Keulen: Halloween-nacht – een voorproefje van Oud & Nieuw?

Screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

In de afgelopen nacht naar 01-11-2017 moest de politie van Keulen opnieuw tegen agressieve “Nafris” (mensen met een Arabisch en Noord-Afrikaans uiterlijk, zoals de politie van Keulen schrijft) optreden. Vanaf ongeveer 20.00 uur kwamen er duidelijk hordes mannen op het Domplein en de binnenstad bijeen om van de Halloween-nacht een revival van Oud & Nieuw 2015/2016 in Keulen te maken.

PI News (2)

De politie zag zich genoodzaakt ongeveer 100 extra agenten uit de omgeving op te roepen. Het zou – hoe kan het ook anders – tot seksuele overvallen tegen vrouwen gekomen zijn – per slot van rekening is Duitsland immers buit-land  voor de islamitisch-Afrikaanse binnendringers. De agenten hadden vermoedelijk hun handen vol om een nieuwe rapefugee-event in Keulen te verhinderen. Van honderden mensen werd de persoonsgegevens opgenomen en er werden rode kaarten getrokken wegens vechtpartijen en “gekissebis”. Door het tijdige ingrijpen van de politie kon de deels “opgefokte” sfeer tot bedaren worden gebracht, staat er in het politiebericht.

Pas tegen 06.00 in de ochtend werd de politieactie beëindigd. In totaal zouden er in Keulen en Leverkusen 33 mensen zijn opgepakt. Tot nu toe werden er drie officiële aangiftes gedaan wegens seksuele delicten. In twee gevallen konden agenten de daders nog ter plaatse oppakken.

Halloween is weliswaar zeer zeker een absoluut onislamitisch feest, maar als het ten gunste is van een taharrush of de seksuele bevrediging van het individu en het uitleven van islamitische geweldfantasieën, dan wordt dat wel eens een keer over het hoofd gezien.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Arabieren, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Keulen: Halloween-nacht – een voorproefje van Oud & Nieuw?

 1. Tistochwat zegt:

  Mag ik die primitief functionerende, mohammedaanse halfapen hebben?
  Hendrik Jan en ik weten daar wel raad mee.

  Geliked door 2 people

 2. Cynicus zegt:

  Sja als een jonge man bent die in de moslimcultuur niet vele leuke halfblote meiden ziet dan kan het mis gaan. Die denken pakken die bitch.
  Ze wil wel …

  en dat geeft enige culturele verschillen

  Like

 3. MF zegt:

  Wie is er ook al weer de baas in Nederland, Duitsland? De politie niet. Zie nu ook Venlo.
  Mark3 gaat het regelen, hoor, hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..

  Like

 4. eva110 zegt:

  Wat mij bevreemd is dat wij blijkbaar andere moslims geïmporteerd hebben dan de ons omringende landen.
  Daar lees je keer op keer van (groeps)verkrachtingen, overvallen op bejaarden etc. etc.
  Toch wel apart dat hier alleen maar wordt gescholden en gespuugd en de enkele keer dat er iets in het nieuws genoemd word dat allochtonen gerelateerd is word het meteen afgedaan als werk van een eenling of het zijn z.g. jeugdige vandalen. Of is het zo dat dit soort misdaden hier zo snel onder de mat geveegd worden om de bevolking vooral niet wakker te maken, ik ben bang het laatste.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Er is maar één efficient middel om van islamitisch geweld af te geraken: verplichte “orgaan”-donatie bij overlijden: i.e. balletjes paneren en in het openbaar door een zeug laten opeten, met naam er toenaam erbij.

  Like

 6. BM Fidel zegt:

  “Seks is onze eeuwige hoofdpijn, de nachtmerrie die ons dag en nacht verteert. Als u mij vraagt naar de omvang van het seksuele probleem, zeg ik u dat het even groot is als onze schedel, zodat er geen enkele hersenwinding is in het hoofd van de Arabieren die niet barstensvol seks zit.”
  (Nazar Qabbani, dichter, Beiroet 1972)

  Like

 7. Marian zegt:

  Syriërs, vieren het suikerfeest in eigen land en komen daarna weer terug hier. Waarom KUT RUTTE???, omdat hier alles gratis is. Waarom hoor je die LULHANNES nooit is over deze dingen spreken. Wat hebben wij ons land aangedaan om zo financieel gestraft te worden voor dat KUTVOLK???

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Marian zegt:
  3 november 2017 om 14:19

  Wat hebben wij ons land aangedaan om zo financieel gestraft te worden voor dat KUTVOLK???
  ———————————————————————————————————————————
  Ik heb jesse klaver horen zeggen – iets in de strekking van – dat als wij daar oorlog voeren,dan moeten wij daar dan onze verantwoordelijkheid voor nemen. Hij doelde erop, dat wij dus de plicht hebben om degenen op te moeten nemen die voor de door ons veroorzaakte oorlog hebben moeten vluchten.
  Onze bestuurders laten ons – het volk – de dupe worden van hun smerige praktijken en beslissingen.
  Want wij hebben ze geen toestemming gegeven om in moslimlanden oorlog te mogen gaan voeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s