Molenbeek en Brussel verbieden “islamsafari” Dewinter en Wilders, Wilders komt toch naar België

Screenshot_57

Geert Wilders (PVV) en Filip Dewinter (Vlaams Belang).

(Door: Gianni Paelinck)

België VBDe Brusselse gemeente Molenbeek verbiedt de “islamsafari” van Filip Dewinter en Geert Wilders op 3 november. Burgemeester Françoise Schepmans (MR) doet dat op basis van een politieverordening om de openbare orde te handhaven. Brussel-stad sluit zich aan bij die beslissing. Filip Dewinter vindt het “te gek voor woorden” en is toch van plan om richting Molenbeek te trekken.

PVV normale grootteDewinter kondigde eind september aan dat zijn Nederlandse collega Geert Wilders hem gevraagd had om een rondleiding te geven in Molenbeek. De zogenoemde “islamsafari” is een “wandeling langs de plaatsen in Brussel die het ergst getroffen zijn door de islamisering”. Volgens Dewinter wil Wilders met eigen ogen zien hoe het eraan toe gaat in wat ze allebei de “jihadhoofdstad van Europa” noemen.

Lees verder>>>
(h/t “Trucker”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", België, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, establishment, Eurabië, Europa, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Vlaams Belang, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Molenbeek en Brussel verbieden “islamsafari” Dewinter en Wilders, Wilders komt toch naar België

  • paulzwueste zegt:

   In Nederland “Moet het kunnen…”
   In België kan het allemaal, en zeker in Brussel.
   Het zou mij niets verbazen als Dewinter èn Wilders gezamenlijk in een politiebusje zullen worden afgevoerd.
   Dewinter en co. zijn al zo vaak in zo’n busje gegooid.
   Ja, letterlijk gegooid !
   Dat gaat hier wel anders als in het gedogend Nederland…waar er eerst ’n half uur oeverloos gedebatteerd wordt met querulanten, alvorens hardhandig wordt opgetreden.

   In Brussel, met name Molenbeek, bepaalt de islam welke burgemeester zal worden aangesteld.
   De burgemeester wordt hier namelijk door de bevolking gekozen…
   Zodus.

   Like

 1. koddebeier zegt:

  Het huidige politiek rapalje kruipt voor den mossel !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Met een boerka aan of een jurk en een baard, kunnen ze daar toch onopvallend opgaan in de menigte?

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Nogmaals mijn kudo’s voor Wilders met zijn geweldige speech / optreden in het parlement, vandaag en gisteren! Wedden dat er meer lui in het parlement met hem sympathiseren dan ze publiekelijk willen / durven te bekennen!! Er zit maar 1 echte held in het parlement en dat is Geert Wilders! Baudet heeft zeker ook mijn sympathie. (Thieme, Klaver, kan ik ook wel waarderen op bepaalde dossiers) Ik heb Rutte de hele middag aangehoord. Kan bewondering opbrengen voor zijn vlotte tong, maar wat er uit zijn strot komt, daar walg ik van! De geschiedenis zal laten zien dat deze vent een RAMP voor Holland is geweest!! Hij en zijn voorgangers zijn de slopers van Holland! In de Leeuwenkuil met die vent en al zijn vrindjes er bij.

  Geliked door 2 people

 4. Trucker zegt:

  Als Geert Wilders slim is (misschien heeft hij daarvoor al “gepolst”) laat hij een horde journalisten meelopen in zijn kielzog.
  Dan kunnen we eens kijken hoe dat FOORWIJF (die de functie van burgemeester mag (*) uitoefenen van de islam(ieten) het hard gaat spelen.
  (*) molenbeek is een zuivere islamieten gemeente, wie dhimmi/islamofiel of multikul is kan blijven anderen worden verwijderd (weggepest is de meest onschuldige vorm).
  De openbare omroep BRT heeft de orders van het foorwijf gevolgd : zij riep op om er zo weinig mogelijk ruchtbaarheid aan te geven en dus is het downplayen op de openbare omroep.
  Dit is dus democratie…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Trucker.
   Als de staatsomroep oproept om zo weinig mogelijk ruchtbaarheid aan het bezoek van Dewinter en Wilders te geven, is dit dus inderdaad zoals je zegt, hun achillespees.
   We mogen dus nog spannende beelden verwachten, want de pers is ingelicht en zal er zijn…
   Persoonlijk denk ik dat het tweetal zo snel mogelijk zal worden afgevoerd.
   Niet op ’n ruwe wijze, maar op ’n manier die niet te weigeren zal zijn.
   Zo zien we dus weer dat de “democratie” waarover zo hoog en breed wordt opgegeven door kale Michel en consorten, totaal niet bestaat, maar alléén selectief wordt “toegepast” als het productief t.o.v. het gestelde politieke doel kan zijn.

