfs de “Süddeutsche Zeitung”, “is direct in het begin als weg geblazen. Er wordt gediscussieerd en gebakkeleid.” Heeft ooit een partij in minder tijd zoveel voor de democratie voor elkaar gekregen? En er is veel om te bakkeleien. Dat toont op dit moment het proces rondom de moord op Maria Ladenburg in Freiburg aan!  De aangeklaagde is de Afghaan Hussein K. Hij werd in Griekenland al wegens poging tot moord tot 10 jaar gevangenisstraf veroordeeld en zou bovendien in zijn thuisland een meisje van 12 jaar verkracht hebben. Hij zou Duitsland nooit hebben mogen binnenkomen.

Maar omdat minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, nog steeds afziet van grenscontroles, kunnen zelfs zware misdadigers binnenkomen, hier moorden en verkrachten! Maar deze keer gaat het om iets anders – om de rol van de sociale instanties. Die geloven de bewering van Hussein K. dat hij minderjarig zou zijn. Hoewel hij er veel, veel ouder uitziet. Zo gemakkelijk is dat in Duitsland. Dat immigranten zich voordoen als minderjarigen, omdat ze zodoende nauwelijks zijn uit te zetten, schijnt niet bekend te zijn. En dat minderjarigen de welvaartsstaat overmatig veel kosten en de instanties alleen daarom al verplicht zouden moeten zijn om de leeftijd vast te stellen, ook niet. Daarom: geen vaststelling van de identiteit, geen controle, niets.

In plaats daarvan is er geld. Iedere onbegeleide minderjarige kost de Duitse belastingbetaler ongeveer € 6000,- in de maand. De ene helft gaat naar de sociale instelling die de minderjarige onder haar hoede heeft; de andere helft naar het desbetreffende pleeggezin – in het geval van Hussein K. € 2.800,- € 2.800,- voor een bed, een beetje eten, familiaire verzorging. Een goudmijn.

Hoe die familiaire verzorging eruitziet, wordt duidelijk in het proces. De pleegouders, die nog een andere minderjarige hebben opgenomen, bekommeren zich nergens om. Dat Hussein K. veel drinkt, veel blowt, ook heroïne neemt en dagenlang niet thuiskomt, zou hen niet opgevallen zijn. Natuurlijk niet: dat het bed, de keuken, de badkamer dagenlang ongebruikt blijven en het eten onaangeroerd, is ook heel gemakkelijk over het hoofd te zien . . .

De toewijding van de pleegouders is een zuiver financiële: van de € 2.800,- geven ze Hussein K. iedere maand € 400,- Veel Duitse bejaarden zouden blij zijn als ze € 400,- zakgeld zouden hebben. Waarvoor in vredesnaam heeft een “17-jarige vluchteling”, die alles betaald krijgt, € 400,- nodig? In werkelijkheid is het veeleer zwijggeld – ook wat betreft het totale falen van de sociale instanties. De private jeugdzorg, die Hussein K. aan de pleegouders bemiddelde, had geen toestemming voor zulke bemiddelingen; en de pleegouders hadden ook geen desbetreffende opleiding. Zij hadden Hussein K. noch de andere vluchteling mogen opnemen!

In het proces liggen de verantwoordelijken van de jeugdzorg en van de sociale instantie dusdanig dwars, dat de rechtbank ze moet berispen; ze berispte eveneens de voogd van een minderjarige getuige, die probeert de uitspraken van deze getuige te beïnvloeden. Het gaat er aan toe zoals bij processen tegen criminele clans.

En dat is helaas niet ver van de waarheid verwijderd. Wie met insiders praat, krijgt altijd hetzelfde te horen: zelfs kindermisbruik, kindermishandeling of kindhuwelijken worden door de sociale instanties gedekt, als het bij de daders om buitenlanders gaat. De gebeurtenissen in Rotherham, de Engelse stad waar 1400 kinderen met medeweten van de autoriteiten door Pakistaanse [vert.: islamitische!] clans misbruikt werden, is geen specifiek Engels probleem!

Sociale autoriteiten als half-criminele weg-kijkers, die het geld van de belastingbetaler massief verdonkeremanen. Ook daarover zal in het parlement gesproken moeten worden. Met de AfD is dat nu mogelijk. Laten we er dus vertrouwen in hebben. Eindelijk gebeurt er iets!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Over de moord op Maria Ladenburg en het falen van de sociale instanties (+ vertaling!)

 1. Jean zegt:

  Gelukkig beginnen steeds meer burgers in te zien dat de PVV, VB, FN, AfD, FPÖ “DE WAARHEID” zeggen en willen uitvoeren, wij moeten enkel de lafaards en verraders die momenteel de stoeltjes bezetten en decadent aan zakkenvullerij doen nog oppakken en opsluiten voor minimaal 20 jaar, liefst levenslang want van lafaards en verraders én islamieten hebben wij een gigantische walging én afkeer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mirjam zegt:

  Ik hoop dat de grote afrekening voor dit tuig, en daar bedoel ik de smeerlappen die deze wantoestanden creëren en in stand houden voor eigen gewin en die welke er gebruik van maken, snel zal komen en dat ze zelf aan den lijve zullen ervaren wat ze anderen hebben aangedaan.

  Like

 3. boorzalf zegt:

  LET OP: wintertijd, de klok een uur terug zetten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Guardiacivil zegt:

  Klein of groot, bijna iedereen met een foute inslag door “het verlangen naar meer geld”, profiteert van de gelukzoekersindustrie. Zoals hier boven te lezen, lekker gemakkelijk, maar moeilijk op te geven als het zo gemakkelijk gaat.
  Voor de rechter met zulke lieden.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Islam is altijd achteruit. Weten we toch.

  Geliked door 1 persoon

 6. kruisridder zegt:

  De partijen zoals de PVV worden standaard buitengesloten van onderhandelingen aan regeringsdeelname. Daarom moeten ze op Europees niveau verbindingen aangaan om in het EU-parlement een vuist te kunnen maken. Want deze partijen kunnen binnen de EU wel eens een groot machtsblok gaan vormen.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Wat een zooitje, echter ook hier schering en inslag, de halve bevolking leeft er van en houdt zijn bek.
  Nou ja, beetje overdreven maar veel scheefgroei i.i.g.
  Het roer moet om, tijd voor een sterke man.[of vrouw]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s