“Slager van Pakistan”: Politie van wenen arresteert 70-voudige huurmoordenaar

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie van Wenen is vorige week dinsdag een spectaculaire arrestatie gelukt. Ze kon een beruchte huurmoordenaar uit Pakistan in de boeien slaan.

Vorige week dinsdag kon de politie van Wenen de vanwege 70-voudige moord met een internationaal arrestatiebevel gezochte Pakistani Atif Z. Arresteren. De 35-jarige man werd bij de poging om zich naar Oostenrijk te laten smokkelen, opgepakt.

“Slager van Pakistan”

De man wordt ervan beschuldigd in Pakistan ongeveer 70 mensen voor veel geld vermoord te hebben. De arrestant wordt door de Pakistaanse politie de “slager van Pakistan” genoemd en staat op de most-wanted lijst van het land. Onlangs was de verdachte overgestapt op mensensmokkel en had veel “vluchtelingen” naar Oostenrijk gebracht.

“Deze zaak toont eens temeer aan welke waarde een internationaal netwerk heeft bij de misdaadbestrijding”. Ik kan de Oostenrijkse rechercheurs alleen maar feliciteren met dit succes”, zei minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Sobotka.

Arrestatie in Hongarije

Na desbetreffende aanwijzingen kon de verblijfplaats van de man tot een stuk bos in de buurt van Boly in Hongarije worden beperkt. Daar aangekomen troffen de agenten 42 gesmokkelde personen aan – de gezochte had zich tussen hen verstopt.

De verdachte werd op basis van de opsporing door interpol gearresteerd. Over de uitlevering naar Pakistan moet de komende dagen beslist worden.

Bron:
www.heute.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Oostenrijk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Slager van Pakistan”: Politie van wenen arresteert 70-voudige huurmoordenaar

 1. tippelaar zegt:

  snel uitleveren aan pakistan, weten ze daar wel wat ze met hem moeten doen. Als die in nederland zou zijn zou men hem houden omdat hem anders de doodstraf wacht. Bij ons krijgt hij dan proefverlof vanwege goed gedrag waarna hij zich uit de voeten maakt. Goh, hoe zou dat nou komen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Wat een toegevoegde waarde hebben al die “vluchtelingen” he, als ze niet “vluchten” omdat ze te beroerd zijn om wat te doen dan is het wel om hier aanslagen te plegen, te moorden, verkrachten en vluchten voor de moorden die ze elders gepleegd hebben. Nu weer net aanslag in New York!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. ReneKampers zegt:

  Voor geld vermoorde hij mensen in opdracht .Het was dus een zelfstandige met een vrij beroep

  Geliked door 1 persoon

 4. Cornell zegt:

  Zn kop er afslaan..

  Like

 5. abouneenee zegt:

  De voormalige huurmoordenaar heeft zijn leven gebeterd en is overgestapt naar het faciliteren van wat Merkel noodzakelijk acht. Politici nemen óók nooit verantwoordelijkheid voor hun handelen, dus waarom zou dit ongekozen heerschap dat wel moeten?

  Wacht eens… Dit is Oostenrijk, het land waarvan de premier Soros-actieviteiten aan banden legt. Dat de focus is verlegt in Oostenrijk naar het vangen van boeven is natuurlijk verfrissend. Het zou mooi zijn als er vanuit Oostenrijk een arrestatiebevel uitgevaardigd wordt voor ene Angela Merkel…

  Like

 6. Marian zegt:

  Knap werk, meteen afknallen scheelt in de onkosten.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Huurmoordenaars zijn voor geld, zoals het wordt gespeld, overal te huur. Evenwel altijd betaald door de opdrachtgever. Door wie in dezen?

  Like

 8. Paul Cock zegt:

  De import van slagers uit Pakistan, zal zeker helpen om het grote gebrek aan geschoolde slagers op de arbeidsmarkt in Europa te verhelpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s