Jodenhaat in Berlijn: oorzaak duidelijk benoemd!

Screenshot_20

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

Geen enkele keer vallen begrippen zoals “neonazi” of “rechts-extremisme”. Geen enkele keer wordt “nieuw rechts” in Duitsland genoemd. Duidelijk en nauwkeurig noemt de nieuwe gevolmachtigde antisemitisme van de Joodse Gemeenschap Berlijn, Sigmount Königsberg, de ware reden voor de haat op Joden en de daardoor opgewekte angsten van de joodse medeburgers: de islam, de islamisering van Duitsland. We kunnen er volkomen terecht van uitgaan dat Berlijn exemplarisch is voor heel Duitsland!

PI News (2)

Na meer dan 70 jaar is het weer zover

Als gevolg van de Holocaust hebben veel van de overlevende Joden Duitsland verlaten, logisch en begrijpelijk. Diegenen die na de oorlog om verschillende redenen bleven, hebben hun bestaan weer opgebouwd en waren deel van de samenleving, net zoals voor de oorlog. Eerlijkheidshalve dient er wel bijgezegd en niet verzwegen te worden, dat er zowel in de oude Bondsrepubliek als in de voormalige DDR antisemitische tendensen bestonden. Het cliché van de op geld beluste Jood werkte nog vele jaren door en in de jaren-70 van de vorige eeuw vonden er wel degelijk in beide Duitse staten Joden-vijandige acties plaats, die uitgingen van Duitsers. Uit het toenmalige “rechtse spectrum” zogezegd. In de voormalige DDR lagen de zaken iets anders, daar was men een vijand van de politiek van Israël en verbroederd met de opperterrorist Arafat; niet het joodse ras of de geloofsgemeenschap was de vijand, maar de zelfbeschikking van Israël.

In het Westen vervagen de grenzen tot op de dag van vandaag. Idiote linkse politiek maakt het mogelijk dat er jaarlijks miljoenen euro´s uit Duitsland naar de zogenaamde “Palestijnen” stromen, terwijl een Duitse minister van Buitenlandse Zaken tijdens een staatsbezoek (!) in Israël liever terroristen ontmoet in plaats van de Israëlische minister-president. Een handelwijze, die ten tijde van Kohl, maar vermoedelijk ook van Schröder, ondenkbaar geweest zou zijn. Welnu, Merkel maakt het mogelijk!

Bestaansrecht van Israël als openbaar belang?

Dit openbaar belang was de karakteristiek van zowel de leugenachtige Merkel-regering als haar volgzame media. Als het bestaansrecht van Israël tot Duits openbaar belang verheven zou zijn, dan zou dit met alle middelen – inclusief de inzet van het leger – verdedigd moeten worden. Daarom heeft Alexander Gauland zo´n openbaar belang ontkend. En alleen daarom! Op vragen kwam van de kant van regeringswoordvoerder Seibert alleen maar pijnlijk en bedremmeld, ontmaskerend zwijgen.

Merkel & Co staan voor de islamisering van Duitsland

Het kartel volgt uiteraard een heel andere politiek. Merkel en consorten overstromen Europa met achtergebleven moslims, wier onbetwiste doel de vernietiging van Israël als staat is. Het is hun onbetwiste doel Joden te doden en alle “ongelovigen” te onderwerpen! Een politiek onder de schijnheilige dekmantel van humaniteit. Is het humaan om criminelen te importeren, die het er niet over eens kunnen worden wie de opvolger van hun vereerde slachter zou moeten worden? Is het humaan om het eigen volk te splijten en bloot te stellen aan de dagelijkse overvallen door de binnendringers en van datzelfde volk ook nog eens € 50 miljard voor hun verzorging af te persen?

Dan is het echt geen wonder dat de heer Königsberg zich zorgen maakt – zorgen moet maken! We zijn op een punt beland waarop onze joodse medeburgers opnieuw hun uiterlijke kenmerken moeten verstoppen. Daaraan zal echter ook de nieuw benoemde gevolmachtigde antisemitisme niets kunnen veranderen: het openbaar belang van Merkel zet in op een islamisering van Duitsland. Zonder ja maar! Dat moeten echter ook de functionarissen van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland inzien. Die maken zich officieel zorgen over de AfD – absurd!

