Rutte schijt slachtoffers islamitische aanslagen recht in de bek

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Rutte schijt slachtoffers islamitische aanslagen recht in de bek

 1. ReaGluurder zegt:

  Even de bril wegdenken en een snor er bij! En deze man wil de politiek een beter aanzien geven!! Ik hoop dat die hele allahtonenZooi voluit in zijn smoelwerk ontploft!!

  Geliked door 3 people

  • IkBenHet zegt:

   Welnee joh.
   Als het een beetje link wordt; krijgen ze zo’n mooie gepantserde Cabine met politie voor hun deur! Of ze gaan in zo’n Gated Community wonen.
   De ellende is uitsluitend voor het gewone volk 😦

   Geliked door 1 persoon

 2. Perfide Albion zegt:

  Buitenlandse hoer op binnenlandse zaken. Islamitische hoer op buitenlandse handel en een landverrader op algemene zaken.

  De meerderheid van dit volk verdient niet beter dan dit zooitje misselijk makende lamzakken.

  Geliked door 5 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Is waar. Niettemin krijgen deze lamzakken inderdaad hun trekken nog wel thuis!
   En die palestijnenhoer zou ik dan met vreugde nog het eerste aan de beurt zien komen.
   (“Beurt” niet in erotische zin, natuurlijk en dan vooral niet door palestijnen, want dat vindt ze waarschijnlijk alleen maar lekker.)

   Geliked door 1 persoon

   • Perfide Albion zegt:

    🙂 Theresa. We kunnen altijd op je rekenen. Voor dat feest- de berechting van die verraders- is alvast een plekje voor je gereserveerd.

    Like

 3. Anton Haksteeg zegt:

  Beiden zijn het absolute tuig van de richel. moslimlovers eerste klas en dat zit in hetzgn. Nederlandse parlement de “jan klaasen en katrijn” van de Nederlandse politiek. Hoewel als kind kon je om jan klaasen en katrijn nog lachen.Dit politieke stel is het huilen niet eens waard.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Ja, Rutte, de zakkenvullende leugenaar, heeft zich weer opperbest vermaakt.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Tsja.
   Zal hém en zijn trawanten aan hun derrière oxideren wat Geert te vertellen heeft.
   Ultieme minachting om door een betoog, van wie dan ook, heen te gaan zitten lachen.
   Gelukkig komt door deze manier van doen, wéderom en ten overvloede, “Die Klere Aap Uit Die Pokken Mouw”. Hoe diep kan je als wannabe “politicus” zinken!??

   Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Van mij mag hij stikken in zijn eigen lach

   Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Het blijft een onbeschofte kleuter zit ’t niet met zijn telefoon te spelen dan dit gedrag weer het wordt tijd dat hij voor goed de klas uitgestuurd wordt.

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Dat deed en doet hij nog steeds met de slachtoffers van MH17.

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  VOLKSTRIBUNAAL ?
  Is dat geen “wishful-thinking” ?………..

  Like

  • SIMON BORGES zegt:

   Dit is voor de 4 in Den Haag.

   Like

  • Duchesne zegt:

   Misschien wel sneller dan je denkt. Waar ik woon is nu bijna niemand meer pro migranten, heel veel mensen in alle lagen van de bevolking beginnen zich nu openlijk uit te spreken. De politiek heeft dit land en dit volk verraden. En het volk is er ver klaar mee. Laten we als voorbeeld voor de toekomst de schuldigne keihard aanpakken, en alles wat heeft geprofiteerd. Dat kamerleden hun pensioen word afgenoemen, hun bezit en dat van hun famillie word genationaliseerd. Dan begin je een beetje voorbeeld van iets van straf voor wanbeleid en bedrog en verraad te maken.

   Like

 8. paulzwueste zegt:

  Tsja.
  Rat Rutte werd WEL voor de derde maal op zijn plek als MP gezet.
  Dat geeft natuurlijk WEL te denken over het NL-volkje.
  Ze verdienen niks beter als ’n psychopaat…!!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Jij bent wel erg “cru” als Nederbelg !

   Like

  • Cathja zegt:

   @ paulzwueste

   Gisteren las ik ergens (Elsevier?) dat Rutte eventueel voor een vierde termijn wil gaan. Na 2021 dan. Hij heeft een behoorlijk hoge dunk van zichzelf.

   Geliked door 1 persoon

   • Peacepipe zegt:

    Acht jaar, zou wettelijk het maximum moeten zijn. In Amerika is de termijn voor een president niet voor niets beperkt toch 8 jaar! Met Lubbers ging het in zijn derde termijn mis. Voor Merkel geldt het zelfde! In Zwitserland waar ze al meer dan 100 jaar referenda houden (stom hé!?) daar roteert het minister-presidentschap. Elk jaar wordt een andere minister MP!

