Viktor Orbán: “We willen blijven hoe we zijn”

(Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens een discussie in het mediacentrum van de Passauer Neue Presse in Passau verleden week sprak de Hongaarse minister-president Viktor Orbán zich duidelijk tegen een immigratie van cultuur en maatschappij veranderende personen uit. In Europa zou sprake zijn van twee verschillende beginselen van de migratie- en vluchtelingenpolitiek, zei hij.

PI News (2)

Enkele landen, bijvoorbeeld Duitsland, Italië of Frankrijk, zouden ertoe hebben besloten immigratielanden te willen worden. Daar zou men het samenleven van mensen van verschillende herkomst en verschillende religies willen organiseren. “Wij in Midden-Europa, bijvoorbeeld wij Hongaren, hebben de beslissing genomen dat niet te willen”, werd de Hongaarse minister-president duidelijk en preciseerde zijn standpunt: “Wij willen niet met mensen samenleven die niet van ons afstammen en een andere herkomst hebben en behoren tot een andere cultuur. Wij willen blijven hoe we zijn”, aldus Orbán.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Christendom, cultuurrelativisme, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Midden-Europa, Multiculti, Patriottisme, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

23 reacties op Viktor Orbán: “We willen blijven hoe we zijn”

 1. Rensk. zegt:

  Ik wil ook dat de Nederlandse cultuur blijft en niet ondergesneeuwd word door een cultuur waar ik en langzamerhand steeds meer mensen niets van moeten hebben. Is en blijft het een kleine minderheid net zoals de Vietnamezen en de Chinezen hier en ze houden hun grote muil heb ik er geen problemen mee.

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Vietnamezen en Chinezen vallen in onze samenleving niet op dit in tegenstelling tot andere volken die alleen maar schreeuwen en nu in België met elkaar vechten
   Zet ze in bussen op weg naar het vliegveld en terug naar hun vaderland, waarom in Europa komen wonen om hier hun haat tegen elkaar uit te vechten

   Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Als ik onze geestelijk gestoorde regering die een hekel heeft aan Nederlanders, vergelijk met deze Hongaarse leider, betrap ik mezelf op een ziekelijke vorm van afgunst.

  Geliked door 4 people

  • tippelaar zegt:

   Wacht maar, het zal de hongaren berouwen. Juncker en timmermans hebben al financiele strafmaatregelen in voorbereiding voor de visigradlanden. Het was de bedoeling van juncker en timmermans dat die landen zich zouden onderwerpen aan de europese vleespotten en subsidiepotten, niet dat ze opstandig zijn en een eigen koers willen varen. Juncker en timmermans en de rest van het zooitje ongeregelde eu.schorum stikken zowat in hun eigen eenheidsworst. Dat willen die visigradlanden niet.

   Like

   • MF zegt:

    Die landen zijn nog gewend ergens voor te knokken, en halen nu voor ons kastanjes uit het vuur. Diep respect voor Orban c.s.

    Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zij doen geen water bij de wijn
  dus gaan Hongaren als een trein…
  maar Die hebben een Voorman
  de reus Victor Orban
  da’s andere koek dan ‘n gein-konijn 😛
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

  • Mirjam zegt:

   Roos heeft gelijk. Waar zijn de vragen, antwoorden en de verder consequenties? Morgen is ’s middags het vragenuurtje in de Tweede Kamer (als ik het goed heb). Eens kijken of er inderdaad vragen worden gesteld. Het is al een smet op haar blazoen, wat wantrouwen oproept. Ook het feit dat ze een twee nationaliteit heeft is niet zo handig,

   Like

  • Rensk. zegt:

   Lieve man, die dingen in het geheim doet die niemand mag weten? Nou wat lief Roos. Kom nou toch zeg.

   Like

 4. Mirjam zegt:

  Hij heeft helemaal gelijk. We zouden deze man moeten klonen en dan op Rutte zijn plaats zetten.

  Geliked door 1 persoon

 5. tjonge zegt:

  ” Wij willen niet met mensen samenleven die niet van ons afstammen en een andere herkomst hebben en behoren tot een andere cultuur. Wij willen blijven hoe we zijn”
  .
  denk toch maar serieus een cursus hongaars en hongaarse normen en waarden ga nemen, want dit land is 1 van de weinigen waar het normale verstand regeert ipv de globalisten-idioten…

  Geliked door 3 people

 6. Cathja zegt:

  Geachte heer Orbán, ik bewonder uw standvastigheid in deze bewogen tijd! U spreekt niet met twee monden, maar laat duidelijk weten waar u en uw volk voor staan.
  Diep respect heb ik voor u, en ik vind het geweldig dat het Hongaarse volk een President heeft die begrijpt wat Vaderlandsliefde ten diepste betekent!
  Ik wens het Hongaarse volk toe dat zij staande zullen blijven, en zich nooit laten chanteren door Brussel!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  Het verstand één van de mooie vermogens van ons brein, is bij de meeste Europese leiders besmet met een vies en smerig ISL-virus, en daardoor is het gaan degenereren tot het alleen nog een moes drap is, op het einde loopt deze vuiligheid hun neus uit en vallen ze terplekke neer.
  Ja het is Halloween.

  Like

 8. tjonge zegt:

  hoelang zal het duren voordat deze hongaarse regering in het geniep wordt afgezet door geheime eu-gestapo ?

  Like

 9. Mary zegt:

  De meeste Nederlanders geven ook duidelijk aan geen immigratie land te willen zijn, nog sterker Nederlanders hebben ook reeds aangegeven niet in de EU te willen blijven, echter wij hebben een firma leugen en bedrog (Rutte en Co) als regering die niets met het Nederlandse volk heeft laat staan naar het volk luistert.

  Geliked door 1 persoon

 10. Williaan zegt:

  De EU afschaffen gaat niet meer en is misschien ook onverstandig. Het zal nog zeer lang duren voor de EU zijn naam waardig mag dragen. De huidige Politici zal dat zeker niet kunnen bewerkstelligen, er moet eerst een enorme omslag komen. De huidige extra problemen met de buitenlandse instroom maken het er niet gemakkelijker op.

  Like

 11. Rensk. zegt:

  EU in zn geheel afschaffen nee. Maar EU kan wel een paar flinke koppen kleiner gemaakt worden met veel minder macht.

  Like

 12. Jan zegt:

  Heel goed om de grenzen dicht te houden want behalve dat dat geïmporteerde volk al de pest is, brengen zij ook letterlijk de zwarte dood mee.

  Black Death MAPPED: ‘global outbreak’ warning as NINE new countries place on high alert

  https://www.express.co.uk/news/world/873544/madagascar-black-death-global-outbreak-map-warning-issued-world-health-organisation-who

  Like

 13. Jan zegt:

  Niet aanstellen, zeggen de Hongaarse landverraders, moslims zijn reuze gezellig

  Like

 14. Jan zegt:

  Hongaarse fractieleider Gergely Gulyás: Er worden in Hongarije geen moskeeën meer gebouwd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s