FBI doet onderzoek: Antifa ontmoet ISIS in Hamburg

Screenshot_12

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Een tot nu toe geheim onderzoek van de FBI over de gewelddadige linkse anti-Trump verzetsbeweging heeft alarmerende zaken aan het licht gebracht. De Amerikaanse antifa onderhoudt contacten met de Islamitische Staat (ISIS) en Al-Qaida. In de zomer ontmoetten de Antifa en ISIS elkaar bij de G20-top.

journalistenwatch

De onthullingen komen van de voormalige hoofdredacteur van het “New York Times Magazine”, Edward Klein, in diens nieuwe boek “All Out War: The Plot to Destroy Trump” dat vandaag verschijnt en waarin hij zich beroept op FBI-rapporten.

“Er bestaat overweldigend bewijs van betrekkingen tussen Amerikaanse links-radicalen en buitenlandse islamitische terroristen van ISIS en Al-Qaida, evenals meerdere sub-organisaties en splintergroeperingen”, staat er in het FBI-rapport.

Het FBI-rappoprt over de inspanningen van de islamitische terroristen om onder tot geweld bereide Amerikaanse Antifa-troepen aanhangers te winnen, bevestigt Trump´s “omstreden” uitspraak na de dodelijke protesten in de zomer in Charlottesville dat linkse anarchistische groepen net zo gevaarlijk zouden zijn als rechtse groeperingen.

Op dit moment zou het de grootste uitdaging voor de justitiële autoriteiten van de VS zijn sinds de Black Panther en de links-radicale Weathermen-beweging, een militante ondergrondse organisatie die aan het eind van de jaren-60 tot in de jaren-70 actief waren. Op hun rekening komen vooral bomaanslagen op regeringsgebouwen.

In de zomer stuurde de FBI een speciale eenheid naar Duitsland om de geplande demonstratie van links-radicale groepen, onder hen ook de Duitse Antifa, te observeren, die n.a.v. de G20-top in Hamburg met elkaar hadden afgesproken.

Hamburg was het trefpunt voor de Amerikaanse Antifa en de Islamitische Staat

De eenheid stelde niet alleen vast dat Amerikaanse radicale linkse extremisten naar Dutsland gereisd waren en aan de gewelddadige onlusten deelnamen, maar ook dat ze daar leden van ISIS ontmoet zouden hebben, staat er in het FBI-document.

Vooral een links-radicale groep uit Oakland kwam in het vizier van de onderzoekers terecht. Zijn steunpunt is de havenstad heel dicht in de buurt van de Californische universiteit Berkeley, die steeds opnieuw het toneel is voor gewelddadige onlusten en anti-Trump protesten.

Omdat ISIS in Irak militair met succes werd bestreden, zou diens invloed in Europa en de rest van de wereld toenemen.

“Nu de FBI heeft onderzocht dat de ISIS-terroristen aanhangers onder de radicale verzetsbeweging in de VS heeft gevonden, is het duidelijk dat het geweld en de aanvallen tegen de Amerikaanse veiligheidstroepen, instellingen, inclusief banken, nog gewelddadiger zullen worden. We hebben informatie gekregen van insiders dat ISIS de Antifa in Oakland erbij helpt aan wapens te komen. Hoofdzakelijk gaat het om materiaal om bommen mee te bouwen, giftige chemicaliën en gassen”, heet het van de kant van de FBI.

“Een lid van de Oakland-groep is naar Syrië gereisd om daar ISIS te ontmoeten. Zogenaamd voor tactische training, maar wij weten dat het er in de eerste plaats om ging om te discussiëren over mogelijke verwoestende aanvallen in de VS”, zou de FBI weten.

Antifa bewapent zichzelf met hulp van ISIS

“In Hamburg werden meerdere geweldplegers uit Oakland gefotografeerd hoe ze met Molotovcocktails gooiden. Ze waren met de door hen geprefereerde wapens – ijzeren stangen – te zien. Ze staan op het punt hun wapenarsenaal in de VS uit te breiden. Hoewel ze gemaskerd waren, konden we ze eenduidig identificeren. Deze groep met zijn contacten met ISIS moet vernietigd worden.”

Voordat de directeur van de FBI, James Comey, in mei door president Trump werd ontslagen, had hij ook informatie over de verbinding tussen Jihadisten in het Midden-Oosten en Europese links-radicalen, inclusief de Amerikaanse anarchisten, die deel uitmaken van de brede verzetsbeweging tegen Trump, verzameld.

