Deze man sneed zijn 2-jarige dochter de keel door

Screenshot_171

Sohail A., Pakistaanse “vluchteling” en meedogenloze kindermoordenaar.

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Op 23 oktober vermoordde de Pakistani Sohail A. in Hamburg zijn 2-jarige dochter Ayesha geheel volgens islamitische traditie. Hij sneed de keel van het meisje door. Er zijn nu eerste foto´s van de kinderslachter. Eveneens werd bekend waarom het kleine kind waarschijnlijk moest sterven.

PI News (2)

Nadat de asielaanvraag van de in 2011 als “vluchteling” binnengekomen illegaal werd afgewezen, dacht hij dat hij met een kind in ieder geval meer kans op een visum voor Germoney zou maken en eiste van zijn vrouw, die hij al kort na de bruiloft was beginnen te slaan, een kind.

Eigenlijk zou Sohail A. al in 2012 uitgezet hadden moeten worden. Maar dankzij onze dhimmi-wetten kon hij met steeds nieuwe rechtsmiddelen en kunstgrepen blijven.

Maar ook de geboorte van de kleine Ayesha hielp de zogenaamde vluchteling niet aan de felbegeerde permanente verzorgingspapieren. Daarbij kwam dat zijn islamitische “akker” (soera 2, vers 223: Uw vrouwen zijn een akker voor u – komt daarom tot uw akker, zoals het je behaagt en doet goed voor jezelf en vrees Allah en weet, dat je Hem zult ontmoeten en geef goede tijdingen aan de gelovigen.”), zijn vrouw Lubna, meermaals aangifte tegen hem had gedaan wegens huiselijk geweld en van plan was hem te verlaten.

Islamitische probleemoplossing: geen asiel, vrouw onhandelbaar, kind wordt afgeslacht

Verleden week maandag, toen hem duidelijk werd dat hij geen visum zou krijgen, bedreigde hij zijn vrouw en eiste van haar alle aangiften tegen hem in te trekken, omdat hij dacht dat hij dan toch nog zou kunnen blijven. Lubna A. vluchtte naar haar familie en weigerde te voldoen aan zijn eis. Haar man zou haar daarop telefonisch hebben meegedeeld dat hij met zijn kleine dochter zou vertrekken, hij zou al in de trein zitten. De vrouw alarmeerde onmiddellijk de politie – het kind was op dat moment echter al dood. Agenten vonden het kinderlijkje in de woning van het stel.

Asielaanvraag afgewezen, visum geweigerd en het aangetrouwde eigendom wil zich ook niet meer laten slaan, dan zit bij islamitische heersersmensen het mes heel los.

Sindsdien is de kindermoordenaar op de vlucht. Men heeft echter geen openbaar opsporingsbevel uitgegeven. Volgens het openbaar ministerie zou men nog “onderzoekaanzetten” hebben.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Multiculti. Bookmark de permalink .

28 reacties op Deze man sneed zijn 2-jarige dochter de keel door

 1. Cathja zegt:

  Die klootzak hoort de rest van zijn leven te slijten in een vochtige, nare, kille kerker. Dan heeft hij ruimschoots de tijd om na te denken over zijn vreselijke daad, en dat hij nu voorgoed kan fluiten naar een verblijfsvergunning.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk Cathja.
   Maar ik zou hem toch minstens een maal per week zonder verdoving naar de tandarts willen sturen voor een diepgaande slopende zenuwbehandeling.

   Like

  • willie zegt:

   Vind je dat ?? Gewoon zonder pardon een .45 door zn degoutante inteelt kop , kost een halve euro , ,pak goedkoper dan wat jij voorstelt

   Like

  • Cynicus zegt:

   De doodstraf is het beste. Ophangen in een soort doodstrafgevangenis. na een galgen maal en stilletjes zonder ruchtbaarheid

   Like

   • Cynicus zegt:

    na het bewijs wordt de man dan opgehangen binnen een week in een of andere gevangenis waar een galg in de galgenkamer staat

    Zoiets is ook voor bijvoorbeeld de verkrachter en moordenaar van Anne Faber rechtvaardig.

    Dezelfde procedure de doodstraf door ophanging met een moderne galg

    De in de westernfilms gemaakte galgen met zo’n klepje wat met een schuifje werd weg gehaald is modern zat (als de veroordeelde te licht is de nek direct te breken werd er een zak zand aan de benen vastgebonden.

    Alleen dan niet op een plein maar in de galgencel.

