De haat-tirades van Deniz Yücel tegen Duitsland: Of over de verdorvenheid van het politieke systeem, dat zich inzet voor zo’n uitgesproken Duitser-hater

Screenshot_51

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

DENIZ YÜCEL: VOOR ZO’N DUITSERHATER ZETTEN DE BONDSKANSELIER EN DE BONDSPRESIDENT ZICH IN
Super, Duitsland schaft zichzelf af!
“Met de Duitsers gaan alleen maar dingen verloren die niemand zal missen. De spoedige teloorgang van de Duitsers is echter volkerensterfte van zijn mooiste kant. Een natie, wier grootste bijdrage aan de beschavingsgeschiedenis van de mensheid eruit bestaat het absolute kwaad een naam en een gezicht te verlenen. Een natie, die sinds mensenheugenis opvalt door grenzeloos zelfmedelijden, penetrante betweterij en een eeuwig slecht humeur.”

Deniz Yücel (* 1973) is een uitgesproken Duitser-hater, zoon van een Turkse gastarbeider en in het bezit van een Duits èn Turks staatsburgerschap. Hoe kapot ons land is, wordt o.a. aangetoond,door welke prijzen deze Duitser-hater ontving:

Michael Mannheimer Blog

– Kurt-Tuscholsky-prijs voor literaire journalistiek 2011.
– “Journalist van het jaar”
–  (speciale prijs) 2014 met “Hate poetry.”

DE UITGESPROKEN DUITSER-HATER VAN TURKSE AFKOMST DENIZ YÜCEL KRIJGT MEER SOLIDARITEIT VAN DE KANT VAN HET POLITIEKE ESTABLISHMENT DAN WELKE VERVOLGDE BIO-DUITSER DAN OOK OOIT ZOU ONTVANGEN

Half officieel Duitsland staat op zijn kop, omdat Turkije deze riool-journalist en uitgesproken hater van Duitsers in de gevangenis heeft gestopt. Hij werd beschuldigd van lidmaatschap van een terroristische beweging, misbruik van gegevens en propaganda voor terrorisme. Erdoğan beweerde op 3 maart 2017 over Yücel:

“Als een vertegenwoordiger van de PKK, als een Duitse agent heeft deze persoon zich een maand lang in het Duitse Consulaat verstopt.”

Inderdaad had Yucel zich verscheidene weken lang op het terrein van de zomerresidentie van de Duitse vertegenwoordiger in Istanboel opgehouden. En inderdaad ijverde Yücel ervoor het verbod op de PKK op te heffen en sloot zich openlijk aan bij deze terroristische beweging. Men kan tegenover de PKK staan zoals men wil, maar het is een feit dat deze organisatie door de Turkse staat werd aangemerkt als terroristische organisatie – en het is een feit dat iedere collaboratie met de PKK of ieder mooi-schrijven van deze organisatie door de Turkse wet bestraft wordt.

Deniz Yücel:

“DE SPOEDIGE TELOORGANG VAN DE DUITSERS IS ECHTER VOLKERENSTERFTE VAN ZIJN MOOISTE KANT”

Wie de bijbehorende tekst van Deniz Yücel, een lofzang op het uitsterven van het nutteloze Duitse volk, leest, zal zich afvragen: Wat gaat hier eigenlijk verkeerd in ons land? Wat kan een geïmmigreerde moslim zich eigenlijk wel niet allemaal permitteren om zo goed als het hele (ik zeg hier uitdrukkelijk: linkse) establishment in beweging te krijgen met het doel deze bejubelaar van de ondergang van Duitsland terug te halen naar Duitsland?

HET POLITIEKE ESTABLIHMENT IN DUITSLAND: VAN TOP TOT TEEN VERROT

Allemaal doen ze er aan mee om Yücel naar Duitsland terug te halen: met bezwaarschriften aan de Turkse regering, met eigen artikelen in hun gezamenlijke media, met openlijke oproepen en demonstraties:

De Bondskanselier
De Bondspresident
De kerken
de vakbonden,
de gevestigde partijen,
de beursvereniging van de Duitse boekhandel,
de vereniging van auteurs PEN-Centrum Duitsland
Reporters zonder grenzen (ROG),
en uiteraard de systeem-media.