“De Amerikaanse radicalen communiceren met ISIS en andere terreurorganisaties via websites en gebruiken deze om instructies over het maken van wapens te krijgen”, aldus een FBI-bron, die toegang had tot de rapporten van Comey.

“Toen de regering-Trump had laten zien hoe serieus ze het meende met de vernietiging van ISIS en de terreurorganisatie in Syrië en Irak steeds verder terugdrong, werd het bondgenootschap tussen ISIS en Amerikaanse links-radicalen nog nauwer. Hun internet-chats zijn inmiddels astronomisch.”

De FBI zou nu proberen om weer aansluiting te krijgen, want de regering-Obama zou de FBI iedere mogelijkheid om de links-radicale scene op de universiteiten te infiltreren en te controleren, hebben afgepakt, aldus de bron van de FBI verder.

“Elk verband tussen de radicale islam – een formulering die de aanhangers van Obama nooit in de mond namen – en de Amerikaanse Antifa werd honend weggelachen. Dat alles is onder Trump nu veranderd. Het is iedereen nu duidelijk dat de anti-Trump “verzetsbeweging” ieder middel recht is om hem kwijt te raken. Dat is een vruchtbare bodem, waarop het ISIS en Al-Qaida nu gelukt is hun bruggenhoofd naar Amerika te slaan.”

Of de Duitse Antifa-troepen met hun goede netwerk hun voelsprieten ook al hebben uitgestoken in de richting van ISIS, is op dit moment nog niet duidelijk.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, demoniseren, Donald Trump, Eurabië, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

33 reacties op FBI doet onderzoek: Antifa ontmoet ISIS in Hamburg

 1. Guardiacivil zegt:

  En Obama laat steeds meer zijn ware aard zien.
  En ook Hilary gaan we vaker horen.

  Geliked door 3 people

 2. Wachteres zegt:

  Ondertussen ook weer een islamitisch feest in GB:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5032433/Alleged-extremists-linked-Manchester-bomber-charged.html

  Two alleged extremists ‘linked to Manchester bomber Salman Abedi’ including the brother of the teenage ‘terror twins’ are charged with terror offences after a probe by MI5

  Ahmed Halane alleged to have left Manchester to join Al-Shabaab in Somalia
  His ‘terror twin’ sisters Zahra and Salma left the UK to join Islamic State in 2014
  Finnish national Nur Hassan left England for Syria with his wife four years ago
  Previously thought dead, the 24-year-old is now accused of joining Islamic State

  Like

 3. Japio zegt:

  We roepen het hier allang, links en islam zijn bondgenoten.

  Geliked door 5 people

 4. tjonge zegt:

  toevallig gister een film over j.edgar hoover gekeken.
  die hoover was het begin van de fbi.
  bleek niet zo een fijne man, hij misbruikte zijn macht op een giga manier, presidenten waren zelfs lichtelijk bang van hem.
  .
  wat ik er mee wil zeggen ? ik vertrouw de fbi net zoveel als de msm.
  niet dat dit artikel niet zou kloppen maar zodra fbi in de picture is, is enige terughoudendheid niet helemaal een overbodige luxe….

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Geen verrassing links Nederland komt zowat klaar op de islam.

  Like

 6. Cynicus zegt:

  Het zijn en blijven beroepsdemoonstranten die erop uit zijn de middenklasse kapot te maken om hun zogezegde communistische klimaatutopia te gaan maken. Dit is een sluw en stom plan om alle welvaart van de middenklasse en onderklasse naar de ultrarijken te transformeren

  Het klimaatsprookje is een der wapens die men gebruikt

  Wordt wakker !!

  Alstublieft !

