Samenscholingsverbod Antwerpen na vechtpartijen

Screenshot_3

(Door: Huib de Zeeuw)

Op vrijdag- en zondagavond waren er gevechten tussen bewoners van Turkse en Koerdische afkomst. Vier mensen raakten gewond, onder wie een agent.

Burgemeester Bart de Wever (N-VA) heeft een plaatselijk samenscholingsverbod ingesteld van minstens een week.Foto Laurent Dubrule/EPA

De Antwerpse burgemeester Bart de Wever (N-VA) heeft een plaatselijk samenscholingsverbod van minstens een week afgekondigd nadat dit weekend bewoners van Turkse en Koerdische afkomst met elkaar op de vuist gingen. In totaal raakten vier mensen gewond, onder wie een agent.

De Wever veroordeelt het geweld en gaat “zo snel mogelijk” de Turks-Antwerpse en Koerdisch-Antwerpse gemeenschappen aanspreken op het geweld, zo schrijft De Standaard.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NRC.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Islamisering, Koerden, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Samenscholingsverbod Antwerpen na vechtpartijen

 1. Rensk. zegt:

  En EU ziet dat het goed is. Nog meer van dat volk binnen halen, die onderling verdeeld zijn in groepen van voor Assad/tegen Assad voor de verschillende groepen van opstandelingen etc. Je kunt er op wachten dat het enig moment alles totaal uit de hand gaat lopen. Getraumatiseerde mensen, die weer kinderen krijgen, die daar ook weer het en en ander van mee krijgen. Het is hopeloos en het blijft hopeloos. En dan is wat er nu gebeurd peanuts. Waanzin de diversteitszin van Timmermans en zijn baasje en alle andere idioten.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Timmermans en consorten, zitten zeker waarschijnlijk) in …goed..beveiligde..omgevingen, ( ook met betonblokken voor de ingangen?) zodat de …gekleurde meute..niet zomaar ..plotseling, een bezoek kan brengen,…uit dankbaarheid..dat ze in …onze …landen…mogen…bivakkeren , ( pardon, onze ‘voorzieningsruiven’, door hun enorme omvang, mogen …’leegvreten’).

   Like

   • fleckie zegt:

    ..uit….PROCESNIEUWS..113, ..oktober 2017…….:’BELGIË……… GREENPPEACE …naar…rechter…om…NATIONAAL..PROGRAMMA..RADIOACTIEF..AFVAL’……………In België stapt Greenpeace naar de Raad van State omdat het Nationaal Prpgramma Radioactief Afval niet voldoet. In dat ‘beheersplan ‘, verplicht door de Europese Commissie moeten concrete stappen beschreven worden om tot een eindberging te komen. De Belgische overheid was veel telaat met het kernafvalplan,maar het document, zo vindt Greenpeace ,is eigenlijk vooral een stand van zaken tot ..eind 2014.