Zelfs de voormalige Duitse minister van Buitenlandse Zaken en tegenwoordige Bondspresident Steinmeier heeft zich persoonlijk voor Deniz Yücel ingezet bij de Turkse staat. En wel in beide functies:

In zijn eerste toespraak (!) als Bondspresident bekritiseerde hij de nazi-vergelijkingen van de Turkse president en eiste de vrijlating van de journalist Deniz Yücel: “Laat Deniz Yücel vrij.”

Alsof Duitsland geen andere zorgen zou hebben. Waarom eiste Steinmeier niet de vrijlating van onschuldig in Turkije opgesloten bio-Duitse toeristen – en maakt hij zich in plaats daarvan sterk voor een geïmmigreerde riooljournalist die Duitsland als volgt beschrijft:

“Welnu, aangezien het einde van Duitsland een uitgemaakte zaak is, rijst de vraag wat te beginnen met de ruimte zonder volk… Laten verwilderen tot een recreatiegebied? Of liever veranderen in een suikerbietenakker? Maakt niet uit. Iets beters dan Duitsland is in ieder geval wel te vinden.” (Deniz Yücel)

Het antwoord op de vraag waarom het Duitse politieke establishment zich inzet voor zo’n walgelijk iemand is snel gevonden:

Omdat dit establishment met betrekking tot de vernietiging van Duitsland niet minder walgelijk is dan zijn huidige voorbeeldjournalist, die – men kan het niet bevatten- zelfs een aanstelling bij de voormalige conservatieve krant “Die Welt” had gevonden.

MET ZIJN INZET VOOR DEZE BEJUBELAAR VAN DE GENOCIDE OP HET DUITSE VOLK TOONT HET POLITIEKE ESTABLISHMENT ZIJN WARE GEZICHT

Het is het gezicht van een van top tot teen verrotte politieke kaste, die, uniek in de wereldgeschiedenis, zijn eigen volk zó haat dat hij het door andere volkeren vervangt.

Wie dit tegenwoordig, na alle bewijzen die voor dit feit hier reeds meerdere malen naar voren werden gebracht, volgens de criminele politiek van de massa-immigratie van Merkel (die thans verdekt niet minder sterk verder gaat dan in het Duitse rampjaar 2015), na de afwijzing van een gemeenschappelijke aanklacht van de hoogste Duitse constitutionele juristen tegen Merkel wegens precies deze politiek door het Constitutioneel Hof – dus wie daar nog steeds een onvervalste complottheorie ziet, geeft daarmee duidelijk te kennen dat hij zelf deel uitmaakt van dit corrupte en verrotte politieke establishment. Zo ziet ook de columnist van Contra Magazin Michael Steiner het:

“De anti-Duitse ophitser Deniz Yücel, die in Turkijë werd vastgezet, heeft geen medelijden verdiend. Er zijn daar duidelijk meer journalisten aan wie men solidariteit zou moeten laten toekomen.Terwijl men bij ontelbare andere journalisten die in Turkije in arrest zitten steeds weer begint over de vrijheid van drukpers, maar verder niets doet, toont zich in de zaak Deniz Yücel weer eens de verdorvenheid van het politieke systeem in Duitsland.

De journalist, die vroeger schreef voor de groen-linkse “taz” en nu voor het overlopersblad “Die Welt”, heeft namelijk de solidariteit vanuit Duitsland in het geheel niet verdiend. Dat, wat zich tegenwoordig net betrekking daartoe afspeelt, kan slechts worden betiteld als realiteitsatire.”