  Like

 7. Mary zegt:

  Ja ja de Islamiet Obama die alle controle en infiltreren onmogelijk maakte, is dat niet strafbaar!!!, en natuurlijk sprak Trump de waarheid, de Antifa de werkelijke nazi’s die zoals vanouds met de Islam samenwerkt om te kunnen vernietigen en natuurlijk is dat ook zo in Europa ook daar zou het direct verboden en uitgeroeid moeten worden nietwaar?, heel goed dat ook dit nu een ieder duidelijk gaat worden.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Laten we wel wezen. Dit feit als het waar is, is natuurlijk niet nieuw onder de zon. Er is altijd al een zekere connectie geweest tussen extremistische moslims en extremistische socialisten. We kennen dat fenomeen heel goed uit de tijd dat de Rote Armee Fraktion nog aktief was en/of de Andreas Bader Ulrike Meinhof groep. Zowel bij de aanslag op het olympisch dorp in Munchen alsook bij de vliegtuigkaping die eindigde in Entebbe Oeganda was er nauwe samenwerking tussen Palestijnse terroristen en de socialistische terroristen van de RAF.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Op US universiteiten wint het links multikul gedachtengoed ook steeds meer terrein, conservatieve sprekers worden geweigerd of (indien dit niet lukt) het spreken belet door “activisten”.
  Safe spaces en allerhande zijn in opmars (er zijn er zelfs al in eurabia gesignaleerd) want de snowflakes moeten kunnen ontsnappen aan de gruwelijke realiteit.
  Ik heb al vaker de reflectie gehad dat de hedendaagse jeugd beklagenswaardig is, ze gaan nooit de vrijheid én blijheid gekend hebben zoals onze generaties ze geleefd hebben.
  Betonblokken als straatmeubelair, militairen om burgers te beschermen tegen “terrorisme” (welk dat mogen we niet weten), festivals, sportwedstrijden of popconcerten zijn voorwerp van bijzondere aandacht voor veiligheidsmaatregelen…
  Nu mag de jeugd niet meer met een rugzakje ergens een festival ingaan, er zou wel eens een bom kunnen insteken…
  En verder, moet je eens voorstellen dat in de jaren zeventig of tachtig je kinderen door politie moeten begeleid worden om naar een Sinterklaas feest te gaan, ze zouden je gek verklaard hebben.
  Islam buiten, haatkazernes sluiten, kebak eettenten sluiten en alle islamieten het Avondland uit, goed of kwaadschiks maakt niet uit weg moeten ze.

  Like

  • tjonge zegt:

   helemaal eens met de laatste 3 zinnen (en de rest), alleen EERST de verantwoordelijken die het allemaal mogelijk hebben gemaakt en nog steeds maken, DIE moeten allen eerst aan de hoogste boom !
   .
   daarna ruimen, niet goedschiks maar kwaadschiks…..

   Like

 10. ildiko zegt:

  tot aan de wortel moet alle 2 vernietigd worden.

  Like

 11. T.Troubadour zegt:

  Nog steeds niets van de mane stream lying mediawaaronder nos c.s.
  Past niet in hun straatje.

  Like

 12. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 13. Johan zegt:

  Hoe is de situatie in Nederland ? Zouden extreem linkse Antifa-aanhangers in ons land ook contacten onderhouden met geradicaliseerde moslims ?

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Het is de nederlandse antifagroep maar nauewlijks gelukt om met die lui samen rotzooi te trappen hoewel het wel is voorgekomen.
  De duitse polite had ze al aan de grens in de gaten en stuurde ze, met hun bussen, terug.Wat een zooi.

  Like

 15. Jan zegt:

  ANTIFA Leader: “November 4th […] millions of antifa supersoldiers will behead all white parents”

  can’t wait for November 4th when millions of antifa supersoldiers will behead all white parents and small business owners in the town square

  — Tom Bloke (@21logician) October 30, 2017

  Adding to the open display of anti-white racism and coupled with violence against small business owners (for whatever reason), the top-rated reply doubled down:

  we, ANTIFA, ARE going to Exploge the white USArace with acme tnt crates UNTIL they are cobered with soot and waving a white rag on a stick

  — spoilt teat (@offalnaut) October 30, 2017

  Among his followers and the people who retweet “Tom Bloke” are far left Teen Vogue writer Lauren Duca and Colin Taylor, the managing editor of Occupy Democrats, among many others.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/10/antifa-leader-november-4th-millions-antifa-supersoldiers-will-behead-white-parents/

  Advies aan Trump: zet het leger in en slacht dat volk in de straten tot de laatste af

  Like

 16. baksteen zegt:

  De bruinhemden ontmoeten de strijders van Hoesseini.

  Like

 17. M. zegt:

  Vind het toch knap dat ze het volk al jaren voor de gek kunnen houden door de meest voor de hand liggende oplossing tegen terreur expres niet te willen vinden.
  De koe heeft niets met een koe te maken en meer van die onzin.

  Like

 18. Williaan zegt:

  Griezelig! Niets en niemand is te vertrouwen, veel “organisaties” blijken niet wat ze zeggen te zijn.
  De dekmantels zijn dikker dan ooit, evenals verwarring zaaien via internet, wat o zo gemakkelijk is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s