Migranten bij de politie: “Dat zijn geen collega´s, dat is de vijand in onze gelederen”

Screenshot_46

Ingang van de politieacademie in Berlijn.

(Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment zorgt de audio-opname van een opleider aan de Berlijnse Politieacademie voor enorme ophef. Daarin wordt uit een klas bericht, waarin hoofdzakelijk toekomstige politieagenten met een migratieachtergrond zouden zitten: “Ik heb les gegeven op de politieschool. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, de klas zag eruit als een zwijnenstal, de helft Arabieren en Turken, brutaal als de neten. Dom. Konden zich niet goed uitdrukken”, aldus de opleider.

journalistenwatch

Duitse collega´s zouden met een pak slaag zijn bedreigd, hijzelf zou bang zijn voor de leerlingen, staat er in de “Welt”.

Hij waarschuwt: “Dat wordt een twee-klassen-politie, die alleen maar corrupt zal zijn. Dat zijn geen collega´s, dat is de vijand. Dat is de vijand in onze gelederen.”

De leiding van de politie in Berlijn zou de opname bevestigd hebben en op dit moment de gebeurtenissen onderzoeken.

Ook voor de vakbond van de politie zou het probleem niet nieuw zijn: “We kennen deze audio-opname en maken ons er zorgen over, omdat het wat dit betreft niet de eerste uitlating over de academie is”, zegt zijn woordvoerder Benjamin Jendro.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Arabieren, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Migranten bij de politie: “Dat zijn geen collega´s, dat is de vijand in onze gelederen”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Leuk….Gaat het westen eens definitief kennismaken met wat in islamitisch gebied de normaalste zaak van de wereld is: Corrupte politie.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   De nadruk wordt n.m.m.op corruptie gelegd, maar die corruptie komt pas op de laatste plaats.
   Corruptie zit in hun cultuur en genen.
   Da’s niks nieuws.
   Deze zogenaamde politieagenten in wording zullen later hun medemoslimbroeders in de naam van Allah bevoordelen en beschermen tegen de rechtsorde van het westen.
   Het zijn moslims die er op uit zijn om geweld te gebruiken èn te corrumperen.
   Hoe verdwaasd moet je zijn om dit soort tuig uitgerekend bij de politie ÈN geheime diensten binnen te halen…!
   Hun minachting en verachting voor onze cultuur blijkt al duidelijk tijdens de opleiding.

   In hun eigen landen wordt dit tuig doodgeslagen.
   Hier worden ze gekoesterd en boven blanken gesteld.

   Like

 2. BertG. zegt:

  En dit hadden ze niet eerder kunnen bedenken.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Het is een woekerende kanker die alle kanten doorwoekerd en tot in de uiteinden etterende gezwellen achterlaat en het lijf (land) in een terminale toestand brengt!

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Zelfs in topfuncties zijn ze vanaf dag één bezig zijn met de verrijking van zichzelf en het toekennen van ONVERDIENDE privileges voor hun eigen soort.

  Ziet u het al voor u, een bekeuring omdat u op de stoep fietst terwijl de straten vol staan met rook van gierende autobanden vanwege zo’n mocromaffia bruiloft hoogstandje.

  Corruptie is zo’n beetje de standaard zakelijke “afspraak” binnen de islam.

  Geliked door 3 people

 5. Mary zegt:

  “Een zwijnenstal maken ze, eh ja overal, brutaal als de neten, ja overal, dom, eh duidelijk, konden zich niet goed uitdrukken, sommige na 20 jaar nog niet, met geweld schermen, ze doen niet anders, corruptie etc. een heel duidelijke omschrijving van het “ras”. Geen verrassingen dus, kennelijk binnen de Berlijnse politieacademie totaal nieuw, wij kennen ze niet anders!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Als ik voor mijn broer de boodschappen doe ga ik naar de liddle in zijn buurt. Daar werken veel getinte mensen. Het is te merken. Bij de broodafdeling is het een zwijnestal en als de zakken op zijn word niets bijgevuld. Er word niet bij gebakken als de boel op is. En ik denk dat de klanten (veel islamieten) daar ook mede schuldig zijn aan die zwijnestal bij het brood. Kassa’s die niet open gaan als er veel klanten zijn en ga maar door.

