Ongeremde ophitsers: De verbitterde strijd van het linkse haatkartel – Oproep tot moord op de toekomstige kanselier Kurz door “Titanic”

Screenshot_187

Socialisme: ideologie van de haat en de sociale afgunst.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

LINKSEN: DE WARE BROEDERS VAN DE ISLAMITISCHE MASSAMOORDENAARS

Men ziet ze nu duidelijker zoals ze zijn dan ooit tevoren. Nadat ze hun hoop in rook hebben zien opgaan, tonen de linksen zichzelf zoals ze werkelijk zijn: vervuld van haat, bereid tot geweld, compromisloos, over lijken gaand. Daarin zijn ze identiek aan de islam. Beide ideologieën verbreiden angst, verschrikking en terreur – en brengen bergen lijken voort. En beide ideologieën bedreigen hun tegenstanders met de dood: de islam doet het door Fatwa’s, socialisten door openlijke oproepen om politieke tegenstanders te doden. Het verschil? Geen verschil te zien.

Michael Mannheimer Blog

SOCIALISTISCHE OPDRACHTMOORDENAARS VAN TEGENWOORDIG

Het begin werd gemaakt door Josef Joffe, uitgever van de ZEIT, die begin dit jaar (ongestraft!) opriep tot moord op Trump. Niet zomaar ergens, maar in ARD voor een miljoenenpubliek. 5 jaar gevangenisstraf zou hij daarvoor moeten krijgen – en wel wegens grootscheepse overtreding van § 111 Wetboek van Strafrecht (oproep tot een strafbaar feit). Maar dat krijgt hij niet, er werd niet eens een zaak tegen hem aangespannen. Wat idioot is en aantoont dat wij in een pseudodemocratie, of, om het duidelijker te zeggen, in een socialistische dictatuur terechtgekomen zijn.

De verantwoordelijke officier van Justitie en de hem de niet-vervolging dicterende minister van Binnenlandse Zaken resp. minister van Justitie zouden, als wij in een democratie leefden, wegens strafverijdeling in functie moeten worden bestraft. Gezien de zwaarte van dit criminele delict dreigen ook daar meerjarige gevangenisstraffen.

Madonna zette de tweede stap: Ze riep er na de verkiezing van Trump openlijk toe op om het Witte Huis op te blazen. Dat was ook al lang geleden – en gezien het feit, dat men daar niets meer van heeft gehoord, kan er van worden uitgegaan dat ook Justitie in de VS de zaak heeft heeft geseponeerd.

Nummer drie van diegenen die Trump graag vermoord willen zien, is de zwarte Senator van de Amerikaanse Democraten Maria Chapelle-Nadal, wier partij allang in een links-radicale partij veranderd is: Ook zij riep in een Facebook-post op tot het vermoorden van Trump). Letterlijk zei ze: “Ik hoop dat Trump wordt vermoord!”.

Een duidelijk misdrijf, ook in de VS. Op de openlijke oproep tot moord staat in de VS levenslang. Deze dame, een kleurlinge, zal echter evenzeer de dans ontspringen als de Duitse uitgever van de  ZEIT, Josef Joffe. Linkse systemen en een linkse Justitie bestraffen, dat weten wij allang, alleen maar niet-linksen.

Nu roept het Duitse Satirische Magazine TITANIC als reactie op de verkiezingsresultaten in Oostenrijk op tot moord op de Oostenrijkse kandidaat voor het kanselierschap, Kurz. Het linkse magazine denkt wegens deze oproep tot moord beschermd te zijn door de wet op de Vrijheid van kunst in Duitsland.

Zo eenvoudig ligt dat echter niet. Het is een perfide, volledig serieus bedoelde oproep om de aanstaande kanselier van Oostenrijk te doden. En aldus een strafbaar delict. Alleen al de headline toont, wiens geesteskind de perverse makers van dit blad zijn: “Eindelijk mogelijk: Baby-Hitler doden” luidt de kop.

LINKSE RATTEN KOMEN THANS IN GROTERE GETALE UIT HUN HOLEN. WANT ZE VREZEN VOOR HET EINDE VAN HUN POLITIEKE ALLEENHEERSCHAPPIJ IN EUROPA

Met deze en andere oproepen tot moord hebben de linksen hun ware gezicht laten zien. De ratten komen uit hun holen, waarin ze tot nu toe verbleven, omdat voor hen alles zo opperbest gelopen is. Dat is goed zo, wat nu kent men hun gezichten. Ze mogen niet hopen op genade: Want wie zijn volkeren zonder erbarmen prijsgeeft aan de ondergang heeft geen erbarmen verdiend.