Alle mensen, die nog enige waarde hechten aan civilisatorische waarden, moeten opkomen tegen deze invasie; bij verkiezingen, in gemeenten en dorpen, in de steden en op straat! Ons vaderland verkeerde nog nooit in zo´n gevaar!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse joden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Jodenhaat in Berlijn: oorzaak duidelijk benoemd!

 1. paulzwueste zegt:

  “De islam hoort bij Duitsland….”
  Merkel draagt de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat de islam de Joden in Duitsland zal aandoen…!

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Daar ben ik het voor 100% mee eens, @ Paul! Merkel heeft aangegeven geen bovengrens te willen noemen v.w.b. het aantal immigranten. Dat betekent dus dat er nog miljoenen bij kunnen komen, bijna alleen moslims, en wat dit betekent voor Duitsland én Europa laat zich raden!

   Geliked door 2 people

  • tjonge zegt:

   hr wilders heeft ook gezegd dat merkel bloed aan haar handen heeft…. en terecht !
   geldt trouwens niet alleen voor merkel hoor maar voor 90% van de Europese regeringen, en Brussel natuurlijk als hoofdschuldige…

   Like

 2. Charles Martel zegt:

  Duitsland ligt voor de derde maal in 100 haar aan de basis van de vernietiging van Europa: derde keer goede keer.

  Like

  • tjonge zegt:

   tja, tis heel apart met die moffen, zal er iets in het drinkwater zitten oid ?

   Like

  • MF zegt:

   Al rond de Vrede van Westfalen (Ik dacht 1642) waren er problemen met de Duitsers / Pruisen, ook bij de Frans-Duitse oorlog van 1870.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Precies!
    Bovendien erger ik mij altijd groen en geel dat die lui daar rondrijden in auto’s met van die afwijkende nummerplaten, en dat ze daar allemaal Duits moeten spreken.
    Je bent amper de grens over… en hup daar begint het gesodemieter.
    Gelukkig dat er nog grenzen zijn zeg ik dus altijd maar, want anders zouden wij ook Duits moeten spreken !
    En dan zegt U natuurlijk kom, kom…
    En in 1940 dan?
    Toen kwamen ze massaal de grens over en maar Duits lullen.
    Gelukkig moesten ze in 1945 weer allemaal terug, maar toch…

    Zouden wij eens moeten doen !

    Like

 3. Jan zegt:

  Ik vraag mij af wie de grootste krankzinnige is, Merkel of Hitler.

  Like

  • tjonge zegt:

   hitler wou een duits uber ras, merkel wil het europese volk juist vernietigen en een gedegenereerd unter ras creëren…. is straks wel lekker makkelijk te regeren zo een simpel volkje, niet dan ?
   tot dat ze er achter komen dat islam zich niet laat regeren, niet door ongelovige varkens-democratie iig….

   Like

 4. koddebeier zegt:

  De echte oorzaak verzwijgen ze liever ! Want links en islam is één pot nat wat betreft Jodenhaat !

  Geliked door 1 persoon

 5. tjonge zegt:

  “Merkel & Co staan voor de islamisering van Duitsland”
  .
  eerlijk gezegd denk ik dat merkel maar een trekpop is van een veel groter “orgaan”, bilderberg/agenda 21, etc…
  een aantal jaren geleden liep ze nog te verkondigen dat de multiculti mislukt was en sinds een paar jaar terug is ze 180 graden om.
  kan niet anders dan dat ze andermans agenda navolgt….

  Like

  • MF zegt:

   Ik zou wel eens willen weten welke agenda dat is, maar DAT er een agenda is, denk ik ook…
   P.S. Pas nog het boekje Brave New World (1932) van Aldous Huxley bekeken. Ongelooflijk wat een voorspellende geest heeft de schrijver gehad.

