HELD!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islamisering, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

27 reacties op HELD!

 1. Harry zegt:

  Goed plan !

  Maart hoe gaan we dat doen , voor mijn part met geweld , maar dat is vast de bedoeling van Wilders niet .

  We moeten het de moslims zo onmogelijk mogelijk maken .
  Geen moskeeën meer er bij , bestaande sluiten en slopen bij het minste vergrijp , uitkeringen afpakken als ze zwart bijverdienen en zoek maar eens grondig uit waar die lui al die dure Audi’s , BMW’s en Mercedessen van betalen .
  Ze gaan kennelijk al jaren ongestoord hun gang !
  Ik weet het antwoord wel , drugshandel en prostitutie !
  Maar hoeveel landgenoten doen er geen zaken met die lui ?
  Velen laten hun auto door die knoeiers repareren . Zo lekker goedkoop .
  Die gasten hebben geen benul van techniek , ze worden in het land van herkomst zó van een ezel afgerukt en dan moeten ze hier ineens een auto repareren ?
  Of die kruidenier van Turkse komaf , die toch altijd zo hulpvaardig is ?
  Die besnorde groenteboer met zijn lekkere verse producten ?
  Onze “eigen” mensen houden die ellende in stand !

  Het zal verdomd niet mee vallen !

  Geliked door 4 people

  • tippelaar zegt:

   Met “onze eigen mensen”, bedoelt u waarschijnlijk de schijnheilige politici met hun geheime afspraken met Brussel waarin ze hebben afgesproken om nederland hoe dan ook naar de kloten te helpen. De nieuwe regering o.l.v. Rutte is er al druk mee. Hoor de uitspraak van Burma over de afschaffing van het raadgevend referendum. Harry, u heeft 100% gelijk, alleen om uw plannen uitgevoerd te krijgen zal u minimaal de ministerpresident moeten omleggen om enigszins gehoor te krijgen voor uw plannen.

   Geliked door 1 persoon

   • IkBenHet zegt:

    Neen geachte tippelaar… Denk dat Harry de gewone man bedoelt.
    U zou eens moeten zien hoeveel autochtonen boodschappen/zaken doen met booslims.

    Like

  • MF zegt:

   Geert speelt het hard EN dat is de enige manier !!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, Wilders is een HELD!!!
   Nederland heeft ze nog!

   En nog véél méér…

   Like

  • IkBenHet zegt:

   Beste Harry. Alle maatregelen die u opsomt; dienen genomen te worden door overheids-instanties…Dus dáár komt op voorhand al helemaal niets van terecht!!

   Like

  • Republikein zegt:

   Ja, die groenteman, een klassieker.

   Like

 2. Driek zegt:

  Ik zou niet weten hoe we ons land terug moeten veroveren, we hebben nu zoveel moslims en moskeeën, die krijg je niet zomaar weg. En met Mark Rutte aan het hoofd zie ik dat niet gebeuren, maar goed, hoop doet leven.

  Like

  • MF zegt:

   Laten we om te beginnen eens het misbruik van de “vrijheid van godsdienst” aan te pakken.

   Geliked door 2 people

   • hendrikush zegt:

    En geen bekennende mohammedanen in overheidsfuncties benoemen.
    Herinvoering van het “bewijs van goed gedrag” met islam als grond voor weigering.

    Like

   • MF zegt:

    @Hendrikush
    En dat geldt zeker voor de sleutelfuncties: daar moeten echte Nederlanders op zitten, met verstand van zaken..

    Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Driek. Ik zou niet weten hoe we ons land terug moeten veroveren. Wij hebben nu zoveel moslims ..enz. Het kan gedaan worden en zelfs met oprechte middelen. Te beginnen met Jihadisten, criminelen en hun (complete)families: hun NL nationaliteit afpakken en terug naar het land van herkomst sturen. Dat geldt voor alle criminelen zelfs de zgn. minderjarigen. Er wordt geen geld verspild aan de-radicalisering programma’s en dergelijke shit. Ouders die niet in staat zijn hun kinderen op te voeden, hebben hier niets te zoeken. Uitzondering zijn ouders die bij tijd de politie hadden gewaarschuwd dat hun zoon of dochter zijn van plan naar Syrië te reizen; en er werd met hen waarschuwing niets gedaan. Deze mensen zijn niet fout. Een andere stap is natuurlijk de hele bergen vuil die Nederland sinds 2014 hadden bereikt gaan weer terug naar huis. Ze hebben hier niets te zoeken en er worden niet meer islamitische zgn. vluchtelingen naar binnengehaald als wil de EU bezetter dat zo graag. .

   Geliked door 1 persoon

 3. d.g.m.holland zegt:

  Laten we ze ALLEMAAL burgemeester maken.
  Het lijkt erop, dat ze daar héél talentvol voor zijn.
  Oh nee, dat strafblad…

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  Lieve heer Wilders, was het maar waar dat Nederland weer gewoon ons kleine kikkerlandje was
  Ik lees net dat een priester bij de Lidl ik meen in Duitsland verrot is gescholden door een aardige moslim bij de kassa, niemand deed iets ,zover is het al een poos, we zien zoiets en zwijgen

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Met de vele en vele landverraders die we hebben zal het nooit lukken ! Althans net op beschaafde manier !

