Ai, ik ben een “nazi”!

Screenshot_190

(Door: Monika Schneider – Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben kakelbont en houd van de kleuren van deze wereld. Ik sta wagenwijd open voor alle mensen. Ik houd van vreemde talen, geuren, eten en landschappen. Ik ben gefascineerd door kunst en architectuur in het buitenland. Ik heb homoseksuele kennissen en vrienden en ik wil ze voor geen prijs missen. Ik ben waanzinnig tolerant en kan maar niet genoeg krijgen van diversiteit, omdat ik nieuwsgierig ben. Ik voel me heel goed in mijn geboortestreek, die mij gevormd heeft en waar het me steeds weer naartoe trekt. Ik heb gebruik gemaakt van mijn kansen en kan doen wat ik wil – en ik word fatsoenlijk betaald. En ik ben een nazi.

journalistenwatch

Ik ben een nazi, omdat ik dit leven wil behouden. Ik ben een nazi, omdat ik onze bevochten waarden zoals Verlichting, democratie, vrijheid van meningsuiting en gelijkberechtiging niet wil opgeven. Ik ben een nazi, omdat ik me goed voel in de welvaart waarvoor ik zelf gewerkt heb. Ik ben een nazi, omdat ik denk dat een ongecontroleerde immigratie van grotendeels ongekwalificeerde jonge mannen deze samenleving problemen zal bezorgen.

Ik ben een nazi, omdat ik vrees dat ons sociale stelsel, dat leeft van solidariteit en gerechtigheid, de – in veel gevallen levenslange – alimentatie van veel andere mensen – die dat niet zo zien – niet zal doorstaan. Ik ben nazi, omdat ik de islam in zijn enig mogelijke interpretatie en beleving ten zeerste afwijs. Ik ben een nazi, omdat ik vrouwen met hoofddoek of versluiering als onvrij beschouw. Ik ben een nazi, omdat ik de arme regio´s in de wereld liever monetair zou helpen in plaats van hier voor veel meer geld naar verhouding minder mensen 24 uur per dag te verzorgen. Ik ben een nazi, omdat ik de politiek van de regering als fundamenteel fout beschouw en de Groenen alleen nog maar weerzinwekkend vind.

De media geven me gelijk: ik ben een nazi. Je leest het elke dag. Ik ben ook rechts-extreem en drab. Ik ben tuig en afgehaakt. Ik haat modernisering en leef in een bruin moeras.

Maar ik kan tenminste rechtop staan en in de spiegel kijken zonder misselijk te worden. En ik ben niet de enige. Heel veel mensen denken zoals ik. En daarom zal ik ook morgen nog graag een nazi zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Monika Schneider

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, sarcasme, Satire, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ai, ik ben een “nazi”!

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als Jan Roos zich meer op deze bevlogen wijze had gemanifesteerd,
   had hij nu wèl in de Kamer kunnen zitten…
   Bij Pauw bijvoorbeeld.
   Maar hij liet zich naar mijn mening veel te veel onbetuigd.
   Hij kan het echt heel goed overbrengen.

   Like

   • Harry zegt:

    Ik weet het niet hoor , Paul .
    Vind hem nog altijd zo’n soort hooligan uit de Powned-stal .
    Op een of andere manier kan ik hem niet serieus nemen , ook al slaat ie de spijker regelmatig op zijn kop .
    Maar de manier waarop , dat zint me niet .
    Vind het net een beetje een goed gebekte woonwagenbewoner .

    Geliked door 1 persoon

 2. Lee zegt:

  Hier nog eentje!

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Een brug te ver; ik deel al haar standpunten, maar ik laat mij nooit een nazi noemen. Ik zal er nooit 1 zijn. Ik ben een degelijke barbaar, die het land, dat ik kreeg van mijn ouders, wil door geven aan mijn kinderen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Barbaar of Nazi…?
   Nazi’s waren lid van de Nationaal Socialistische Partij.
   Anders was je in het Duitsland van WOII GÉÉN Nazi.
   Had je ook helemaal geen recht om jezelf Nazis te noemen.
   Bij de geallieerden was je óók geen Nazi als je geen lid was geweest van de NSP !
   En die konden het weten!
   Waar hebben we het dan over….
   Trouwens nog eens wat.

   Worden wij geen Nazi’s genoemd door mensen die WOII niet eens hebben meegemaakt…?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ieder zijn eigen grens. Maar voor mij is het géén brug te ver: Zolang het een scheldwoord, een belediging is uit de mond van dat walgelijke, goedmenschelijke linkse volk, die snobistische links-liberalen van D66 voorop, beschouw ik het als een geuzennaam; die mogen mij best “nazi” noemen!
   Dus deze auteur begrijp ik ook prima!

   Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Ik denk dat ze het omgekeerde beweert, dat zij,wij, juist geen nazi’s zijn.