En ze laten zien waarom ze coöpereren met de islam. Net zoals de islam vertegenwoordigen ze een ideologie van massamoord. Islam en socialisten hebben bij elkaar genomen bijna 500 miljoen mensenlevens op hun geweten: De islam komt op 300 miljoen, het socialisme op 130 miljoen. Telt men de massamoorden van de socialistische NSDAP erbij op, dan komt men op het aantal van 500 miljoen doden.

Dat zijn meer doden, dan waarvoor alle andere oorlogen in de wereldgeschiedenis bij elkaar hebben gezorgd!

Europees Links heeft haat en vernietiging gezaaid in Europa. Ze zal storm oogsten. Dat is zo zeker als het Allahu-Akbar in de moskeeën op deze wereld.

(Michael Mannheimer)

_________________________________________

Ophitsers zonder remmingen: De verbitterde strijd van het linkse haatkartel

Toen ene Donald Trump tot ontzetting van de mediameute in het Witte Huis introk,was dat het startschot voor een nooit eerder vertoonde ophits-campagne. Niet in de laatste plaats de links-populistische politieke magazines verloren al hun remmingen. Afbeeldingen op de covers van de “Spiegel” toonden de Amerikaanse president dan weer als bloeddorstige afslachter, dan weer als vernietigende komeet, die al het aardse leven vernietigt.

Het door de mediamakers geïnitieerde en door hun politieke geestverwanten aangevuurde omlaaghalen is intussen salonfähig. En steeds verder worden de grenzen van het toelaatbare verlegd, steeds ongeremder gaat het linkse haatkartel tekeer. Intussen deinzen de zelfbenoemde goeden ook voor openlijke oproepen tot geweld niet meer terug.

Dat aanvallen op lijf en leven deel uitmaken van de linkse protestcultuur is niets nieuws. Alle taboes zijn echter weggevallen als het satirische blad “Titanic”zijn lezers aanzet tot moord op de Oostenrijkse verkiezingsoverwinnaar Sebastian Kurz, of een column in de “Spiegel” de nieuwe definitie van het begrip “links activisme” eist en er geen twijfel over laat bestaan dat daarmee meer bereidheid tot geweld bedoeld wordt.

De auteur rechtvaardigt hierbij de buitensporigheden van extreem-linksen op de Frankfurter Buchmesse tegen de vertegenwoordigers van conservatieve uitgeverijen die voorafgegaan waren door een appèl van de bedrijvers tot meer burgermoed “tegen rechts.”

Met de openlijke oproep tot strafbare feiten tegen de “juisten” kan men in Duitsland over het algemeen al gewoon wegkomen

Opgestookt als nooit tevoren is de sfeer, de kloof in de samenleving wordt steeds dieper. Schuldig daaraan is hoe dan ook minder “Nieuw Rechts”, wie daar dan ook toe mag behoren, dan veeleer het legioen van op drift geslagen “68’ers”, die in hun verbitterde strijd tegen het verlies van eigen betekenis naar steeds nieuwe extreme middelen grijpen, teneinde mensen met afwijkende politieke basisprincipes te brandmerken.

Nu roept “Titanic” uitgever Martin Sonneborn zijn lezers dus op, “Baby-Hitler” te doden. De voorzitter van een “pretpartij”, die het Europese Parlement misbruikt voor persoonlijke verrijking en eigen genoegen, geeft aldus Oostenrijk´s potentiële bondskanselier in een via de sociale netwerken verbreide karikatuur vrij om neer te schieten door middel van een vizier.

Weliswaar heeft tenminste Facebook onmiddellijk gereageerd en Sonnenborn voor 30 dagen een ban gegeven, maar of hij tenslotte ook in het echte leven ter verantwoording zal worden geroepen, mag, zoals de ervaring geleerd heeft, worden betwijfeld. Met de openlijke oproep tot strafbare daden tegen de “juisten” kan men over het algemeen al gewoon wegkomen. Nog minder te vrezen heeft Sybille Berg, die sinds vele jaren schrijft voor de “Spiegel” en haar reclame voor meer geweld tegen rechts opsmukt met de vaststelling dat “de tijd van het praten” voorbij is. Net zoals bij de talrijke oproepen tot geweld van linkse extremisten op Internet zal in dit geval geen officier van Justitie een vinger uitsteken.