    Dit voor moordenaars en terroristen (ook moordenaars)

    En nee in linkse joepie joepie clubjes is dit niet de mening die men graag wil horen

    Links blijft graag in de ivoren toren leven en zitten en krijgt van daaruit een vaak vet salaris voor de hypotheek en apotheek

    Like

 2. Jan zegt:

  (Thomas de Maizière: “De Holocaust heeft niets met het nationaalsocialisme te maken!” https://ejbron.wordpress.com/2017/08/01/thomas-de-maiziere-de-holocaust-heeft-niets-met-het-nationaalsocialisme-te-maken/)

  Geliked door 2 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Wat zijn ‘onderzoekaanzetten’???
  Politie en justitie FALEN.
  Hebben zij opdracht van bovenaf om niet handelend op te treden zodat de ‘verdachte’ de kans heeft om zover mogelijk weg te komen?
  Dit labbekakken-gedrag is ook in Nederland kenbaar.
  De democratie treedt er niet tegenop.
  We hebben dus niets van de democratie en politie en justitie te verwachten.
  Een referendum om actie af te dwingen heeft geen zin. Zal genegeerd worden.
  Laatste redmiddel: REVOLTE.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  De club die zegt: ISLAM ??? – Weg ermee !!! maar eerst de elite uit de weg ruimen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Wat is de islam toch een gezellige religie. De dood wordt verheerlijkt en niet het leven. Jakkes, not my piece of cake !!!

  Like

 5. ReneKampers zegt:

  Dus te oordelen aan zijn gedrag hebben we het te maken met een vrome Islamiet , een voorbeeld te oordelen aan zijn IQ van een kieken .Maar wij kunnen inderdaad in harmonie leven met onze noodlijdende moslimbroeders de linksen hoeven zich geen zorgen te maken

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Ook het Duitse OM zijn een stel slappe zakken !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Cynicus zegt:

  Walgelijk rotvolk. Er zitten wel heel veel rotte appels tussen. Uiteindelijk worden het allemaal rotte appels en belagers van de ongelovigen want in de islam is het verplicht om altijd en eeuwig oorlog te maken met ongelovigen.

  Geliked door 2 people

 8. delamontagne zegt:

  Edeka
  un homme de 50 ans,

  Het is nog nauwelijks paar mn-den geleden dat ene “Ahmad A”, een z.g.n. vluchteling uit Somalië in Hamburg 6 mensen met een mes aanviel en een Duitser van 50 jaar doodstak.
  Ze stonden in de winkel in de rij bij de Kassa, toen die MUSLIM zich onder de kreet:”ALLAHA-Hakkelbar” op de mensen aanviel.
  In die tussenliggende periode zijn er ongetwijfeld andere aanvallen/doodsteken/moorden en andere ELLENDE, die moslims met zich meebrengen, gebeurt.
  Ik lees hier in Fr bijna elke dag wel zo’n “byzondere” gebeurtenis.
  Ik vraag me dan steeds af:”Wanneer gaat zoiets nu eens gebeuren bij de Bovengestelden ? “.
  En wanneer komt men tot “zinnen” dat mensen uit die streken niet in EU thuishoren.
  Die moslims welteverstaan.
  Geen enkele moslim hoort in Europa thuis.
  Die Oost_EU landen volgen een verstandige Politiek onder leiding van Orban.
  Hij heeft kortgeleden een conferentie gehouden met andere leiders en Kerkleiders in Oost_Europa over de vervolgingen van de Christenen in M.O.
  Nergens lees je in de kranten iets hierover

  Geliked door 4 people

 9. Mirjam zegt:

  ‘Onderzoekaanzetten’? Een moordenaar is een moordenaar. En als het bewezen is dan moet hij vervolgd worden. Dus een openbaar opsporingsbevel uitzetten. Straks is de vogel gevlogen en gaat hij ergens anders asiel aanvragen. In Nederland bijvoorbeeld…

  Like

 10. Golden Girl zegt:

  een Turk heeft zichzelf door zijn kop geschoten omdat zijn dochter geen toestemming voor haar huwelijk had gevraagd, had deze gore rat ook beter kunnen doen, nee dan vermoord je je eigen kind maar op barbaarse wijze,wie weet gaat hij op zijn vlucht door met mensen te doden

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat andere is natuurlijk óók buitenproportioneel: Gewoon bedoeld om zijn dochter eens flink te laten voelen, wát een ‘schande” en “verdriet” ze die arme, arme familie-patriarch wel had aangedaan.
   Trouwens, aan de rest van zijn gezin heeft-ie dan evenmin gedacht.
   Ik heb nu eenmaal geen waardering voor zelfmoordenaars, die gezinnen achterlaten en zo een kláp geven tegen hun verantwoordelijkheid. Wanhopig? Ja, maar waar ligt de grens als we er dan maar allemaal een eind aan zouden maken en dierbaren zomaar achterlaten?
   Zelfs zolang mijn kátten achterblijven, zou i k het nog niet doen! En probeer maar niet om me tot meer begrip in deze te bewegen, met z’n allen, want dat hebben we al eens gehad en ik weet inmiddels, dat ik er nog steeds niet anders over denk. Vergeefse moeite.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ze hebben allemaal pistolen.
   Geen enkele Turk uitgezonderd!
   En wij mogen nog geen pennenmesje op straat op zak hebben.