Michael Steiner: Geen medelijden met Yücel

MET ZIJN CYNISCHE EN MENSEN VERACHTENDE SCHRIJFSTIJL ZOU DENIZ YÜCEL MET ZEKERHEID EEN JOB BIJ DE “STÜRMER” VAN JULIUS STREICHER GEKREGEN HEBBEN

Deniz Yücel is qua karakter – om het voorzichtig uit te drukken – een meer dan bedenkelijk mens. Onzin, ik laat deze politiek-correcte formulering voor wat hij is en zeg het heel openlijk: Deniz Yücel is, qua karakter, een zwijn. Over de gedeeltelijk verlamde Sarrazin schreef hij zoiets als dat men hem “slechts kan toewensen, dat de volgende beroerte zijn werk maar grondiger moge verrichten”. Dat de Duitse Raad voor de pers daarop Yücel een berisping gaf – wie maalt er om? (Raad voor de pers bekritiseert beschadiging van persoonlijkheidsrechten)

Deze ‘berisping’ had 0,0 tot gevolg waar het om zijn aanstelling bij de taz gaat – en 0, 0 tot gevolg waar het zijn nog veel schandaliger aanstelling bij de “Welt” betreft.

Deniz Yücel is geen Duitser, zoals de linksen van Duitsland ons willen wijsmaken. Hij is door en door Turks – met een Duits paspoort. Hij denkt over Duitsland als een Turk en hij werkt aan de ondergang van Duitsland als een Turkse jihadist – ofschoon “slechts” door middel van zijn ondermijnende artikelen.

Het enig juiste antwoord van een gezonde democratie tegenover dergelijke en honderden andere teksten van Yücel zou zijn geweest om hem het Duitse staatsburgerschap te ontnemen. Wie een land zó haat dat hij vurig naar diens ondergang verlangt en dit bejubelt, die heeft zijn recht om als staatsburger van dit land te gelden, voor altijd verspeeld.

(Michael Mannheimer)

_________________________________________

Super, Duitsland schaft zichzelf af!

“….In het midden van Europa ontstaat spoedig een ruimte zonder volk. Jammer is dat echter niet. Want met de Duitsers gaan alleen maar dingen verloren die niemand zal missen.

De spoedige teloorgang van de Duitsers is echter volkerensterfte van zijn mooiste kant. Een natie, wier grootste bijdrage aan de beschavingsgeschiedenis van de mensheid eruit bestaat het absolute Kwaad naam en gezicht te verlenen en, zoals Wolfgang Pohrt ooit schreef, de oorlog tot waarnemer en uitvoerder der menselijkheid te hebben gemaakt; een natie, die van oudsher opvalt door grenzeloos zelfmedelijden, penetrante betweterij en eeuwig slecht humeur; een natie, die talloze uitdrukkingen voor het woord “mekkeren” kent, maar voor alles wat erotisch is woorden van andere mensen moet lenen, omdat de eigen taal alleen maar geremd, grof of klinisch vocabulaire te bieden heeft, deze vreugdeloze natie kan dus gráág heengaan….

Welnu, aangezien het einde van Duitsland een uitgemaakte zaak is, rijst de vraag wat er met de ruimte zonder volk , die spoedig in het midden van Europa zal ontstaan, moet worden gedaan: Verdelen tussen Frankrijk en Polen? Verkavelen en veilen op eBay? Aan Palestijnen,Tuvaliers, Kabielen en andere behoeftigen schenken? Laten verwilderen tot een recreatiegebied? Of liever veranderen in een suikerbietenakker? Maakt niet uit. Iets beters dan Duitsland is in ieder geval wel te vinden.

Column van Deniz Yücel.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op De haat-tirades van Deniz Yücel tegen Duitsland: Of over de verdorvenheid van het politieke systeem, dat zich inzet voor zo’n uitgesproken Duitser-hater

 1. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Rijst de vraag wat er met de ruimte zonder volk , die spoedig in het midden van Europa zal ontstaan, moet worden gedaan.’

  Dat lijkt mij nogal duidelijk.
  Die is men ‘as we speak’ aan het aanvullen met moslims.