Duitsland´s “politieke elite” zal spoedig moeten beslissen of ze de moed heeft de misvattingen van de voorgaande jaren te corrigeren

Maar de consideratie van de Duitsers met linkse ophitsers kan niet verdoezelen dat er andere tijden op komst zijn. In steeds meer landen in Europa groeit de weerstand tegen een linkse politiek die centralistische almachtsfantasieën koestert, anti-burgerlijke stemmingen aanscherpt en aan grote delen van de bevolking voorbij regeert.

De actuele successen van conservatieve partijen zijn absoluut niet terug te brengen op het votum van afhankelijke ontevredenen, maar ontspringen aan de bewuste distantiëring van mondige burgers van een politiek establishment, dat de handelingsbekwaamheid van de staat en de maatschappelijke vrede op het spel zet.

Weliswaar vallen revoluties in geen land ter wereld zo mild uit als in Duitsland, evenwel hebben ook de parlementsverkiezingen een duidelijke vingerwijzing opgeleverd, hoewel tot nu toe zonder echte politieke consequenties.

In Oostenrijk is men wat dat betreft reeds verder. In Frankrijk ook. En in Tsjechië, Hongarije, Polen of Slowakije in elk geval.

Duitsland´s “politieke elite” zal spoedig moeten beslissen of ze de moed heeft de misvattingen van de voorgaande jaren te corrigeren of van zichzelf steeds meer een spookrijder maakt in een Europa, wier burgers van hun regeringen verlangen de veiligheid op het eigen territorium wederom te herstellen, illegale immigratie te stoppen en de waarden van de Verlichting te verdedigen. Ophitsen tegen deze burgers en hun volksvertegenwoordiging betekent riskeren dat het hart van Europa in plaats van in het westen spoedig in het oosten zou kunnen kloppen.

Bronnen:
http://peymani.de
Door: Ramin Peymani

https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Ongeremde ophitsers: De verbitterde strijd van het linkse haatkartel – Oproep tot moord op de toekomstige kanselier Kurz door “Titanic”

 1. Links heeft van het begin af aan de islam omarmd als een oude vriend, socialisten en islam zijn echt twee handen op een buik. Duitsland´s “politieke elite” zal spoedig moeten beslissen of ze de moed heeft de misvattingen van de voorgaande jaren te corrigeren, nou denk dat dat niet gaat gebeuren, ze gaan mijns inziens vrolijk verder tot het gaatje en op Angela Merkel’s ingeslagen weg van de wilkommen politiek, het vermaledijde ‘wir schaffen das’ zal een deceptie van interstellaire grootte blijken te zijn.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Dank voor de vertaling van dit artikel, Theresa!

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Duitsland´s “politieke elite” zal spoedig moeten beslissen of ze de moed heeft de misvattingen van de voorgaande jaren te corrigeren.’

  Dat deed Duitsland niet in 1914 en dat deed Duitsland niet in 1939 dus ik zie geen enkele aanleiding waarom Duitsland dat nu wel zou gaan doen en dus hangen WO III en/of burgeroorlogen in de lucht.

  Over 100 jaar zijn alle nu levende bewoners van deze aardkloot de pijp uit.
  Over 200 jaar zal over hetgeen zich nu aan het afspelen is slechts een voetnoot in de Eurabische geschiedenisboeken zijn terug te vinden.

  Na cognac met de naam Napoleon, die reeds jaren bestaat, zullen dan snel een Duits wijntje met de naam Hitler en een schnaps onder de naam Mutti Merkel bij de dan inmiddels alcoholvrije halal-slijterij ruimschoots voorradig zijn.

  Proost mensen!
  Nu het nog kan.

  Like

 4. tjonge zegt:

  als je bij se “juiste” hoort mag je alles zeggen, zonder enige consequentie….
  zie minder minder, DAT is NIET juist….

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Twee Haat ideologieën het socialisme en de islam, vandaar dat ze zo goed met elkaar overweg kunnen !!