    Voorts ben ik van mening, dat de vrijheid van godsdienst drastisch ingeperkt moet worden! En wel tot achter de voordeur!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Cathja.
    Ik zal het je nog anders vertellen.
    Tien hij nog niet met zijn propaganda tour voor herverkiezing 3e kabinet begonnen was, had hij al verklaard bezig te zijn met de voorbereiding van zijn 4e kabinet !!!!!!!
    Tussen jou en mij Cathja.
    (Ik denk dat hij dit maal deze derde toer niet zal afmaken…!)

    Like

 9. Thoth zegt:

  De gewelddadige islam gaat zover toenemen tot dat de regering zegt, het is genoeg. Maar goed, de mensen in Europa en Nederland leven dan in angst. Het zal dan de regering (PVV, FvD, etc.) dan veel jaren duren om het aantal onderontwikkelde moslims te verwijderen, c.q. terug te sturen waar ze vandaan kwamen.

  Tsa, het is niet anders… wen er maar aan.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Het blijft doorgaan. Nu niet meer op de voorpagina van de kwaliteitskranten maar ergens op pagina 3 of 5 al naar gelang. Het mag immers niet meer zo benadrukt worden en vooral niet dat het een islam dingetje is. Trouw sprak vanmorgen over een incident met een voertuig. Na tweemaal wrijven in mijn ogen moest ik toch bekennen dat het er echt stond. Als we er niet meer over praten dan is het niet meer. En de slachtoffers? Dat is de prijs die we betalen om de boel bij elkaar te houden en het leven nog een beetje gezellig te laten zijn. Collateral damage is schade die tevoren ingecalculeerd werd. Schrijf er niet over en als het toch moet doe het summier of hou het in algemene termen. Komt op zeker moment de islam toch een keer heel dichtbij dan hebben we nog altijd de opinie pagina’s waar we heel vrij van feiten kunnen beweren dat islam vrede is. Want stel je voor.

  http://www.terreurnieuws.com

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Als de pest hier ook uitbreekt mag het dan op het Binnenhof uitbreken?

  Like

 12. Dammis van der Spoel zegt:

  Al tientallen jaren lang heeft de regering in Den Haag vrijwel constant de boel besodemieterd en stond liegen, bedriegen en zakkenvullen hoog in het vaandel!
  Maar vooral de kabinetten met Rutte vanaf 2008 hebben zich op GROTE SCHAAL MISDRAGEN!
  De rijken nog rijker maken over de ruggen van de gewone bevolking is hun loffelijk streven en dat is nog steeds een groot succes! Een schaamteloze vertoning waarbij HET ONRECHT zegeviert.
  Ook nu met RUTTE 3 gaat het weer zo!
  De VVD is de boosdoener; deze partij heeft slechts één doel: ZELFVERRIJKING over de ruggen van de gewone man/vrouw!
  De VVD is in feite een CRIMINELE ASOCIALE MAFFIA partij die gewoon VERBODEN zou moeten worden. Alles is bij hun geoorloofd zelfs voor het totaal verzieken van het milieu draaien ze hun hand niet om. Gevolg: o.a. een forse toename van allerlei vormen van kanker mede doordat de bodem, het water, lucht en voedsel steeds zwaarder verontreinigd wordt!
  RUTTE HEEFT VEEL UIT TE LEGGEN!

  Like

 13. fleckie zegt:

  Rutte had men toch wat meer ..’beschaving’? ‘ toegedacht, in vergelijking tot het ongeinteresseerd lachen, over het een of ander

  Like

 14. Duchesne zegt:

  In Deurne heeft een gauleiter van de VVD een “VVD clubhuis” in de stationsstraat geopend, met op de gevel de tekst: De VVD Deurne durft ! Het is wachten op de vaandels en de schildwachten naast de deur. Sieg Heil VVD, vuile nazi’s.

  Ja, ze durven ons te negeren, ons aan de kant te schuiven, de democratie te verkopen, ze durven zo arrogant te zijn dat ze beweren de waarheid in pacht te hebben. Iedere keer weer verbaasd het me dat arrogantie van uit vooral de VVD steeds hoger kan gaan, alsof de sky the limit is. Ze leven echt in een andere wereld, een VVD Utopia waar geen plaats is voor anders denkenden. Waanzin en heel gevaarlijk deze lui.

  Geliked door 1 persoon

 15. Rookmelder zegt:

  Het is goed Mark, heb je er zo van genoten ? Dat wist je nog niet he, ik kan behalve listig praten met dat mondje er ook nog hele andere dingen mee, geniet ervan !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s