Gran Canaria: Deense toeriste meermaals verkracht – vier Marokkanen gearresteerd

Screenshot_194

Puerto Rico/Gran Canaria

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw een brute een meervoudige verkrachting in een vakantieparadijs, een ontspannende reis ontwikkelt zich langzamerhand tot een horror-trip. Na Rimini in Italië nu Puerto Rico/Gran Canaria: vier mannen verkrachtten een toeriste uit Denemarken, meldt de “Bild-Zeitung” van 28-10-2017.

politikstube

Naar nu pas bekend werd, vond de groepsverkrachting vorig jaar december al plaats in de plaats Puerto Rico. Nu kon de politie de verdachten opsporen en arresteren: alle vermoedelijke daders (in de leeftijd van 26 tot 32 jaar) zijn volgens de krant “El País” afkomstig uit Marokko. Volgens het bericht werd de dronken toeriste eerst tegen haar wil achter de toiletten getrokken. Daar kwamen toen drie van zijn kameraden erbij.

Opnames van een bewakingscamera laten volgens de politie zien hoe de vrouw uit Denemarken na de brute aanval bewusteloos op de grond lag. Meer dan een uur later kwam er nog een andere man, die eveneens probeerde zich aan haar te vergrijpen. Het slachtoffer kwam bij bewustzijn, kon zich lostrekken en wegrennen. Naar de vijfde man wordt nog steeds gezocht. De vrouw kan zich de gewelddaden slechts onvolledig herinneren.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Eurabië, Islam, islamofascisme, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Gran Canaria: Deense toeriste meermaals verkracht – vier Marokkanen gearresteerd

 1. guusvelraeds zegt:

  Volgens het bericht werd de dronken toeriste eerst tegen haar wil achter de toiletten getrokken. Daar kwamen toen drie van zijn kameraden erbij.

  Ook toevallig, dat die drie kameraden voorbij kwamen.

  Die zuipende misschien nog wulps lachende christenhoer werd met de zegen van Allah en de profeet geleerd hoe het hoort.

  Zelf schuld moet ze maar niet alleen als vrouw op vakantie gaan.

  Niet bij alles wat gebeurd meteen en altijd de schuld aan de Marokkanen geven. Dat is niet eerlijk en oh zo populistisch.

  Egyptenaren, Palestijnen, Libiërs, Nigerianen, Somaliërs, Algerijnen, Turken en Arabieren verkrachten ook.

  Zo het is maar dat je het weet.

  Nu alleen nog wachten op een groep EO jongeren die op de stranden van het IJselmeer een Arabische toeriste verkrachten achter de plaatselijke dorpskerk.

  Geliked door 1 persoon

  • zonnigbrazil zegt:

   Kan maar één conclusie trekken … Soort zoekt soort. Van hetzelfde hout gesneden en om jezelf te camuflarem geef je de vrouw de schuld. Vies ventje

   Like

 2. Heniusz zegt:

  Maak er maar eunuchen van, wordt sowieso nooit meer wat met deze paardenlullen.

  Geliked door 1 persoon

 3. hendrikush zegt:

  Kennen Denen de spreuk “de gelegenheid maakt de dief” ook?
  Mijn medelijden met dit slachtoffer is zeer beperkt.

  Het Romeinse wetsbegrip emancipatie betekent dat je de bescherming van je vaderhuis afwijst. Dan moet je wel zelf voor die bescherming gaan zorgen.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Als ze willen vechten òf verkrachten zijn ze nooit alleen. Het zijn broeders en lafaards. Ook in de steden van Nederland. Overal.

  Like

  • Ronald zegt:

   Als moslims alleen zijn, moet je eens kijken hoe bang ze eigenlijk zijn!!! Ze kijken naar de grond en durven je niet aan te kijken…….maar zijn ze in een groep…….dan durven ze wel. Eigenlijk is hiermee alles gezegd!!! Moslims……schijterds!!! Kijk al die aanslagen eens……niet met de blote vuisten, maar wel met bommen, vrachtauto’s, messen, zwaarden, machinegeweren…….tja, moslims…..het grootste tyfusvolk op deze planeet!!!

   Like

 5. Elisah zegt:

  Zon, zuipen, ziekenhuis…
  Waarom laten die domme toeristen zich zo onbeschaamd vollopen, dan ben je toch een wandelend slachtoffer voor zulk soort wilde beesten.

  Like

 6. jackholland zegt:

  Het is gewoon de aard van het beest. Agressie verkrachten laag iq zit gewoon zit gewoon in de genen,
  Dat mag je natuurlijk niet zeggen .
  Je kan agressieve honden fokken , je kunt ook lieve honden fokken puur door te selecteren op het gedrag van voorouders in de stamboom.

  Maar voor mensen geldt dat niet volgens onze linkse wegkijkers.
  Honden en mensen zijn volgens mij beiden diersoorten.ik denk dat er wel degelijk verschil zit in mate van agressie bij moslims vergeleken met die van blanke nl autochtonen..
  Kijk bijvoorbeeld maar eens naar het haantjesgedrag van jonge niet westerse allochtoontjes tov blanke autochtone kindertjes.
  Meer hoef ik niet te zeggen.

  Like

 7. Ronald zegt:

  Vier mannen…..ten eerste zijn het geen echte mannen, maar Marokkanen…..en Marokkanen zullen nooit mannen worden. Het is onkruid die hun hele leven onkruid blijven!!!
  En ook hier weer…..ze durven alleen in groepen…….

  Ik hoop dat het ok gaat met de Deense…..het zou mooi zijn als zij dit onkruid eigenhandig mag castreren!!! Film het meteen even en zet het dan online……….

  Like

 8. Ronald zegt:

  Ik kon gisteren even niet op het juiste woord komen….onkruid moet natuurlijk ongedierte zijn!!! En dat moet bestreden worden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s