  Geliked door 1 persoon

 6. r.dunki zegt:

  Een halve eeuw van communistische brainwashing heeft in de USA en Europa geresulteerd in een 2e generatie van verdwaasde, totalitaire discipelen van de seculiere religie van de social justice die geen ruimte laat voor andersdenkenden, integendeel… Nu de Amerikaanse kiezer de buik ècht vol heeft van deze intolerante drammers is het land te klein, terwijl de activist Obama bij uitstek verantwoordelijk is voor de verdeling van het land, zelfs voor de interne verdeeldheid van zijn eigen partij, waarvan de extreme vleugel nu de politieke top naar de strot vliegt uit pure razernij en frustratie over het feit dat in een democratie ‘de vijand’ ook eens aan het woord komt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Petra DeBoer zegt:

  De doden van Stalin, Lenin en andere socialisten van de linkse kerk zijn vergeten. In elk geval is duidelijk dat links en de islam het kwaad van deze wereld zijn en ze het liefst alle christenen dood willen hebben want dan hebben ze alleenheerschappij samen met de duivel die niets ontziend is.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  In Oostenrijk zijn ze niet al verder.
  In Oostenrijk zijn ze simpelweg nooit van hun plaats geweest.
  Duitsland is vanaf het einde van WOII totaal gestoord bezig.
  Simpelweg omdat ze de oorlog hebben verloren.
  Als ze ‘m gewonnen hadden, hadden ze van de rest van de wereld 100% gelijk gekregen, en was er dus niks aan de hand geweest.
  En wat die uitgebroken waanzin betreft.
  Geen wonder… als je steeds opnieuw elke nieuwe generatie opzadelt met ’n bizar schuldcomplex.
  Zo zijn de mensen.
  En de rest is allemaal apekool.

  En zo is het.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is het zéker! Bravo, Paul!

   Geliked door 1 persoon

  • tjonge zegt:

   “Als ze ‘m gewonnen hadden, hadden ze van de rest van de wereld 100% gelijk gekregen, en was er dus niks aan de hand geweest.”

   werkelijk ??
   de hele wereld had het dan prima gevonden dat elke jood, zigeuner, gehandicapte en later elke niet blonde blauwogige uitgeroeid was/werd ?
   .
   werkelijk ??

   Geliked door 1 persoon

   • Het eerste wat in oorlogen sneuvelt is de waarheid, Paul heeft mijns inziens gelijk. Als Duitsland de tweede wereld oorlog had gewonnen dan waren ze naast winnaars ook morele winnaars geworden, waarin geen plaats was voor anders denkende. Paul heeft het niet gehad over de slachtoffers van het nazisme, Paul haalde gewoon een hypothetisch geval aan.

    Het zou duidelijker worden wanneer je wist wie de WW 2 gefinancierd heeft. De WW 2 was gewoon een erg ordinair verdienmodel met een socialistisch sausje, waarin miljoenen toenmalige Duitsers enthousiast in mee gingen. Duitsland is momenteel weer veel te machtig geworden, Duitsland trekt alle macht naar zich toe, wanneer men Merkels plannen beziet voorspelt dit niet veel goeds in de nabije toekomst.

    Duitsland heeft in een opzicht de oorlog gewonnen namelijk de economie, direct na de oorlog spraken ze al van het wirtschaftswunder en dat is nog steeds zo. In mijn opinie heeft Duitsland moreel de oorlog verloren, maar is weer als economische winnaar uit de bus gekomen, de geschiedenis herhaalt zich telkenmale.

    Like

   • tjonge zegt:

    beste adriaan jansens,
    gelooft u nu werkelijk dat de gewone burger in welk land dan ook (dus niet het msm-tuig met dubbele agenda) werkelijk het normaal had gevonden als duitsland elke jood, zigeuner, gehandicapte en later elke niet blonde blauwogige uitgeroeid had ????
    .
    u schat de gewone burger nogal met een laag moraal in ?
    dat de burgers het misschien niet zouden durven uitspreken uit lijfsbehoud tegenover een dictator is een heel ander verhaal….

    Like

   • tjonge zegt: 30 oktober 2017 om 15:13

    Beste tjonge u weet net zoals veel reguurders op blog, dat het collectivistische gedachtegoed (EU) decennia lang zijn opmars aan het maken is, de vraag is niet hoe maar wanneer de EU in een totalitaire staat veranderd wordt, waarin de enkeling ten onder gaat in vermalen wordt een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind. Enfin ‘k schat de gewone burger in als een mens met een goed werkend moraal-kompas, de tijd zal het ons leren.

