Moslims . . .

Screenshot_53

Ooit kwamen ze als smekelingen op de meelijwekkende toer. Nu zeggen ze onomwonden wat ze werkelijk willen en gooien ons uit onze eigen steden: Kopenhagen, Berlijn, Oslo is overal in Europa.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

24 reacties op Moslims . . .

 1. Guardiacivil zegt:

  De messen zijn geslepen, de wapenopslagplaatsen zijn gevuld.
  Het is een tijdbom die elk moment af kan gaan, overal in Europa.
  Wachten ze op een centrale oproep of moet er logistiek nog het een en ander gebeuren?

  Geliked door 2 people

 2. Jade zegt:

  En onze regering zet voor 1% werkende moslims
  de complete Nederlandse beschaving op de tocht.
  Hoor ze lullen: Al die mensen die wel meedraaien
  in de maatschappij scheer je dan allemaal over
  één kam… Hoeveel zijn het er Rutte?
  10.000 , 100.000 van de drie miljoen?

  Freedom will dominate the world
  Islam can go to hell

  Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  Baudet vandaag; ‘Wij zijn de laatste generatie die Nederland nog kan redden’! Wensdromen mag, maar ik vrees dat het inmiddels 5 over 12 is! Baudet benoemde ook nog het taboe van het kostenplaatje van de massa-emigratie. Dit mag ook niet onderzocht worden, dat mogen wij nml. niet weten. Wilders heeft hier ook wel eens naar gevraagd. Er doolt ergens een +/- bedrag rond bij Financiën; tegen de 300 M I L J A R D!! Zoveel heeft het gekost om NL naar de Kloten te helpen!! Zegt het voort!!

  Geliked door 2 people

 4. ReneKampers zegt:

  Ooit kwamen ze als smekelingen op de meelijwekkende toer. Daar is nog niets aan veranderd .Ze zijn alleen dodelijk en brutaler geworden Dat komt door de zwakke en zogezegde naastenliefde of correcte EU-regeringen . Ik heb medelijden met dat figuur op foto . Het is duidelijk een geesteszieke die misbruikt wordt , dat smoeleke spreekt boekdelen “”.Islam will dominate the world”” die sukkelaar kan amper schrijven en lezen , dan nog in een een vreemde taal .Die weet helemaal niet waarover het gaat , trouwens zoals de meeste van zijn broeders en broederinnenen en die gaan de wereld domineren Ze kunnen enkel wat medelijden opwekken bij diegenen met een lage verstandelijke gave en het soort dat zich geroepen voelt om zijn naaste medemensch te helpen met al de gevolgen ,wanneer gestoorde idioten in een beschaafde maatschappij worden opgenomen

  Geliked door 3 people

 5. hans zegt:

  Echt, het is nu op de rand!

  Like

 6. hans zegt:

  Echt, binnenkort zijn die linkse en hun organisaties niet meer veilig. Wat denken ze nou.

  Like

 7. tjonge zegt:

  neeheeee !
  onze regenten gooien ons eruit, plegen genocide op eigen bevolking, die islam-apen maken er handig gebruik van….

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Een steekje los?

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Het woord moslim staat synoniem voor zwakzinnige en leugenaar.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Stelletje verdomde laffe islamitische klootzakken.
   Overal en altijd trekken ze hun grote bek open boordevol leugens en slachtofferfantasieën.
   Ze weten verdomd goed dat ze onder en boven de wet staan, doordat heel Nederland doortrokken is van linkse lafaards en idem dito links politiek-correcte landverraders in overheidsdienst, die onmiddellijk refereren aan concentratiekampen boordevol racistische Nazi’s die onmiddellijk voor de rechter moeten worden gesleept, omdat er iemand de moed heeft de dagdagelijkse werkelijkheid te benoemen door te zeggen dat wij elke dag geterroriseerd worden door buitenlanders die ons verachten en weigeren te respecteren…!

   Like

 9. Jan zegt:

  CNN’s Jake Tapper tijdens de uitzending, nadat die Oezbeek 8 mensen heeft doodgereden: allah’s gehaktbar is prachtig.


  …..
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/11/cnns-jake-tapper-says-allahu-akbar-beautiful-nyc-terrorist-kills-8-people-video/

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Bordje meldt; “islam will dominate the world…”

  Ja nou, dat zien we overal waar deze ranzige idiotie zich heeft genesteld, is of wordt het een grote puinzooi. Voorbeelden te over! Het enige waar ze goed in zijn, is totale vernietiging. Een zieke ideologie die de wereld niet zal domineren maar ruïneren.

  Like

 11. Marian zegt:

  Daarom moet je als echte Nederlandse burger blijven doorwerken tot je er bij neer valt om al die parasieten te onderhouden. Zij krijgen alles gratis en wij mogen creperen. Tof Land Rutte!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Alleen de grauw grijze massa heeft het nog steeds niet door, die worden pas wakker als het mes op hun strot staat !!

