Duitse politie verijdelt aanslag met “zeer krachtig explosief”

Screenshot_15

Een Syrische man van 19 jaar is vanochtend opgepakt in de Duitse stad Schwerin omdat hij een islamitische terreuraanslag met springtuigen plande. Dat meldt het Duitse federaal parket (BKA).

Speciale eenheden van de Duitse politie pakten de man, Yamen A., op bij dageraad in de stad in het noordoosten van het land. Hij wordt ervan verdacht een aanslag met “islamistische motivatie” te hebben “gepland” en “al concreet voorbereid”, aldus het parket. Hij zou daarvoor gebruikmaken van een “heel krachtig explosief”.

HLN Be.

Verschillende appartementen in de regio van de verdachte en andere personen, die nog geen verdachten zijn, werden doorzocht. Ook in Hamburg vonden huiszoekingen plaats.

”Het staat nog niet vast of de verdachte al een doelwit in het hoofd had of niet”, aldus nog het parket, dat ook zei niet te beschikken over informatie of de verdachte lid zou zijn van een “terreurorganisatie”.

Volgens de speurders zou de Syriër “ten laatste in juli 2017″ de beslissing hebben genomen om een bom in Duitsland te doen ontploffen, “met als doel zoveel mogelijk mensen te doden en verwonden”. In de daarop volgende weken begon hij chemische producten en ander materiaal in te slaan, nodig om het springtuig te maken.

Het Duitse federaal parket geeft om 14 uur meer details vrij in Karlsruhe.

Bron:
www.hln.be
(h/t “Guardiacivil”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Islam, islamitische ideologie, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Duitse politie verijdelt aanslag met “zeer krachtig explosief”

 1. Cathja zegt:

  ….Een aanslag “met islamitische motivatie”….; zeg toch gewoon dat het een moslim-terrorist is, die op geraffineerde wijze dood en verderf onder onschuldigen wilde zaaien!
  Waarom dat voorzichtige taalgebruik? Omdat ‘mevrouw’ Merkel dit gebiedt voor heel Europa?

  Noem de dingen bij de naam. Als het een Japanner of een Chinees was geweest, dan was dit gewoon gezegd, en dan zou dat niet ‘stigmatiserend’ zijn geweest.

  Maar het is weer eens een moslim, en dan moet je je woorden op een goudschaaltje wegen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Williaan zegt:

  Het topje van de ijsberg mag je vrezen, ze kunnen helaas niet alles ontdekken met die vele islamitische bewoners en de grote in stroom en dan ook onderlinge gewelddadig. Misschien is dat een geluk om de ogen open te houden, maar velen houden de oogjes toe

  Like

 3. Wolf zegt:

  Zonder uitzondering MOET alles wat met dat islam en AFA tuig in verband brengt totaal worden VERNIETIGD. Dat gedoe met zgn het land uit zetten is een zachte PvdA heelmeester manier. Er is maar 1 manier. Vernietiging van links en alles wat naar islam riekt. Tevens moet de doodstraf weer ingevoerd worden en na vonnis onmiddellijk ophangen, [ levend] verbranden of [ levend] vierendelen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Mijn reactie is wellicht dubbel, hoort onder vorig topic maar zag het niet.
  Indien het hier verschijnt svp verwijderen Bert, en bedankt.

  Like

 5. Antivenin zegt:

  Duitsland kruipt weer eens door het oog van de naald. Maar iedereen die schuldig is aan de instroom van islamieten heeft allang bloed aan zijn of haar handen!

  Geliked door 1 persoon

 6. tippelaar zegt:

  Dank u mevrouw Merkel, dank zij komen er nog veel meer aanslagen, straks wordt het in duitsland net zoals in Afghanistan, laten de terroristen een vrachtwagen vol explosieven ontploffen op de stoep van de rijksdag. precies de juiste plek om zoiets te doen. Succes ermee.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Wat zou het toch mooi zijn als die schurftige islam met wortel en tak werd uitgeroeid!
  Wanneer zien alle ‘socialistische’ landverraders, ‘onze landgenoten’, nu eens in dat de hele wereld door de smeerlapperij van die mohammedanen naar de donder gaat?

  En jij, Rutte, jij hebt het door middel van allerlei vuile spelletjes weer voor elkaar gekregen dat je ons mag REGEREN, maar het enige waarin je goed bent, is NEGÉREN en NÉGEREN!
  Je negeert ons en je negert ons.

  NEGEREN
  1) Afwijzen 2) Doen of iets niet bestaat 3) Fel plagen 4) Geen notitie nemen van 5) Jennen 6) Judassen 7) Links laten liggen 8) Loochenen 9) Met de nek aankijken 10) Nalaten 11) Niet aanspreken 12) Niet willen kennen 13) Ontafschuiven 14) Ontkennen 15) Ontwijken 16) Passeren 17) Pesten 18) Plagen 19) Sarren 20) Treiteren 21) Veronachtzamen 22) Voor…
  Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/NEGEREN/1

  Geliked door 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  Via een “Dating-Site” vonden zij elkander en vormden een “paartje” om ter eer-en-glorie van Allaha een ………………AANSLAG VOOR-TE-BEREIDEN.


  ***
  Munir Mohammed, 36 jaar had Rowaida El-Hassan, een Apothekeres via een dating site leren kennen.
  te weten; ” site internet singlemuslim.com (littéralement musulman célibataire) “,
  Op de site vertelde zij dat ze een musulman zocht, OPRECHT, eenvoudig, eerlijk en direct, en op de aller, ALLER eerste plaats een “vrezende’ voor allah.
  Dit stelleje moest gisteren in London voor de “Old Bailley”verschijnen met aanklacht voorbereiding tot een aanslag.

  Toen hij gearresteerd werd, december vorig jaar,was Munir Mohammed in het bezit van twee van de drie componenten die nodig zijn om TATP of acetonperoxide te maken.
  Dit wordt vaak door terroristen gebruikt voor aanslagen.

  Hij had ook handleidingen voor het vervaardigen van explosieven en had ook detonators gemaakt van mobiele telefoons en castor, waarvan het zaad giftig toxine bevat.

  Volgens de officier van justitie had Munir Mohammed contact gehad, via Facebook, met een man die hij aan ISIS linkte en hem op idee bracht voor een nieuwe aanslag…………..

  http://www.leparisien.fr/faits-divers/royaume-uni-un-couple-se-forme-via-un-site-de-rencontres-et-prepare-un-attentat-30-10-2017-7364172.php

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Dat is toch wat, op de dag dat heel Duitsland feest viert over het 500e geboortejaar van Luther?
  Deze jongens hadden in ieder geval geen vrij……….

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Aegolius cs

   Is het écht feest in Duitsland? Luther was een christen, en daar hebben de meesten niks meer mee. Ja, in bepaalde kringen zal 500 jaar Reformatie nog wel herdacht worden, maar in moslimland Duitsland zullen ze daar vast niets van willen weten.

   Of wel…?

   Like

   • Republikein zegt:

    Die “tak” werd ook nog genoemd bij de NPO, zijnde 1 van de 4 grote religies.
    Wat een schande!

    Like

 10. Elena zegt:

  Spijtig dat het stuk vuil niet verzopen is in MiddelandseZee.

  Like

 11. tjonge zegt:

  die “terreurorganisatie” heet islam, hoe vaak gaan we dat nog moeten uitleggen ?

  Geliked door 1 persoon

 12. paulzwueste zegt:

  Als ik goed lees heeft de Duitse politie een aanslag voorkomen door een zeer krachtig explosief te gebruiken.
  Je kan ze niet krachtig genoeg laten ontploffen, die islamieten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s