    Verder is er weinig terug te vinden over de kosten van een eindberging en hoe dat gefinancierd gaat worden. Het is nog onbekend wanneer de zitting bij de Raadv van State is. ….. In Nederland begint de kwartiermaker oriënterende gesprekken voor de in het Nationale. Programma radioactief afval aangekondigde ..Klankbordgroep. ……….Volgens
    ..de..Belgische ..organisatie..verantwoordelijk..voor. radioactief afval ..NIRAS ..kan het hoogradioactief afval opgeslagen worden in kleilagen:.. zowel ..de..Boomse..als..de..Ieperse..klei. Het FANC.., de nucleaire toezichthouder ,vindt dat de verschillende geologische lagen in België ..onvoldoende zijn onderzocht op geschiktheid…..FANC..wil een veiligheidsanalyse zien waaruit blijkt dat weinig verharde klei voldoende garanties biedt om gedurende vele …tienduizenden jaren het hoogradioactief Kernafval. volledig af te zonderen van de buitenwereld. …………..NIRAS
    op haar beurt is het niet eens met de plannen van de overheid. Die wil eerst kijken naar geologische geschiktheid en dan naar een locatie. …NIRAS ..denkt dat er dan te veel locaties afvallen..( lees: hartelijk bedanken voor de eer) en wil eerst kijken naar locatie die willen en dan pas naar geologische geschiktheid. …………..In Nederland heeft LAKA een aantal procedures gevoerd rond het..Nationale Programma..en..het..beleid..dat..er..pas over…100.. jaar .een..eindberging..hoeft..te..zijn. De in het Nederlandse Programma aangekondigde …Klankbordbord is bezig vorm te krijgen. De kwartiermaker daarvoor Jan Paul..van..Soest,..heeft..op..dit..moment..oriënterende..gesprekken..met..het..veld”. ……..
    …..Recent heeft..LAKA namens een aantal mensen..die door middel van zonnepanelen( of windmolens) zelf electriciteit opwekken..en..leveren aan het net..een..klacht..ingediend bij de Europese Commissie omdat bij de opslag van kernafval sprake zou zijn van illegale..staatssteun….Er is weliswaar een fonds voor eondberging , maar de kosten van ( de weg naar) eindberging zijn onduidelijk. Dit terwijl de fianciele risico’s niet bij de vervuilers– de kernafvalproducenten..liggen, maar zijn overgenomen..door..de..staat…..
    ( COVRA) … En dat is niet toegestane staatssteun. …..LAKA…KERNENERGIENIEUWS..18-08-17.<<<<<<<<<<<<<<