   Geliked door 2 people

 5. BertG. zegt:

  Wel bijeenkomst in Belgsich federaal parlement.
  Het bezoek dat PVV-leider Geert Wilders en Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter vrijdag aan Molenbeek zouden brengen gaat niet door. ,,Klopt, als wij de wet niet willen overtreden, kunnen we onze plannen niet uitvoeren’’, laat Dewinters woordvoerder weten.
  http://politiek.tpo.nl/2017/11/02/bezoek-geert-wilders-aan-molenbeek-en-brussel-baan/

  Like

 6. Marc zegt:

  “We willen niet dat mijnheer Wilders zijn racistische haatboodschap verspreidt op Brussels grondgebied”, klinkt het op het kabinet van de PS-burgemeester Philippe Close.”

  Dit is niets minder dan een buitengewoon valse aantijging. Het is smaad!

  Ik hoop dan ook dat Wilders de burgemeester voor het gerecht sleept, en erop toeziet dat deze inderdaad wegens smaad door de rechter veroordeeld wordt!

  Geliked door 1 persoon

 7. tjonge zegt:

  is dit eigenlijk wel toegestaan ? het is toch openbare grond die je betreed ?
  vraag me ten zeerste af of een burgemeester OM VERMEENDE REDENEN mensen toegang tot openbare steden mag ontzeggen ?
  zou betekenen dat elke burgemeester ieder onwelgevallig politiek figuur kan blokkeren met een kul argument….

  Like

  • tjonge zegt:

   laat ik eens een voorbeeld geven,
   stel dat het merkelzwijn een bezoek aan dresden zou willen doen, maar pegida, dus de halve bevolking van dresden kotst dat wijf uit en gaat volledig uit hun bol door aangekondigde bezoek,
   zou de burgemeester dat merkelzwijn de toegang tot dresden verbieden wegens vermeende onlusten ?
   .
   dacht het niet….

   Like

  • Trucker zegt:

   in molenbeek en andere plaatsen in het kunstmatige land is een burgemeester de baas, hij/zij beslist alleen, zij kunnen een …verbod opleggen om welke reden dan ook.
   De drie puntjes omdat het invullen naar keuze is, een burgemeester is ook hoofd van de politie van de desbetreffende plaats, wat dat FOORWIJF doet is wat andere burgemeesters al eerder gedaan hebben als het Vlaams Blok/belang iets op touw zette, niks nieuws onder de zon dus.
   Dat FOORWIJF is islamofiel/multikul in de eerste graad en weet dat ze alle (op één na) politieke partijen én de steun van de regering heeft om verbod uit te vaardigen.
   Wees overtuigd dat er bij velen een feeststemming zal heersen want die twee “racisten” (dixit zowat driekwart van de populatie in het kunstmatige land belgie) gaan dus niet in “haar” Molenbeek mogen rondlopen,
   Was ik Geert Wilders trommelde ik massaal de pers op en dan zien wat dat FOORWIJF zou doen als een Nederlandse parlementariër gewoon in een islam(ieten) gemeente wil wandelen..

   Like

 8. ReneKampers zegt:

  Het is gevaarlijk om ongewapend op safari te gaan en zeker voor een islamsafari die Allah wilden zijn heel gevaarlijk en onberekenbaar

  Like

 9. Marian zegt:

  Ik wens hem heel veet sterkte toe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s