Migrantenoorlog in Kopenhagen: Hier wordt met scherp geschoten!

Screenshot_66

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Wanhopig probeert de sociaaldemocratische burgemeester van de Deense hoofdstad Kopenhagen, Frank Jensen, de escalerende situatie te bagatelliseren: “Het dagelijks leven van de inwoners van Kopenhagen gaat verder. Ook voor de toeristen is het niet gevaarlijk om door de straten te wandelen als ze onze stad bezoeken”, beweert hij.

journalistenwatch

Maar een wandeling door de straten in het door migranten bewoonde district Nørrebro is levensgevaarlijk geworden. Hier wordt met scherp geschoten, waarvan steeds vaker onschuldige mensen het slachtoffer worden, er vallen zelfs doden. Gistermorgen kwam het opnieuw tot een vuurgevecht. Toen de politie arriveerde, vond ze drie gewonden, waarvan eentje bij haar aankomst al was overleden.

“Wat we nu zien, is het begin van de escalatie. Ging het in de zomer nog om onduidelijke schietpartijen, inmiddels wordt er doelgericht geschoten. Ze schieten nu om te raken en te doden”, aldus buurtbewoner Terje Bech, die ook antigeweld demonstraties organiseert.

Slechts kort daarvoor, op 25 oktober, werden een 22-jarige en een 24-jarige in hun auto beschoten en raakten lichtgewond. Enkele dagen daarvoor werd een andere 24-jarige in elkaar geslagen en met een mes aangevallen.

Tientallen schietpartijen en gewonden in multiculti-wijken

In de periode van begin juni tot midden augustus vonden er volgens de politie 28 schietincidenten plaats, waarbij 13 gewonden vielen – ook onschuldige mensen. In de eerste zeven en een halve maand van 2017 zouden er al meer schietpartijen op straat hebben plaatsgevonden dan in heel 2016, meldde het dagblad “Politiken”.

Het stadsdeel Nørrebro in Kopenhagen, ooit een arbeidersdistrict, geldt inmiddels als multiculti-wijk. Maar de “hippe” inwoners van het immigrantendistrict krijgen nu met de angst te maken. Ze stappen inmiddels van hun geliefde fiets af en zoeken liever bescherming in auto´s.

Begin augustus raakten binnen maar twaalf uur drie mensen door wapens gewond. Van hen hadden twee geen contacten met de onderwereld. Een 17 werd naar het schijnt zonder reden door twee mannen vanuit een voorbijrijdende auto beschoten, een 19-jarige man werd in zijn been geschoten.

Eind augustus diende het openbaar ministerie een aanklacht tegen een vooraanstaand lid van de groep “Loyal To Familia” (LTF) in, waarin zich vooral migranten hebben aaneengesloten. De migrant met Pakistaanse wortels zou tijdens een controle een politieagent bedreigd hebben. De 30-jarige dreigt nu te worden uitgezet

Jonge mannen moeten geen honkbalpetjes dragen

Er woedt een bendeoorlog tussen immigranten, die sinds de zomer zienderogen escaleert. Het zou om drugs en persoonlijke vijandschappen gaan. De georganiseerde misdaad neemt de publieke ruimte over, de politiek discussieert o.a. over een verbod van de groep LTF en zet in op “meer geld”. De conservatieve minister van Justitie Søren Pape maakte € 8 miljoen vrij om een 12-punten-plan tegen de bendecriminaliteit te financieren. Bovendien zou men het pedagogische aanbod verhogen om kinderen en jongeren van de bendes weg te houden, zegt men.

De politie probeert met razzia´s en twee zogenaamde visitatiezones het conflict in te dammen. In de zones mag de politie burgers steekproefsgewijs controleren en fouilleren. Sinds juni werden 40 vermoedelijke bendeleden opgepakt.

Van officiële zijde wordt het jonge mannen in de leeftijd tussen 17 en 25 jaar inmiddels afgeraden door bepaalde wijken in Kopenhagen te lopen. Ze moeten geen “typische bendekleding” zoals honkbalpetjes dragen, raadt de politie hen aan.

“Voor mensen van mijn leeftijd, die ouder zijn dan 50, bestaat niet het risico verwisseld te worden met bendeleden”, zei hoofdinspecteur van politie jörgen Skov. “Als ik een jonge man zou zijn, dan zou ik heel goed nadenken waar ik naartoe zou gaan. Of ik met de taxi, de bus, de fiets of te voet ga.”