    Like

   • fleckie zegt:

    ‘JODIUMPILLEN… terugsturen….of…bewaren?….. PROCESNIEUWS 113, oktober 2017.
    In…OKTOBER ..krijgen 1,4 miljoen huishoudens jodiumpillen uitgereikt. Een majeur- operatie, uitgevoerd door de Rijksoverheid met hulp voor de regionale veiligheisregio’s…
    Iedereen tot en met …40 jaar die tot 20 kilometer van een kerncentrale woont,of die nou in Duitsland, België of in Nederland staat,krijgt de pillen en in de zone van 20 tot 100 kilometer rond een kerncentrale,iedereen die jonger is dan 19 jaar. Wie net buiten de boot valt( te oud of net buiten de grens) kan zelf pillen kopen. ..Bij een proef rond de onderzoeksreactor in..PETTEN.. besloot de gemeente de grens zelf op te rekken want de arbitraire grens van de Rijksoverheid gaat natuurlijk dwars door gemeentegrenzen heen.
    Om het nog meer ingewikkelder te maken gelden voor Drenthe..en..Groningen..andere grenzen: omdat het daar gaat om de de..DUITSE..kerncentrale Emsland- die een groter vermogen heeft en dus meer tadioactieve stoffen kan uitspugen na een ongeluk– gelden daar zones van..0-25 en ..25-100 kilometer……………Bij een kernramp kunnen tientallen
    verschillende soorten radioactieve stoffen vrijkomen. De enige waartegen je je een beetje kunt beschermen– door je schildklier te verzadigen..met..niet- radioactieve..
    jodiumtabletten. Voor alle andere stoffen geldt; wegwezen zo snel mogelijk. ..Dat is voor
    een ..overheid..een ingewikkelde boodschap. Want hoewel ze blijft bezweren dat kerncentrales volledig veilig zijn( anders zouden ze niet open mogen blijven) weten ze dat ook weer niet helemaal zeker. En daarom delen ze preventief zo’n 15 miljoen pillen uit. Wie dieper doorgraaft in de informatie v.d.Rijksoverheid leest dat er tegen de vele andere stoffen die vrijkomen feitelijk geen effectieve bescherming mogelijk is. En dus raadt ook de overheid ons aan om weg te gaan als het zover komt. …..Of nee, toch maar niet,eerst moet je in principe blijven waar je bent.( ” Bent u onderweg in een auto,schakel dan alle ventilatie uit en rij van de plek van het ongeval vandaan Als er files zijn,is schuilen in een betonnen gebouw een veiliger optie”) en precies op het juiste moment de jodiumpillen slikken. ..Maar omdat er nu eenmaal niet alleen jodium ontsnapt moet u na een seintje van de Minister alsnog uw huis verlaten en op pad. ..Of je nou wel of niet eerst even je Kinderen van school moet halen is nog wat onduidelijk. ..Daarover moet..je..dan..weer..eerst..bellen..met..Veiligheidsregio. Ga je eerst langs school,neem dan wat pillen mee want..misschien..weet..het..schoolhoofd..niet meer zo goed waar de pillen liggen. …………..Even voor alle duidelijkheid: we hebben..het..hier..over..een..gebied
    met steden als…EINDHOVEN! GRONINGEN! MAASTRICHT!..MIDDELBURG!..VLIS-
    SINGEN!..GOES!..ALMELO!..ENSCHEDE!..ROERMOND!..BREDA!..en..delen van…ROTTERDAM!……………Ons wordt vaak gevraagd wat we ervan vinden. Bieden de pillen alleen schijnveiligheid,of zijn ze een noodzakelijk kwaad?. We ontkennen het dilemma niet. : na de ramp in Tsjernobyl(1986) zag je nog veel groter aantal gevallen van schildklierkanker in regio’s die geen pillen verstrekt hadden dan in gebieden waar ze wel geslikt werden. Maar in Fukushima dachten duizenden mensen die wel jodium pillen hadden geslikt dat ze veilig waren. Zij gingen niet weg en kregen de volle radioactieve cocktail over zich heen. …We zullen mensen dus niet oproepen..de..pillen demonstratief weer in te leveren bij de Minister. Maar we zeggen wel:een kerncentrale kan ontploffen. Echte bescherming is een illusie, het wordt een gigantische puinhoop. Niet omdat wij paniek zaaien maar omdat radioactieve stoffen levensgevaarlijk zijn….Rijksoverheid: communiceer daar…eerlijk…over…………..PEER ..de..RIJK, …WISE.<<<<<<<<<<<<<<
    .