  Like

  • IkBenHet zegt:

   In WWII werd het verzet ook tegengewerkt vanuit het merendeel van de bevolking.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @IkBenHet. Dat is waar. Het verzet werd tegengewerkt vanuit de bevolking. Mensen waren bang voor Duitse represailles; die verschrikkelijk waren. Maar op gegeven moment werden de Moffen zo krankzinnig, en ze maakten zo veel slachtoffers onder de bevolking dat mensen overschreden de grens van de angst en begonnen opstandig te worden. Dat gold vooral de jaren 1944 – 1945. Denk maar aan de razzia’s die bedoeld waren om jongens en mannen onder dwang naar Duitsland te sturen. Ik denk dat de moslims zouden met de tijd steeds openlijker vijandig acties houden tegen de Nederlandse samenleving. Zij zouden zo veel mensen aanvallen en vermoorden, vrouwen en kinderen verkrachten of permanent invalide maken dat de grens van het geduld zal worden bereikt- of gepasseerd. EU en de vazallen in de TK zouden de gemoederen niet meer in de hand kunnen houden. Niemand zal rekening houden met wat Pechdrol, Rutte en andere politiek-correcte Pippo’s op het NOS-Journaal proberen te vertellen. De Duitsers in 1944-1945 hadden het moeilijk en de PC multiculturalisten anno 2020 of 2024 idem dito.

    Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Was het omgekeerde gebeurd in een moslim land waar een Christen een Imam uitschold voor ongelovige was hij ter plekke door een meute moslims uit elkaar gescheurd.

  https://fenixx.org/2017/10/29/moslim-scheldt-priester-in-lidl-uit-als-ongelovige-en-varken/

  Like

 7. Rensk. zegt:

  idd hoe dan Dat hoor ik m niet zeggen. Realiteit is dat ook Wilders volledig met handen en voeten gebonden is en niets kan. Vanochtend lieten ze een stukje in VNL zien van Jord Kelder waarin ie in een progamma riep: zoveel mensen die niet werken? Dat kan niet. Pechtold ging er tegen in etc. Maar Jord Kelder durft niet te zeggen: zoveel asielzoekers die niet werken? dat kan niet. Hij durft t niet. Het lijkt alsof ie kritisch is, maar hij is het niet. In de bijstand b.v. zijn de autochtonen ondervertegenwoordigd en buitenlanders het grootste deel. Dan een vent die commentaar had op Baudet. Dat ie een show opvoerde met die militaire spullen. Alsof de gevestigde politiek geen show opvoeren met hun debatten.Die debatten zijn voor de katse kut en Baudet weet dat allang en komt daarom niet opdagen op dat eindeloze geouwehoer, terwijl alles allang in de achterkamers is vastgelegd. Er is maar 1 manier en dat is dat de gevestigde politiek weggestemd word.Dan pas kan er iets veranderen. En dat weet Wilders ook donders goed.

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Baudet toneel ? Hiddema vertelde wat voor taferelen er allemaal afspelen bij rechtszaken. Ik denk dat Baudet zijn act daarop baseerde. Eerst vond ik het ook vreemd, later zag ik de kracht er van. Het was wel even goed duidelijk. DE BEUK moet erin.

   Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Moet er iets gebeuren?
  Dan zal toch het grootste deel van de burgers met hun luie reet uit die stoel moeten komen en niet meer wegkijken.

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Tot nu toe blijf ik het een pienter ventje vinden. Toch ga ik m nog niet de lucht in prijzen. Ik heb op FvD gestemd, maar wacht af totdat FvD de handen vrij krijgt de woorden tot daden te laten komen. En eerder word er niks geprijsd. Het is mijn leuze: eerst zien en dan geloven. Fouten maken mag geen mens is zonder fouten, maar ik moet geen fouten zien zoals ik bij de VVD en andere gevestigde partijen zie met hun gegraai. Ze ,mogen wat mij betreft goed verdienen daar zie ik geen bezwaar in, maar daar moet flink wat tegenover staan en vooral niet over de rug van anderen, want dan is mijn respect meteen helemaal weg. Punt.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Ik zou graag Geert Wilders verzoeken een bezoek te brengen aan Friesland en de eilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog (is van Groningen). Leeuwarden is een geweldige stad, maar vooral dorpen en kleine steden in Noord West Friesland dienen als voorbeeld. Mensen die uit de Randstad komen en bezoek brengen aan dit gebied, worden verrast. Zij kunnen niet voorstellen dat zo’n Nederland nog bestaat!. Daar in de uithoek van ons land, treft men nog het mooie oude Nederland, waar zo veel mensen naar verlangen. Het gaat niet enkel om de prachtige landschappen met mooie eeuwenoude dorpen en met liefde verzorgde dieren in de weilanden. Het gaat vooral om de zorgzame samenleving waar mensen nog mensen zijn en geen egoïstische zombies. De Friezen konden zich met betrekkelijk weinig middelen ‘dit soort Nederland’ in stand houden. De multiculturele samenleving heeft in dit deel van het land nog niet als een mokerslag in geramd. De bevolking heeft hier een homogene samenstelling. Zij kunnen elkaar in het Fries , Bildts of Nederland precies uitleggen hoe het moet en vooral: wat ze niet willen.

  Geliked door 1 persoon

 11. jantjeuitnl zegt:

  We hebben nu een islamitische minister in de raad, namelijk Sigrid Kaag.
  Zij is getrouwd met een moslim.
  Dat kan alleen maar als je zelf ook moslim wordt.

  Like

 12. Anton Haksteeg zegt:

  Voor mij is de enige HELD in het parlement de Hr. Wilders die zegt waar het op staat en dat op de juiste manier naar voren brengt met zijn partij genoten. Ik hoop dat in een volgende verkiezing die schandalige VVD en D666 volkomen afgestraft worden en rutte naar Den Dolder gestuurd wordt voor bijscholing. Met Kaag zal wel op een andere manier afgerekend worden er zullen genoeg echte Nederlanders zijn die weten wat zo’n palestijnse hoe* te wachten staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s