FOTO

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTO

 1. paulzwueste zegt:

  Uit het leven gegrepen !!!

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Ik schrik me dood. Ik zie een stukje bloot.Vlak onder de ogen. Kan echt niet. Eigenlijk zou je zoiets bij die vrouwen moeten zeggen. Meid ik zie een stukje huid schaam je. Of bij een hoofddoek zeggen: ik zie je haar vrouw bedek je haar en schaam je, Je bent moslim. Dit kan niet ik ga dit door vertellen dat je je als een vrouw van lichte zeden gedraagt Dan krijgen ze alvast een voorproefje van wat ze te wachten staat in de latere toekomst. Als ze dat steeds te horen krijgen gaan ze flink balen van die hele hoofddoek Eigenlijk zouden autochtone mannen ze dit voorproefje al moeten geven Ze schrikken zich de pleuris. Dat is zeker. Dat is net als een moslimknaapje je lastig valt zoals laatst bij Annabel. Als ze zegt aha ik ken je was jij niet laatst met een jongen aan zoenen daar verderop bij die hoek Je bent bang dat ik het doorvertel en daarom zit je te schreeuwen. En dat flink hardop zeggen, zodat iedereen het goed hoort Ze weten niet hoe snel ze weg moeten komen. Reken maar en helemaal als hun maten erbij staan. Het is een volkje wat alles bij elkaar liegt en manipuleert en dat is de taal die ze verstaan. En bij elkaar stoer blijven uiteraard.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Nou, ‘happy’ hoor! Stelletje achterlijken! Je moet toch totaal gestoord zijn wil je er zó bij lopen?

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Nou het is niet altijd willen hoor. Heel veel vrouwen in islamitische landen zouden er een moord voor doen als ze dat hele geval af kunnen werpen. Toen een stad van IS bevrijd was wisten ze niet hoe gauw ze de boel af konden werpen. Het echte vrijwillige dragen is volgens mij hier in Europa.
  En dat is meer omdat ze de lucht in geprezen worden door de moslimmannen. Maar te stom om te beseffen dat dat een doel van de moslimmannen op zich is om ze uiteindelijk geheel te onderwerpen. En zodra de onderwerping (onderwerping is Islam) gerealiseerd is is het afgelopen met het de voordelen, die ze nu krijgen voor het dragen van islamitische kleding.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik zou er zo een paar luchtgaten in maken.

  Like

 6. ReneKampers zegt:

  Amaai ! E.J. Bron uwe Halloween is uitermate geslaagd …Je hebt me doen schrikken .Ik was rustig aan het scrollen toen ik plots werd geconfronteerd met 7 zwarte monsters Ik was daar niet op voorbereid en schrok me een aap

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s