    Like

   • fleckie zegt:

    ……KERNCENTRALES TIHANGE 2 en DOEL 3 binnen 2 jaar dicht? Het … kan………
    Uit ‘PROCESNIEUWS’113/ oktober 2017 ‘ TRIBUNAAL voor de VREDE’.P.de Rijke,Wise.
    In Europa staan tientallen sterk verouderde kerncentrales. Die moeten natuurlijk allemaal..zo..snel mogelijk dicht,maar Tihange 2 en Doel 3 springen
    er om een paar redenen uit, ” De reactorvaten zitten vol met scheuren. Daar zijn veel zorgen over. Worden ze groter ? Waren ze er altijd al? Is het reactorvat nog wel bestand tegen snelle temperatuurwisselingen,by. bij een Nood- stop? ……….De centrales zijn oud en steeds vaker vallen ze onverwacht uit. ……’ onder sterke invloed v.d.eigenaar v.d. centrales, Electrabel, worden de centrales tegen wil en dank open ge houden. De winst is voor de eigenaren, het risico voor de bevolking. ……….Het moederbedrijf Engie wil eigenlijk wel af v.d. kerncentrale en overweegt Electrabel af te splisen. ……….Duitsland, Nederland en Luxemburg hebben een duidelijk signaal gegeven: ze willen dat de centrales gesloten worden. De Belgische regering weigert halsstarrig te luisteren naar haar buurlanden. …….
    …Dicht? Het kan. …..In juni 2017 gingen 50.000 mensen de straat op om de snelle sluiting van deze ..gevaarlijkste kerncentrales te eisen. De mensenketting was een groot success. Maar Tihange 2 en Doel 3 zijn nog niet dicht. Er moet meer gebeuren om de druk op te voeren. Dat kan. We zijn ervan overtuigd dat een campagne alleen success kan hebben als er enerzijds veel lokaal actieve mensen zijn,( locale … groepen ,buurtcomites,individuen etc,) en er anderzijds een organisatie is met betaalde krachten, die heel geconcentreerd veel tijd en ervaring kan stoppen in een gerichte campagne. Want er is een plan nodig, continuiteit,aansturing, ondersteuning, een Constante focus, kennis, ervaring en de mogelijkheid om verbindingen te leggen en ( internationaal te lobbyen en activiteiten te ontwikkelen. De komende jaren zal er in Belgie intensief gedebatteerd worden over de toekomst v.d.kerncentrales. En dan lopen er nog tal van juridische procedures , van landen,individuen en ( milieu) organisaties.
    Kortom: Er zijn niet alleen sterke inhoudelijke ( reeel gevaar) Maar ook strategische argumenten( reeele kansen ) om te kiezen voor een campagne – focus op deze 2 reacto- ten. Er liggen nu veel kansen die we kunnen en moeten benutten, : de mensenketting heeft veel teweeggebracht, zowel bij de bevolking als.bv. ..in de Belgische politiek. Maar ook in de Nederlandse, Duitse en Luxemburgse politiek. ……….Wij denken dus dat het nodig is om iemand aan te kunnen stellen die zich helemaal bezig gaat houden met Tihange 2 , en Doel 3. Een ‘campaigner’ die op basis van een strategisch plan gericht gaat werken aan de vervroegde sluiting van de gevaarlijkste reactoren.Deze campaigner
    zou intensief gaan samenwerken met locale groepen, ..partijen,individuen,organisaties,en bewegingen in Limburg de nationale politiek gaan volgen en lobbyen , de technische – en veiligheidsdiscussies over de centrales volgen en beinvloeden,op allerlei niveaus materialen ontwikkelen tbv.voorlichting en discussie, nauw samenwerken met de Belgische ( en Duitse ) organisaties en een paar keer per jaar – vooral samen met de locale beweging in Limburg – een ludieke stevige ,symboli-
    sche ,mediagenieke collectieve) actie ontwikkelen. ……Crowfund je eigen campaigner.
    WISE. gaat een campaigner aanstellen die zich alleen maar gaat bezighouden met Tihange 2 en Doel 3. Om die te kunnen betaken starten we een crowfundingsactie : als 500 mensen 7 €URO per man betalen kunnen we iemand aanstellen met een werkbudget. Dat kan ook door 1000 mensen die elke maand 3,5 euro geven, of met 700 mensen die elke maand 5 euro geven. Het principe is: draag bij aan je eigen campaigner. En we doen het goed of we doen het niet: een halve campaigner gaat niet brengen wat nodig is. We gaan dus ook echt alleen van start als we 3500 euro per maand zeker hebben gesteld. ……….Waarom 3500 euro? .Wise betaalt haar werknemers een alleszins