    Geliked door 1 persoon

  • De HKB Hollandsche Koopmansbank financierde de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP) van Adolf Hitler en is in handen van de SNS Nederlandse staatsbankbank.

   https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/sns

   Op 12 en 13 mei 1940 begeleide Prins Bernhard koningin Wilhelmina en zijn gezin bij hun overtocht naar Engeland. Dit met de voorkennis dat ingevolge artikel 21 van de Nederlandse Grondwet de Nederlandse regering daarmee zichzelf heeft opgeheven en Nederland onderdeel van Duitsland is geworden wat werd aangestuurd vanuit het Hitler-Kabinet. Jan Donner was raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden. Hij nam op 13 maart 1944 ontslag alsraadsheer, zonder afstand te nemen van het beleid van de Hoge Raad tijdens de bezetting, waarna hij na de bezetting op 5 mei 1945 weer kon terugkeren als raadsheer bij de Hoge Raad voor de voortzetting van het Hitler-Kabinet.

   https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/het-bilderberg-tribunaal-in-den-haag-nederland-9-11-wie-berecht-dan-de-echte-terroristen

   Geliked door 1 persoon

  • “Wenn alle untreu werden, so bleiben wir doch treu”

   Parallellen met het Wilhelmus?

   Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Paulzwueste ; JUIST!

   Like

 9. r.dunki zegt:

  Een halve eeuw van communistische brainwashing heeft in de USA en Europa geresulteerd in een 2e generatie van verdwaasde, totalitaire discipelen van de seculiere religie van de social justice die geen ruimte laat voor andersdenkenden, integendeel… Nu de Amerikaanse kiezer de buik ècht vol heeft van deze intolerante drammers is het land te klein, terwijl de activist Obama bij uitstek verantwoordelijk is voor de verdeling van het land, zelfs voor de interne verdeeldheid van zijn eigen partij, waarvan de extreme vleugel nu de politieke top naar de strot vliegt uit pure razernij en frustratie over het feit dat in een democratie ‘de vijand’ ook eens aan het woord komt.

  Like

 10. M. zegt:

  Het is een grote leugenaars bende.
  Het aanbidden van andere goden is ook bij de nep godsdiensten verboden.
  De waarheid laat zich niet samenvoegen tot 1 wereld geloof want dat zou afgoderij zijn.
  De nepgodsdiensten laten zich prima samenvoegen tot 1 wereldgeloof om samen wat aan afgoderij te gaan doen. Waarmee ze allemaal hun eigen leugen bevestigen.

  En omdat de leugen regeert moet u zich aan hun leugens en waanzin aanpassen.

  Like

 11. ReneKampers zegt:

  Die ‘haat” mensen kunnen enkel en alleen worden geholpen door een “Exorcist” of duivelsuitdrijver

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Vreemd bestuur inzake juridische handhaving gerechtsuitspraken.
  RAF terroristen:

  Brigitte Mohnhaupt: veroordeeld tot 5 maal levenslang en nu vrij;

  Een van de kopstukken van deze “tweede generatie” van de RAF was Brigitte Mohnhaupt. Zij werd op 11 november 1982 opgepakt en in 1985 tot vijf keer levenslang veroordeeld. Op 12 februari 2007 werd door de Duitse justitie besloten haar vervroegd vrij te laten na 24 jaar gevangenisstraf. Op 25 maart 2007 werd ze daadwerkelijk vrijgelaten.

  Christian Klar: tot zesmaal levenslang en vijftien jaar veroordeeld en nu vrij;

  Klar werd in 1985 tot zesmaal levenslang en vijftien jaar veroordeeld wegens negen moorden. Op 7 mei 2007 wees de Duitse bondspresident Horst Köhler een gratieverzoek af. Op 24 november 2008 werd bekendgemaakt dat Christian Klar op 3 januari 2009, na 26 jaar gevangenschap, op borgtocht vrij zou komen. De rechter oordeelde dat er geen gevaar is dat Klar in herhaling vervalt.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Rote_Armee_Fraktion

  17. Mai 2010, 21:20 Uhr :Ex-RAF-Terrorist entlassen Christian Klar ist auf freiem Fuß

  “Wer so brutal ist, dem nimmt man sowieso keine Reue ab”
  Kein journalistisches Interesse an Herrn Klar

  http://www.sueddeutsche.de/politik/ex-raf-terrorist-entlassen-christian-klar-ist-auf-freiem-fuss-1.380146

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s