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Denemarken, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Migrantenoorlog in Kopenhagen: Hier wordt met scherp geschoten!

  • Cynicus zegt:

   Dank u wel voor de inzending. Het hele verhaal gelezen hebbende doet mij dit huiveren. In de toekomst zullen dit soort dingen meer en meer gaan gebeuren. Allochtone jongeren zullen uiteindelijk ook mensen gaan beroven en aanvallen in de trein en vrouwen aanranden en zelfs verkrachten in een taharrush (groepsaanranding). En het laffe is dat men dat in grote groepen doet en degene die de vrouw dan te hulp schiet wordt neergestoken. Het vuile laffe straattuig opereert altijd in grote groepen. Het doet je machteloos voelen.

   Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Zie ook svp:
   ReaGluurder zegt:
   2 november 2017 om 14:06
   https://ejbron.wordpress.com/2017/11/02/foto-119/
   Thanks anyway.

   Like

 1. Flo zegt:

  Dit soort burgemeesters zouden ze een schop onder d’r kont moeten geven ,die zijn nog niet geschikt voor een krantenwijk .

  Geliked door 2 people

 2. louis-portugal zegt:

  Weer het verhaal wat we overal zien.
  We moeten er maar aan wennen, als we het overleven, vinden, vooral foute, politici.

  Geliked door 2 people

 3. tippelaar zegt:

  Ook kopenhagen is verloren zoals heel zweden verloren is. Ze willen het alleen nog niet weten. Ik ben erg benieuwd hoelang het duurt voordat 1 of andere hogere autoriteit wordt afgeknald. Dat heeft tenminste effect op de politiek.

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Het i fout, maar het is een kwestie van tijd… ze vragen er om.Je kan toch niet al het opgebouwde van heel Europa zo maar weggeven. Kom nou.
   Ik ben die gladde, academische prietpraat ook spuugzat.

   Geliked door 2 people

 4. MF zegt:

  Antwerpen,
  Venlo,
  Kopenhagen.
  aanslag hier
  aanslag daar,

  velen zullen volgen, totdat de bom echt barst en we in een totale burgeroorlog zitten….

  Ik zag op Amerikaans nieuws: als we niet oppassen gaan we net als Europa. Nou vergeet het maar, want daar zit Trump en die pakt WEL aan. Lees je dat Mark.

  Geliked door 2 people

  • Cynicus zegt:

   en in de VS zijn de niet-criminelen ook bewapend. Niet alleen de criminelen. De brave burger in de VS is veel weerbaarder. Hier heb je een hamer tegen de vuurwapenrotmarokkanen die een huis binnenvallen of zo. In de VS heeft de brave burger ook een vuurwapen.

   Geliked door 1 persoon

 5. ReneKampers zegt:

  Hier wordt met scherp geschoten! Dat is een positief punt voor de asielers . Het is een teken dat ze zich thuis voelen !

  Like

 6. MF zegt:

  In Amsterdam worden alle problemen nu opgelost door “salafisten vriend” Van Aartsen.
  We leren het nooit. Hoe hoog zal de (bloed-) prijs zijn, voordat we wakker worden? Ik huiver….

  Like

 7. Lot te zegt:

  Die pakistaan kan geen asielzoeker zijn. Dan kunnen ze hem toch het land uitzetten. De oorlog is over in pakistan en je moet je gewoon aan de wet houden van het land. Als hij vanuit engeland is gekomen, dan mag je niet zomaar in een ander europees land gaan wonen en daar uitkering aanvragen. Weet iemand dat?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nee Lot.
   Je moet niet bezorgd zijn.
   Er wordt alléén maar “gedreigd” met uitzetten.
   Dat gaat nooit gebeuren, maar ze “dreigen” er wel mee.

   En die asielzoekers maar lachen…

   Like

 8. Marian zegt:

  Dat is alleen maar toe te juichen.

  Like

 9. Petrus zegt:

  Gaat niet gebeuren aangezien de autoriteiten eea fasciliteren, daarom zal er ook NOOIT een iets ontploffen in Brussel….

  Like

 10. tippelaar zegt:

  De ;lafheid viert hoogtij in Europa, ook in den haag dus. Deze regentenkliek durft niet zonder gewapende begeleiders en gepantserde auto’s de straat op. Het zal ze niet helpen. Straks worden ze in hun bunkers opgezocht en met ze afgerekend. Het nederlandse kalifaat zal de plannen daartoe al wel klaar hebben denk ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s