    redelijk loon. Ten opzichte van ..collega-milieuorganisaties betalen we weinig ten opzichte van de ‘markt’. heel weinig. Maar we slagen er wel altijd in goeie campaigners te werven. Een campaigner verdient bij Wise ongeveer 1800 euro netto per maand ( voor vier dagen/week). Dat komt Bruto / Bruto bijna 3000euro/ maand) is nodig om acties te kunnen starten,om treinreizen te kunnen betaken,een folder te maken, kortom,om effectief te kunnen opereren. ………..Wat doet die Tihange-campaigner precise?* Hij of zijn gaat een syrategisch plan opstellen om T2/D3 binnen 2 jaar dicht te krijgen. Dat kan alleen lukken als hij/ zij intensief samenwerkt met locale groepen,partijen ,individuen ,organisaties en bewegingen in Limburg, Brabant en Zeeland….* goed in de gaten houdt wat er op nationaal politiek nivo gebeurt en daar invloed op uitoefent(lobby). * de technische – en veiligheidsdiscussies over de centrales volgt en beinvloedt. …* op allerlei niveaus
    materialen ontwikkelt tbv.voorlichting en discusses,…* nauw samenwerkt met Belgische( en Duitse) organisaties…* en een paar keer per jaar- vooral samen met de locale beweging in het zuiden- een ( ludieke,stevige, symbolische medianegieken,collectieve ) actie ontwikkelt) ………..DOE MEE, kijk op http://www.wisenederland.no/ Tihange……………….
    …..Hoe lang duurt de actie en hoe lang moet ik bijdragen?… Wij zijn optimistic heb realisten: we denken dat we Tihange 2 en Doel 3 binnen 2 jaar dicht hebben.Natuurlijk is dat niet alleen afhankelijk van wat wij doen of nalaten. Voorlopig gaan we dus uit van 2 jaar. Natuurlijk kun je op elk moment je machtiging intrekken. Maar ook een campaigner bij WISE heeft zekerheid nodig en wil planmatig kunnen werken……Kan ik ook een ander bedrag / met een andere frequentie betalen? Ja zeker.We hebben 3500 euro per maand nodig .Dat kan opgebracht worden door 700 mensen die 5 euro per maand geven Maar ook door 500 mensen die 7 euro p.maand geven. Of 300 mensen die 15 euro p.masnd geven. Uw bijdragen kan per maand, per kwartasl , per half- en heel jaar . De bijdrage is aftrekbaar v.d.belasting. Als u een bijdragen voor 5 jaar vastlegt is het fiscaal nog aantrekkeler..Wat als ik na een tijd je wil stoppen? Dat kan op elk door u geweest moment. U laat het ons weten en we stoppen de automatische incasso. …..Wat als na een tijdje veel mensen stoppen? Dan hebben we een probleem…Niet alleen omdat we dan de campaigner moeten ontstaan..Maar vooral omdat we dan ons doel Tihange 2 en Doel3 dicht binnen 2 jaar niet halen. Het is dus heel jammer. als u stopt met uw bijdrage. …..Gaat echt alle geld uit deze campagne naar de campaigner?. Ja.1.. op..1.. WISE neemt uit bestaande middelen de kosten voor overhead op zich( bureau,Telefoon, , huur etc.)! We willen aan ieder een die meedoet minstens 2 x per jaar volledige open heid van zaken geven over de precieze besteding van het geld. Misschien lukt het om op onze site een kasboek bij te houden waar alleen de mensen die bijdragen bij kunnen. …..Hoe word ik op de hoog te gehouden ? De campaigner gaat bloggen op onze site( openbaar voor ieder een) af en toe een stukje schrijven in de reguliere WISE nieuwsbrief( die 12 x per jaar aan 12.000 mensen wordt gestuurd) gaat 4 x per jaar een tussentijds verslag uit brengen aan de groep die bijdraagt en gaat 2 x per jaar een bijeenkomst organiseren voor ieder een die bijdraagt. …De campaigner is in belangrijke mate afhankelijk van de steun en de betrokkenheid van de mensen die mee willen doen met acties en campagnes. Dus ja, de campaigner maakt een plan waar voor hij eerst heel veel met de direct betrokkenen praat.. Tussendoor zijn er sessies en mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan over de koers en de activiteiten. .. Eigenlijk is het jullie campaigner..<<<<<<<<<<