  Like

 13. delamontagne zegt:

  De EU-landen die niet hun deuren willen open houden voor de Muslim-migranten en de “Christelijkheid” van hun landen willen beschermen, kunnen Europa BESCHADIGEN.
  Aldus de vroegere Minister van Buitenlandse Zaken van de EU, de veteraan “Europhiel Jean
  Asselborn”.
  Hij maakte deze opmerking tijdens een interview met de Duitse Krant ”

  Senior EU Minister: Countries REFUSING to ‘Open the Door’ to Muslim Migrants Will ‘Destroy Europe’

  BRON:
  http://www.breitbart.com/london/2017/11/01/eu-countries-refusing-muslim-migrants-will-destroy-europe/

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Aááách…. kunnen even weer zien / beleven hoe de vluchtelingen / zielenpieten er nog maar weer uitzagen die de west-europeanen aan hun oh zo barmhartige borst hebben gedrukt! Écht een VERRIJKING, toch????? Dit zijn ook de mensen die weer op heel veel mededogen kunnen rekenen van het oh zo ambitieuze kabinet Rutte III. ‘k Heb net gehoord van Rutte cs. dat ze bijna allemaal al aan het werk zijn!! En de meneer van de SP vindt het ook helemaal niet erg dat de achtergebleven familieleden (lees het hele dorp) ook naar NL mogen komen! ’t Is maar dat u dit weet!!

   Like

 14. Japio zegt:

  Ter voorbereiding op de discussie die weer gaat komen:

  Zie, ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan….

  Het woord “zie” kan als uiterst kwetsend worden ervaren door visueel gehandicapten, al zullen die dit waarschijnlijk niet lezen, en dient dus vervangen te worden door “ervaar” o.i.d. Daarnaast is het onacceptabel voor de Catalanen om het over Spanje te hebben, dus daar moet een oplossing voor worden gezocht. Net als voor het fenomeen “stoomboot”, want iedereen weet deze zeer milieu belastend zijn.

  Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan…

  Het “hij” van de stoomboot is onmiskenbaar genderspecifiek en dient vervangen te worden. De milieuonvriendelijke boot moest toch al weg, wellicht vervangen door milieuvriendelijk genderneutraal voertuig? “Sint Nicolaas” is een uiting van de christelijke traditie en bijgevolg ongewenst. “zie” (zie hierboven) moest al weg (i.v.m. visueel gehandicapten).

  Hoe huppelt het paardje, het dek op en neer…

  (Dieren horen in de vrije natuur en zijn er niet om trucjes te doen (huppelen) en al helemaal niet op eerder genoemde boot. Een exces dat men vroeger ook wel zag in dierentuinen en circussen. Past niet meer in 2017. Helaas.

  Hoe waaien de wimpels al heen en al weer…

  Mag in principe nog wel, al suggereert het een continu wisselende windrichting. Milieu-effect of veroorzaakt door de vervuilende gassen van de stoomboot? Hier dient een milieu-effect-rapportage gemaakt te worden. Tot de gevolgen bekend worden, voorlopig geen wimpels. Ook omdat de niet nader genoemde kleur van de wimpels weleens voor verkeerde beeldvorming ZOU KUNNEN zorgen.

  Zijn knecht staat te lachen en roept ons reeds toe…

  Knecht is denigrerend, weinig respectvol voor minder of lager opgeleiden en suggereert een arbeidsongelijkheid die onacceptabel is. Het zogenaamde lachen, zonder humoristische context, kan als als een teken van minder intelligentie worden uitgelegd. Het zogenaamde “roepen” is door slechthorenden niet of nauwelijks mee te krijgen en hierdoor onnodig kwetsend en dient vervangen te worden door een passend alternatief.

  Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe…

  Door zoet aan lekkers te koppelen ontstaat een onjuist beeld. Het is juist zoetigheid (lees suikers) dat voor obesitas en hart- en vaatziekten zorgt. Door uitgerekend het woord “zoet” te verwarren met “lief” of “braaf ” ontstaat een verkeerd beeld. Voorstel: A Wie zoet eet, krijgt obesitas. (Waarschuwend.) of B Wie braaf is, krijgt een wortel. (Beloning. ) Eerder werd “snoeptomaatje” voorgesteld maar de koppeling tussen snoep (slecht) en tomaat (goed) is ongewenst.

  Oh lieve Sint Nicolaas, kom ook eens bij mij…

  Absoluut uitgesloten. De koppeling van een katholieke heilige en het woord “komen” roept bijzonder ongemakkelijke beelden op van seksueel misbruik in de breedste zin des woord en is daarom een “no go “.

  En rijd dan niet stilletjes ons huisje voorbij…

  Het woord “huisje” doet onrecht aan mensen die zich geen huis kunnen veroorloven, waaronder veel alleenstaande moeders, en die noodgedwongen in een flat of appartement wonen. “ons huisje” is in deze context (vaak) onbewust bedoeld als eigen bezit. Onnodig grievend voor huurders of niet-huizenbezitters.

  Geliked door 2 people

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Wat fijn dat deze reactie aantoont dat Japio buitengemeen intelligent is.
  Zo, nog een aantal van deze hoogvliegers en samen kunnen we de hele wereld aan.
  Zelfs de moslims zullen het af moeten leggen.
  En dat was toch de bedoeling?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s