   Geliked door 1 persoon

 11. ildiko zegt:

  een onderzoek in Italië liet zien dat 90% van alle asielzoekers psychisch gestoord zijn. En iedereen die meer van deze psychisch gestoorde monsters hier wilt opnemen die zijn detto gestoord.

  Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  Nog een bericht uit Dhimmiestan/Germanistan

  OMG, Musical moet er voor zorgen dat parasieten integreren, dat een ‘brug’ wordt geslagen

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Ik kan me voorstellen, dat het pure overmacht geweest is, dat Lubna haar dochtertje bij dat monster achterliet: Om haar eigen hachje te redden zal het even niet anders gekund hebben en ze zal wel bedacht hebben, dat ze, om het kind voor erger te behoeden, minstens zelf in leven moest blijven, want wát als zij er niet meer zou zijn? Het is echter ook hier weer zo, dat zo’n smerig stuk vreten altijd wel wraak neemt, is het niet rechtsom, dan linksom.
  Wat me wel opvalt is, dat er op een eerder topic over dit geval gesproken werd van méér kinderen, terwijl het volgens dít stuk om één lijkt te gaan. Hoe zit dat in werkelikjheid?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Meestal hebben die moslims ’n kind of 10.
   Homo’s en gesteriliseerde moslims daargelaten.
   Maar die bestaan niet, want niemand weet waar ze het daar gelaten hebben.

   Like

 14. Annette zegt:

  Ik ben vervuld van afschuw! Veel meer kan en wil ik er eigenlijk niet over zeggen. Wat ik niet begrijp is dat je als moeder wegvlucht en je kleine dochtertje achterlaat bij een bruut van een kerel. Dat is iets wat ik als moeder zijnde niet kan begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Marian zegt:

  Pakistani”s is een smerig volk. Die kerels zijn ook altijd graag met zuur e.d. bezig om vrouwe en meisjes te verminken. Laten ze hem eens voor de verandering doodslaan.

  Geliked door 1 persoon

 16. Republikein zegt:

  Deze smeerlap krijgt veel steun van de “vreters uit de ruif”.
  Hijzelf te stom om te schijten.
  Wat een pleureszooitje.

  Like

 17. Lee zegt:

  Diep gat spitten, rooster er overheen leggen en af en toe wat water en droog brood naar binnen kieperen.

  Like

 18. d.g.m.holland zegt:

  (soera 2-223: “Uw vrouwen zijn als een akker voor u. Ga daarom tot uw akker, zoals het u behaagt en doet goed voor uzelf en vrees Allah en weet, dat u Hem zult ontmoeten.”

  Deze moslim hoeft helemaal niet bang te zijn om Allah te ontmoeten, want er gebeurt NIETS op aarde, wat Allah niet wil.
  Daarom zeggen moslims altijd “inshallah” na het nemen van een beslissing.

  Allah zal tevreden over hem zijn en toelaten tot het paradijs, want hij heeft zelfs het leven van zijn dochtertje van 2 jaar aan Allah teruggegeven door haar de keel door te snijden…
  Als Allah dat niet gewild had, dan had Allah dat wel tegengehouden.

  Waarom stond Allah dan toe, dat hem geen asiel werd verleend ?
  Misschien wilde Allah hem als voorbeeld stellen aan de andere moslims, die asiel willen.
  Krijg je geen asiel, dan snij je gewoon de keel door van je kinderen…
  Allah kon hem dan zo gebruiken om de juiste weg te wijzen aan zijn andere broeders.
  Daarom verdient hij als beloning een mooi plaatsje in het paradijs.

  Wedden dat, als moslims daarmee gaan dreigen, ze voortaan alsnog een visum krijgen…

  Pedofilie, Kindermoord, Vrouwenmishandeling, Andersdenkenden beroven en uitmoorden, het maakt allemaal niet uit.
  De islam is een respectabele religie en wie daartegen is, moet vervolgd worden !

  Like

 19. T de jong zegt:

  Moest een blanke Nederlandse man eens doen…dan wordt hij aan de schandpaal genageld door alle media!
  Zoals er dagenlang over Michael P. werd geschreven. Niet dat dit goed te praten is hoor, maar wat als het ging om een asielzoeker? Zaten ze er dsn ook zo boven op??
  Zo gaat het elke keer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s