    Like

  • Leo 1 zegt:

   deze gevechten zijn het begin van eigen gebieden veilig stellen en bezetten door de nu instromende bezetters in een toekomstig veroverd islamitisch Europa.

   Nieuwe soorten stellen hun eigen grenzen.

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Maak er geen samenscholingsverbod van maar een volksfestijn. Zet een marktterrein af met hoge hekwerken, verstrek de Koerden en Turken ijzeren stangen en messen en laat ze vervolgens hun gang gaan. Als niemand meer beweegt is het tijd voor de volgende ronde. Kunnen natuurlijk ook Marokkanen, Somaliers etc zijn. Lijkt me erg leuk, spannender dan oud hollandsch koekhappen of zaklopen.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/dit-heeft-politie-allemaal-in-beslag-genomen-na-zware-rellen-in-antwerpen~ace809ef/

  Dit [zie foto] heeft politie allemaal in beslag genomen na zware rellen in Antwerpen

  De politie heeft tientallen stokken en staven in beslag genomen die gisteren dienst deden als slagwapens bij de rellen in de Antwerpse Brederowijk.

  Tientallen metalen buizen, houten stokken en zware stenen liggen bij de politie opgeslagen. Sommige herrieschoppers hadden een hockeystick bij zich. Ze zijn gevonden in de omgeving van de Brederodestraat en in bezit van personen die in de loop van gisteravond en vannacht zijn opgepakt. Al het materiaal dat doelbewust verzameld werd om iemand mee te kunnen slaan, is in beslag genomen.

  De politie was vannacht opnieuw massaal aanwezig in de straat die nu bekend staat als ‘vechtstraat’. Een grote groep was gewapend met stokken en staven en begon luid slogans te scanderen.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Krijg je als het Midden-Oosten in huis haalt! Jan Lul zag dit decennia al aankomen! Maar moest zijn smoel houden, want ‘discrimiNAZI’. En nu zitten met die zooi hier! De lieden die al deze ellende over ons hebben uitgekieperd, zouden eigenlijk voor het gerecht gesleept moeten worden. Landverraders!!

  Geliked door 1 persoon

 5. rakkertje zegt:

  Ik snap niet dat de flikken daar tussen komen … laat dat gespuis maar met elkaar op de vuist gaan … zolang ze ons volkje met rust laten kan dat geen kwaad.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  Die politieke vechtpartijen moeten ze doen in hun thuislanden. Het gastland lastig vallen met politieke problemen die ze in hun thuisland hebben, daarmee laten ze zien dat ze absoluut niet wensen te integreren. Het gezag van het gastland (als er al gezag is), moet keihard optreden tegen alle partijen. Sla ze over de straat, schiet ze neer, sluit de overlevenden op. Daarna door de gemeentereiniging het bloed laten wegspoelen en de kogelhulzen verwijderen (niet weggooien want dat is oud koper en dat levert goed geld op). Nou even wat anders. Er zijn natuurlijk gewonden in beide kampen. Niet laten behandelen in de ziekenhuizen, of ze genezen vanzelf of ze gaan gewoon dood. Doen ze in turkije en koerdistan ook. Met deze aanpak van het gastland, wordt het een stuk rustiger in de openbare ruimte. Heb je helemaal geen samenscholingsverbod voor nodig.

  Like

 7. Jean zegt:

  Hopelijk wordt er snel werk gemaakt aan uitzetting van vreemdelingen die zich niet houden aan ONZE normen & waarden en aan ONZE seculiere wetten, het is steeds hetzelfde en dat dagelijks nl. ellende & geweld komende van vreemdelingen.
  Nu dubbele nationaliteit afschaffen w.w.z. de NL e/o B nationaliteit inleveren.
  Nu stemrecht voor vreemdelingen verbieden.
  Nu vreemdelingen die geen enkele bijdrage leveren aan onze sociale zekerheid en geen werk. hebben verzamelen in ‘gesloten centra’ en asap afvoeren naar landen van herkomst.
  De ellende komende van dat onderontwikkeld zootje ongeregeld komt ons de strot uit.
  Hier gelden ‘enkel’ onze normen & waarden en vooral onze seculiere wetten en zeker nooit die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam.
  Jammer dat er nog steeds mensen rondlopen die enig vertrouwen geven aan de politieke lafaards van de huidige partijen, geef enkel jullie stem aan de PVV in Nederland aan het VB in Vlaanderen aan FN in Frankrijk aan AfD in Duitsland en aan SPÖ in Oostenrijk en kom allen samen om die zwijnenstal EU genaamd definitief te sluiten want er komt enkel ellende mee én DICTATUUR.