   Like

 4. rare belg zegt:

  ik nazi jij nazi wij nazi iedereen nazi

  Like

 5. het is het beste is om de massamedia te negeren, want die houden niet van de werkelijkheid

  Like

 6. Onno zegt:

  Ik ben “officieel (!) in Prins Bernhard BV” (ten onrechte zich meestal uitgevend voor: Staat der Nederlanden, in volle soevereine glorie door de GRATIS UIT PURE LIEFDE bevrijdende geallieerden hersteld in 1945……) een Nazi, omdat Prins Bernhard in 1945 niet uit de kast wilde komen als de hoogverraderlijke elitaire ‘deep state’ SS ‘er die hij werkelijk was, maar als (ons goedgelovige klompjesvolk meteen in zijn warme hart gesloten hebbende) “verzetsheld, nee sterker nog VERZETSFÜHRER te Londen”.
  ‘Turning tables -flabbergasting- around, making YOU the culprit’ zoals het een ijskoude moordzuchtige over lijken voortbaggerende 100% op zichzelf en zijn genoegens gerichte psychopaat (die -biologerend als een gifslang- kenmerkend door iedereen meteen op zijn blauwe ogen geloofd wordt) betaamt, ben ik dus officieel (!) in PB BV (dat wel) een Nazi.
  Dit was voor Bernhard voordeliger, omdat HIJ aldus niet voor het wettige vuurpeloton van de ECHT in volle soevereine glorie herstelde Staat der Nederlanden (die NORMALITER CONFORM DE WET in 1945 uiteraard nog slechts verder had gekund met een ander -zo mogelijk een echt en liefdevol- vorstelijk en zwaardridderlijk geslacht in onze contreien zoals Van Arkel, of als republiek) hoefde te verschijnen.

  Tevens kon Bernhard zo onze “bevrijders” helpen (en hem goedgelovig volgende Nederlanders ijskoud medeplichtig maken….!) om met immense ziekelijke gruwelmoordpartijen ONDENKBAAR GERICHT begaan tegen de burgerbevolking van Duitsland (waar de ECHTE Staat der Nederlanden neutraal van kon….. en voor een -nu uitgebleven- internationaal tribunaal had MOETEN….. getuigen, door de duizenden integere Nederlandse ambtenaren, die -trouw aangebleven met als motivatie om, als een schild voor de bevolking, Nederland de oorlog door te helpen, daartoe ook verraderlijk opgeroepen vanuit “Londen”, kennelijk om ze willens en wetens met huid en haar in handen van Hitler te spelen- door het -ondenkbaar laaghartige- hoogverraad volgens de wet van Wilhelmina/Bernhard, internationaal wettelijk -door de ontstane vazalstatus- konden worden verplicht, om zwaar tegen hun zin uiteraard, van ambtelijke standplaats naar Duitse steden als Hamburg, Kiel en Dresden te wisselen, met behoud van ambtelijke status en bevoegdheden aldaar) WEG TE KOMEN.

  Het geallieerd blazoen VOLKOMEN TEN ONRECHTE smetvrij houdend.

  De ene moordenaarshand, die de andere wast zeg maar!

  Like

  • williaan zegt:

   Ach maak je niet druk om oude zaken van het Oranjehuis, het is de helft van de waarheid. De staat der Nederlanden, dus de regering in den Haag, waren ook rotzakken. Kijk maar wat ze deden met de uitgemergelde militaire gevangenen uit Birma die naar Nederlands Indië gestuurd werden en nauwelijks de Birmaspoorlijn overleeft hadden! Over misdaden tegen de menselijkheid gesproken. Straatnamen en pleinen zijn naar die misdadige onmenselijk ministers genoemd!

   Like

   • Onno zegt:

    Helaas, gaan oude zaken indien niet bestraft en verzoend gewoon door. Overigens had Willem van Oranje dezelfde mindset als Prins Bernhard. Psychopaten (zoals we het gedrag van Willem van O. nu zouden inschatten) zijn monolitisch en geen echte/volwaardige individuen. In/op dezelfde omstandigheden en situaties reageren ze precies hetzelfde: ze gaan ijskoud grensoverschrijdend, zichzelf tot in het oneindige voorop stellend OVER LIJKEN.

    Maar inderdaad: Generaal Spoor en MP Colijn bijv., kun je ook als (in hun tijd onherkende) psychopaten zien.

    Like

 7. williaan zegt:

  Nee nee je bent geen Nazi, de beruchte Gutmensch noemt je zo want die oenen weten niet wat nazi’s waren en zijn. Maar dat weet je zelf ook wel, ik voel met je mee.

  Like

 8. IkBenHet zegt:

  Nou… Anders ik wel. Ben Nazi, Fascist, Racist en Xenofoob!!
  Als ik mij langs de maatlat de gutmensch zou laten leggen 🙂 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s