Halloween 2017 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

11 reacties op Halloween 2017 . . .

 1. tjonge zegt:

  is dat juncker, die met die witte jas ?

  Like

 2. Trucker zegt:

  SCHITTERENDE cartoon geeft de werkelijkheid weer.
  De dronkenlap en de communiste zijn perfect herkenbaar , enige die we missen is het kereltje met een moedercomplex (snotneus Macron die door fraude president geworden is in Frankrijk) want hij is een handpop van de eu HQ brussel club.

  Like

 3. abouneenee zegt:

  Wij zijn volgens de striptekenaar geen onderdeel van de EU. Dat is niets om treurig over te zijn, het is ook een beetje zo. Wij hebben ander bloed door onze aderen stromen dan zo’n minkukel als Rutte. Wij verkopen onze moeder niet voor een toekomst bij of in de EU. Sommigen van ons snappen niet zo goed wat een langetermijnvisie is, die leven van snelle winst naar snelle winst. Mensen die de VVD trouw blijven om ook het land te laten leiden zonder langetermijnvisie. Misschien dat dit op persoonlijk vlak een winnende strategie is, maar geconfronteerd met het gebrek aan een dergelijke visie kopieert Rutte de hele dag beleidsnotities, die speciaal met dat doel worden ingevlogen door de Luftwaffe vanuit Berlijn, op VVD-briefpapier. Slechts in verkiezingstijd worden de plannen van de PVV aan het kopieerapparaat gevoerd.

  Vreemd ook wel dat nazaten van Michiel de Ruyter Duits leren op school, naast Engels, Frans, Spaans, Arabisch en Chinees, terwijl onze Oostervrienden geen seconde hun best doen om iets anders te spreken dan Duits. De Fransen proberen niet beter mee te komen dan de Duitsers, het is alsof de kartelpartijen VVD, PvdA, D66 en CDA, aangevuld met CU en Groenlinks, die vóór globalisering zijn, willen erkennen dat Nederland waardeloos is en als underdog moet kruipen om als volwaardig te worden aangezien. De Focus op het buitenland is ziekmakend en ontzegt eenieder die erin wordt meegetrokken een onbevooroordeelde blik op Nederland als het mooie land dat het eens was, een beeld dat opzettelijk tenietgedaan is of wordt om van Nederlanders Europeanen te maken.
  De kartelpartijen aangevuld met politieke meelopers, houden helemaal niet van Nederland, zij vertegenwoordigen geen Nederlander, maar zijn als private equity-partijen voornemens Nederland op te breken en de onderdelen aan de hoogste bieder te verkopen, dé natte droom van menig ‘snelle jongen’ (m/v) met het verantwoordelijkheidsgevoel van een eendagsvlieg.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Of topic.
  Ik dacht dat Sliedrecht zo’n streng gelovig refo dorp was waar ze alles in het teken van de “heer” deden, en zondag braaf naar de kerk gaan.

  Ruim honderd ‘jongeren’ gaan los op plein in Sliedrecht, politie moet plein schoonvegen
  Eén ‘jongere’ dreigde ‘thuis een gun te halen’ en ‘het wel even op te lossen’ met een agent
  http://regio.tpo.nl/2017/10/29/ruim-honderd-jongeren-gaan-los-op-plein-sliedrecht-politie-moet-plein-schoonvegen/

  Like

  • tjonge zegt:

   bertg, ik ben ook niet zo van die zware refo gekkies, maar waar staat in dit artikel dat het over refo gekkies gaat ?
   denk dat je te ver doorslaat wat betreft geloofsgekkies ?

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat komt omdat we hier wel eens wat lezen over het volk wat daar woont, en alle gluiperige streken die ze daarbij hebben.
    Echt zo’n dorp waar je nog niet dood gevonden wil worden.
    Waarschijnlijk is de samenstelling van dat dorpje inmiddels ook helemaal veranderd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s