  Like

  • fleckie zegt:

   Waarom wordt dit ‘sujet’ niet verwijderd, naar land van oorspronkelijke herkomst.Het blijkt dat hij zich…NIET HAPPY..voelt in Dld……De jongere generatie Duitsers kunnen er ..helemaal..niets aan doen, wat er zich voor heen heeft afgespeeld. De ‘hoofdveroor- zakers,( upper ten) van ‘bepaalde periodes’ wordt als voor heen geschiedde, zo min mogelijk ten laste gelegd, werden zelfs, vanzelfsprekend, indertijd geholpen met vluchten
   , ( vaticaan,, rat- line, Odessa, Gehlen- organisatie) … toen het besef opgang deed, dat het met expansiezucht,leegroven van andere landen mis ging, ( zeker de RUSSISCHE Beer liet zich er niet ‘onder krijgen) heeft zelfs het ( ‘ op afspraak.Roosevelt, …Churchill,
   het overeengekomnen gedeelte van Europa, …vrijgemaakt, van de Duitse bezetters, waarvan de .’leidinggevenden’!! al deels de hielen hadden gelicht,MET verworven,,gestolen ,rijkdom ,( ook op Zwitsers banken) in ARABISCHE landen, + ZUID- AMERIKAANSE. landen ,hun heil zochten + vonden! ……….( valt er iets te halen, te verdelen, , blijft het tot een kleine groep beperkt, ……..’DE ..SCHULD. echter, , wordt..over de grote..massa..’uitgesmeerd’ …letterlijk….en..figuurlijk!!!…( o.a.schuldbewustzijnscomplex)

   Like

 2. hans zegt:

  Waarom kunnen wij niet eens een slap doen!
  Hmm, huhh ? Echt, zo simpel, gelijk op het vliegtuig zetten bij zijn racistische negers en Fascistische moslimvrienden! Kijken of die z`n linkse water predikende party`s die wijn eindigen daar voort kan zetten! Ben er voor landverraders erbij te zetten!
  Ben er ook voor enige klappen te geven voordat die instijgt!

  Like

 3. ReneKampers zegt:

  We kunnen beter spreken van “”aanvullen met een lading moslims”””

  Like

 4. fleckie zegt:

  Trouwens,: WIE,( ANDERSKLEURIGEN!) zich…OOK…in Nederland ‘ niet ‘thuisvoelt’ en overal iets over te mekkeren heeft, …staat uberhaupt …NIETS… in de weg,: terug te gaan naan hun land van…OORSPRONKELIJKE…herkomst!!

  Like

 5. ReneKampers zegt:

  Ik mis de humor bij E.J.Bron , wanneer komt er nog eens een artikeltje met Jesse Klaver in de hoofdrol

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Omdat die zich tot nu toe te veel “lichtgewicht” toont om interessant te zijn, misschien?
   Maar goed, nu U het zo zegt, wil i k er wel eens over nadenken – zou dan wèl echt iets uit “eigen keuken” worden.

   Like

 6. Claudia M. zegt:

  “Met de islam gaan alleen maar dingen verloren die niemand zal missen. De spoedige teloorgang van moslims is echter volkerensterfte van zijn mooiste kant. Een ideologie, wier grootste bijdrage aan de beschavingsgeschiedenis van de mensheid eruit bestaat het absolute kwaad een naam en gezicht te verlenen. Een ideologie, die sinds mensenheugenis opvalt door grenzeloos zelfmedelijden, penetrante betweterij en een eeuwig slecht humeur.”

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Claudia M. zegt:
   2 november 2017 om 08:01

   “Met de islam gaan alleen maar dingen verloren die niemand zal missen………………….

   Helemaal mee eens en helemaal waar.
   Het meest walgelijke op aarde is de islam. Het is al 1400 jaar diepe ellende met de islam en diens volgers.
   Niemand zal de islam missen als deze wegvalt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s