  Like

  • MF zegt:

   Onze normen en waarden? Die worden nu juist gebruikt om ons op te rollen. Voorbeeld: multi-culurele samenleving, godsdienstvrijheid, mensenrechten verdragen.

   Like

 8. MF zegt:

  Ik vrees, als we niet ingrijpen, dat dit de toekomst van West-Europa is. Ik huiver…

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  ze kunnen niet met elkaar leven daar niet en in onze landen ook niet, laat ze het daar uitvechten, kost weer handen vol geld al die politie

  Like

 10. MF zegt:

  Mijn ouders, al mijn ooms en tantes, mijn (groot-) grootouders, hebben generaties lang hard gewerkt om de maatschappij op te bouwen. Mogen we aub zelf bepalen wat we met het opgebouwde doen? Of moeten we dat verantwoorden aan guerrila figuren van de andere kant van de wereld.
  Ik besprak dit vanmiddag met MCJ, die ik bij deze groet.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   40 jaar terug is de Omvolking al begonnen. Waarschijnlijk leefden toen nog familieleden van jou / mij. Toen kwamen er ook al foute lieden binnen. Iedereen was in die tijd welkom (zgn. gastarbeiders / vluchtelingen). Maar de mensen waren niet zo goed geïnformeerd als wij nu. Ook hadden ze een blindelings vertrouwen in hún partij. Ja, de Verkloting van ons ooit zo welvarend en stabiel landje is al decennia gaande! En het lijkt wel of het niet stoppen is!!

   Like

  • MF zegt:

   Al mijn ooms en tantes (op een na) en mijn ouders leven niet meer. Ze hadden boerderijen en kwamen tientallen jaren des morgens om half vijf op, om te werken. En nu… geef het maar weg. Ja, dat doet pijn, veel pijn…

   Like

   • ReaGluurder zegt:

    Snap het! Ik kom ook uit een boerenomgeving. Lange dagen, keihard werken, niks geen machines…. Gelukkig wisten ze niet beter en bijna iedereen zat in het zelfde schuitje. Het is verdomd pijnlijk om te zien dat GAJES dat hier binnengehaald wordt en nog geen sec hebben gewerkt of belasting hebben betaald, met alle egards behandeld worden. Onze Voorouders, opdat wij ze niet vergeten!!

    Like

 11. Sabeltant zegt:

  De Wever veroordeelt het geweld en gaat “zo snel mogelijk” de Turks-Antwerpse en Koerdisch-Antwerpse gemeenschappen aanspreken op het geweld…..

  De Wever… och ja, Ik kan het antwoord wel raden…

  Wat hebben WIJ daarmee te maken?
  Die Koerden en Turken kwamen helemaal niet uit Antwerpen.
  Wij hopen dat dit niet afstraalt naar de Antwerpse Koerden of Turken want wij zijn juist zijn heel vreedzaam…

  Like

  • Harry zegt:

   Het getuigt niet van moed , dat verhaal van De Wever .
   Die valt dus ook al weer tegen !
   Met De Winter had het vast en zeker wat steviger aangepakt geworden .
   Waarom kiest men haast altijd de verkeerden in West Europa ?
   Is dat door domheid , door onwetendheid of dankzij de linkse propaganda ?
   Alledrie ?

   Like

  • fleckie zegt:

   Waarom geeft men de tegenover elkaar gestelde partijen niet de kans om een a tweemaal per week in een ‘afgebakend’ gebied, de kans: ‘catch als catch can.’ ..’uit te oefenen,, wel op elkaar natuurlijk!. ‘zijn immers aanhangers van ..’dezelfde ideologie’.

   Like

 12. Harry zegt:

  Stuur het leger er maar op af , met mitrailleurs .
  De enige afdoende oplossing !