  Hier heb je een liddle waar het totaal anders gaan. Alles is keurig voor elkaar en zodra er even meer klanten zijn gaat er direct een extra kassa open. Het brood word bij gebakken en zakken bijgevuld. Alles ligt er netjes bij. Hier werken enkel blanken Typisch, zou het weer met arbeidsethos te maken hebben!

  Geliked door 1 persoon

 7. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Zelfs de politie wordt geïnfiltreerd, ook het leger en de politiek en last but not least onze dorpen en steden.

  Like

 8. Peacepipe zegt:

  Ze krijgen elke week in de moskee te horen, dat Allah hen de overwinning van islam in Europa zal schenken. Zij zijn er ook zo van overtuigd dat dat zal gebeuren dat ze nu al in een overwinningsroes geraken. Het feit dat ze toegelaten worden tot een instantie die recht en orde moet handhaven geeft al aan dat de eerste tekenen van de overwinning zijn. Maar de politiek wil dat niet zien, want dan moeten ze toegeven dat ze het totaal verkeerd hebben gedaan. En dan voelen de kiezers zich belazerd en gaan naar de de concurrentie! Dus gaan we gewoon verder op de weg naar de afgrond met onze kamikaze politici!

  Like

 9. Flo zegt:

  Aanpassen of oprotten ,hoe moeilijk kan je het maken .

  Like

 10. Edgy Veggie zegt:

  Dat is in Nederland niet anders;
  https://theedgyveggieweb.wordpress.com/2017/10/04/geforceerd-meer-agenten-met-niet-westerse-migratieachtergrond/
  Nog even en we zijn volkomen overlopen door al die wilden, want ze zitten al in alle hoeken en gaten. Zelfs in een gat als het Limburgse Blerick! https://theedgyveggieweb.wordpress.com/2017/11/01/volksoproer-na-liquidatie-turk-in-blerick/

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Nog even en dan worden we ook in nederland, in onze woning overvallen door 2 echte moslimagenten in uniform, die met een vervalst bevel tot binnentreden je woning binnenstormen, je kasten doorzoeken, je pinpas stelen en onder bedreiging met het dienstpistool je pincode afhandig maken. Daarna bel je 112 waar je te horen krijgt dat jou melding geen prioriteit heeft omdat er niemand beschikbaar is voor een onderzoek. Wil je daarna, als je enigszins bekomen bent van de schrik, aagifte doen dan kan je op het politienbureau in het volgende dorp 10km verderop terecht over een week, op dinsdag tussen 16 en 16.30 uur, waar u te woord gestaan zal worden door agent Mustafa Yilmaz. Voor u geldt dat enige kennis van de Turkse taal een pre is. Zo niet, bel gerust voor een andere afspraak in het nederlands maar dan heeft u een wachttijd van 3 weken. Daarna kan helaas niet achterhaald worden welke agenten u hebben beroofd want collega’s van deze agenten zweren bij Allah en op het graf van hun moeder dat zoiets niet gebeurd is. Wen er maar aan, aan deze moslimrechtstaat. In Berlijn doen ze er al proeven mee.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Hiermee wordt wéér eens bewezen dat Wilders volkomen gelijk heeft met zijn “MINDER”
   marokkanen.
   Dat het hier om zogenaamde Turken gaat is niet belangrijk.
   Overal waar dat schorem een massa kan vormen worden de wetten van het westen met voeten getreden.
   Nog ’n paar jaar, en de chaos zal overal zijn en zal de economische machine tot stilstand komen.
   Reken maar uit.
   Onhoudbare sociale lasten, wurgende belastingen, torenhoge kosten op het gebied van justitie, zorg, speciale scholing en ouderenvoorzieningen door steeds groeiende aantallen
   onderontwikkeld import.
   Met als gevolg dat de economie in elkaar zal storten waardoor nog nooit geziene groei van de werkeloosheid door massa-ontslagen.
   Dit alles tezamen zal er toe leiden dat er geen sociale voorzieningen meer gefinancierd kunnen worden.
   Géén pensioenen en géén uitkeringen meer….
   Daarvoor in de plaats méér geweld en aanslagen.