   Like

   • fleckie zegt:

    Als er diverse plannen …’beraamd’…worden, gaan er vanzelfsprekend….j a a.r.e.n…..
    overheen, …uitkienen met voors en tegens, …voordeel…tegen…nadeel, ( economie) …..
    volksverlies!!( voor nieuwe..’aangroei ‘ zorgden de ..kerken..wel voor, door verboden op ANTICONCEPTIE!..dwingelandij,ex-communiecatie?( dus bemoeizucht in andermans – slaapkamer), …..EN….als….de…’volksaanwas ‘ ……weer…..voldoende…..was…..voor….
    de….volgende…..AFSLACHTING…..was…er..altijd…wel…een…reden…..om……HET……..
    treurspel…..’SCHAKEN’… genoemd,…te…beginnen!!

    Like

 6. tippelaar zegt:

  Als ik jood was ging ik weg uit Europa, zeker uit landen als duitsland en nederland en verhuisde naar het enige land ter wereld waar de joden zich nog jood mogen voelen, Israël. Geachte joden, ga weg nu het nog kan, want hier is er niemand meer die u beschermt of voor u opkomt want het gemene volk heeft angst voor de moslims en voor de eigen politie en ordetroepen die de moslims in bescherming nemen in de openbare ruimte, zowel in duitsland als in nederland. Ook justitie kijkt met argusogen naar autochtonen die het wagen de moslims te bekritiseren, want u staat zo voor het hekje om een douw in ontvangst te nemen. U kunt zelfs tbs opgelegd krijgen met dwangverpleging, wegens haat zaaien en uitlokking, hoorde ik vandaag in het nieuws. Leve de vrijheid van meningsuiting in de europese unie.

  Like

 7. Anton Haksteeg zegt:

  Zij – Merkel – heeft voldoende bewezen totaal geen intelligentie te bezitten anders maak je dat gebaar niet van “kom maar binnen islamieten – wir schaffen das” Dat getuigt van zo’n ongelofelijke domheid en onkunde waar die van Rutte zelfs bij in het niet valt. En Brusserl is de grootste afgang van zgn. politici die we ooit gezien hebben. Het zijn gewoon een bende absolute oplichters.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  NWO-Bilderberg zijn de Architecten (wereldtoneel)
  Brussel is de hoofdaannemer (Europa)
  Macron, Rutte, Juncker, Timmermans, Merkel en nog een paar achter de schermen zijn gewone aannemers/uitvoerders.
  Instrumenten zijn: islamisering, de geheime Bankiersloge te Bern om de financiële markten te manipuleren, Deep State voor oorlog en onrust stoken op wereldtoneel.
  Financiële middelen zijn: G.O.D. Goud-Olie-Drugs
  Farmaceutische industrie voor het verzwakken (immuum-systeem) van Europese burgers middels alle anti injectie-middelen zoals griepvirus, en andere virusbestrijders
  Voedselindustrie manipulatie
  Chemische industrie, toepassing van giffen en andere degenererende stoffen.
  Ben ik iets vergeten?
  Vul dan aan zou ik zeggen.

  Like

  • MF zegt:

   Oligarchen die baat hebben bij open markten, om geld te kunnen verdienen en de consument tot slaaf degraderen, bijvoorbeeld door ze te dure hypotheken aan te smeren…

   Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “We kunnen er volkomen terecht van uitgaan dat Berlijn exemplarisch is voor heel Duitsland!”

  En niet alleen Duitsland. In ons eigen landje is het niet veel anders. Importeren maar!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. ReneKampers zegt:

  Ik vraag me af wat er zou gebeuren als iemand rondloopt met een hoofddeksel , waarop te lezen
  “”Kill Moslims”” Hoe zwaar zou hij gestraft worden .. De beschuldigingen zijn niet mals
  Xenofobie , doodsbedreigingen , racisme , islamofobie , de ene opzetten tegen de andere . Maar die idioot op de foto met zijn kill jews , och ja en dan….. het zijn maar joden

  Like

 11. Cynicus zegt:

  Merkel is de DDR. De DDR steunde actief antiIsraelterroristen. De linkse Rote Armee Fractionterroristen werden getraind samen met de El Fatahterroristen van Arafat in destijds Zuid Jemen. Zuid Jemen was toen nog een marxistische staat. Niks nieuws onder de zon dus. Links is antisemitisme verborgen achter het masker van antizionisme. Vandaar dat links ook ageert tegen Christendom. Vele Christenen staan terecht achter Israel. Israel is de enige democratie in het midden Oosten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s