  Waar was dat leger trouwens tijdens die rellen ?
  Aan de andere kant van de stad , zeker ?
  Er lopen toch genoeg militairen op straat , daar ?

  De koerden zijn ook moslims , maar die zitten momenteel wat het bestrijden van Isis en Erdogan betreft , nu nog aan de goede kant van de streep .
  Vind ze ook heel wat minder irritant .
  Ergo , mik maar op de turken , daar hebben we er ook meer van .

  Geliked door 1 persoon

 13. M. zegt:

  Wie geven de psychopaten van de elite de macht?
  De elite heeft geen enkele macht die word ze gegeven door de waardeloze karakterloze politici en ambtenaren die voor een beetje centen hun eigen vlees en bloed en volk helpen verraden.
  De zogenaamde veelal in scene gezette vechtpartijen moeten samenscholingen weer verboden krijgen zodat u zich niet kan verenigen als burgers tegen de ellende die men expres naar uw land haalt.
  U word opzettelijk in gevaar gebracht en niet beschermd en met de samenscholing truc kan men u ook nog verder isoleren oftewel de hoek in drukken.
  Rechteloos was u al gemaakt met de verplichte discriminatie van de eigen burger tegenover alles van buiten.
  Discriminatie noemen ze het als u geen discriminatie wenst van de opgedrongen vrede die niets met vrede te maken heeft en zelf iedereen discrimineert en ook u graag wil discrimineren door u verplicht te laten aanpassen aan hun discriminatie van alles wat anders gelooft.
  Anders discrimineert u. Snapt u wel.
  Alles wat anders gelooft moet er aan volgens het boek dat de meerderheid nog niet kan lezen of ooit heeft gelezen en men mag niet integreren.
  U moet uw hele land aanpassen maar men kan zich wel samenvoegen met andere geloven tot een wereldgeloof?
  Niet echt geloofwaardig allemaal die omgekeerde bijbel waanzin.

  Like

  • MF zegt:

   Ofwel: we worden aangepakt met onze eigen verworvenheden. Ook het Christendom wordt tegen ons ingezet met foute interpretaties. Voorbeeld: ik wil mijn eigen cultuur en eigendommen beschermen: “u bent niet liefdevol en barmhartig”, en meer van dit soort shit….

   Like

 14. M. zegt:

  U hoeft nergens op te rekenen. De problemen gaan nu onbeperkt aangerukt worden.
  Iets waar uw schijnheilige overheid volledig in mee gaat.
  Beschermen zullen ze u ook niet dat weet u al doordat de verplichte discriminatie van eigen volk boven alles gaat en u straks nog een boete gaat krijgen voor het beschermen van uzelf.
  Het leger hoeft u ook niet op te rekenen of ze moeten daar het licht gaan zien maar ook daar zou ik niet op rekenen. Anders hadden de meeste het onderhand wel gezien.
  Ze hebben getekend om bevelen op te volgen niet om zelfstandig te denken.
  Ze gaan niet onbeperkt problemen binnen halen om u te laten beschermen door het leger of dacht u van wel? We willen wel maar mogen niet. U weet wel.
  Kijk naar de huilende agenten in de landen om ons heen die de vrede niet meer aankunnen of de militairen in andere landen die zichzelf niet eens mogen beschermen tegen de vrede met hun wapen.
  Dienstplicht jaren terug al afgeschaft .
  Defensie leeg bezuinigd omdat er nog nooit zoveel dreiging is geweest is en ze het de vijand niet te moeilijk willen maken.
  Dat er bij die soldaten niet eens een lamp gaat branden met hun kinderbudgetje en antieke Joint Suicide Fighters om het land te verdedigen is vreemd te noemen.

  Ik hoop dat zij die meewerken ons land en de burger te verraden begrijpen dat ze zelf ook niets meer te vertellen hebben in een land wat straks overgenomen is.
  Kan je ook je pak en je wapen inleveren en als het tegenzit je leven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s