   Armoede in Nederland.

   Like

 11. Henk der Niederlànder zegt:

  Aangenomen kan worden dat harder naar degene die dit naar buiten heeft gebracht dan dat er werkelijk iets tegen of aan gedaan word.
  Mark My words.

  Like

 12. Williaan zegt:

  Ongelofelijk hoe kun je zo stom zijn dat niet te voor zien. De eerste de best “domme” burger kon je dat voorspellen. De infiltratie is zichtbaar op volle gang. brrr.

  Like

 13. sabine zegt:

  We gaan op alle fronten 500 jaar terug in de tijd dankzij de inmenging van barbaarse culturen: 1/ corruptie komt weer terug , je kan boete’s binnenkort weer contant afkopen 2/ wij hebben geleerd bij een geschil naar een rechtswinkel te gaan, dat is ook voorbij , we pakken een mes en steken er op los en wie gewonnen heeft is de winnaar . 3/ allerlei ziekte’s uit het verleden komen weer terug dankzij de Afrika import 4/ vrouwen die in korte broek lopen te trimmen mogen door de islam gewoon in de bosjes getrokken worden en verkracht. 5/ Homo’s lesbiene’s transgenders slaan we gewoon in elkaar op straat omdat ze anders zijn. Lekker bezig dat Achterlijke Brussel toch?

  Geliked door 2 people

 14. guusvelraeds zegt:

  De toekomst van Europa. Laat de beelden rustig op je inwerken.

  Geliked door 2 people

 15. Guardiacivil zegt:

  Zo stom als ze toen al waren in Troje om het paard binnen te halen dat blijkbaar een groot gebaar en geschenk was en de rest kennen we.
  Leren we er iets van? Nee blijkbaar niet want overal wordt het paard binnengehaald.
  We noemen dit INFILTRATIE VAN DE ISLAM

  Like

 16. hans zegt:

  Nog bedreigen terwijl ze daar een opleiding volgen!? Echt iedereen die mij daar in zou demoniseren zou aas zijn.

  Like

 17. tjonge zegt:

  volgens die nsb-jood asscher zijn dit islamitische landgenoten die zich dagelijks inzetten voor hun land….

  Geliked door 1 persoon

 18. Cathja zegt:

  Maar wie haalt het dan ook in zijn bekrompen hersens om Arabieren en Turken op te leiden tot politie-agent? Dat is toch vragen om grote problemen? Zijn er dan werkelijk geen mensen meer met een normaal werkend verstand?
  Stel je eens voor: de agenten zijn klaar met de opleiding en krijgen een dienstwapen….
  De ‘mogelijkheden’ van zo’n wapen zijn legio.

  Krankzinnigen die deze vreemdelingen toegelaten hebben! Echt, je bent volledig gestoord als je dit laat gebeuren!!

  Like

 19. Cynicus zegt:

  Ook een onderdeel van de agressieve islam is infiltreren in leger en politie. Zodoende kan deze beter tegen niet-moslims worden ingezet en de moslimcriminelen worden vertroeteld of in ieder geval ongemoeid gelaten. Allemaal islamstrategieen om een niet-moslimland van binnenuit te verzwakken.

  Like

 20. Onno zegt:

  En de BRD en MET NAME Prins Bernhard BV Politie deugde al voor geen cent of Pfennig zonder Somaliërs erin.

  Voor degenen met achtergrondinformatie dan.

  Kwestie van empathieloos collaboreren met hoogverraders om het eigen hachje veilig te stellen.

  Matennaaiers!

  Like

 21. Marian zegt:

  Dat zijn wolven in schaapskleren.

  Like

 22. Pingback: Ondermijning van de politie in Berlijn: Ondersteunen de hoofdcommissarissen van politie criminele Arabische clans? | E.J. Bron

 23. Pingback: Na schandaal op politieschool: Berlijn wil kandidaten nu ook nog doelgericht in het buitenland aanwerven | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s